عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین mehr5had
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-06-2017, 03:21 PM
(25-06-2017, 08:59 AM)Torkan نوشته: درسته لیسانستون پیام نور بوده ولی به جد توصیه دارم gre یا gmat بدین برین امریکای شمالی
دکتری غیر این کشورها برا این رشته ها فایده ای نداره!
مارکتینگ اگر علاقه دارید که هیچی وگرنه فایننس رو قطعا ادامه بدید. حوزه های کاری عجیب در این دنیای اشفته و غرق در مشکلات اقتصادی باعث میشه فارغ التحصیل فایننس بیکار نمونه!
البته یادتون نره دکتری ها معمولا میرن سمت tenure شدن و درجه استادی چون در بازار کار فایننس و مارکتینگ تحصیلات مفهومی نداره بلکه اینکه شما چطور بهینه میتونید بکنید مساله رو مهمه!
ممنون از جواب شما
میشه بیشتر توضیح بدید؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2017, 03:32 PM
(25-06-2017, 03:21 PM)mehr5had نوشته: ممنون از جواب شما
میشه بیشتر توضیح بدید؟

درود

چه توضیح بیشتری نیاز داریر دقیقا در کدام جز؟
شما باید امتحان gmat رو بدید یا gre. اگه بتونید gmat بدید بهتره دستتون بازتره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

25-06-2017, 06:52 PM
سلام
با توجه به شرایطم نمیتونم آزمون gre یا gmat بدم.
هدفم این که در کانادا فاند بگیرم در رشته مارکتینگ یا فاینانس هر کدام که شد.
(شنیدم کانادا آزمون gre و gmat نمیخواد)
حالا با توجه به سابقه تحصیلیم که در بالا گفتم امکانش هست من بتونم این کار را انجام دهم؟
اگر بله ابتدا باید چکار کنم و به چه مقدار پول نیاز دارم؟(برای کارهای اپلای و رفتن)
اگر نه دلیلش چیست؟ وقت ندارم gre یا gmat بخونم اما اگر لازم باشه نمره تافل رو میتونم بالاتر ببرم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2017, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2017, 10:11 PM توسط Torkan.)
(25-06-2017, 06:52 PM)mehr5had نوشته: سلام
با توجه به شرایطم نمیتونم آزمون gre یا gmat بدم.
هدفم این که در کانادا فاند بگیرم در رشته مارکتینگ یا فاینانس هر کدام که شد.
(شنیدم کانادا آزمون gre و  gmat نمیخواد)
حالا با توجه به سابقه تحصیلیم که در بالا گفتم امکانش هست من بتونم این کار را انجام دهم؟
اگر بله ابتدا باید چکار کنم و به چه مقدار پول نیاز دارم؟(برای کارهای اپلای و رفتن)
اگر نه دلیلش چیست؟ وقت ندارم gre یا gmat بخونم اما اگر لازم باشه نمره تافل رو میتونم بالاتر ببرم.
با تشکر
دوست گرامی اگر gre ندید خب گرفتن فاند احتمالش کم میشه. بله کانادا gre نمیخواد ولی ایا برای رشته های مدیریتی هم اینطوریه!؟
خیر اکثرا میخواد.
اگر واقعا نمیخواید امتحان بدید دنبال دانشگاههایی بگردید که gre نمیخواد یا gmat. با اساتید ارتباط برقرار کنید بدون ارتباط با اساتید فاند نمیشه گرفت. شما 3 تا isi دارید میتونید استاد پیدا کنید هر چند باید دانشگاهی پیدا کنید که gre نمیخواد.
ببینید دانشگاه مک گیل  که تاکید داره روی gmat.
دانشگاه تورنتو
دانشگاه مانیتوبا
دو بار خدمتتون انچه صلاح است را عرض کردم دوست عزیز.
[url=http://www.rotman.utoronto.ca/Degrees/PhD/Academics/MajorAreasofStudy/Marketing/AdmissiontotheProgram][/url]
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین بهزاد بابایی
**
نقل قول

17-07-2017, 12:41 PM
با سلام 
من کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد  دارم با معدل 19.20 و مدرک کارشناسی از دانشگاه سراسری (شمسی پور) با معدل 14.27 و نمره آیلتس هم 7.5 هست.
مقاله پابلیش شده در حال حاضر ندارم ولی دارم روی یکی کار می کنم.
2 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم.
به نظرتون من شانس برای پذیرش با فاند یا اسکالرشیپ دارم؟اگه دارم کجاها شانس بیسشتری برای پذیرش دارم؟
نقل قول  

آفلاین Amir ho
**
نقل قول

07-08-2017, 04:00 AM
با سلام و خسته نباشید 
میخواستم که منو راهنمایی کنید ممنون
کارشناسی برق الکترونیک ۱۶.۶۶ از دانشگاه تبریز
کارشناسی ارشد برق میکرو و نانو الکترونیکاز دانشگاه شریف معدل دو ترم اول ۱۶.۴۱ 
مقاله ای هنوز ندارم و ترم ۲ را تمام کرده ام.
چقدر شانس دارم که از دانشگاه دلفت برای دکتری بورسیه کامل بگیرم؟ و اینکه بنظرتون بین دانشگاه های اروپا و کانادا کدوم کشور برام مناسب تره؟ (البته میدونم سوال کلی هستش ولی خواستم از تجربتون استفاده کنم )
و من اقامت بعد از تحصیل هم مد نظرم هست .
با نهایت احترام
نقل قول  

آفلاین alireza.a72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-08-2017, 07:57 PM
سلام و خسته نباشید من لیسانس حسابداری با معدل 15 دارم و درحال حاضر دانشجوی ترم دو ارشد حسابداری هستم با معدل 17 هستم و آیلتس 7 دارم و رزومه ی کار مرتبط دارم. میخواستم بپرسم که امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تو چه کشورایی دارم در صورتیکه هزینه نکنم و اینکه الان چیکار کنم تا وضعم بهتر شه و اصلا آیا حسابداری رشته ی مناسبی برای ادامه ی تحصیل درخارج از کشور هست و توچه کشورایی؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-08-2017, 08:55 PM
(08-08-2017, 07:57 PM)alireza.a72 نوشته: سلام و خسته نباشید من لیسانس حسابداری با معدل 15 دارم و درحال حاضر دانشجوی ترم دو ارشد حسابداری هستم با معدل 17 هستم و آیلتس 7 دارم و رزومه ی کار مرتبط دارم. میخواستم بپرسم که امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تو چه کشورایی دارم در صورتیکه هزینه نکنم و اینکه الان چیکار کنم تا وضعم بهتر شه و اصلا آیا حسابداری رشته ی مناسبی برای ادامه ی تحصیل درخارج از کشور هست و توچه کشورایی؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

بله رشته خوبی سعی کنید در کشور انگلیسی زبان بخونید. کانادا آمریکا و اگر شد انگلیس
اآمریکا بتونید بخونید که خیلی خوبه هم فاند داره هم قطب حسابداری دنیاس. 
قطعا باید gre/gmat بدید برا آمریکا. رزومه رو قوی میکنه. بعد سابقه کاری هم مهمه. معدل رو بالا نگه دارید.
اگر نمیخواید gre بدید میتونید برید اروپا ولی پیدا کردن فاند کلا سخت تره برا این رشته ها
نقل قول  

آفلاین fdsadegh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2017, 01:21 AM
سلام
ببخشید من فارغ التحصیل رشته صنایع غذایی مقطع ارشد هستم. یک مقاله ISI و دو تا کنفرانسی داخلی دارم. معدل لیسانسم 17.5 و معدل ارشدم 18.5 هست. به نظرتون میتونم برای فاند گرفتن اقدام کنم؟ چه کشورهایی توی این رشته بهترن؟
البته هنوز سربازی نرفتم. آیا این موضوع میتونه جلوی رفتنم رو بگیره ؟ یا اینکه میتونم با وثیقه گذاشتن پاسپورت  رو ردیف کنم؟
کلا راستشو بخواین چیزی در باره این قضایا نمیدونم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
راستی واسه زبان هم اقدام کردم هنوز آزمون ندادم ولی با شرایطی که دارم، فکر کنم که آیلتس 6 رو میتونم بگیرم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

17-08-2017, 10:02 AM
(17-07-2017, 12:41 PM)بهزاد بابایی نوشته: با سلام 
من کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد  دارم با معدل 19.20 و مدرک کارشناسی از دانشگاه سراسری (شمسی پور) با معدل 14.27 و نمره آیلتس هم 7.5 هست.
مقاله پابلیش شده در حال حاضر ندارم ولی دارم روی یکی کار می کنم.
2 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم.
به نظرتون من شانس برای پذیرش با فاند یا اسکالرشیپ دارم؟اگه دارم کجاها شانس بیسشتری برای پذیرش دارم؟
سلام بر شما
برای ایتالیا و کانادا اقدام کنید، مقاله برای ارشد نیاز اصلی نیست، به نظر من مکاتبه را شروع کنید.
به دلیل معدل کل و بحث نمره آیلتس احتمال دریافت فاند برای شما مناسب است.
(07-08-2017, 04:00 AM)Amir ho نوشته: با سلام و خسته نباشید 
میخواستم که منو راهنمایی کنید ممنون
کارشناسی برق الکترونیک ۱۶.۶۶ از دانشگاه تبریز
کارشناسی ارشد برق میکرو و نانو الکترونیکاز دانشگاه شریف معدل دو ترم اول ۱۶.۴۱ 
مقاله ای هنوز ندارم و ترم ۲ را تمام کرده ام.
چقدر شانس دارم که از دانشگاه دلفت برای دکتری بورسیه کامل بگیرم؟ و اینکه بنظرتون بین دانشگاه های اروپا و کانادا کدوم کشور برام مناسب تره؟ (البته میدونم سوال کلی هستش ولی خواستم از تجربتون استفاده کنم )
و من اقامت بعد از تحصیل هم مد نظرم هست .
با نهایت احترام

سلام بر شما
با توجه به عدم چاپ مقاله و معدل ارشد شما به نظر من اروپا مناسب‌تر است، برای بحث کلی میان کانادا و اروپا باید زیاد مطالعه کنید در این زمینه، فقط چند نکته رو به شما اعلام می‌کنم،
1_ فراگیری زبان کشور مقصد برای دریافت اقامت و کار و زندگی یک الزام است و نه یک اختیار
2_ اروپا همانند یک کشور است با فرهنگ‌ها و زبان‌های متفاوت و اگر علاقه‌مند به سفر و تجربه فرهنگ‌های مختلف هستید این مهم در اروپا اتفاق خواهد افتاد و کانادا اصلا اینطور نیست.
3_ بحث درآمد، هزینه، بیمه، مالیات و ده‌ها مورد مشابه را باید حتی شهر به شهر بررسی کنید و به صورت کلی نمی‌توان بحث کرد، مثلا تورنتو شهر گران قیمتی است اما همیلتن اینگونه نیست.

(17-08-2017, 01:21 AM)fdsadegh نوشته: سلام
ببخشید من فارغ التحصیل رشته صنایع غذایی مقطع ارشد هستم. یک مقاله ISI و دو تا کنفرانسی داخلی دارم. معدل لیسانسم 17.5 و معدل ارشدم 18.5 هست. به نظرتون میتونم برای فاند گرفتن اقدام کنم؟ چه کشورهایی توی این رشته بهترن؟
البته هنوز سربازی نرفتم. آیا این موضوع میتونه جلوی رفتنم رو بگیره ؟ یا اینکه میتونم با وثیقه گذاشتن پاسپورت  رو ردیف کنم؟
کلا راستشو بخواین چیزی در باره این قضایا نمیدونم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
راستی واسه زبان هم اقدام کردم هنوز آزمون ندادم ولی با شرایطی که دارم، فکر کنم که آیلتس 6 رو میتونم بگیرم.

سلام بر شما
از بهترین کشور‌ها برای رشته شما بی اطلاع هستم،
اگر تا قبل از اتمام فرجه معرفی خود به عنوان سرباز (یک سال پس از فارغ‌التحصیل شدن) پذیرش را دریافت کنید با ارائه وثیقه می‌توانید کشور را ترک کنید.
برای آشنایی بیشتر با روند پذیرش جزوه (ویکی) را مطالعه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 72 بعدی »