عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2016, 01:30 AM
(26-11-2016, 01:25 AM)Matinking نوشته: این ایمیل به وضوح داره شما رو ترغیب می کنه به apply... ولی چیزی که (معمولا) انگیزه کافی رو برای apply با مدارک ناقص ایجاد می کنه، جواب و نظر مثبت یک استاد هست که عملا می تونه از case ناقص کسی که راغب با کار بهش هست دفاع کنه...

apply براساس جواب دپارتمان و تشویق اونها درصد بالایی از رسیک رو طلب می کنه...

درسته..فکر کنم نوع پرسش خودمم تاثیر داشت تو این مدل جواب..چون من داشتم میپرسیدم آیا میشه(تا مثلا یک ماه) بعد ددلاین GRE ارائه کرد که اینو گفت...من از فحوای کلام شما متوجه میشم که اگر بتونم نظر استادی رو جلب کنم و اون هم راغب به جذب من باشه،ریسک ریجکت پروندم ممکنه کمتر شه (دانشگاه مقصد حدود 130 هست رنک مهندسیش تو USNEWS)
نقل قول  

آفلاین simini
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2017, 09:10 PM
با سلام

من دانشجوی ترم 6 کارشناسی عمران از دانشگاه سراسری هستم با معدل کل 14/66
میخوام از الان اقدام کنم واسه اپلای اما نمیدونم چه جاهایی متناسب با رشته عمران و شرایط من بهتره ؟؟؟
 دنبال گرفتن مدرک  آیلتس هستم اما اگر کشوری بدون مدرک زبان بخواد هم اقدام می کنم ... و چند ماه هم سایقه کار در حین تحصیل دارم...

میشه لطفا کمک کنید چه کشورهایی بهتره ؟؟
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-07-2017, 09:26 PM
(31-07-2017, 09:10 PM)simini نوشته: با سلام

من دانشجوی ترم 6 کارشناسی عمران از دانشگاه سراسری هستم با معدل کل 14/66
میخوام از الان اقدام کنم واسه اپلای اما نمیدونم چه جاهایی متناسب با رشته عمران و شرایط من بهتره ؟؟؟
 دنبال گرفتن مدرک  آیلتس هستم اما اگر کشوری بدون مدرک زبان بخواد هم اقدام می کنم ... و چند ماه هم سایقه کار در حین تحصیل دارم...

میشه لطفا کمک کنید چه کشورهایی بهتره ؟؟

سلام،

اگه لیسانست رو 8 ترمه تموم کنی و بخوای بلافاصله بعدش بری که باید آخر ترم 7 اپلای کنی. 
خب همه کشورها عمران دارن! بستگی داره بخوای چه گرایشی رو تو ارشد ادامه بدی. مثلاً محیط زیست رو همه جاها الان میخوان ولی زلزله یه کم محدودتر میشه انتخابت.

اگه آمریکا بخوای بری که GRE هم باید بدی. ضمناً "فکر کنم" بیشتر جاهایی که هم تافل رو قبول دارن و هم آیلتس، کسب حد نصاب نمره تافل راحت تر باشه تا آیلتس.
نقل قول  

آفلاین Saeedssh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-08-2017, 10:11 PM
سلام دوستان عزیز ببخشید من موضوع مورد نظرم رو پیدا نکردم مجبور شدم اینجا سوالمو مطرح کنم خیلی واجبه ممنونم
من دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی ام ترم ۶ ام تموم شده و رزومم به ثورت زیر هستش
دانشگاه سراسری شهرستان با معدل ۱۸.۲۰ شاگرد اول
دوتا مقاله isi سابمیت شده و یک مقاله داخلی کنفرانسی
۲ سال سابقه TA و دارای توصیه نامه از سه استاد
سابقه شرکت در مسابقات ملی کمیکار ک کسب رتبه خوب
مدرک زبان ندارم دارم کلاس میرم تقریبا تا آخر سال میتونم مدرکمو بگیرم
من قصد دارم برای fall 2018 اپلای کنم ازونجایی که آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده با یکی از استاد های ohio ارتباط گرفتم و ایشون بعد از بررسی رزومه و چند بار مکاتبه اینو به من گفتن

I talked with the department and If you get accepted into the MS program, we can assign you a GTA position.

Good luck with the application.

حالا من چند سوال دارم خواهشمندم کمکم کنید
۱- آیا با توجه به اینکه دانشگاه GRE و تافل ۱۰۶ میخواد و ددلاینشون فکر میکنم زود تر از موعد آزمون من باشه آیا میتونم کاری انجام بدم چون احتمالا مدرکم تا اون موقع حاضر نیست؟؟
۲- آیا با توجه به اینکه استاد به من اکی داده و رزومه ام آیا اگر GRE و تافل مورد نظرشونو بگیرم احتمال پذیرشم هست؟؟؟
۳- آیا با توجه به اینکه رشته ام مهندسی شیمی هست امکان رفتن به آمریکا ر دارم؟؟؟
دوستان لطف خیلی بزرگی در حقم میکنید اگه پاسخ این سوالات رو بدید
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-08-2017, 10:26 PM
(06-08-2017, 10:11 PM)Saeedssh نوشته: سلام دوستان عزیز ببخشید من موضوع مورد نظرم رو پیدا نکردم مجبور شدم اینجا سوالمو مطرح کنم خیلی واجبه ممنونم
من قصد دارم برای fall 2018 اپلای کنم ازونجایی که آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده با یکی از استاد های ohio ارتباط گرفتم و ایشون بعد از بررسی رزومه و چند بار مکاتبه اینو به من گفتن

I talked with the department and If you get accepted into the MS program, we can assign you a GTA position.

۱- آیا با توجه به اینکه دانشگاه GRE و تافل ۱۰۶ میخواد و ددلاینشون فکر میکنم زود تر از موعد آزمون من باشه آیا میتونم کاری انجام بدم چون احتمالا مدرکم تا اون موقع حاضر نیست؟؟
۲- آیا با توجه به اینکه استاد به من اکی داده و رزومه ام آیا اگر GRE و تافل مورد نظرشونو بگیرم احتمال پذیرشم هست؟؟؟

سلام،

خب اولاً بدون در نظر گرفتن تافل و جی آر ای رزومه خوبی داری که احتمالاً خودتم میدونی.
اونجا که نوشتی آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده، فکر کنم اشتباه تایپی بود. نه؟! چون فاند واسه ارشد خیلی کمه.
 اما در مورد سوالات:

1- اینو باید از دانشگاه بپرسی. بعضیا قبول میکنن نمره رو بعد ددلاین هم بفرستی و بعضی قبول نمیکنن. البته اونایی که قبول میکنن هم اینجوری نیست که یهو 3 ماه بعد ددلاین براشون بفرستی و قبول کنن. نهایتاً چند هفته.

2- خب احتمال پذیرش که هست ولی به هیچ وجه نمیشه با قطعیت گفت. ضمن اینکه گفتی تافل 106 میخواد. خب الان فرض کن شما تافل 110 آوردی (ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ 30 و اسپیکینگ 20). اینجوری با اینکه مینیمم تافل رو آوردی ولی باز هم احتمال گرفتن TA کم هست بخاطر نمره اسپیکینگ. البته من دیدیم با نمره 18 اسپیکینگ هم TA گرفتن ولی سعی کن حتماً نمره اسپیکینگت بالا باشه حالا که داری رو TA شدن حساب مبکنی. 

3- اگه منظورت بحث ویزا گرفتنه که آره بچه های شیمی هم میرن ولی خب بستگی به کاری هست که اینجا انجام دادی و اونجا قراره انجام بدی. به طور کلی یه کمی برای شماها سخت تر هست ویزا گرفتن.

نکته آخر هم که یادت باشه تا زمانی که I20 برات صادر نشده و مطمئن نشدی که فاند گرفتی، رو قول و قرار اساتید حساب نکن. تا زمان ددلاین ممکنه 200 نفر دیگه هم به همین استاد میل بزنن و بعضی از اونا رو تو اولویت قرار بده نسبت به تو.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-08-2017, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2017, 11:21 PM توسط Torkan.)
(06-08-2017, 10:11 PM)Saeedssh نوشته: سلام دوستان عزیز ببخشید من موضوع مورد نظرم رو پیدا نکردم مجبور شدم اینجا سوالمو مطرح کنم خیلی واجبه ممنونم

رامین عزیز مستفیض کردن
فقط یه نکته بگم از همون اول برا آرشد اگر gta بدن شهریه و fee لغو میشه فقط حتی دکتری gta داره برخی دانشگاه ها. با ta فرق داره اسما در برخی دانشگاهها 
هینه زندگی با خودتون 
10 ساعتِ در هفته grader teaching assistant
در حالت کلی برا ارشد فاند گرفتن از اول احتمالش کمه ااونم فول فاند
معمولا از ترم های دو و سه میشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Saeedssh
**
نقل قول

06-08-2017, 11:48 PM
(06-08-2017, 10:26 PM)raminz نوشته: سلام،

خب اولاً بدون در نظر گرفتن تافل و جی آر ای رزومه خوبی داری که احتمالاً خودتم میدونی.
اونجا که نوشتی آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده، فکر کنم اشتباه تایپی بود. نه؟! چون فاند واسه ارشد خیلی کمه.
 اما در مورد سوالات:

1- اینو باید از دانشگاه بپرسی. بعضیا قبول میکنن نمره رو بعد ددلاین هم بفرستی و بعضی قبول نمیکنن. البته اونایی که قبول میکنن هم اینجوری نیست که یهو 3 ماه بعد ددلاین براشون بفرستی و قبول کنن. نهایتاً چند هفته.

2- خب احتمال پذیرش که هست ولی به هیچ وجه نمیشه با قطعیت گفت. ضمن اینکه گفتی تافل 106 میخواد. خب الان فرض کن شما تافل 110 آوردی (ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ 30 و اسپیکینگ 20). اینجوری با اینکه مینیمم تافل رو آوردی ولی باز هم احتمال گرفتن TA کم هست بخاطر نمره اسپیکینگ. البته من دیدیم با نمره 18 اسپیکینگ هم TA گرفتن ولی سعی کن حتماً نمره اسپیکینگت بالا باشه حالا که داری رو TA شدن حساب مبکنی. 

3- اگه منظورت بحث ویزا گرفتنه که آره بچه های شیمی هم میرن ولی خب بستگی به کاری هست که اینجا انجام دادی و اونجا قراره انجام بدی. به طور کلی یه کمی برای شماها سخت تر هست ویزا گرفتن.

نکته آخر هم که یادت باشه تا زمانی که I20 برات صادر نشده و مطمئن نشدی که فاند گرفتی، رو قول و قرار اساتید حساب نکن. تا زمان ددلاین ممکنه 200 نفر دیگه هم به همین استاد میل بزنن و بعضی از اونا رو تو اولویت قرار بده نسبت به تو.
ممنون از راهنماییتون
آخه من الان قید کنکور ر زدم و دارم به طور کلی خودمو واسه رفتن آماده میکنم اما اینجوری که من فهمیدم واسه ارشد احتمال گرفتن فاند کمه و بیشتر آمریکا کانادا و ایتالیا میدن (دانشگاه معتبر باشه)
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-08-2017, 10:28 AM
(06-08-2017, 11:48 PM)Saeedssh نوشته: ممنون از راهنماییتون
آخه من الان قید کنکور ر زدم و دارم به طور کلی خودمو واسه رفتن آماده میکنم اما اینجوری که من فهمیدم واسه ارشد احتمال گرفتن فاند کمه و بیشتر آمریکا کانادا و ایتالیا میدن (دانشگاه معتبر باشه)

خب اگه واسه رفتن خیلی عجله داری که هیچی.
وگرنه میتونی بعد از ترم 8 اقدام کنی. اونجوری هم میتونی بیشتر رو تافل و جی آر ای وقت بزاری که تو پروسه اپلای واقعاً تأثیرگذارن و هم اینکه مقاله هات جوابشون دیگه تا اون موقع اومده. شاید اونجوری رفتن منطقی تر باشه ولی خب همه چی بستگی به شرایط خودت داره.
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

17-11-2017, 04:06 PM
سلام دوستان....ببخشید شاید سوالم ابتدایی باشه ولی ذهنمو درگیر کرده....فرض کنید یه نفر لیسانسشو ۷ ترمه تموم کنه حالا حین ترم هفتش اگه نمره زبان و gre اماده باشه میتونه توی اذر اپلای کنه (یعنی بدون دانشنامه)؟؟؟و بعدش توی اسفند ک فارغ التحصیل شد دانشنامشو بفرسته براشون؟شرایط تو این حالت چجوریه؟همه ی دانشگاهها قبول میکنن یا دانشگاه به دانشگاه فرق داره؟مثلا دانشگاههای تاپ سختگیرترن؟من ترم سه کارشناسیم میخواستم بدونم ارزش داره۷ ترمه تموم کنم که حین همون ترم ۷ اپلای کنم یا بازم باید صبر کنم پاییز سال بعدش اپلای کنم؟؟سپااااس
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

17-11-2017, 04:06 PM
سلام دوستان....ببخشید شاید سوالم ابتدایی باشه ولی ذهنمو درگیر کرده....فرض کنید یه نفر لیسانسشو ۷ ترمه تموم کنه حالا حین ترم هفتش اگه نمره زبان و gre اماده باشه میتونه توی اذر اپلای کنه (یعنی بدون دانشنامه)؟؟؟و بعدش توی اسفند ک فارغ التحصیل شد دانشنامشو بفرسته براشون؟شرایط تو این حالت چجوریه؟همه ی دانشگاهها قبول میکنن یا دانشگاه به دانشگاه فرق داره؟مثلا دانشگاههای تاپ سختگیرترن؟من ترم سه کارشناسیم میخواستم بدونم ارزش داره۷ ترمه تموم کنم که حین همون ترم ۷ اپلای کنم یا بازم باید صبر کنم پاییز سال بعدش اپلای کنم؟؟سپااااس
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-11-2017, 03:36 AM
(17-11-2017, 04:06 PM)kamyab22 نوشته: سلام دوستان....ببخشید شاید سوالم ابتدایی باشه ولی ذهنمو درگیر کرده....فرض کنید یه نفر لیسانسشو ۷ ترمه تموم کنه حالا حین ترم هفتش اگه نمره زبان و  gre اماده باشه میتونه توی اذر اپلای کنه (یعنی بدون دانشنامه)؟؟؟و بعدش توی اسفند ک فارغ التحصیل شد دانشنامشو بفرسته براشون؟شرایط تو این حالت چجوریه؟همه ی دانشگاهها قبول میکنن یا دانشگاه به دانشگاه فرق داره؟مثلا دانشگاههای تاپ سختگیرترن؟من ترم سه کارشناسیم میخواستم بدونم  ارزش داره۷ ترمه تموم کنم که حین همون ترم ۷ اپلای کنم یا بازم باید صبر کنم پاییز سال بعدش اپلای کنم؟؟سپااااس

سلام

اکثر دانشگاه ها (بجز برخیاشون) - شما میتونید با ریزنمرات غیررسمی اپلی کنید، اگر پذیرش دادن بهتون وقت میدند که نمرات رسمی و دانشنامه رو پست کنید(این در مورد کانادا خیلی صادقه) - باید ببینید مقصدتون کجاست
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 12:28 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی