عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی وضعیت فاند برای رشته معماری

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت فاند برای رشته معماری
آفلاین hyperpersia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2016, 02:50 AM
1. کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GREندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. کارشناسی معماری – 17.5
2. مال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ 
برای کدام کشورها اقدام کنم ؟ زبان تدریس دانشگاه انگلیسی باشه.
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-07-2016, 10:49 AM
(16-07-2016, 02:50 AM)hyperpersia نوشته: 1. کارشناسی معماری – 16.5
2. آیلتس 7 اما تافل می گیرم.
3. GREندارم. اما ok میکنم
4. یک مقاله ISI 
5. مدرس دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 4 دوره ( مدرک تدریس از قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران برای هر 4 دوره ) 
6. پایان دوره عالی معماری داخلی دانشگاه تهران 270 ساعت با ارائه مدرک واحدهای گذرانده شده به صورت مجزا از مدرک اصلی ( سیلابس دروش ارشد معماری داخلی در این دوره تدریس می شد به صورت فشرده. )
7. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
8. مدرس دوره دکوراسیون داخلی خانه صنعت و معدن ایرانیان 
9. مدرک دوره معماری داخلی آکادمی داموس ایتالیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 48 ساعت 
10. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
11. سابقه کار 1 سال ( بیمه )- طراح یک شرکت معماری که دارای گواهینامه هایی بین المللی متعدد است. 
12. 12. طراحی بیش از 50 پروژه دولتی و غیر دولتی در زمینه معماری داخلی که همگی قابل ارائه هست.
13. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
14. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 

مشخصات تحصیلی و کاری همسرم
1. کارشناسی معماری – 17.5
2. مال – کارشناسی ارشد معماری – 19.5 
3. آیلتس7 
4. GRE نداره. اما OK میشه.
5. 2 مقاله ISI
6. پایان دوره معماری داخلی خانه عمران به مدت 160 ساعت با نمره A+ 
7. مدرک کارگاه معماری فرانکشتاین دانشگاه بین المللی مادرید اسپانیا ( دوره مشترک با دانشگاه تهران ) 40 ساعت 
8. تسلط کامل به همه نرم افزار های معماری و معماری داخلی 
9. معرفی نامه از 2 استاد معتبر 
من برای ارشد میخوام اقدام کنم و همسرم برای دکترا
خودم به صورت مستقیم میتونم برای دکترا اقدام کنم؟
در صورت پذیرش همسرم من میتونم بعدا از طریق ایشان اقدام کنم؟ 
برای کدام کشورها اقدام کنم ؟ زبان تدریس دانشگاه انگلیسی باشه.
( اولویتم گرفتن بورسیه به صورت کامل برای هر دو نفر ما هست )
رشته های مورد نظر : معماری – معماری داخلی – معماری پایدار – طراحی شهری و کلا رشته های مرتبط با حوزه معماری
ممنون میشم دوستانی که تجربه کافی دارن راهنمایی کنن.

همونطور که خودتون می دونید در رشته های خلاق پرتفولیو و رزومه خیلی مهم هست اما اگر می خواهید که فاند بشید سوای همه ی اینها باید نمره ی gre و تافل خیلی بالایی داشته باشید. (جی ار ای خیلی مهم تر مخصوصا برای دکتری) هر شخصی می تونه در دوران تحصیلش همسرش هم باخودش ببره تنها تفاوت در مقدار هزینه ی زندگیست که روز مصاحبه باید اثبات بشه که دارین. 

بهترین ها
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Hani.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-11-2016, 07:09 PM
(08-07-2016, 12:35 AM)arc نوشته: دوستان سلام، من لیسانس معماری با معدل 16.35 از دانشگاه سراسری متوسط دارم، دو سال کنکور ارشد دادم ولی متاسفانه با توجه به ظرفیت کمی که گرایش مد نظرم (انرژی - تقریبا 20 نفر) تو ایران داره با چند تا اشتباه و بی دقتی سر جلسه همه چی به هم می ریزه، یه جورایی دلسرد شدم از دوباره کنکور دادن، چون هر سال کلی خوندم و با سه چهار تا تست که خوب نتونستم مدیریت کنم همه چی رو از دست دادم، پایه زبانم خوبه و اگه جدی بخونم می تونم به تافل 100 امیدوار باشم، حالا دو راه دارم، یا دوباره برا ارشد بخونم و این بار رو گزینه های دانشگاه ایلام و غیرانتفاعی پارس هم حساب کنم (این دو تا رو هر سال رتبه م می رسه ولی انتخاب نمی کنم) و سعی کنم برای جبران اسم دانشگاه، رو معدلم و نمرات زبانو جی آر ای کار کنم که برای دکتری اقدام کنم، یا اینکه دیگه ارشدو فعلا بی خیال شم و وارد بازار کار شمو یکی دو سال تو مسابقات و ... شرکت کنم، تسلطم رو نرم افزارا رو بالا ببرم تا بتونم پورتفولیو قوی جمع کنم و بعدش با رزومه بهتر برای مستر معماری پایدار یا گرایشای مرتبط اقدام کنم، این راه فقط یه کم منو می ترسونه چون همه می گن برا مستر و مخصوصا رشته معماری نمی شه فاند گیر آورد، نظر شما چیه؟! ممنون

سلام
اینکه میخواین وارد بازار کار بشین و مسابقات رو شرکت کنین خیلی خوبه . هم برای تجربه ی کاری و مهارت ها و هم همونطور که خودتون فرمودین یه پورتفولیوی خیلی خوبی میتونین درست کنین با توجه به تخصص های حرفه ایی و نرم افزاری . برای مستر هم میشه فاند گرفت با توجه به داشتن شرایطش ولی خب برای پی اچ دی عمومیتش بیشتره ولی از ترس اینکه نشه فاند گرفت از تصمیمتون سرد نشین .
موفق و پیروز باشین
نقل قول  

آفلاین bestname
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2016, 01:57 AM
سلام
من که مشکل سربازی دارم ایا میتونم برای اخذ پذیرش اقدام کنم یا اینکه حتما باید سربازی رو برم؟جواب این سوال برای کشور های مختلف فرق داره؟اینم بگم من بعد تحصیل میخوام برگردم ایران.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

28-11-2016, 02:19 AM
(28-11-2016, 01:57 AM)bestname نوشته: سلام
من که مشکل سربازی دارم ایا میتونم برای اخذ پذیرش اقدام کنم یا اینکه حتما باید سربازی رو برم؟جواب این سوال برای کشور های مختلف فرق داره؟اینم بگم من بعد تحصیل میخوام برگردم ایران.
ممنون

- بله می تونید (رویه اش رو در تایپک های مرتبط دنبال بفرمایید)...

- خیر...
نقل قول  

آفلاین بهاار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-03-2017, 05:49 PM
سلام،خسته نباشین....من لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه دولتی با معدل کل ۱۷.۱۳....یدونه مقاله دارم.الانم دارم واسه ارشد میخونم....من پذیرش و فاند هارو نگاه کردم بچه ها دانشگاه تهران فاند قابل توجهی گرفته بودن باتوجه به این من که الان دارم واسه ارشد میخونم اونم سرسختانه اگه دانشگاه تهران یا بهشتی بتونم قبول شم احتمال اینکه اپلای کنم و بهم فاند بدن چقده؟زبان هنو ندارم...بعد چه کشوری احتمال فاند دادنش بیشتره؟اخه وضعیت فاند معماری درامه یکم..
نقل قول  

آفلاین zn_sm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-03-2017, 05:27 AM
سلام دوستان من دانشجوی ارشد معماری دانشگاه شیراز هستم که از طریق استعداد درخشان و بدون کنکور رفتم ارشد میخوام انصراف بدم و برای موناش اقدام کنم به نظرتون با شرایط زیر منو میپذیرند؟
معدل کارشناسی دانشگاه سراسری شیراز18.41
آیلتس6.5یا 7 دارم میخونم فعلا
یه سری نرم افزار ها رویت،تریدی مکس ، اتوکد، فتوشاپ در حد متوسط
3-2 تا مسابقه شرکت کردم مقام آوردم
1-2 تا مقاله کنفرانسی
عکاسیمم بد نیست واسه بستن پورتفولیو 
با یه موسسه قرارداد بستم گفته واست میگیرم ولی موناش رنکینگش بالاست نمیدونم میپذیرند یا نه
یه سوال دیگه به نظرتون اگر پذیرفتن اونجا در برابر اونا از نظر درسی کم نمیارم؟  
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Lecter
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-04-2017, 08:53 AM
با سلام. من لیسانس عمران دارم، میخوام برای ارشد معماری بخونم. میخواستم ببینم چه گرایشی از معماری رو در ارشد تو ایران بخونم که برای دکترا بتونم از امریکا پذیرش بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Manfred
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-07-2018, 04:05 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار قرار میدید
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه پورتفولیو برای مقطع دکتری چقد اهمیت داره؟ من کارای خوبی دارم و پرتفولیوم نقطه قوتم خواهم بود اگر که واقعا مهم باشه!
دیگه اینکه آزاد کردن مدرک و ترجمه و ... مدرک کارشناسی هم نیازه؟ 
من لیسانسم دولتی تبریز بوده با معدل 15.6 و مسترم که الان فقط پایان نامم مونده از غیرانتفاعی پارس تهرانه که احتمالا حدود 16.5 میشم. حالا این معدل ها مینیمم های لازم برای دانشگاه های مختلف رو شامل میشن یا نه؟ (معدل لیسانسم بدون دروس بی ربط مثل معارف کمی بهتر میشه)
سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه من هنوز تصمیم خاصی در مورد کشور مقصد نگرفتم شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟ (الویت اصلیم گرفتن فول فاند یا امکان کار هست چون خانواده نمیتونن از پس هزینه ها بربیان)
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

20-07-2018, 12:37 PM
(19-07-2018, 04:05 PM)Manfred نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار قرار میدید
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه پورتفولیو برای مقطع دکتری چقد اهمیت داره؟ من کارای خوبی دارم و پرتفولیوم نقطه قوتم خواهم بود اگر که واقعا مهم باشه!
دیگه اینکه آزاد کردن مدرک و ترجمه و ... مدرک کارشناسی هم نیازه؟ 
من لیسانسم دولتی تبریز بوده با معدل 15.6 و مسترم که الان فقط پایان نامم مونده از غیرانتفاعی پارس تهرانه که احتمالا حدود 16.5 میشم. حالا این معدل ها مینیمم های لازم برای دانشگاه های مختلف رو شامل میشن یا نه؟ (معدل لیسانسم بدون دروس بی ربط مثل معارف کمی بهتر میشه)
سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه من هنوز تصمیم خاصی در مورد کشور مقصد نگرفتم شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟ (الویت اصلیم گرفتن فول فاند یا امکان کار هست چون خانواده نمیتونن از پس هزینه ها بربیان)

سلام
بله پورتفولیو برای رشته شما اهمیت زیادی دارد.
بله مورد نیاز است.
عرف حداقل معدل در بیشتر دانشگاه های دنیا 15 از 20 است و من تا 18.6 از 20 در برخی دانشگاه های بسیار خوب نیز مشاهده کرده ام اما این موارد استثنا است، همان 15 از 20 را به طور کلی مورد نظر قرار دهید و برای اطمینان باید هر دانشگاه را بر حسب رشته ی خود (عموما در قسمت Admission requirements) مشاهده کنید.
در ارتباط با فاند در معماری اطلاعی ندارم اما در وب سایت دانشگاه ها عبارت هایی همانند Financial aid یا fund یا موارد مشابه را جست و جو کنید، اگر کمک هزینه ای وجود داشته باشد در وب سایت دانشگاه ذکر شده است یا استاد راهنمای شما به شما اعلام خواهد کرد.
شما به راحتی به اساتید اعلام کنید که تنها در صورت دریافت فاند امکان اپلای دارید در غیر این صورت نمیتوانید اپلای کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »