عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی ارز مسافرتی

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارز مسافرتی
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-03-2012, 11:23 PM
(24-03-2012, 10:36 PM)Saeid نوشته: بله.....ترکیه ویزا نمیخاد و تا 3 ماه میتونید اقامت داشته باشید.....ممنون از شما
آذربایجان، ارمنستان و گرجستان هم همین طوره، الان یک سوال پیش میاد، چه جوری باید به بانک ثابت کنیم که ما عازم این مقاصد هستیم؟ فقط با بلیط؟!!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-03-2012, 11:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-03-2012, 11:43 PM توسط Saeid.)
(24-03-2012, 11:23 PM)MaMi نوشته: آذربایجان، ارمنستان و گرجستان هم همین طوره، الان یک سوال پیش میاد، چه جوری باید به بانک ثابت کنیم که ما عازم این مقاصد هستیم؟ فقط با بلیط؟!!
اگر به این لینک نگاه بندازید میبینید که دیگه آذربایجان اینجوری نیست......بله دیگه...فقط با بلیط میشه ثابت کرد

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-03-2012, 12:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2012, 12:16 PM توسط Saeid.)
دوستان من رفتم ارز مسافرتی بگیرم.....متاسفانه ندادن و گفتن بخشنامش نیومده برا سال 91....هر چند به نظرم میرسه میتونستن بدن و بهانه در آوردن
سوالی که دارم اینه که دوستانی که ارز مسافرتی تهیه کردن....بانک ارز رو تو شعبه تحویل میده یا تو فرودگاه و یا مرز زمینی تحویل میدن؟؟.....البته بیشتر برا زمینی مد نظرم هست.....با تشکر از شما
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-03-2012, 12:54 PM
همونجا توی شعبه تحویل میدن سعید جان.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-03-2012, 07:11 PM
جهت اطلاع دوستان: امروز 8 فروردین 1391 سه تا بانک سامان و ملی و ملت سر زدم برا ارز مسافرتی-متاسفانه ارز زمینی نمیدن-برا هوایی هم میگن ما فقط حواله میدیم و باید برید و تو فرودگاه امام ارز رو تحویل بگیرید. همونطور که تو بخشنامه بانک مرکزی اومده---فکر میکنم زمینی هم مثل هوایی باشه البته اگر کسی بتونه بگیره
نقل قول  

آفلاین masterzaman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2012, 09:09 PM
از دوستان کسی ارز زمینی نگرفته؟کسی خبر قطعی ازش نداره که میدن یا نه.اگه
میدن کجا باید تهیه کنیم؟این وبسایتای خبری همشون کپی همن.توهمشون نوشته
طبق روال گذشته.اما خدا میدونه این روال گذشته کجا نوشته شده
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2012, 09:25 PM
(06-04-2012, 09:09 PM)masterzaman نوشته: از دوستان کسی ارز زمینی نگرفته؟کسی خبر قطعی ازش نداره که میدن یا نه.اگه
میدن کجا باید تهیه کنیم؟این وبسایتای خبری همشون کپی همن.توهمشون نوشته
طبق روال گذشته.اما خدا میدونه این روال گذشته کجا نوشته شده
دوست عزیز باید به بانک ملت-ملی یا سامان مراجعه کنید. البته اگر بدن....ظاهرا دیگه تو بانک نمیدن من سوال کردم.....اگر ارز بگیرید دیگه بلیط رو پس نمیگیرن آژانسا
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-04-2012, 09:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2012, 09:51 AM توسط amin_mb.)
هر دم از این باغ گلی می رسد
تازه‏تر از تازه‏تري مي‏رسد

وای به حال کسیکه، به قافله دیر می رسد Big Grin

بخشنامه جديد بانك مركزي: ارز مسافری به افراد دارای ویزای بیش از 3 ماه تعلق نمی‌گیرد

سال 90 را می‌توان یکی از بی‌ثبات‌ترین سال‌ها در موضوع سیاست‌های ارزی نامید به طوری که بانک مرکزی در این سال بارها و بارها بخشنامه ارزی جدید صادر کرد و حتی شاهد بودیم که در طول یک روز سیاست‌ها تغییر می‌کرد.

دنیای اقتصاد: در تازه‌ترین شرایط ایجاد شده برای استفاده از ارز مسافری، به کسانی که ویزای آنها بیش از 3 ماه باشد ارز مسافری تعلق نمی‌گیرد.

در توضیح این شرایط گفته شده که افرادی که از کشورهای مختلف جهان ویزایی بیش از 3 ماه دریافت می‌کنند، از نظر بانک مرکزی به عنوان مقیم شناخته شده و بر این اساس طبق مقررات ارزی این بانک به ایرانیان مقیم در کشورهای خارجی ارز مسافری تعلق نمی‌گیرد.

در مراجعات مردمی برای دریافت ارز مسافری به برخی بانک‌ها این مورد به عنوان مانعی در اختصاص یافتن ارز مسافری به برخی مسافران خروجی مطرح شده که ظاهرا بخشنامه صریحی در این مورد از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده است. به طور مثال کشور انگلیس ویزای کمتر از 3 ماه نداشته و از این رو افرادی که به این کشور مسافرت می‌کنند بر اساس این شرایط نمی‌توانند از ارز مسافری استفاده کنند.

باید دید شرایط اعطای ویزا از سوی سایر کشورهای خارجی به مسافران ایرانی به ویژه در بخش توریسم چه وضعیتی پیدا می‌کند. متوقف شدن اعطای ارز مسافری به کسانی که دارای ویزای بیش از 3 ماه هستند، موجب خواهد شد که هزینه مسافرت به این کشورها عملا برای ایرانیان افزایش قابل توجه داشته و به مرور کاهش یابد.
لینک خبر: عصر ایران
http://www.asriran.com/fa/news/208682/%D...8%B1%D8%AF

پ.ن.: پژمان جان، بهنوش جان و سعید جان و کلیه عزیزانی که امسال انشاء... عازم هستید، قبل از سفر تحصیلی به فکر سفر تفریحی باشید که بسی ثواب دارد این کار!
سعی کنید تا آنجا که امکان دارد برای مصاحبه ویزا از پرواز هوایی استفاده کنید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

10-04-2012, 02:40 PM
مرسی امین جان بابت خبر . ولی سفر تفریحی هم دردی ازمون دوا نمیکنه چون ببرای سفر به بیشتر کشورهای همسایه فقط 400 دلار ارز مسافرتی میدن و برای مسافت های دورتر مثل کانادا و امریکا و اروپا 1500 دلار میدن.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-04-2012, 03:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2012, 03:03 PM توسط amin_mb.)
خواهش می کنم، بهنوش جان! کارمون شده خبر بد دادن! Sad
برای ترکیه سفر هوایی 1000 تا میدهند! زمینی 400 تا! فکر کنم، برای امارات و ترکمنستان هم هوایی 1000 تا بدهند!
فقط راه دور 1500 تا!
من دیروز بانک ملت، شعبه سرپرستی اصفهان بودم! یک تعدادی شعبه از بانک ملت مشخص کردند که اون ها فقط می تونند ارز بدهند، حتی شعبه سرپرستی و ارزی خود ملت نمی داد!

شرایط فروش ارز مسافرتی بانک ملت:
1- ارائه اصل پاسپورت و حضور متقاضی
2- ارائه اصل عوارض خروج از میهن عزیز
3- ازائه اصل بلیط مهر شده آژانس
4- ارائه گواهی تاییدیه آژانس
5- ارائه اصل ویزای کشور مقصد
6- رعایت مهلت زمانی یک هفته مانده به تاریخ عزیمت
7- تکمیل و امضا فرم فروش ارز

نکته: در صورتی که بلیط به صورت اینترنتی خریداری شده باشد، باید بریم آژانس هم بلیط صادر بشه با مهر و هم گواهی تاییدیه آژانس

موفق باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 08:19 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی