عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا
آفلاین HodaA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-12-2011, 12:24 PM
من میخوام نقاشی بخونم و با سرچهای که کردم فهمیدم تو آکادمی های هنر این رشته هست (تو دانشگاه ها شون نیست رشته ی نقاشی),خودم فوق دیپلم اقتصاد هستم ولی میخوام از اول شروع کنم و لیسانس بگیرم که میشه دیپلم اول آکادمی ها و قطعا به زبون ایتالیایی هم هستن این آکادمی ها (اینجور که من فهمیدم),ولی نمیدونم بورس یا کمک های مالی برای اینجور رشته ها هم هست یا نه؟!
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

26-12-2011, 10:20 PM
(26-12-2011, 12:24 PM)HodaA نوشته: من میخوام نقاشی بخونم و با سرچهای که کردم فهمیدم تو آکادمی های هنر این رشته هست (تو دانشگاه ها شون نیست رشته ی نقاشی),خودم فوق دیپلم اقتصاد هستم ولی میخوام از اول شروع کنم و لیسانس بگیرم که میشه دیپلم اول آکادمی ها و قطعا به زبون ایتالیایی هم هستن این آکادمی ها (اینجور که من فهمیدم),ولی نمیدونم بورس یا کمک های مالی برای اینجور رشته ها هم هست یا نه؟!
متاسفانه کمک هزینه و یا بورس در مقاطع پایین خیلی سخت بدست میاد و این مسئله حتی برای ارشد هم خیلی صدق میکنه و کمتر پیش میاد کسی بتونه واسه ارشد بورس بگیره...
این مشکل برای شما هم خواهد بود و فک میکنم که نمیتونید به راحتی بورس بگیرید...
البته در ایتالیا یک سری بورس ها هستند که ربطی به این چیز ها ندارند مثل کمک هزینه خوابگاه و زندگی که بر اساس در آمد و موارد مشابه تعلق میگیره...
نمیدونم اون مراکزی که میگید همچین کمک هزینه هایی دارند یا نه...
اگه خواستید لینک بزارید... امیدوارم بعضی از دوستان که اونجا هستن این پست ها رو ببینند و کمک کنن...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mahdi_67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-03-2012, 10:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2012, 10:20 PM توسط mahdi_67.)
از اینکه مزاحم اوقات شریفتون میشم عذرخواهی میکنم.

در مورد تحصیل در ایتالیا از خدمت شما سوال و درخواست راهنمایی داشتم، پیش‎تر از اینکه با حوصله این متن رو مطالعه می‎فرمائید و به بنده پاسخ رو ارسال می‎دارید، از محضر شما سپاسگزارم.

ببخشید در مقطع ارشد مهندسی کامپیوتر، نرم افزار، هزینه های تحصیل (فقط دانشگاه) رو شرح میدید؟
من شنیده بودم در ایتالیا تحصیل رایگانه؟! اشتباه شنیده بودم؟
مثلاً توی همین دانشگاه پلی تکنیک میلان!

من در ترم تحصیلی گذشته (مهرماه) واحدهای درسی مصوب دوره کارشناسی مهندسی کامپیوتر (نرم‎افزار) رو در واحد قزوین (:-SS ) دانشگاه آزاد گذروندم و معدل کل من برابر 13.91 هست که تا پایان امسال (سال 1390) و اخذ 3 یا 6 واحد درسی جبرانی، به 14 خواهد رسید.

همونطور که احتمالاً مستحضر شدید، من مشکل خدمت هم دارم، اما برای سپردن وثیقه 16 میلیون تومانی، بعید میدونم مشکل خاصی پیش‎روی من باشه، همین مورد باب گشایش یه سواله که در شماره 4 مطرح میشه و امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمائید.

از اینکه به جهت سهولت در پاسخگویی، سوالاتم رو به تفکیک شماره مطرح میکنم، عذرخواهی میکنم.

1) جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (نرم‎افزار) دانشگاه معتبری هست که بشه در اون به صورت رایگان ادامه تحصیل داد؟ (مثلاً توی میلان یا روم یا تورین) ( :d )

2) امکان اخذ بورسیه برای من هست؟ با مدنظر قراردادن این پیش‎فرض که من در ایران در یه خانواده متوسط زندگی میکنم، یعنی توی چادر زندگی نمیکنیم، توی تأمین مخارج زندگی هم با مشکل خیلی حادی دست به گریبان نیستیم! اما میخواستم ببینم امکان دریافت بورس برای ادامه تحصیل فراهم هست؟

3) سریعترین زمان ممکن برای پذیرفته شدن در یه دانشگاه که قراره شما در زمینه رشته مورد نظر من (مهندسی کامپیوتر) به من معرفی کنید ( :d ) چه زمانی هستش، با توجه به اینکه من متأسفانه جایی خوندم که برای اخذ ویزای تحصیلی باید مدرک زبان از مدرسه ایتالیایی داشته باشم و امتحان اون فقط در بهمن ماه برگزار میشه! و از بهمن ماه گذشتیم!! تورو خدا یه راه پیش پای من بزارید! نمیشه بعداً ارائه داد اون مدرکــو رو؟ یا نمیشه مثلاً زودتر از بهمن ماه این امتحان رو داد؟

4) من اگر مثلاً همین فردا صبح معدل کل ام رو به 14 برسونم و برای فارغ‎التحصیلی اقدام کنم و یعنی امضاء های مورد نیاز رو از دانشگاه جمع کنم، یعنی دیگه توی دانشگاه راه ندن منـو! (آخه توی دانشگاه ما فارغ‎التحصیل که بشی، دیگه اجازه ورود نداری!) باید چه کار کنم؟ منظورم در مورد وضعیت نظام وظیفه بود، یعنی دفترچه آماده به خدمت رو باید بفرستم؟ یا نه؟ با عنایت به اینکه 6 ماه زمان برای فرستادن دفترچه هست! ببین آبجی/داداش، منم جای داداشت! دمت گرم، کمک کن دیگه! ( :d )

5) بابا، راهنمایی کنید دیگه! ای بابا، جون داداش میام اونجا از خجالتتون در میام! واسم جشن پتو راه بندازید، اصلاً با هم میریم جوزپه مه آتزا یه قلیون دور هم میکشیم، صفا سیتی به مولا حال میکنیما!! ببخشید، شوخی کردم دور هم باشیم! ( :-“ )

6) مرسی، از همینجا اجازه میخوام تا در پست های بعدی هم راهنمایی بشم!  اشکالی که نداره؟

مرسی.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

07-03-2012, 02:44 AM
مهدی جان مرسی از شوخی هات اما سعی کن یکم رعایت محیط اینجا رو بکنی ؛) مرسی Smile
1. منظورت رو نفهمیدم دانشگاه معتبری هست یعنی چی!! (با توجه به اینکه احتمالا دانشگاه های ایتالیا رو میشناسی) اما اگه واقعا برات سواله آره هست: پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک تورین رو مطمئنم که هست... اگه بازم میخای پیدا کنی میتونی اینجا رو نگاه کنی
2. امکان اخذ بورسیه برای شما هست اما بورسیه ای که بیشتر هزینه ی دانشگاه و شهریه شما رو پوشش میده نه هزینه زندگی.. متاسفانه در ایتالیا معمولا خود دانشجو ها باید هزینه ی زندگی خودشون رو بپردازن
3. نمیدونم منظورت از سریع ترین زمان چیه!! به نظر من سال دیگه بهمن اپلای میکنی اگه مدارکت کامل باشه و سال دیگه آخر تابستون میری.... زمان های دیگه خیلی غیر محتمل هست (شرمنده نا امیدت میکنم اما اگه واقعیت رو بدونی بهتر میتونی برای آینده برنامه ریزی کنی.... متاسفانه یکم دیر شروع کردی) در مورد ویزای تحصیلی هم تا اونجا که من خبر دارم اگه با زبان انگلیسی پذیرش بگیری احتیاجی به زبان ایتالیا ای نیست و میتونی ویزا بگیری... مگه اینکه بخای زبان ایتالیا ای بخونی ارشدت رو یا اینکه قانونش از پارسال عوض شده باشه
4. به نظر من اگه واقعا میخای بری بهتره یکم دیر تر فارغ تحصیل بشی که برات از نظر خدمتی مشکلی پیش نیاد... یعنی اگه رفتنت سال دیگه شهریور باشه بهتره یه جوری تنظیم کنی که برسی بهش... البته نمیدونم دانشگاه آزاد چطوریه دانشگاه های دولتی زمان فارغ تحصیلی ثبت آخرین نمره هست که از اون 6 ماه وقت داری نه امضا و اینها... امیدوارم تمام نمره هات رو نگرفته باشی یا اینکه سیستم دانشگاه آزاد فرق کنه
5. مرسی لطف داری
6. ما همه اینجا هستیم که به هم وطن هامون راهنمایی و کمک کنیم رفیق Smile نگران این نباش... فقط سعی کن اول خوب همه چیز رو بخونی بعد بپرسی...

موفق باشی Smile

نقل قول  

آفلاین sara123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-05-2012, 10:16 AM
دوستان من فعلاً بصورت Self fund برای مستر کامپیوتر دارم میرم ایتالیا، اما دنبال فاند هستم با داشتن SAT یا GRE بهم فاند میدن. کدوم راحت تره و اینکه تاریخش نزدیک تره.من اصلا اطلاعی ندارم راجع به این آزمونها.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-05-2012, 05:18 PM
(20-05-2012, 10:16 AM)sara123 نوشته: دوستان من فعلاً بصورت Self fund برای مستر کامپیوتر دارم میرم ایتالیا، اما دنبال فاند هستم با داشتن SAT یا GRE بهم فاند میدن. کدوم راحت تره و اینکه تاریخش نزدیک تره.من اصلا اطلاعی ندارم راجع به این آزمونها.
دوست من!
اول تبریک برای قبولی در ایتالیا Smile ایشالا که همیشه موفق باشید Smile
والا من یه مقدار گیج شدم از این پست شما!!
اولا که لزوما با اون امتحان ها که بهتون فاند نمیدن که.... شاید توی اون ها نمره ی خوب داشته باشید و فاند نگیرید و شاید با همین شرایط فاند بگیرید...

در مورد این امتحان ها خیلی بحث راحتی مطرح نیست!! اولا که نمره ای هست نه قبول شدنی...
شما میدونید SAT چیه؟ از کجا به ذهنتون رسید که این امتحان رو بدید برای گرفتن فاند توی ایتالیا؟!! این امتحان برای رفتن از مدرسه به دانشگاه توی آمریکا هست و جا های دیگه خیلی کاربرد نداره اصلا... برای اطلاعات بیشتر برید اینجا
در مورد جی آر ای هم فکر خوبیه چون به هر حال شانستون رو زیاد میکنه برای بورس اما خیلی تاثیری نداره واقعا... و البته امتحان خیلی سختیه خداییش... برای اطلاعات بیشتر راجع به جی آر ای هم به انجمن مربوطه مراجعه کنید.

موفق باشید و گود لاک برای امتحان Smile

نقل قول  

آفلاین paniza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2012, 07:24 PM
سلام
من تازه از دانشگاه میلان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش گرفتم.حالا برای بورس شدن می خوام طریق موسسه خوارزمی اقدام کنم.کسی از میزان اعتبار این موسسه اطلاع داره؟
متشکرم از کمکتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-07-2012, 03:18 PM
(01-06-2012, 07:24 PM)paniza نوشته: سلام
من تازه از دانشگاه میلان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش گرفتم.حالا برای بورس شدن می خوام طریق موسسه خوارزمی اقدام کنم.کسی از میزان اعتبار این موسسه اطلاع داره؟
متشکرم از کمکتون
دروود.
بنده پیشتر در خصوص این مورد پاسخ گفته ام که این بورس برای معدلهای بالا و بصورت silver , gold ارائه میشه همچنین فکر کنم نیازی به موسسه خوارزمی نداشته باشه البته به این دلیل که خبرهای خوبی از اونجا نمیشنوم. شما باید به بخش امور بورس دانشگاه ایمیل زده و فرمها رو تکمیل کرده و مدارکی که نیازه مانند ریز نمرات و نمره زبان را ارسال نمایید. در ضمن توجه داشته باشید که این بورس به تعداد کمی از دوستان تعلق میگیره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین qazwsx
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-07-2012, 05:18 PM
سلام

من مروز 23 جولای توی میلان برای دکتری برق بدون اسکولار شیپ پذیرش گرفتم

1-حالا به من این بورس یا بورس دیگه ای تعلق می گیره؟

2- کی باید اقدام کنم و ادرس و لینک؟

3- من پدرم شغلش آزاده(آجیل فروش) حالا یزان در آمد رو کی و کجا و چطور باید محاسبه و تایید کرد

3- دادشم دانشگاه ازاد درس می خونه تاثیری داره؟

4- خونوادم 5 نفره هستند و به جز بابام همه بی کارتاثیری داره؟

اگه بورس نگیرم نمی تونم برم لطافً کمک کنید

و مرا از نگرانی در بیارید
یک سوال مهم دیگه هم داشتم

1- می تونم اقامت دائم بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-07-2012, 12:38 AM
(26-07-2012, 05:18 PM)qazwsx نوشته: سلام

من مروز 23 جولای توی میلان برای دکتری برق بدون اسکولار شیپ پذیرش گرفتم

1-حالا به من این بورس یا بورس دیگه ای تعلق می گیره؟

2- کی باید اقدام کنم و ادرس و لینک؟

3- من پدرم شغلش آزاده(آجیل فروش) حالا یزان در آمد رو کی و کجا و چطور باید محاسبه و تایید کرد

3- دادشم دانشگاه ازاد درس می خونه تاثیری داره؟

4- خونوادم 5 نفره هستند و به جز بابام همه بی کارتاثیری داره؟

اگه بورس نگیرم نمی تونم برم لطافً کمک کنید

و مرا از نگرانی در بیارید
یک سوال مهم دیگه هم داشتم

1- می تونم اقامت دائم بگیرم؟
دروود و تبریک بخاطر پذیرش شما.

دانشگاه میلان اونطور که اطلاع دارم یه لیستی از قبول شده ها با شرایط بورس و لیستی بدون بورس رو اعلام می کنند. البته شما برای بورس gold , silver شاید بتونید اقدام کنید که باید از بخش بین الملل پیگیر باشید. برای شغل ازاد باید از اداره بیمه شهر خودتان پیگیر وضعیت حقوقی پدرتون باشه اگر درامد پدر محترم سالی زیر 20 میلیون باشه احتمال بورس ISU بهتون تعلق بگیره هست البته خاطر نشان کنم شانس این بورس بدلیل بحران اقتصادی ایتالیا خیلی نمیشه روش حساب کرد. موارد دیگر هم تاثیر روی بورس نداره. به نظرم با استاد راهنما صحبت کنید و ایشان را متقاعد کنید.
ناامید نشوید و تلاش کنید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 بعدی »