عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
آفلاین m.armion
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2017, 11:09 AM
با سلام چندتا سوال داشتم
من خودم 4 بار شینگن دارم و می خوام اینبار با دوستم و همسرم برم
1- همسر من خانه دار هست و اشتغال به کار نداره و بیمه از طرف من براشود رد می شه و ملکی به نامشون نیست و گردش حسابشون پایین هست پیشنهاد شما برای اینکه براشون ویزا بگیرم چیه؟چه اقدامی بکنم که احتمال گرفتن ویزا برای همسرم افزایش پیدا کنه
2- من دوستم پیش پدرش مشغول کلر هست و شغلش آزاده و پروانه کسبش به نام پدرش هست و شرکت نیست که اشتغال به کار بگیره بیمه توسط پدرش براش رد می شه شغلشون ازاد هست ولی کارکرد حسابش عالیه ایشون مدرک شغلی چی میتونه ارائه بده؟
3-آیا اگر من مثال از سفارت ایتالیا نوبت بگیرم ولی سفارت حاضر نشم این برای من امتیاز منفی حساب میشه؟یعنی بخوام دوباره از ایتالیا وقت بگیرم برای ن مانعی پیش میاد
باز هم ممنونم از وقتی که برای پاسخ می گذارید
نقل قول  

آفلاین solkiper
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-07-2017, 12:07 PM
(16-07-2017, 11:09 AM)m.armion نوشته: با سلام چندتا سوال داشتم
من خودم 4 بار شینگن دارم و می خوام اینبار با دوستم و همسرم برم
1- همسر من خانه دار هست و اشتغال به کار نداره و بیمه از طرف من براشود رد می شه و ملکی به نامشون نیست و گردش حسابشون پایین هست پیشنهاد شما برای اینکه براشون ویزا بگیرم چیه؟چه اقدامی بکنم که احتمال گرفتن ویزا برای همسرم افزایش پیدا کنه
2- من دوستم پیش پدرش مشغول کلر هست و شغلش آزاده و پروانه کسبش به نام پدرش هست و شرکت نیست که اشتغال به کار بگیره بیمه توسط پدرش براش رد می شه شغلشون ازاد هست ولی کارکرد حسابش عالیه ایشون مدرک شغلی چی میتونه ارائه بده؟
3-آیا اگر من مثال از سفارت ایتالیا نوبت بگیرم ولی سفارت حاضر نشم این برای من امتیاز منفی حساب میشه؟یعنی بخوام دوباره از ایتالیا وقت بگیرم برای ن مانعی پیش میاد
باز هم ممنونم از وقتی که برای پاسخ می گذارید

سلام دوست عزیز برای همسرتون مشکلی پیش نمیاد یعنی اگر به شما ویزا بدن معمولاً به همسرتون هم میدن چون همراه شماست و هزینه هاش با شماست، دوستتون هم اگر گردش حسابش بالاست همون گردش حساب رو با سابقه بیمه تامین اجتماعی که واسش پدرش میریزه و همینطور یک گواهی از پدرش با مهر و سربرگ بگیره که اونجا مشغول به کاره کافیه.
برای وقت هم بهتره که وقت بگیرید و اگر نتونستید برید کنسلش کنید نه اینکه کلاً بی خبر نرید سفارت چون سفارت درخواست های زیادی داره و معمولاً از هر نفر 60 یورو درآمد داره و اگر نرید یعنی اون 60 یورو رو اونروز به سفارت ضرر زدید پس بهتره این کار رو نکنید.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

16-07-2017, 12:11 PM
(11-05-2017, 10:38 AM)sadra1380 نوشته: با سلام

من به همراه خانواده‌ام برای  چهارشنبه 27 اردیبهشت از سفارت آلمان وقت مصاحبه برای اخذ روادید گردشگری دارم.
1. مشکلی که پیش اومده الان متوجه شدم که متأسفانه شماره گذرنامه‌مو در تقاضای وقت مصاحبه اشتباه درج کردم. آیا برام مشکلی پیش میاد؟ البته الان یه متنی برای ارسال به سفارت و توضیح این اشتباه دارم تهیه می‌کنم.
2. ترجمه مدارک رو به من گفتن که نیازی به مهر دادگستری نیست و هزینه اضافیه درسته؟ البته از دوستان هم بدون مهر دادگستری مدارک دادن و ویزا هم گرفتن
3. فرم درخواست ویزا صرفاً یک نسخه نیازه؟
4. بردار آیا اقوام درجه یک حساب میشه؟ من تیکشو ندیدم. در فرم جدید سفارت آلمان جایی برای درج دست‌نویس نسبت خویشاوندی نذاشتن.
5. من کارمند رسمی دولتم؛ آیا برای روز مصاحبه ارائه‌ی برگه‌ی مرخصی نیازه؟ چون در مدارک مورد نیاز از این اسمی برده نشده بود. من فقط گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقیمو برای ترجمه دادم.
6. شانس گرفتن ویزا برای سه نفرمون چقدره؟ توضیح این‌که گردش و مانده حساب خانم من خیلی خوبه. گواهی اشتغال به تحصیل پسرم رو هم دادم ترجمه و سند ملکی هم برای ترجمه دادم.
متشکر از راهنماییتون
سلام
1. بله مشکل پیش میاد و اصلاً توی سفارت راهتون نمیدن تا دیر نشده وقت مجدد بگیرید و قبلی رو کنسل کنید.
2.سفارت آلمان برای ویزای توریستی نیاز به ترجمه هیچکدوم از مدارک نداره
3.بله یک نسخه کافیه
4.بله درجه 1 هست و فرم رو اگر با دقت نگاه کنید یک قسمت داره که میتونید بنویسید فکر کنم مورد 34 باشه که نوشته فامیل شهروند اتحادیه اروپا
5.نخیر برای سفارت اصلاً اهمیتی نداره که چرا شما اونروز سرکار نرفتید یا حتی روزهای دیگه نمیخواید برید
6.شما باید آفیسر رو قانع کنید که برید اونجا نمیمونید و برمیگردید یعنی مدرکی ارائه بدید که نشون بده شما اینجا وابستگی دارید و اینکه اونجا برید سربار کسی نمیشید یعنی از پس هزینه هاتون بر میاید.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

16-07-2017, 12:12 PM
(09-06-2017, 02:07 AM)elpoo نوشته: سلام وقتتون بخیر
من و خانواده ام برای ویزای توریستی شنگن از کشور هلند اقدام کردیم . مادر و برادرم در کشور بریتانیا زندگی می کنند آیا لازم هست در بند 34و 35  اسم آنها را بنویسم ؟

سلام بله حتماً ذکر کنید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

16-07-2017, 12:14 PM
(24-05-2017, 12:51 PM)amirahmadkhan81 نوشته: سلام
سوالی داشتم
اگر برای سفارت فرانسه پاکت مهرخورده ای از شرکت DHL و TPG بگیرم و ببرم برای استرداد گذرنامه احتمال داره که جواب ویزا رو سریع تر بدهند؟

سلام نظظر شخصی من اینه که امکانش نیست ولی حتی اگر بخوان زودتر جواب شما رو بدن در بهترین حالت ممکن 9 روز طول میکشه طول تقریباً 6 روز طول میکشه تا نتیجه استعلام شما بیاد واسشون
موفق یاشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

16-07-2017, 12:21 PM
(09-06-2017, 05:03 AM)محمدپارسا نوشته: با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید.(در مورد فرم درخواست روادید شنگن-آلمان)
1-ایا برای هر نفر باید 2 نسخه از فرم مربوط به روادید رو پر کرد؟
2-منظور از (کپی همه روادیدهای درخواست کننده در 5 سال گذشته با مهر) که در مدارک مورد نیاز اومده چیه؟
3-پرسشنامه امنیتی چه فرمیه؟(داخل سفارت می دند؟)
4-رضایتنامه ای که برای بچه های زیر 18 سال هست از کجا باید تهیه کنیم یا خودمون دستی بنویسیم یا در محضر به ثبت برسونیم(من به همراه همسر و پسرم می خواهیم به المان سفر کنیم)
5-ما از طرف برادرم که در المان در حال تحصیل هست دعوتنامه رسمی داریم با توجه به اینکه بند 31 را کامل پر کردم ایا باید بندهای 34 و 35 را هم پر کنم؟
6-در بند 36 منظور از مکان شهر محل زندگی است؟
7-در صفحه آخر با توجه به اینکه فرم باید به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شود در آخرین خط که فقط به زبان فارسی محل و تاریخ رو خواسته باید به چه زبانی بنویسیم؟
8-اگر در بند 24 گزینه ورود مکرر را زده باشیم در بند 25 و 29 و 30 باید چی بنویسیم؟(چون چندین بار قصد سفر اعلام کردیم )
9-مفهوم بند 28 رو لطفا توضیح بدین؟
پیشاپیش از اینکه برای پاسخگویی به سوالاتم وقت می گذارین بسیار بسیار ممنونم.
سلام
1. نخیر برای آلمان یک نسخه کافیست
2.یعنی کل ویزاهایی که در 5 سال گذشته از هر کشوری گرفتید کپیشو ببرید
3. در حال حاضر دیگه نیاز نیست پرسشنامه امنیتی پر کنید این موضوع برای قبلاً هست
4.رضایت نامه در صورتی نیازه که شما باهاش نباشید وقتی خودتون باهاش سفر میکنید نیازی نیست ولی در کل باید رضایت نامه حتماً در دفتر اسناد رسمی ثبت بشه
5.بله حتماً
6.نخیر شما این قسمت رو باید بزنید Tehran منظور محل پر کردن فرمه و تاریخ هم تاریخ روز سفارت رو بزنید
7.کل فرم رو به زبان انگلیسی پر کنید و مثل مورد 6 که بهتون توضیح دادم
8.اگر میخواید ویزای کامل بگیرید یعنی 90 روزه اینها رو بزنید 90 روز و تاریخ ها هم حدودی بزنید
9.این برای شما نیست باید خالی بذاریدش این قیمت برای کساییه که میخوان ویزای ترانزیت بگیرن
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

16-07-2017, 12:23 PM
(25-06-2017, 07:33 PM)hamedabdi6379 نوشته: با سلام

من پدیرش دکتری دارم و برای ویزای تحصیلی پرتغال میخوام اقدام کنم. دوره دکتری سه ساله هست. چند تا سوال داشتم خدمتتون

1-تاریخ برگشت رو در فرم کی بزنم با توجه به اینکه ویزای 90 روزه میدن (بنده 30) در حالی من قصد دارم سه سال اونجا تحصیل کنم؟
2- با توجه به بورس تحصیلی من ک از طرف ایرانه در بند 33 پول نقد رو بزنم با پوشش همه هزینه های زندگی در طول اقامت؟
3- بنده پذیرش از اسپانیا هم دارم، اگر این فرم رو پر کنم ولی مصاحبه اش رو نرم ممکنه مشکلی برای اقدام ویزای اسپانیا پیش بیاد؟

ممنون از راهنماییتون
سلام
دوست عزیز شما اصلاً نباید درخواست ویزای شینگن توریستی بدی شما باید درخواست ویزای دانشجویی بدی که کلاً فرمش متفاوته و این موارد رو نمیخواد

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-07-2017, 12:24 PM
(04-07-2017, 12:42 PM)elpoo نوشته: سلام وقتتون بخیر
در فرم ویزای شینگن سوال 33 مربوط به نحوه پرداخت هزینه ها ، برای بچه هایی که تحت تکفل هستند باید خالی بمونه یا اینکه چیزی باید نوشته بشه ؟ ممنون میشم سوال منو جواب بدید .

بزنید بر عهده شخص دیگر ولی گزینه زیرش که نوشته مراجعه به بند 31 و 32 رو نزنید و پایین این ها نوشته بر عهده مورد دیگر (توضیح دهید) اونجا توضیح بدید یعنی اسم و مشخصات خودتون روبنویسید
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-07-2017, 12:28 PM
(04-04-2017, 10:01 AM)auref نوشته: با درود به تمامی دوستان
من تو  اردیبهشت  مصاحبه ی سفارت فرانسه رو دارم (بار اولم هست) ،   چند سوال ذهن منو مشغول کرده 
1-من برای شرکت در یک کنفرانس در پاریس دعوت شدم (دانشجو بودم زمانی که مقالم رو فرستادم الان فارغ التحصیل شدم ولی شاغل  هستم) که مدت اون سه روز هست( 5 روز پاریس میمونم) ، می خواستم بعد از اون به ایتالیا (5 روز) هم سفر کنم ، در قسمت 22 فرم سفارت هر دو کشور را یا کلا فقط فرانسه رو ذکر کنم به مدت 10 روز؟
2-تعداد روزهای اقامتم رو هر چند روز بنویسم بهتره؟
2- در قسمت 24 باید مورد مولتی پل رو علامت بزنم اگه بخام این نوع سفر رو داشته باشم؟
3-باید رزرو پرواز و هتل های فرانسه و ایتالیا هر دو رو به سفارت ارائه بدم؟
4-در قسمت منبع مالی باید میزان پولی که همراه خودم میبرم مشخص کنم؟ مثلا نقد x یورو، اعتباری y یورو؟؟؟

با تشکر

سلام
1.شما باید در بند 22 کشوری رو ذکر کنید که مقصد اصلی سفرتون هست و بیشترین مدت اقامتتون در اون کشور هست
2.شما باید تعداد روزهای اقامتتون رو دقیق بنویسید همون چیزی که واقعی هست
3.نخیر مولتی برای کسانی است که چند بار سفر میکنن یعنی شما میرید یک کشور شینگن و بر میگردید ایران دوباره قصد سفر دارید ولی شما که یکبار میرید و برمیگردید نیاز نیست اون قسمت رو علامت بزنید.
4.بله باید هر دو رو ارائه بدید
5. نخیر نیاز نیست مشخص کنید فقط باید تیک بزنید

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین سیما.فولاد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2017, 04:35 PM
سلام دوستان. من در سپتامبر قصد شرکت در دو کنفرانس دارم که یکی در ایتالیا و بعدی، در فرانسه برگزار میشود. هفته آینده وقت سفارت ایتالیا دارم و چند پرسش درباره پر کردن فرم:
1- در شماره 21، قصد سفر رو بزنم سایر و جلوش بنویسم، شرکت در کنفرانس؟
2- من هم شاغلم و هم دانشجو، هر دو رو در مورد 19 بنویسم؟
3- از بین قسمت 31 و 32، من فقط باید قسمت 32 رو با مشخصات دانشگاههای برگزار کننده پر کنم و بعد مشخصات اساتیدی که برام دعوتنماه رو فرستادن، در بخش شخص مربوطه بنویسم یا قسمت 31 رو هم با مشخصات این افراد پر کنم؟
4- هزینه سفر من به ایتالیا با خودمه ولی تمام هزینه های سفر فرانسه من رو، دانشگاه برگزارکننده تقبل میکنه و این رو در دعوتنامه هم نوشتند؛ در قسمت 33، هر دو رو علامت بزنم؟ لازمه توضیح هم بدم؟
5- در قسمت مقاصد سفر، هر دو کشور رو باید بنویسم؟
6-  در سایت سفارت، فقط نوشته کپی صفحه اول پاسپورتهای قبلی، کپی سفهات مهردار هم لازمه؟ اصل پاسپورتها چطور؟
7- من یه ریجکت ویزای انگلیس، مربوط به 3 سال پیش دارم، بهتر نیست پاسپورتای قبلیم رو نبرم و بگم گم شده؟ یا ببرم و نامه دلیل ریجکت رو هم که به دلایل مالی بوده ببرم؟
8- درباره شیوه پرداخت اون 60 یورو هم چیزی ننوشته توی سایت سفارت، نقد میگیرن دیگه؟
9- سوال دیگه هم اینکه در رسید وقت ملاقات، آدرسی برای من ننوشته؛ باید همون نوفل لوشاتو برم یا کنسولگری خیابان آفریقا؟
پیشاپیش سپاس از پاسخهاتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 28 بعدی »