عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ازدواج با فرد ایرانی یا خارجی؟
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-02-2012, 11:21 PM
(17-02-2012, 07:58 PM)akbar_saeedi نوشته: به نظر من طبق تجربیات و نظرات بچه ها در سایت های دیگه ازدواج با غیر ایرانی بخاطر مسائل اختلاف فرهنگی و ..شدنی ولی بسیار کم اتفاق میفته،پس میمونه ایرانی های مقیم ک مشخصا ب احتمال زیاد اونها هم نگاهشون ب زندگی مشترک و مسائل فرهنگی با افکار ما فاصله داره و شاید چند سالی هم لازم باشه ک ماها نگاهمون ب اونها نزذیک بشه(درست و غلطشو کار ندارم)
با توجه به ازدواج های موفق متعددی که در بین آشنایان خودم با خارجی ها دیدم فکر نمی کنم اختلافات فرهنگی ما انقدر هم زیاد باشه و در نهایت همه یک سری انتظارات دارند. منظورم تبلیغ ازدواج با خارجی نیست ولی گاهی انقدر شباهت بین ما و ساکنین برخی کشورها وجود داره که در مقایسه بین ساکنین یک شهر ایران ندیدم.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2012, 04:03 PM
(17-02-2012, 11:21 PM)ice نوشته: با توجه به ازدواج های موفق متعددی که در بین آشنایان خودم با خارجی ها دیدم فکر نمی کنم اختلافات فرهنگی ما انقدر هم زیاد باشه و در نهایت همه یک سری انتظارات دارند. منظورم تبلیغ ازدواج با خارجی نیست ولی گاهی انقدر شباهت بین ما و ساکنین برخی کشورها وجود داره که در مقایسه بین ساکنین یک شهر ایران ندیدم.
دوست عزیز اگه این تجارب و اطلاعاتتون در مورد آشناهاتون رو یکم تشریح کنید و تا اونجایی ک خبر دارید بگید چه مزیت ها و معایبی ازدواج با غیر ایرانی برای آشناهاتون داشت،فکر کنم برا همه قابل استفاده باشه
سپاس
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
نقل قول

18-02-2012, 05:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2012, 06:48 PM توسط Pejman.)
سلام.

ادما متفافت هستن !

به نظر من اول باید بشینی با خودت فکر کنی که چه جوری ادمی رو واسه ازدواج میخوای !

مثلا اگه از دین دیگه ای باشه اشکال نداره ؟ مثلا اگه یهودی باشه ؟ مسیحی باشه ؟

و اینکه اگر شما پسر هستین ایا براتون مهمه زنتون حجاب داشته باشه ؟

و خیلی چیزای دیگه !
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 15
18-02-2012, 06:56 PM
(18-02-2012, 04:03 PM)akbar_saeedi نوشته: دوست عزیز اگه این تجارب و اطلاعاتتون در مورد آشناهاتون رو یکم تشریح کنید و تا اونجایی ک خبر دارید بگید چه مزیت ها و معایبی ازدواج با غیر ایرانی برای آشناهاتون داشت،فکر کنم برا همه قابل استفاده باشه
سپاس
با نظر MOTRIX موافقم. اگر بعد از رسیدن به نتیجه مناسب در مورد حرف های ایشون کارتون به ازدواج رسید خواهید دید تفاوت های زیر خیلی هم تفاوت نیستند. ولی حتما باید اول به اون جا برسید. اگر مثلا با یک یهودی خواستید ازدواج کنید و با خود فکر کنید که آزادی دینی داشته باشید و اعتقادات مهم نیست، ازاول فکر کنید فرزندتون چگونه بار خواهد آمد، شاید برای همسرتون مهم باشه که یهودی بار بیاد، با این مسئله مشکل ندارید. موارد ارائه شده در این جا با در نظر گرفتن این مسئله و مسلمان شدن آورده شده.

درکل با وجود اینکه عوض کردن دیگران غیر ممکنه (اصطلاح "درستش می کنم" رو چه در ازدواج ایرانی و چه خارجی از فکرتون خارج کنید) بعد از ازدواج افراد بسیار به هم شبیه می شوند (تجربه از دیدن ازدواج بین ایرانی با انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی، آمریکایی، افغانی) و به گونه ای ترکیبی از دو فرهنگ پیدا می کنید. البته احتمال موفقیت ازدواج بین یک خانم ایرانی با مرد خارجی، به دلیل صبر- تحمل و انعطاف پذیری بالای آن ها، بیش از حالت برعکس هست (تنها موردی که زیادی فرق داشتند با مردان کره ای بودند که بی نهایت حتی برای یک خانم ایرانی هم پرتوقع هستند- مثلا انتظار دارند خانم ساعت 5 صبح بیدار شده و همراه مادر و پدرشون سوپ بخوره). تفاوت عمده فرهنگی ما، بیشتر با غربی ها، در چند نکته اصلی هست. قبل از ذکرشون باید یادآوری کنم که قصد اهانت به هیچ کس رو ندارم و این ها مسائل کهنه ای هستند که در خانواده ها شنیدم و مطمئن هستم شما هم باهاشون برخورد کردید.

درمورد خانم ها مشکل اصلی این هست که یک بانوی ایرانی برای همسرش مثل مادر زحمت کشیده، براش غذا درست می کنه، لباساش رو اتو می کشه... این مسئله برای یک مرد خارجی کمی سخت هست. هر قدرهم از نظر زیستی شما شخصی رو برای زندگی مشترک پیدا می کنید که ویژگی های مادرتون رو داشته باشه (این مورد به اصل بقای بشریت بر میگرده)، یک مرد خارجی علاقه ای به ازدواج با مادرش نداره.
درمورد آقایان ایرانی هم به دلیل این که هیچ کاری داخل خانه پدری انجام نمی دهند، وقتی ازدواج می کنند توقع دارند همه زندگی روی فعالیت خانم خانه، تمیزی- درست کردن غذا- نگهداری از بچه و بیدار شدن در طول شب برای عوض کردن پوشک ...، بچرخه و آن ها فقط نان آور باشند. آن ها تعصب زیادی رو هم به خرج می دهند که با غیرت به اشتباه می گیرند.
مشکل عمده آقایان خارجی هم در مقدار اندکی حسادت هست. وقتی از واژه حسادت استفاده می کنم منظورم بعد از بچه دار شدن بوده که امکان داره فکر کنند خانم توجه کافی بهشون نشون نداده و زیادی به فرزندشون محبت می کنه. در حالی که از دیدگاه یک مرد ایرانی محبت به فرزندش یعنی محبت به خودش. باید اضافه کنم که در انگلیس مادر زن همون جایگاه مادرشوهر در ایران رو داره. ضمنا آقایان خارجی بسیار سریع هم شیفته غذاهای ایرانی، مثل قورمه سبزی، می شوند Wink .
خانم های غربی بسیار به مساوات اهمیت داده و از همسرشون انتظار دارند با کمک در کارها امکان استراحت رو به آن ها هم بدهد. یک نکته نسبتا عجیب هم درمورد بعضی کشورها، مثل عربستان، این هست که با ازدواج با یک خارجی خانم مورد نظر ملیت خود رو از دست می دهد.
در نهایت در خارج روابط دو نفر مثل شریک زندگی هست. به این معنی که همه کارها به طور مساوی تقسیم می شوند. اگر فرضا نهار رو شما درست می کنید شستن آشپزخانه با همسرتون هست. اگر پوشک بچه رو دفعه قبل ایشون عوض کردند، الان نوبت شماست. همون طور که از این تفاوت ها می بینید، حداقل در نسل ما اختلافات رو به کاهش هستند و هر دو طرف متوجه مساوات در نقش خود شدند.
تنها زمانی مشکلات خیلی ممکنه زیاد شوند که شما همسر خارجی خود رو برای سکونت دائم بیاورید ایران و زیادی هم روی حرف مامان و بابا و ... ارزش بگذارید.
حالا در مقابل این مسائل مشکلات ازدواج با یک ایرانی رو در شهر خودتون در نظر بگیرید. از همون قدم اول که تعیین مهریه و دیدن وسایل خونه هست تا شیوه تربیت فرزند، چند نفر رو می شناسید که به تفاوت های فرهنگی و اختلاف در رسوم برنخوردند (حتی در ازدواج بین افرادی مثل دختر عمه با پسر دایی که از یک فامیلند).

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-02-2012, 10:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2012, 11:08 PM توسط Saeid.)
فکر میکنم بیشترین نگرانی lیرانی ها وفادارای همسر باشه که به نظر من این مسله در هر جای دنیا که باشه یک موضوع محترم, قابل قبول و حل شده ای باشه. حدسم اینه. دوستان لطفا نظرشونو در این مورد اعلام کنن.
نقل قول  

آفلاین shahrnoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-02-2012, 10:45 PM
امیدوارم کسی ناراحت نشه ولی متاسفانه بعضی خانومای ایرانی هم باوفا نیستن ،
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

18-02-2012, 10:55 PM
فکر کنم بیشتر مردها هستند ب که به فکر خیانت می افتند نه زنها

به هزار دلیل که خود آقایان بهتر میدونند.یک زن ایرانی به نظرم نمیتونه قبول کنه که همسرش کارایی که برای مردهای خارجی عادی ارو بخواد انجام بده.هرچند آدمها عوض میشوند اما به نظرم باز نشدنی که یک زن بخواد اینهارو قبول کنه
اما دین چیزی که از سر ایرانی ا زود میره بیرون.اما به هر حال چیز خیلی مهم که وجود داره اینه که هر کسی فکر میکنه طرف مقابلش خیانت میکنه نه خودش

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

18-02-2012, 11:41 PM
دین زن یا مرد مقابل و دینی که بچه های آدم میپذیرن خیلی مهمه و بعدا میتونه مشکلات حل نشدنی ایجاد کنه.برای من به شخصه خیلی مهمه که اگر زن مسیحی بگیرم حتما پایبند به اصول دینی و اخلاقی خودش باشه و مثل آدمهای مرتد نباشه.اگر مسلمان نشد مهم نیست ولی اعتقاداتی داشته باشه که بهشون پایبند باشه و این برام یک معیاره.در ضمن من همسر مسیحی و یهودی رو به دختری از مذاهب دیگر اسلام بجز شیعه ترجیح میدم بخاطر اختلافات بسیار عمیقی که خودتونم می دونید.البته اگر سنی اینجا هست بگم در حرف کنایه ای نیست و این واقعیته و هر دومون میدونیم،البته باید از بین بره این چیزها ولی متاسفانه جامعه سنتی که ما توش بزرگ میشیم نمیذاره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-02-2012, 11:50 PM
(18-02-2012, 10:09 PM)saeed_oroomy نوشته: فکر میکنم بیشترین نگرانی lیرانی ها وفادارای همسر باشه که به نظر من این مسله در هر جای دنیا که باشه یک موضوع محترم, قابل قبول و حل شده ای باشه. حدسم اینه. دوستان لطفا نظرشونو در این مورد اعلام کنن.
من هم با نظرتون موافقم. وفاداری در سراسر دنیا محترم هست و عدم وفاداری همیشه مشکل آفرین.
اگر وفاداری رو فقط در مقابل خیانت قرار بدید در یک آمارگیری معلوم شد که از هر 3 مرد ساکن امریکا نزدیک به دو نفر برای یک بار در زندگی چنین اشتباهی رو مرتکب می شوند، احتمالا در ایران هم اگر عینک خوشبینی رو برداریم همین نتایج به دست می آیند. احتمال وفاداری خانم های خارجی شاید از خانم های ایرانی ساکن ایران کمتر باشه ولی در برابر آقایان قابل در نظرگیری نیست. در هر دو مورد همه در آخر سعی در حفظ زندگی مشترک دارند (با مشاوره، دیدن بزرگ ترها ...). تنها تفاوت در این است که در صورت عدم وفاداری شوهر در ایران زن عامل مشکل شناخته می شود ولی در خارج همه مشاورین سعی می کنند به او بفهمانند که اشتباه نکرده و عامل عدم وفاداری نبوده.
وفاداری از دیدگاه حفظ زندگی مشترک هم احتمالا خیلی در دنیا فرق نداره. به طوری که شنیدم از هر چهار زوج ایرانی که به انگلیس مهاجرت می کنند یک مورد به جدایی می رسه (در مقابل یک هفتم ازدواج های ساکنین درون کشور).

نقل قول  

آفلاین IRANI
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2012, 06:00 PM
سلام من تازه اینجا عضو شدم. این موضوع فکر کنم تو اون سایت دیگه بحث شده بود(تقریبا دعوا شده بود)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »