عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-09-2012, 08:44 PM
(03-09-2012, 07:50 PM)وحیده نوشته: سلام.وقت بخیر.برای پیوست به خانواده(همسر) علاوه بر عقدنامه باید شناسنامه هامون هم ترجمه و تایید سفارت بشه یا نیازی نیست؟
بله دوست عزیز اون هم نیاز است که به ترجمه المانی برسه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2012, 06:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2013, 05:59 PM توسط Shihan.)
دوستان، من این چند وقته که با سفارت کار داشتم شاهد وضعیت اسف باری شدم که واقعا جای تاسف داره. رفتار کارکنان سفارت از دربان تا مصاحبه گیرنده همگی افتضاح است و با همه توهین آمیز برخورد میشه. نحوه برخورد با مراجعه کنندگان در سفارت که ساعات متمادی باید پشت در بمانند تا جوابی بگیرند، فضای کم برای تعداد مراجعه کنندگان و ...
من پریروز که رفته بودم یه آقای میان سال که دربان در بالایی بود به جمعیت گفت :" من 15 ساله اینجام.. اگه تا الان چند نفر شکایت کرده بودند علیه این وضعیت تا الان این مشکلات به شما نمی رسید!! خواهشا برید سایت وزارت امور خارجه از این ها شکایت کنید تا بلکه وضعیت بهتر بشه واسه آیندگان ... همتون تا ویزاتون رو میگیرین میرید، دیگه هیچ کاری با اینجا ندارین، آخه تا کی این وضعیت ،...
من که تعجب کردم دربان خود سفارت اینجوری حرف بزنه. حداقل میدونم که وضعیت سفارت سالیان مدیدی است که همینه. من خودم الان رفتم سایت وزارت حارجه آلمان یه شکایت نامه تنظیم کردم و فرستادم بلکه شرایط واسه آیندگان بهتر بشه. دوستان شما هم این زحمتو بکشین. آخه اونایی که واسه ویزای شنگن اومدن که سواد درست و حسابی ندارن و این کار رو بلد نیستن. در نتیجه بر عهده من و شمای دانشجو و آگاهه که حداقل گامی برداریم.[/font][/color]
مرسی
من اینجا درخواست خودمو فرستادم : در تاپیک
https://www.auswaertiges-amt.de/EN/S...e.html?https=1
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-01-2013, 02:56 PM
سلام می خواستم بدونم اگر از یک زوج(زن و شوهر) یکیشون پذیرش تحصیلی داشته باشه اون یکی می تونه دعوت به کار داشته باشه؟منظورم اینه که بعنوان همراه نره بلکه خودش پیشاپیش کاریابی کرده باشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-01-2013, 06:02 PM
(10-01-2013, 02:56 PM)khorshid20 نوشته: سلام می خواستم بدونم اگر از یک زوج(زن و شوهر) یکیشون پذیرش تحصیلی داشته باشه اون یکی می تونه دعوت به کار داشته باشه؟منظورم اینه که بعنوان همراه نره بلکه خودش پیشاپیش کاریابی کرده باشه؟
دروود.
بله می توانید تشریف ببرید اما باید ویزای کار از سوی کارفرما برای شما به سفارت ارسال بشه و همچنین تسلط کامل به زبان المانی از الزامات دیگر است.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-01-2013, 03:23 AM
(10-01-2013, 06:02 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود.
بله می توانید تشریف ببرید اما باید ویزای کار از سوی کارفرما برای شما به سفارت ارسال بشه و همچنین تسلط کامل به زبان المانی از الزامات دیگر است.
فرض کنید یه نفر توی ایران توی یه شرکت آلمانی یا مشتقاتش کار می کنه.وتوی آلمان هم می تونه همین کارو انجام بده ولی فقط آشنا به زبان کاری هست نه مسلط.آیا می تونه دعوت به کار از شرکت آلمانی داشته باشه مثلا برای چند ماه بعد و توی اون مدت زبانشو فول کنه؟اصلا در هر حال یه نفر توی ایران می تونه کاریابی کنه توی آلمان یا هر جای دیگه؟شرایطش چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-01-2013, 08:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-01-2013, 08:46 AM توسط Shihan.)
(11-01-2013, 03:23 AM)khorshid20 نوشته: فرض کنید یه نفر توی ایران توی یه شرکت آلمانی یا مشتقاتش کار می کنه.وتوی آلمان هم می تونه همین کارو انجام بده ولی فقط آشنا به زبان کاری هست نه مسلط.آیا می تونه دعوت به کار از شرکت آلمانی داشته باشه مثلا برای چند ماه بعد و توی اون مدت زبانشو فول کنه؟اصلا در هر حال یه نفر توی ایران می تونه کاریابی کنه توی آلمان یا هر جای دیگه؟شرایطش چیه؟
دروود.
بله چرا که نه. بسیاری از شرکتهای بین المللی که شعبات در ایران رو دارند نیروهای متخصص خودشان رو پس از ارزیابی به کشورشان منتقل می کنند. اینکه حداقل های مورد نیاز از دید اونها چیه رو باید دید خودشان شما رو قبول دارند یا حتماً باید مدرک زبانی داشته باشید اما این موارد رو دیدم که انجام شده و الان در المان هستند.
** در ضمن این بخش مربوط به ویزا المان است بهتره برای ادامه گفتگو به بخش کار در المان سوالاتتون را مطرح کنید**
نقل قول  

آفلاین H.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2013, 12:54 PM
با سلام،می خواستم برای تعیین وقت اقدام کنم،اما دعوتنامه من هنوز اماده نیست! می خواستم بدونم مدت زمان اماده شدن دعوتناهه اقامت چقدر هست؟ که با توجه به اون بتونم وقت بگیرم،ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-01-2013, 01:07 PM
(23-01-2013, 12:54 PM)H.h نوشته: با سلام،می خواستم برای تعیین وقت اقدام کنم،اما دعوتنامه من هنوز اماده نیست! می خواستم بدونم مدت زمان اماده شدن دعوتناهه اقامت چقدر هست؟ که با توجه به اون بتونم وقت بگیرم،ممنون
بستگی به کسی دارد که میخاد واسه شما دعوتنامه آماده کنه
ولی دو سه هفته معمولا طول میکشه تا برسه دستتون
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین H.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-02-2013, 01:56 AM
با سلام مجذ،ببخشید اگر تا موقع وقت سفارت(مصاحبه) دعوتنامه نرسه، وقت رو که نمیشه باطل یا جا به جا کرد،چه کار میتونم انجام بدم؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

14-02-2013, 10:00 AM
(14-02-2013, 01:56 AM)H.h نوشته: با سلام مجذ،ببخشید اگر تا موقع وقت سفارت(مصاحبه) دعوتنامه نرسه، وقت رو که نمیشه باطل یا جا به جا کرد،چه کار میتونم انجام بدم؟
سلام

وقت رو میشه هم باطل کرد و هم جابجا!
اگه ویزای دانشجویی میخاین، باید به اطلاع آقای مصطفی مالکی به آدرس :
ku-300@tehe.auswaertiges-amt.de

مسئول فرهنگی سفارت برسونین
ایشون در صورت صلاحدید واستون یه وقت جدید رزرو میکنن

موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 39 بعدی »