عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3
تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-01-2012, 11:31 AM
licentiate در امریکا مدرکی هست که بعضی از مدارس مذهبی به دانشجویان‌شون می‌دن و فکر نمی‌کنم ارزش علمی چندانی داشته باشه، ولی در مورد اروپا من خیلی اطلاعات ندارم.

در مورد سوال دوم، P.Eng. مثل D.Eng‌ نیست. P.Eng‌ مخفف Professional Engineer هست و معمولا به مهندسینی داده می‌شه که امتحانات خاص رشته‌اشون رو می‌گذرونند. بعضی از رشته‌ها امتحان‌های خاصی دارند، مثلا در ایران هم می‌دونم که مهندسین عمران امتحانی رو می‌گذرونند و مدرک حرفه‌ای می‌گیرند. P.Eng هم کاملا مشابه همون هست، ولی برای همه رشته‌ها وجود نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین studentz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2012, 09:40 PM
سلام

ممنون از توضیحاتتون.

من licentiate را در دپارتمان فیزیک یکی از دانشگاه های سوئد دیدم و کنجکاو شدم بدونم چی هست. PEng را هم در یکی از دانشگاه های کانادا دیدم، دپارتمان فیزیک، مهندسی فیزیک. سپاسگزارم.
“Let Us Love One Another”
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2012, 03:23 PM
با سلام
ببخشید یک سوال داشتم. شاید جای سوال اینجا نباشه ولی نمی دونستم کجا میشه پرسید.
فرق بین PhD و Postdoc که در بسیاری از دانشگاه ها اومده چیه ؟ و شرایط پذیرش در آمریکا یا کانادا بخصوص در کدوم یکی آسونتر هست ؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2012, 03:36 PM
PhD همون دوره دکترا هست که مخفف عبارت Doctor of Philosofy هست. البته Philosophy اینجا تنها به معنی فلسفه نیست بلکه از کاربرد وسیع تری دارد که از ریشه یونانی آن به معنی " عشق به خرد و دانش " ریشه می گیرد. کسی که مرحله PhD رو می گذارند در پایان درجه دکترا ی تخصصی دریافت می کند.
PostDoc هم یک دوره تحقیقی است که توسط افرادی انجام می گیرد که دوره دکترای خود را به پایان رسانده اند. در این دوره مطالعات خیلی تخصصی تر است.

قسمت دوم سوالتون خیلی کلی هست . مد نظرتون PhD هست یا PostDoc ؟ چه رشته ای؟کلا فاکتورهای خیلی زیادی درگیر هستند . من این قسمت رو واگذار میکنم به بچه هایی که بیشتر در مورد تفاوت های پذیرش توی کانادا و امریکا اطلاعات دارن
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-02-2012, 05:06 AM
(26-02-2012, 03:23 PM)Paradise4 نوشته: با سلام
ببخشید یک سوال داشتم. شاید جای سوال اینجا نباشه ولی نمی دونستم کجا میشه پرسید.
فرق بین PhD و Postdoc که در بسیاری از دانشگاه ها اومده چیه ؟ و شرایط پذیرش در آمریکا یا کانادا بخصوص در کدوم یکی آسونتر هست ؟ ممنون
پست داک پروژه ی پژوهشی ای هست که که بعد از دکترا انجام میشه... از نظر اعتبار و مدرک بودن خیلی قابل مقایسه با دکترا نیست و کلا خیلی مدرک تحصیلی حساب نمیشه...
بهنوش جان به اندازه ی کافی توضیح دادن...

شرایط پذیرش در آمریکا و کانادا هم بستگی به شرایط شما داره کاملا.... هر جایی دانشگاه خوب قبول شدن سخته و خیلی به کشور ربطی نداره...
اما در آمریکا مقاله و رزومه و نمره ی جی آر ای خیلی مهمه و در کانادا معدل هم نقش مهمی در پذیرش بازی میکنه...
اگه بیشتر میخاید بدونید میتونید توی انجمن مربوط به هر کشور و تاپیک های شانس پذیرش سوالتون رو بپرسید... البته لطفا شرایطتون رو هم بگید که بهتر بشه راهنماییتون کرد Smile

موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین rise
**
نقل قول

06-03-2012, 01:06 PM
دوستان تفاوت بین M.S و M.A تو چی هست؟ چون من بعضی دانشگاه ها رو که نگاه میکردم با وجود این که رشته یکی هست ولی یکی M.S زده و دیگری M.A.
آیا برا ادامه تحصیل در دکترا تاثیر میذاره؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

06-03-2012, 01:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2012, 01:42 PM توسط Babak.)
M.S مخفف Master of Science هست و M.A مخفف Master of Arts. منتها Master of Arts‌ محدود به رشته‌های هنر فقط نمی‌شه و در بعضی از دانشگاه‌ها رشته‌های علوم انسانی رو هم در بر می‌گیره. چیزی که مسلمه اینه که برای رشته‌های فنی و مهندسی معمولا M.A نمی‌دن و مدرک M.S هست.
بعضی از دانشگاه‌ها هم هر دوی M.A‌ و M.S رو برای یک رشته ارائه می‌کنند. در این صورت M.S سطح بالاتری داره و گرفتنش شرایط بیشتری نسبت به M.A‌ لازم داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین rise
**
نقل قول

06-03-2012, 02:47 PM
ممنون از پاسختون ولی خداییش می دونستم مخفف چی هستن Big Grin
اما من رشته کارشناسیم کامپیوتر هست برا رشته مدیریت در ارشد میخوام اقدام کنم. حالا این رشته در بعضی دانشگاه ها M.A هست و تو بعضی دیگه M.S
حالا با این حساب و با توجه به این که می خوام در مقطع دکترا هم ادامه بدم به نظرتون سراغ M.A نرم بهتره؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

06-03-2012, 11:19 PM
دوستان تو بعضی از رشته ها من .B.A هم دیدم این دیگه چیه؟؟ بین M.SC. و .M.S آیا فرقی هست؟؟....تو بعضی رزومه ها هر دوی این دوتا مدرک هست!!!
http://www-iwse.eng.ohio-state.edu/biosk...shansi.cfm
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-03-2012, 11:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2012, 11:39 PM توسط amin_mb.)
سعید عزیز، در مورد سوال شما کنجکاو شدم، یک سرچی زدم اینا را جستیدم! امیدوارم جواب سوالت را داده باشه!
========================================================
What is the main Difference between an MSc degree and MS degree?
This is in fact a very common question put up by many international students who want to pursue their post graduate degree from abroad.
Basically there is no difference between MSc and MS. They both are just different abbreviations of the same word i.e. Master of
Science. This study programme enables a student to achieve his masters’ degree in science field of his choice.
You will find colleges and universities in UK identifying their masters of Science programs by the abbreviation MSc.
MS is more popular in U.S.A.
لینک مرجع (Reference)
=========================================================
The two most common titles of master's degrees are the Master of Arts (M.A.) and Master of Science (M.S., M.Si., or M.Sc.); these may be course-based, research-based, or a mixture of the two.
More commonly, Master of Science often is abbreviated MS or M.S. in the United States,[2] and MSc or M.Sc. in Commonwealth nations and Europe.
مرجع لینک (Reference)
=========================================================

سعید جان، در مورد اون لینک پروفایل استادی که فرستادی، اگه دقت بشود مشخص خواهد بود که ایشون
یکی از فوق لیسان هاشون را در انگلستان گرفته اند، بنابراین مدرک تحصیلیاشان با M.Sc مشخص شده است!
اما از اونجایی که مدرک دیگر فوق لیسانس ایشون در آمریکا اخذ شده با MS مشخص شده است!

موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »