عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2012, 01:18 AM
منم یه سوال داشتم در مورد هوش ! میخواستم بدونم اگه کسی هوش بخونه حالا شاخه اش زیاد مهم نیست ! در اینده چه نوع شغل های براش پیدا میشه ؟ و اینکه حقوقش نسبت به شاخه های دیگه(نرم افزار و ..) بهتره یا نه ؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2012, 10:51 AM
(28-03-2012, 01:04 PM)bzz نوشته: سلام بابک جان
سال نو شما مبارک
1 سوال داشتم از خدمتتون
من قبلا تصمیم داشتم رو امنیت کار کنم اما یکی از استادام رای امو زد
الن تصمیم گرفتم رو هوش کار کنم اما موندم رو کدوم مبحث برم کار کنم
استادم میگه برو رو medical image processing کار کنک خوبه به نظر شما؟
شماپیشنهاد بهتری دارید؟
ممنون میشم راهنمایی م کنید
هوش هم از زمینه‌های بسیار خوب و پرپتانسیل هست و احتمالا نقشش در آینده پررنگ‌تر هم خواهد شد. image processing به طور خاص احتمالا آینده خوبی خواهد داشت، ولی توصیه من اینه که به علاقمندی‌های خودتون هم فکر کنید و بهش اهمیت بدید. در نهایت گرایشی که دنبال می‌کنید هر چقدر هم داغ بشه، اگر شما درش خوب نباشید می‌تونه براتون مشکل ایجاد کنه. در نتیجه به نظر من دنبال گرایشی برید که می‌دونید با عشق و علاقه دنبالش خواهید کرد.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-03-2012, 10:55 AM
(29-03-2012, 01:18 AM)M0TRIX نوشته: منم یه سوال داشتم در مورد هوش ! میخواستم بدونم اگه کسی هوش بخونه حالا شاخه اش زیاد مهم نیست ! در اینده چه نوع شغل های براش پیدا میشه ؟ و اینکه حقوقش نسبت به شاخه های دیگه(نرم افزار و ..) بهتره یا نه ؟
منظور از «چه نوع» شغل‌هایی نمی‌دونم دقیقا چیه. هم شغل‌های آکادمیک و هم غیرآکادمیک و صنعتی برای رشته‌های هوش پیدا می‌شه. از نظر حقوق دقیقا نمی‌شه نظر داد، چون واقعا حقوق یک مبلغ خیلی مشخص و معین نداره. شما همزمان ممکنه برای موقعیت شغلی مشابه از دو تا شرکت مختلف پیشنهاد کار دریافت کنید که حقوق یکی ۲۰٪ بیشتر از اون یکی باشه. در نتیجه خیلی راحت نمی‌شه حقوق‌ها رو مقایسه کرد، ولی به طور کلی و تا اونجا که من اطلاع دارم حقوق در زمینه هوش مشابه سایر شاخه‌هاست.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-04-2012, 02:48 AM
سلام.

با یه سری از بچه ها داشتم صحبت میکردم ! بهم گفتن که واسه ارشد فول فاند نمیدن و کلا منو نا امید کرد !

برای دکترای مستقیم هم گفت ارشد رو باید خودمون ساپورت کنیم بعد واسه دکترا فاند میدن !

میخواستم بدونم من کلا بیخیال ارشد بشم ؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-04-2012, 10:18 AM
همون طور که در فروم گفته شده، گرفتن فاند برای ارشد خیلی مشکله، اما اگر شما پذیرش دکترای مستقیم بگیرید از ابتدای ورود به دانشگاه دانشجوی دکترا محسوب می‌شید و نداشتن ارشد اهمیتی نخواهد داشت و شانس بیشتری برای گرفتن فاند خواهید داشت.

آفلاین academihaghani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-04-2012, 05:36 PM
سلام،
من لیسانس نرم افزار رو سال ۸۰ از IUST گرفتم: شاگرد اول گرایش، دانشجوی ممتاز دانشگاه، معدل کل ۱۶.۲۵ ولی نمرات ریاضی و درسهای تخصصی خیلی بهتر، معدل ۲ سال آخر بالای ۱۷.
چندین درس رو هم Teaching Assistant بودم.
۱۰ سال سابقه کار تخصصی نرم افزار دارم.
میخوام برای دکترای Bioinformatics یا Computational Biology اقدام کنم.
در حال حاضر هم با شخصی کار میکنم که دکتری فیزیک از MIT داره و میتونه برام Recommendation Letter بنویسه.
آیا از ۱۰ تای اول دانشگاههای آمریکا، توی رشته هایی که نام بردم، شانس پذیرش با فاند کامل دارم؟
هنوز امتحانات GRE و TOEFL رو ندادم.
ممنون از راهنمایی

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-04-2012, 10:30 AM
سلام
بدون داشتن نمره TOEFL و GRE نمی‌شه اظهار نظر کرد. به فرض این که نمره GRE بالای ۱۳۰۰ (قدیم) بیارید و نمره AW هم بالای ۴ و تافل iBT بالای ۱۰۰ شانس خواهید داشت، ولی به طور کلی خودتون رو محدود به ۱۰ تا دانشگاه‌ اول نکنید، چون در پذیرش همیشه فاکتور شانس هم دخیله و اگر خوش شانس نباشید حتی با شرایط خوب ممکنه از ۱۰ تای اول رد بشید. یک مساله دیگه هم اینه که دانشگاه‌های تاپ امریکا دانشگاه‌های تهران و شریف رو به عنوان دانشگاه‌های تاپ ایران می‌شناسند و این مساله شانس شما رو یک مقدار ممکنه تحت تاثیر قرار بده. از این جهت هم باز بهتره که برای طیف وسیع‌تری از دانشگاه‌های امریکا اقدام کنید.

آفلاین MAJID
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-04-2012, 05:10 PM
درود اقا بابک

هر رشته ای رنکی داره که usnews ارائه میده .برای هر رشته 28 دانشگاه از بهترین های اون رشته رو قرار میده.اما رنکی هم وجود داره که به صورت کلی دانشگاه ها ی امریکا رو نشون میده.منظور شما از اینکه میگید مثلا 10 تای اول یا بین 20 تا 50 یا 100 اصولا کدوم رنکه؟ ممکنه دانشگاهی در رنک تخصصیش 20 باشه اما در امار کلی 80 .

اینکه گفته میشه معدل لیسانس رو بر اساس 60 واحد اخر حساب میکنند ایا قانون جامع و خاصی داره ؟ همه دانشگاهها این قانون رو دارند یا سلیقه ای هستش ؟
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود ندارید.آنتونی رابینز

آفلاین MAJID
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-04-2012, 06:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2012, 07:22 AM توسط MAJID.)
در صورت چه اندازه تفاوت در مدارک تحصیلی قبلی با phd واحد اضافی در دانشگاه میگذارند؟

منظور متن زیر دقیقا چی هستش ؟

Note: Applicants with deficiencies in their baccalaureate courses may
be admitted to the MS Program and allowed to take undergraduate courses
at Northeastern University concurrently with certain graduate courses.
Students admitted with deficiencies must remove them within the first
year of graduate study. Applicants for the PhD Program must meet all
admission requirements.
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود ندارید.آنتونی رابینز

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-04-2012, 09:40 AM
(26-04-2012, 05:10 PM)MAJID نوشته: درود اقا بابک

هر رشته ای رنکی داره که usnews ارائه میده .برای هر رشته 28 دانشگاه از بهترین های اون رشته رو قرار میده.اما رنکی هم وجود داره که به صورت کلی دانشگاه ها ی امریکا رو نشون میده.منظور شما از اینکه میگید مثلا 10 تای اول یا بین 20 تا 50 یا 100 اصولا کدوم رنکه؟ ممکنه دانشگاهی در رنک تخصصیش 20 باشه اما در امار کلی 80 .

اینکه گفته میشه معدل لیسانس رو بر اساس 60 واحد اخر حساب میکنند ایا قانون جامع و خاصی داره ؟ همه دانشگاهها این قانون رو دارند یا سلیقه ای هستش ؟
در انتخاب دانشگاه رنک در رشته تخصصی خیلی مهم‌تره و من هم در پست‌هام به رنک تخصصی اشاره می‌کنم.

در مورد معدل قانونی مشخصی برای تمام دانشگاه‌ها وجود نداره و در مورد این که چه تعداد واحدی رو برای معدل در نظر بگیرند یا مثلا معدل دو سال آخر رو در نظر بگیرند و غیره، قانون معینی نیست و در این زمینه دانشگاه‌ها ممکنه قوانین خاص خودشون رو داشته باشند.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 113 بعدی »

Topic locked