عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-09-2012, 04:14 PM
(23-09-2012, 03:12 PM)Sydney نوشته: اگه تافل امتحان بدم 80 به بالا آیلس هم که 7.
پس ایلس امتحان بدم بهتره؟
من در حالت کلی گفتم آیلتس برای شما بهتره، ولی بین این نمراتی که گفتید، گرفتن تافل 80 راحت تر از آیلتس 7 هست. البته اگر زبان تون خوب باشه فکر نمی کنم گرفتن آیلتس 7 هم کار سختی باشه. به هر حال تصمیم گیری با خودتونه. امیدوارم موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین hbmj2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-11-2012, 07:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2012, 07:13 AM توسط hbmj2.)
دوستان من همین الان کانادا هستم، دانشگاه مورد نظر یکی از شرایط زیر رو می خواد، به نظر شما با توجه به فرصت سه ماهه، شرکت در کدوم منطقی تره ریسک کمتری داره؟

Paper-Based TOEFL نمره 550

Computer-Based TOEFL نمره 213

Internet-Based TOEFL نمره 80

و آیلتس نمره 6.5

سپاس

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-11-2012, 11:03 AM
بین این نمرات، به نظرم کسب نمره 550 در PBT از همه راحت تره. البته خب این آزمون داره کنار گذاشته می شه و باید ببینید می تونید ثبت نام کنید یا نه. برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید. در مورد آیلتس و iBT هم در کل به نظرم این دو نمره خیلی تفاوت زیادی با هم ندارند. شاید تافل 80 کمی راحت تر باشه. به هر حال سعی کنید از هر کدوم یه سری تست کامل بزنید و ببینید با کدوم راحت تر هستید.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 12
09-12-2012, 04:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2012, 04:03 PM توسط Pejman.)
من دو بار تافل iBT دادم و یک بار آیلتس آکادمیک... نمره آیلتسم هنوز نیومده و در نتیجه در مورد نحوه نمره دهی و میزان مرتبط بودن نمره با سطح زبان نمی تونم نظری بدم. یه سری تفاوت های کلی در مورد نحوه برگزاری و نوع آزمون ها وجود داره که تقریباً همه می دونند و به اونها نمی پردازم. من نظر خودم رو بر اساس تجربیاتم در مورد این دو آزمون که تا اینجا فهمیدم می گم:

1- آزمون آیلتس خیلی تکنیکی تر از تافل iBT هست. در واقع یادگیری تکنیک های پاسخ دهی به سوالات و تمرین کردن، بیشتر از تافل iBT خودش رو نشون می ده. هر دوی آزمون ها کاملاً به سطح و دانش کلی زبان فرد هم بستگی دارند، ولی شخصاً فکر می کنم تاثیر این قضیه در آیلتس کمی کمتر باشه.

2- به طور کلی دونستن طیف وسیعی از لغات برای هر دو آزمون لازم است، ولی در این زمینه تافل iBT تکیه بیشتری بر دونستن لغت داره. به طور مثال تو آیلتس خیلی کم پیش میاد تو لیسنینگ لغات خیلی سخت بشنوید، یا دامنه لغات به کار رفته وسیع باشه. ولی تو تافل iBT یه وقت می بینید ندونستن دو سه تا لغت تخصصی تو یه lecture کل اون lecture شما رو به باد می ده. در کل لیسنینگ های تافل طولانی تر هست و البته تعداد lecture های اون خیلی بیشتره، به همین دلیل با طیف وسیعی از لغات رو به رو خواهید شد. در ریدینگ هم به نظرم سطح لغات به کار رفته در تافل سخت تر هست.

3- لیسنینگ آیلتس از نظر سطح خود صحبت ها و میزان فهمیدن حرف ها، خیلی راحت تر از تافل iBT هست. ولی برای جواب دادن به سوالات، به دلیل نوع خاص سوالات، نیاز به تمرین زیاد و یاد گرفتن تکنیک های لازم داره. به نظرم در کل لیسنینگ آیلتس راحت تره.

4- ریدینگ آیلتس به نظرم کمی وقت گیرتر هست و البته نیازمند به کارگیری تکنیک هایی بیشتر برای پاسخ دهی. در مجموع به نظرم ریدینگ آیلتس سخت تره.

5- رایتینگ آیلتس هم که در Task 1 با تافل iBT کاملاً فرق داره، خیلی مبتنی بر یادگیری یه سری لغات و اصطلاحات هست. شما باید بدونید در مورد کدوم ویژگی های نمودار یا گراف و غیره حرف بزنید و اینکه از چه کلماتی باید استفاده کنید. مسلماً یادگیری اینها نیازمند مطالعه زیاد و تمرین زیاد هست، در نتیجه به نظرم آمادگی برای رایتینگ آیلتس وقت بیشتری می طلبه، هرچند بخش زیادی از اون صرف به خاطر سپردن طیفی از لغات و اصطلاحات می شه.

6- از نظر اسپیکینگ هم کلاً دو داستان متفاوت هستند آیلتس و تافل iBT. در کل فکر می کنم اسپیکینگ آیلتس نیاز به صرف زمان کمتری برای آماده سازی داره، هرچند در طول زمان اسپیکینگ امتحان آیلتس، شما مدت زمان بیشتری باید صحبت کنید. البته در بخش اول و سوم اسپیکینگ آیلتس هم وقتی برای آماده کردن جواب سوالتون ندارید و بنابراین از این لحاظ آیلتس نیاز به حضور ذهن خیلی بیشتری داره.

در نهایت اینها نظرات شخصی من بود و مسلماً ملاکی برای همه افراد نیست.

نقل قول  

آفلاین neginjoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-02-2013, 12:12 AM
سلام دوستان امیدوارم سوالم مرتبط با همین بخش باشه
راستش من میخواستم واسه تافلibt ثبت نام کنم اما من قبلا امتحان ایلتس دادم اصلا با تافل آشنایی ندارم
میشه بهم کمک کنید میخوام بدونم به نظر شما تافل بهتر از آیلتس هست؟ کدومش آسون تره؟
و اینکه تفاوت تافل ibtبا pbt چیه؟ کدومش بهتره؟ موضوعاتشون چیه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-02-2013, 01:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2013, 01:17 AM توسط blur.)
(04-02-2013, 12:12 AM)neginjoon نوشته: سلام دوستان امیدوارم سوالم مرتبط با همین بخش باشه
راستش من میخواستم واسه تافلibt ثبت نام کنم اما من قبلا امتحان ایلتس دادم اصلا با تافل آشنایی ندارم
میشه بهم کمک کنید میخوام بدونم به نظر شما تافل بهتر از آیلتس هست؟ کدومش آسون تره؟
ممنون
این رو یه نگاهی بندازین....این نظر من در مورد تفاوت های آیلتس و تافل هست.
در مورد تفاوت ibt و pbt تا اونجایی که میدونم خب ibt اسپیکینگ داره و pbt گرامر...اونطور که شنیدم لسینینگ pbt مشکله ولی فکر نمیکنم سطحش با مال ibt خیلی فرقی داشته باشه...نمیدونم هر از چندگاهی هم میگن کاغذی رو دارن جمع میکنن...بعضی از دانشگاه ها هم نمره اسپیکینگ ازتون میخوان...به این نکات توجه کنید.
اگه برا دانشگاه مقصدتون فرق نداره خب همون آیلتس رو بدین که باهاش آشناترین...انرژی کمتری هم صرف آشنایی با یه امتحان جدید می کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-02-2013, 02:04 AM
(04-02-2013, 12:12 AM)neginjoon نوشته: سلام دوستان امیدوارم سوالم مرتبط با همین بخش باشه
ممنون
سلام بر شما. همه چیز رو blur عزیز گفتند فقط در تکمیل صحبت های ایشون بگم که طبق این لینک آزمون pbt دیگه در ایران برگزار نمیشه. یا شاید هم دیر به دیر برگزار میشه برای همین در این لینک تاریخی برای برگزاریش در ایران مشخص نشده.
موفق باشید.
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین hossein12
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2013, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-03-2013, 07:01 PM توسط hossein12.)
با سلام و احترام بنظر میرسد اکثر دانشگاهها هر دو مدرک آیلتس و تافل را(البته با برخی تفاوتها و استثنائات) قبول دارند. اما میخواستم بدانم آیا راست است که اکثر سفارتخانه‌ها خصوصاً  2 سفارت استرالیا و کانادا برای ویزای تحصیلی فقط آیلتس را قبول دارند و مدرک تافل در اخذ ویزای تحصیلی مقبولیت آیلتس را ندارد؟ آزمون تافل از جهات مختلف خصوصاٌ آشنایی بیشتر من با لهجه آمریکایی ( و اینکه مطمئن هستم میتوانم نمره بسیار عالی در تافل بیاورم اما در مورد آیلتس اصلا مطمئن نیستم) آزمون راحتتر و مناسبتری برای من هست اما اگر دست آخر برای ویزای تحصیلی مجبور به گذراندن آیلتس باشم ترجیح میدهم کلا وقتم را بر روی آیلتس بگذارم. ضمناً آیا همان آیلتس آکادمیک برای سفارتخانه هم کفایت میکند یا اینکه باید یک بار دیگر جنرال ترینینگ را هم برای سفارت بگذرانم. میخواهم مجبور به دادن چند امتحان نشوم.  پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم رحمانی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

27-03-2013, 09:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2013, 11:42 AM توسط MaMi.)
(27-03-2013, 07:00 PM)'hossein12' نوشته: با سلام و احترام بنظر میرسد اکثر دانشگاهها هر دو مدرک آیلتس و تافل را(البته با برخی تفاوتها و استثنائات) قبول دارند. اما میخواستم بدانم آیا راست است که اکثر سفارتخانه‌ها خصوصاً  2 سفارت استرالیا و کانادا برای ویزای تحصیلی فقط آیلتس را قبول دارند و مدرک تافل در اخذ ویزای تحصیلی مقبولیت آیلتس را ندارد؟ آزمون تافل از جهات مختلف خصوصاٌ آشنایی بیشتر من با لهجه آمریکایی ( و اینکه مطمئن هستم میتوانم نمره بسیار عالی در تافل بیاورم اما در مورد آیلتس اصلا مطمئن نیستم) آزمون راحتتر و مناسبتری برای من هست اما اگر دست آخر برای ویزای تحصیلی مجبور به گذراندن آیلتس باشم ترجیح میدهم کلا وقتم را بر روی آیلتس بگذارم. ضمناً آیا همان آیلتس آکادمیک برای سفارتخانه هم کفایت میکند یا اینکه باید یک بار دیگر جنرال ترینینگ را هم برای سفارت بگذرانم. میخواهم مجبور به دادن چند امتحان نشوم.  پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم رحمانی

درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
دوست من تا جایی که من اطلاع دارم، برای سفارت هم مانند دانشگاه ها، تفاوتی بین مدرک TOEFL و IELTS نیست. دوستانی هستند که با نمره TOEFL از استرالیا و کانادا، به راحتی ویزا دریافت کردند. بنظر من، شما فکرتون رو فقط بر روی امتحان متمرکز کنید Smile ضمنا اگر قصد گذراندن IELTS رو برای دانشگاه ها دارید، توجه داشته باشید که باید IELTS Academic رو امتحان بدهید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-03-2013, 10:17 PM
در تایید صحبت های Mami جان باید بگم که یه زمانی بود سفارت استرالیا تافل رو قبول نداشت، ولی الان سالهاست که این سفارت تافل رو هم قبول می کنه. بقیه جاها مثل کانادا، آمریکا و اروپا هم که مشکلی با مدارک زبان دیگر برای ویزا نداشتند. بنابراین به نظر من بهتره به این مسائل زیاد فکر نکنید و ملاک انتخاب تون رو موارد دیگه ای که در این صفحه عنوان شده قرار بدید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 30 بعدی »