عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-07-2012, 10:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-07-2012, 10:20 PM توسط MaMi.)
دوست من، من هم با نظر دوست خوبم m.ost موافقم، شمایی که تجربه امتحان IELTS رو داری، فکر کنم در این مدت، تغییر روش به iBT زیاد شاید به صلاح شما نباشه، به نظر من، شما چند تا نمونه iBT رو حل کن و ببین شاید اصلا نتونستی، به قول معروف، باهاش ارتباط برقرار کنی!
در مورد ریزنمرات دانشگاه تهران، من خودم ریزنمرات لاتین گرفتم (کارشناسی و ارشد) مشکلی نداشت، خیلی دوستان رشته های دیگر رو هم دیدم که وضعیت مشابه من رو داشتند ولی مشکلی در ترجمه ریزنمرات نداشتند (ضمن اینکه شما هزینه ترجمه ریزنمراتت رو هم در نظر بگیر)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-07-2012, 02:04 AM
Hamidreze_ut عزیز،

متاسفانه من 2 سالی هست که ایران نیستم و با توجه به اینکه معیار اصلی شما ریپورت هست، من خیلی در جریان موسسات آیلتس در ایران نیستم.
m.ost عزیز میتونن در این زمینه بخوبی شما رو راهنمایی کنند.

ولی مابین خود آیلتس و تافل، بنظرم با توجه به اینکه یکبار آیلتس امتحان دادید، همون آیلتس رو امتحان بدید. چون با ساختار امتحان آشنا هستید و این مسئله مهم هست.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین meis
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2012, 07:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2012, 08:47 PM توسط meis.)
به نظر دوستان به دست آوردن نمره مورد نیاز یا مینیمم، در آزمون IELTS راحت تره یا TOEFL.
منظورم اینه که با یک سطح زبان، کدوم آزمون نمره بیار تره. کاری به بحث اینکه کدوم کشور کدومو نیاز داره نداریم.
ممنون میشم اگر نظراتتونو بگین
به آینده اونقدر نگاه نکن که اکنون را خراب کنی...
یک نیم نگاه کافیست.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-07-2012, 08:54 PM
(16-07-2012, 07:54 PM)meis نوشته: ببخشید اما تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم برای سوالم
به نظر دوستان به دست آوردن نمره مورد نیاز یا مینیمم در آزمون IELTS راحت تره یا TOEFL.
منظورم اینه که با یک سطح زبان کدوم آزمون نمره بیار تره. کاری به بحث اینکه کدوم کشور کدومو نیاز داره نداریم.
ممنون میشم اگر نظراتتونو بگین
سلام
من تجربه هر دو آزمون رو دارم. البته برای تافل کاغذی که ظاهرا امسال برداشته میشه. همانطور که در پست های قبلی هم میبینین هرکسی در مورد این آزمون ها یک نظری داره . من تافل ibt رو نمیدونم ولی در مورد تافل pbt من خودم فقط دو سه تا نمونه از امتحاناش رو حل کردم و اصلا نخوندم. بعد امتحان هم فکر کردم خیلی بد امتحان دادم. ولی 600 شدم. به نظر من اون نوعه امتحان بیشتر بسته به سطح زبانتون داشت که چجوری باشه. اما فکر میکنم که آیلتس بیشتر تکنیکه. یعنی شما اگر 10 تا آزمون حل کنی و دستت بیاد که چجوری پاسخ بدی به سوالات میتونی نمره بیاری ولی اگر همین جوری بری بشینی سر جلسه نه.
در مورد راحت تر بودنش با توجه به اینکه تافل الان
ibt هست من نظری ندارم. ولی فکر میکنم اول دو سه نمونه از هر کدوم رو حل کنین ببینین براتون خوندن کدومش راحتتره. اگر براتون فرقی نداشت بعد برین سراغ مسائل جانبی مثل فرستادن کارنامه ها و زمان های امتحان و کشور مورد نظر،به هر حال این مسائل رو هم باید در نظر بگیرین. (این رو هم فراموش نکنین که بهتره نمره بالاتر از مینیمم بیارین Smile)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین meis
**
نقل قول

16-07-2012, 09:12 PM
ممنونم m.ost عزیز
من این تاپیکو ندیده بودم ولی الان که خوندمش تقریبا جوابمو گرفتم،
اینکه گرفتن مینیمم ها با سطح متوسط زبان در حد 6-6.5 در IELTS راحت تره ولی با سطح زبان خوب در TOEFL راحت تر میشه نمره بالا آورد.
به آینده اونقدر نگاه نکن که اکنون را خراب کنی...
یک نیم نگاه کافیست.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

16-07-2012, 09:55 PM
میثم جان،
من هم کاملا با نظرات m.ost موافقم.
بهترین کار، خودتو با دو تا تست از آیلتس و ibt بسنج.
گرفتن آیلتس 6.5 با تسلط به تکنیک های آیلتس کار چندان سختی نیست و ایشاء.. که از پسش بر میای.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

01-09-2012, 11:05 AM
سلام به همه دوستان؛نمیدونم بایدبرای این سوالم تاپیک جدیدایجاد میکردم یانه!چون مثه اینکه سوال هیچ کس دیگه نبود واین تاپیک بازم مربوط ترین بود.سوال من اینه که اگربرامون فرقی نداشته باشه تافل iBt بدیم یا آیلتس،اونوقت کدوموانتخاب کنیم؟تااونجا که من دیدم تقریبا همه دانشگاه ها هردو روقبول دارن؛منم حدود یه سال فرصت برای خوندن دارم،حالاموندم کدوموانتخاب کنم؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2012, 11:39 AM
(01-09-2012, 11:05 AM)GordAfarid نوشته: سلام به همه دوستان؛نمیدونم بایدبرای این سوالم تاپیک جدیدایجاد میکردم یانه!چون مثه اینکه سوال هیچ کس دیگه نبود واین تاپیک بازم مربوط ترین بود.سوال من اینه که اگربرامون فرقی نداشته باشه تافل iBt بدیم یا آیلتس،اونوقت کدوموانتخاب کنیم؟تااونجا که من دیدم تقریبا همه دانشگاه ها هردو روقبول دارن؛منم حدود یه سال فرصت برای خوندن دارم،حالاموندم کدوموانتخاب کنم؟
سلام
بهتون پیشنهاد میکنم که تمام پست های این تاپیکو بخونید، قطعا ابهامتون کامل رفع میشه و اطلاعات جزئی تری پیدا می کنید.
اما برای اینکه یه پاسخ کلی به سوالتون داده باشم، میتونم بگم که سعی کنید از هر کدوم از امتحانات، یک سمپل تست بزنید و ببینید با شیوه کدوم امتحان راحت تر هستید.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-09-2012, 11:41 AM
(01-09-2012, 11:05 AM)GordAfarid نوشته: سوال من اینه که اگربرامون فرقی نداشته باشه تافل iBt بدیم یا آیلتس،اونوقت کدوموانتخاب کنیم؟تااونجا که من دیدم تقریبا همه دانشگاه ها هردو روقبول دارن؛منم حدود یه سال فرصت برای خوندن دارم،حالاموندم کدوموانتخاب کنم؟
سلام، البته نمی شه گفت همه دانشگاه ها هر دو رو قبول می کنند. اما می تونم بگم تقریباً بالای 90% دانشگاه های دنیا هر دو آزمون رو می پذیرند. به هر حال باید ببینید مقصدتون کدوم کشورهاست، بر اساس اون تصمیم بگیرید. تو همین تاپیک در این خصوص بحث شده. در هر حال اگر فرض رو بر این بذاریم که دانشگاه های مقصد هر دو رو قبول دارند، به نظر من خیلی تفاوتی نمی کنه که کدوم رو امتحان بدید، مگر اینکه نمرات مورد نیاز اون دانشگاه ها رو بدونید. اون وقت می شه گفت کدوم راحت تر براتون به دست میاد.
نوع این آزمون ها با هم فرق زیادی داره و تکنیک های اونها هم فرق می کنه. شما فرصت زیادی دارید برای آمادگی برای هر کدوم از این آزمون ها... به نظر من یه نمونه تست کامل از هر دو بزنید و ببینید با کدوم راحت تر هستید، بعد انتخاب کنید.

نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2012, 11:46 AM
من از تجربه خودم براتون میگم . اگر تصمیم دارید که کانادا و بخصوص آمریکا برید، بهتره تافل بدید. آیتلس هم قبول میکنن اما اگر تافل داشته باشید دستتون باز تره و لی باز هم به رشته و دانشگاه تا حدی ربط داره.

اگر برای استرالیا هم برنامه ریزی می کنید. حتما آیتلس بدید. موفق باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 30 بعدی »