عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین masoud-talaei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-09-2017, 04:35 PM
سلام، دوستان من میخوام ظرف 6 ماه ایلتس 6.5 بگیرم. زبانم در حد متوسطه، بنظرتون از اساتید رسپیناتاک یا اریانپور کسی به طور خصوصی در منزل تدریس میکنه؟ اگه استادی رو میشناسید معرفی کنید؟؟؟
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-09-2017, 07:49 PM
(15-09-2017, 04:35 PM)masoud-talaei نوشته: سلام، دوستان من میخوام ظرف 6 ماه ایلتس 6.5 بگیرم. زبانم در حد متوسطه، بنظرتون از اساتید رسپیناتاک یا اریانپور کسی به طور خصوصی در منزل تدریس میکنه؟ اگه استادی رو میشناسید معرفی کنید؟؟؟

سلام،

من پارسال یکی از دوستام با نوع پرور (از اساتید رسپینا) خصوصی گرفته بود، آخرش آیلتس 7.5 شد. حالا نمیدونم خونه میرفت یا همون موسسه. البته اینم بگم این پسره کلاً زبانش خوب بود و خودشم میگفت نوع پرور تو کلاس خصوصی خیلی چیز خاص و خفنی بهش یاد نداد. منم که اونجا بودم یه معلم داشتم پگاه جعفری. معلم کلاس جنرال ما بود و حالا نمیدونم واسه آیلتس چجوریه. ولی تو همون کلاس خیلی خوب بود و یادمه اون موقع ها برای کلاس خصوصی خونه هم میرفت.
نقل قول  

آفلاین maximum59
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2018, 03:38 PM
سلام دوستان
در رابطه با موسسه ایران استرالیا تجربه خودم رو بیان میکنم
تقریبا ۶ ماه به صورت نیمه فشرده کلاس رفتم و در نهایت کلاسی که بودیم بعد از کلی نامه نگاری با مدیریت آموزش موسسه ( اعتراض به وضعیت بد برگذاری کلاسها ، ثبت نام بیش از تعداد مصوب خودشون ،عدم تناسب برای محیط آموزش به صورتیکه صدای کلاس های کناری کاملا در هر کلاسی مشخص بود. وضعیت بد تهویه دستشویی هر طبقه، اگر در کلاس باز بود بوی دستشویی توی کلاس بود اگر در بسته بود هوایی برای تنفس نبود ) بدلیل عدم پاسخگویی موسسه و ثبت نام نکردن تعداد زیادی از دانشجو ها ، کلاس برای دوره جدید تشکیل نشد . کادر آموزش هم در کمال خرسندی از این وضعیت گفتن دوره جدید رو برید در شعب دیگه مثل ولیعصر اگر جا داشتن ثبت نام کنید.
متاسفانه بعد از مدتی که این موسسات مشتری پیدا میکنن به محیطی کاملا تجاری تبدیل میشن و دوره های سطح بالا و نهاییشون بدلیل عدم استقبال با وقفه یا حتی بگذار نمیشه.
نقل قول  

آفلاین Mahsab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2018, 11:16 PM
سلام.از کجا میتونم مدرک معتبر ttc بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین MahsaBa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2018, 12:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2018, 12:31 PM توسط MahsaBa.)
سلام.آموزشگاه زبان پویش(تهران) چطوره؟
برای ttc انگلیسی موسسه پویش و ایران آکسفورد خوبن؟کدوم بهتره؟
در تهران کجا مدرک ttc معتبر میدن؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

13-07-2018, 10:52 AM
(08-07-2018, 12:19 PM)MahsaBa نوشته: سلام.آموزشگاه زبان پویش(تهران) چطوره؟
برای ttc انگلیسی موسسه پویش و ایران آکسفورد خوبن؟کدوم بهتره؟
در تهران کجا مدرک ttc معتبر میدن؟

سلام. مدارک TTC همشون معتبرن اگر در هر موسسه معتبر تهران برید مثل سفیر،آریان پور، ایرانمهر، .... اما نهایتا این مدارک برای تدریس در خود اون موسسات استفاده میشن ولی بعد از چند ترم تدریس و سابقه کار پیدا کردن میتونید برای تدریس در موسسات دیگه اقدام کنید و دیگه به گذروندن TTC نیازی ندارید و فقط باید آزمون کتبی و شفاهی و دمو بدین و اگر پدیرفته شدین میتونید قرارداد ببندید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین saeed1395
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-05-2019, 11:21 PM
سلام
دوستان ممنون میشم در شیراز موسسه ای رو برای آیتلس معرفی کنید. من زمانم تقریبا محدوده برای همین کمتر وقت آزمون و خطا دارم، برای همین ترجیح میدم از تجربه شما بزرگواران استفاده کنم.

اصولا بنظرتون این کلاس ها مفید هستن؟ یا بهتره با جمع آوری منابع و کتاب ها، خودم در خانه کار کنم؟

یک موضوع دیگه، از دوستان کسی هست که جناب "فرهاد پرهام نیا" رو بشناسه؟ اخیراً با کانال تلگرام ایشون آشنا شدم و کلاس هاشون رو بصورت تلگرامی (برای غیر بومی ها) برگزار می کنن (بصورت خصوصی) و مدعی هستن که نتایج خوبی هم داشته کارشون و آیتلس بالای 7 رو ضمانت می کنن! روش کارشون به این شکله که سه جلسه در هفته و مابقی روزها منابعی رو معرفی می کنن. میگن به این روش، میشه در عرض 6 تا 9 ماه، نمره خوبی رو در ایتلس گرفت، به طبع حرف ایشون با توجه به پشتکار فرد عملی هست ولی نمیدونم چنین کلاس هایی میتونه واقعا تاثیرگذار باشه یا تاثیر کمی خواهد داشت!

با سپاس
نقل قول  

آفلاین فهیمههه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2019, 10:10 PM
(02-04-2016, 06:40 PM)sharif نوشته: سلام دوست عزیز شما کدوم کتاب رو اونجا خوندید ؟ 
یعضی ها اینترچنج رو معرفی نمیکنند به دلیل متد بدش از این بابت نظری ندارید؟
برای تافل کجا رفتید؟ چند ماه برای تافل خوندید؟
نقل قول  

آفلاین فهیمههه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2019, 10:13 PM
شما چه سطحی افتادید تو سه ترم؟ بعدش چکار کردید؟ جای دیگه برای تافل رفتبد؟ کسی بعدش بخواد تافل بده و اینجا بیاد مفیده؟؟؟
نقل قول  

آفلاین sturrod
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-09-2019, 10:16 PM
سلام کسی اطلاع داره کتاب های headway تو کدوم آموزشگاه ها تدریس میشه؟ تهران
help me out here اگه میدونید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17