عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی Erasmus Mundus

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Erasmus Mundus
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-03-2016, 10:45 AM
(10-03-2016, 03:25 AM)meisampoury نوشته: ممنون از پاسخگوییتون
ایمیل زدم ولی جوابی دریافت نکردم
در باب زبان المانی بگم که تو لینک نوشته که
Language
English or German

بعد چی جوری میشه که المانی باید بلد باشم؟

منظور دانش زبان المانی است که بهتره بدونید دوره در دانشگاه Tubingen برگزار میشه ، در لینک داده شده همه چی روشن است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین spring.bh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-12-2016, 08:55 PM
سلام 
من تو سایت پیدا نمیکنم ددلاین این برنامه تا کی هست ؟ کسی اینجا میدونه ؟
نقل قول  

آفلاین minho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-02-2017, 01:40 AM
میشه بگین این بورس رو از کی باید اقدام کرد و چه طور؟

من متوجه منظورش نمیشم.این لیستی که تو این صفحه داده.
.phphttp://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus...ses_en.php

بچه ها برای دکتری باید اول استاد پیدا کنیم؟یا بعد از پذیرش خودشون استاد معرفی میکنن؟ من میتونم برای مستر و دکتری همزمان اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

08-12-2017, 12:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2017, 12:18 PM توسط automotive.)
سلام

برنامه‌های ارشد اراسموس (برای ایرانی‌ها) فقط به صورت Joint ارائه می‌شود، این یعنی باید در 2 دانشگاه در 2 کشور مختلف و اگر اشتباه نکنم به 2 زبان مختلف ادامه تحصیل بدهید.

تعداد رشته‌ها بسیار محدود و بعضا ناکارآمد است و این موضوع که اصلا در چنین وضعیتی می‌توان به دکتری آمریکا پس از این برنامه‌ها فکر کرد یا خیر،
در حالتی که مطالعه 1 رشته کار آسانی نیست، چطور می‌توان همزمان در 2 رشته تحصیل کرد؟

فکر کنم این موضوع حتی از دکتری مستقیم آمریکا یا از بورس دولتی ترکیه که به نظر رقابت آن کمتر از اراسموس است و بعضا رشته‌های بهتری را پوشش می‌دهد بدتر باشد، اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنید.

پی نوشت: تا آنجا که من اطلاع دارم برای تمام بورس‌های اعلام شده در تمام کشورها باید GRE بالای 320 داشته باشید تا شانس رقابت داشته باشید، همانطور که اطلاع دارید با این نمره GRE می‌توان به راحتی دکتری مستقیم از آمریکا همراه با فاند کامل دریافت کرد. آیا این موضوع یعنی فقط اگر ویزای آمریکا ریجکت شد باید به اراسموس فکر کرد؟!
@Torkan 
@Shihan
@M1KE
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-12-2017, 05:25 AM
اینکه در کشورهای مختلف برگزار میشه دلیل نمیشه که زبان اون کشورها رو بدونید و چند رشته رو بخونید. هر ترم در یکی از دانشگاه ها خواهید بود و همه هم به زبان انگلیسی ارایه میشن. یکی از نزدیکان من که 6-5 سال پیش با این بورس برای ارشد رفت در سه دانشگاه در کشورهای انگلیس، بلژیک و سوید تحصیل کرد (هر ترم در یکی از اونها) و در نهایت می تونید انتخاب کنید که پایان نامه تون رو در کدوم یکی از این دانشگاه ها بگذرونید. معمولا در دانشگاهی که پایان نامه تون رو انجام بدین شانس بیشتری برای ادامه در دکترا هم خواهید داشت. 

در فهرست رشته ها نگاه کنید ببینید چیزی که نزدیک به زمینه تحصیلی تون باشه وجود داره یا خیر. اگر وجود داشت می تونید سبک سنگین کنید ببینید پذیرش بهتری از دانشگاه های دیگه جهان دارین یا خیر. در زندگی غالبا گزینه ایده آل در دسترس شما نیست همیشه می بایست بین گزینه های مختلف اونی که مناسب تر هست رو انتخاب کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

09-12-2017, 11:01 AM
آیا افرادی که معدل لیسانس پایینی دارند هم شانسی برای این برنامه دارند؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-12-2017, 01:02 PM
(09-12-2017, 11:01 AM)clueless نوشته: آیا افرادی که معدل لیسانس پایینی دارند هم شانسی برای این برنامه دارند؟

احتمالا بیشترشون مینی مم برای معدل دارن. مینی ممشون رو یه نگاهی بندازین. مثلا برای مسترشون رو از اینجا می تونید برید ببینید که برای هر کشوری جداگانه هم داره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Hanie1368
**
نقل قول

27-03-2018, 12:51 PM
سلام و خسته نباشید
من در مورد بورس اراسموس خیلی تحقیق کردم اما کلا متوجه نشدم میتونم برای شرایط خودم برای این بورس اقدام کنم یا نه...
استادی در دانشگاه مادرید طی نامه ای با سربرگ و مهر دانشگاه اعلام کرده که روزمه کاملا مناسبه اما دانشگاه امکان ساپورت مالی برای هزینه های سفر و زندگی رو نداره اما اگر بتونم هزینه ها را با یه فاندی ساپورت کنم دانشگاه هزینه های آزمایشات رو میده (کار آزمایشگاهیه و در فیلد شیمی قرار میگیره). استاد گفته اگر بتونی هزینه های زندگی و سفر رو تامین کنی ما بهت اکسپت دانشگاه رو میدیم.
حالا سوال من اینه که من میتونم با این شرایط و فقط برای تامین هزینه های زندگی و سفر، برای بورس اراسموس اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

27-03-2018, 02:32 PM
(27-03-2018, 12:51 PM)Hanie1368 نوشته: سلام و خسته نباشید
من در مورد بورس اراسموس خیلی تحقیق کردم اما کلا متوجه نشدم میتونم برای شرایط خودم برای این بورس اقدام کنم یا نه...
استادی در دانشگاه مادرید طی نامه ای با سربرگ و مهر دانشگاه اعلام کرده که روزمه کاملا مناسبه اما دانشگاه امکان ساپورت مالی برای هزینه های سفر و زندگی رو نداره اما اگر بتونم هزینه ها را با یه فاندی ساپورت کنم دانشگاه هزینه های آزمایشات رو میده (کار آزمایشگاهیه و در فیلد شیمی قرار میگیره). استاد گفته اگر بتونی هزینه های زندگی و سفر رو تامین کنی ما بهت اکسپت دانشگاه رو میدیم.
حالا سوال من اینه که من میتونم با این شرایط و فقط برای تامین هزینه های زندگی و سفر، برای بورس اراسموس اقدام کنم؟

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم اراسموس برای دانشگاه‌های خاص و رشته‌های خاص تعریف شده است و برای هزینه‌های زندگی به طور مستقل برنامه‌ای ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5