عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان
آفلاین ahf54
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-01-2017, 12:39 PM
(01-05-2014, 11:43 AM)nixe2006 نوشته: آنچه در روز تایید مدارک گذشت:
1.شما باید دو نسخه ترجمه ببرید که برای مورد من که لیسانس بودم و برای فوق اقدام کردم مدارک دیپلم و پیش و ریزنمراتشون که یک پلمپ داشت و دانشنامه و ریزنمرات دانشگاه یک پلمپ که یعنی دونسخه میشه 4 پلمپ.دستور جدیده که مدارک دبیرستان و دانشگاه جدا پلمپ شن چون انگار اینکار به نفع دادگستری چون تمبرهای بیشتری باطل میکنه.برای کسایی که مشابه شرایط من رو دارند این مدارک لازمه در غیر اینصورت با مراجعه به سایت سفارت ببینین چه مدارکی لازمه و به گفته من اکتفا نکنین و در هر حال به سایت مراجعه کنین چون ممکنه مدارک درخواستی تغییر کنه.
2.پنج سری کپی از تمام صفحات ترجمه ها شامل صفحات آلمانی و فارسی که ترتیب کاغذهای هر سری عین ترتیب ترجمه ها باشه.یعنی یک سری شامل ریز دیپلم و دیپلم وریز پیش و پیش و ریز لیسانس و لیسانس که روی هر 5 سری باید کپی دو برگ اول گذرنامه  و کپی مدرک زبان باشه یعنی اون صفحه که عکس و امضاتون هست رو یک آ4 حتما باید از گذرنامه ای که امضا کردین کپی بگیرین این 5 سری هم یه این درد میخوره که با مهر سغارت کپی برابر اصل میشه و به کار پذیرش گرفتن و یا رشته عوض کردن تو آلمان میاد.یعنی مثلا میتونین واسه 5 تا دانشگاه اینارو جای ترجمه بفرستین چون کپی برابر اصله و معتبر.ولی یک نسخه اصل ترجمه روشامل دیپلم و پیش و دانشگاه رو حتما نگه دارید واسه روز مصاحبه سفارت.البته در بعضی موارد سفارت کپی هارو تایید نمیکنه ولی اونروز واسه اغلب رو تایید کردند و حتی من به اون کارمند که باهاش افتادم گفتم اسمم رو تو شناسنامه عوض کردم و مدارک دیپلم و پیش به یک اسمه دانشگاه به یک اسم گفت اگه ترجمه شناسنامه و 5 سری کپی از ترجمه رو داری بده بذارم رو اینا منم داشتمو دادم و اونارم  رایگان تایید کردندلازم به تذکره وقتی مدارک تحصیلی و (شناسنامه که به دلخواه خودم دادم ترجمه شه چون موردم خاص بود) رو به دارالترجمه میدید حتما یک کپی از پاس هم بهشون بدید که تاریخ تولدتون رو اشتباه محاسبه نکنن چون سال شمسی ثابت نیست و سال میلادی ثابته و هر سال تولد شما یک روز به تاریخ میلادی میره جلو.یعنی اگه پارسال 25 بوده امسال میشه 26 و مغایرت با پاستون پیش میاد این مشکل برای من پیش اومد و دوباره مدارکو دادم دارالترجمه پلمپشونو باز کرد و صفحات اشتباه رو تصحیح کرد و دوباره پلمپ کرد که من شانس آوردم اشتباهات در صفحه آخر که همه مهرها توشه نبود وگرنه دوباره کاری میشدهمه چی. که اینکار دو هفته همه کارامو عقب انداخت واسه همین مشکلات احتمالی مدارک رو دقیقه 90 به دارالترجمه ندین.کارمند سفارت واقعا لطف کردند و ازشون ممنونم ولی این وظیفشون نیست.یعنی میتونن حتی کپی ها رو هم تایید نکنن.فقط ساکت باشین و حرف اضافی نزنین هر چی خواست ارائه بدین موارد غیر عادی مثل مورد شناسنامه من رو اطلاع بدین و اگه منطقی حرف بزنین اونام مثل ما آدمند و می فهمند.
3.ساعت 6.30 رسیدم جلو سفارت و نفر 24 بودم 9.30 نوبتم شد البته اون لیستی که مردم جلو در مینویسن رو سغارت قبول نداره و صف به ترتیب افراد حاضره. با افراد دیگه تو صف مدارکتونو مقایسه کنید در صورت کم و کسر جلوتر یک پاساژ موجوده که فتوکپی داره.
4.وقتی از مرحله بازرسی کیف و بدنی رد شدین وارد یک هال کوچیک میشین بشینین رو صندلی تا صداتون کنن.
5.مدارکتون رو تو سه پوشه دسته بندی کنین.اصل مدارک فارسی تو یک پوشه ترجمه ها تو یک پوشه کپی ها تو یک پوشه.5 سری کپی رو با گیره های رنگی کاغذ جدا کردم واصلا منگنه نزنید.نظمم کارمند سفارت رو تحت تاثیر قرار دادباعث شد خوب باهام برخورد کنه.پوشه هارو از زیر شیشه رد نکنین صبر کنید خودش میگه چی میخواد بعد خودتون از پوشه درمیارید و بهش میدید.البته من استرس داشتم و اول کارمنده باهام با خوبی داشت برخورد میکرد به خاطر شاس زدنم داشت عصبی میشد اما فهمید که از استرسه دوباره مهربون شد.
6.پاسپورت و شناسنامه و کارت ملی اونروز همراتون باشه چون پاستونو حتما میگیرن و همینطور اصل مدارک فارسی.
7.محتویات سه پوشه رو ازتون میگیرن و فرداش ساعت 2.30 جلو سفارت باشین با کاغذی که اسمتونو روش نوشتن و حکم فیش داره.بعد نگهبان اسمتونو میخونه و وارد میشین و مدارکتونو پس میدن.جلوتر از 2.30 اونجا باشین.چون ممکنه نگهبان زودتر از 2.30 اسامی که مدارکشون تایید شده رو بخونه یعنی راس 2.30 اونجا نباشین.
8وقتی مدارکو تحویل گرفتین حتما اصل مدارک فارسیتونو چک کنید.در صورت کم و کسری محترمانه و با خوشرویی اطلاع بدین نه با استرس و پریشونی
9.در صورت داشتن یک پرینت از پذیرش یا مکاتبه با دانشگاه مبنی بر اپلای شما تمامی این تایید ها رایگان است.ولی من واسه محکم کاری هم اونروز یک مقدار یورو برذم هم پول ایرانی که لازم نشد.
10.سفارت هیج جای خاصی نیست مثل بانک میمونه زمینه استرس داره ولی به خودتون مسلط باشین هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیفته فقط اگه مشکلی پیش بیاد که تو کار اداری طبیعیه با صبر و حوصله حل شدنیه  چه استرس داشته باشین چه خوشرو باشین کارتون انجام میشه پس چه بهتر که خونسرد و با خوشرویی وارد شید.و شما هم اولین نفر نیستین که تایید مدارک میکنین .روزانه سفارت اینکارو واسه 40 نفر انجام میده و واسشون روتینه. کلا اینطور که من فهمیدم اونا دوست دارن ریشو قیچی دست خودشون باشه و اگه شما خودتونو به دستشون بسپرین و جوری رفتار کنین که انگار اونا حاکمن خوششون میاد و حتی خارج از وظیفشون کمکتون میکنن.
11.چون گشتن دنبال شناسنامم روزی که مدارکمو پس دادن یک کم طول کشید نگهبان متلک انداخت که یعنی زودتر برو بیرون چون کسای دیگه او نوبتن من هم با لبخند باهاش المانی حرف زدمو گفتم از بروکراسی خوشم نمیاد ولی مجبورم بهش تن بدم که در اصل یعنی خودمم نمیخوام اینجا باشم اما با خنده و لحن خوب از خودم دفاع کردم.اونم خندید.کلاً اینکه رفتار شماست که اونجا همه چیو میتونه عوض کنه.ممکنه نفر قبلیتون کارمند رو عصبی کرده باشه فقط رفتارتون میتونه از عتقی درش بیاره.و بدونین اونام از اینکه نگاه ماشینی بهشون بشه که فقط کارمندند و باید کاراری مارو انجام بدن و ما صرفاً به این خاطر بهشون احترام میذازیم بدشون میاد.احساس محبت داشته باشین.حالشونو بپرسین زود تا رسیدین اول مدارکو نذارین جلوشون و یک راست نرین سر اصل مطلب.نمیگم سرشونو با حرف اضافه بخورین با دوتا جمله سلام و احوالپرسی و خسته نباشید بگید بعد اصل کارها.
امیدوارم خوب شفاف سازی کرده باشم.براتون آرزومند یک روز خوب واسه تایید مدارک و اشنایی با دوستای جدید توی صف هستم.

ممنون از توضیحات کامل شما. فقط یه سوال برای من پیش اومده در ارتباط با نامه اپلای از دانشگاه. منظور از داشتن نامه دانشگاه چیه ؟ مگه نباید اول مدارک رو تایید کنیم و بعد اپلای ؟ منظورم روندش تا مجبور نشیم هزینه اضافی برای گرفتن تاییدیه مدارک بپردازیم .
ممنون
نقل قول  

آفلاین nixe2006
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-01-2017, 02:04 PM
(20-01-2017, 12:39 PM)ahf54 نوشته: ممنون از توضیحات کامل شما. فقط یه سوال برای من پیش اومده در ارتباط با نامه اپلای از دانشگاه. منظور از داشتن نامه دانشگاه چیه ؟ مگه نباید اول مدارک رو تایید کنیم و بعد اپلای ؟ منظورم روندش تا مجبور نشیم هزینه اضافی برای گرفتن تاییدیه مدارک بپردازیم .
ممنون

لطفا به سایت سفارت مراجعه کنید چون از زمان نوشتن این پست بیشتر از دوسال گذشته.به هر حال کار کردن با سفارت سخته و آدم ناگزیر به پرداخت یک سری از هزینه هاست.اگه هزینه اضافی نپرداختید چه بهتر ولی اگر هم مجبور شدید ناراحتش نباشید.بعضیها موفق به گرفتن وقت نمیشن یا تمام مدارک رو به سفارت میل میکنن ولی بخاطر اشکالات کامپیوتری سفارت میل رو دریافت نمیکنه و باید دوباره اقدام کنن.این کار حوصله و پشتکار میخواد.من خودم اعصاب کارهای اداری رو ندارم ولی تو این مسئله صبر به خرج دادم و ارزشش رو داره چون این قضیه آینده شما رو تغییر میده.الآن وقتی به اون دوران فکر میکنم که چقدر برای اومدن به آلمان تلاش کردم واقعا دلم میخواد همونجوری هم برای کار پیدا کردن تلاش کنم.هرچند زمان تحصیل هم خیلی تلاش کردم.خلاصه در یک جمله هر چی در توان دارین انجام بدین و البته با انرژی مثبت که همه چی خوب پیش میره.هر مشکلی هم راه حل داره.بعضی وقتها نیاز به دوباره کاری هست.اینجا هم ممکنه پیش بیاد چون اقتادن تو درسها برای خیلیها پیش میاد.من فقط تو یک درس افتادم با اینکه همه تکالیفو انجام داده بودم و سر کلاس همیشه حاضر بودم.حتی خارجیهایی تو اون کلاس بودن که نمیتونستن آلمانی حرف بزنن.واقعا از اینکه افتاده بودم شوکه بودم.دلیلش هم استاد عوضی بود که خودش آلمانی نبود و عقده داشت.یعنی میخواست بگه من از آلمانیها هم بهتر کار میکنم.من با استادهای آلمانیم مشکلی نداشتم مخصوصا اونا که پروفسور بودن.تا وقتی ویزا رو نگرفتین مراحل رو تموم شده ندونین.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

آفلاین ahf54
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-01-2017, 04:43 PM
(22-01-2017, 02:04 PM)nixe2006 نوشته: لطفا به سایت سفارت مراجعه کنید چون از زمان نوشتن این پست بیشتر از دوسال گذشته.به هر حال کار کردن با سفارت سخته و آدم ناگزیر به پرداخت یک سری از هزینه هاست.اگه هزینه اضافی نپرداختید چه بهتر ولی اگر هم مجبور شدید ناراحتش نباشید.بعضیها موفق به گرفتن وقت نمیشن یا تمام مدارک رو به سفارت میل میکنن ولی بخاطر اشکالات کامپیوتری سفارت میل رو دریافت نمیکنه و باید دوباره اقدام کنن.این کار حوصله و پشتکار میخواد.من خودم اعصاب کارهای اداری رو ندارم ولی تو این مسئله صبر به خرج دادم و ارزشش رو داره چون این قضیه آینده شما رو تغییر میده.الآن وقتی به اون دوران فکر میکنم که چقدر برای اومدن به آلمان تلاش کردم واقعا دلم میخواد همونجوری هم برای کار پیدا کردن تلاش کنم.هرچند زمان تحصیل هم خیلی تلاش کردم.خلاصه در یک جمله هر چی در توان دارین انجام بدین و البته با انرژی مثبت که همه چی خوب پیش میره.هر مشکلی هم راه حل داره.بعضی وقتها نیاز به دوباره کاری هست.اینجا هم ممکنه پیش بیاد چون اقتادن تو درسها برای خیلیها پیش میاد.من فقط تو یک درس افتادم با اینکه همه تکالیفو انجام داده بودم و سر کلاس همیشه حاضر بودم.حتی خارجیهایی تو اون کلاس بودن که نمیتونستن آلمانی حرف بزنن.واقعا از اینکه افتاده بودم شوکه بودم.دلیلش هم استاد عوضی بود که خودش آلمانی نبود و عقده داشت.یعنی میخواست بگه من از آلمانیها هم بهتر کار میکنم.من با استادهای آلمانیم مشکلی نداشتم مخصوصا اونا که پروفسور بودن.تا وقتی ویزا رو نگرفتین مراحل رو تموم شده ندونین.

دوست عزیز ،ممنون از پاسختون.دقیقا همینطوره که میفرمایید. تازه من شرایطم خیلی پیچیده ست. سنم بالاست و مدت طولانی از زمان تحصیلم میگذره ولی بازم امتحان میکنم.
الان که لطف کردین و پاسخ دادین ،سوال دیگه ای برام پیش اومد ،نمیدونم درست فهمیدم یا نه...ایا تایید مدارک توسط سفارت باید فقط بعد از گرفتن پذیرش و قبل از وقت مصاحبه باشه ،یا باید پیش از اپلای تاییدیه گرفته بشه.
بازم ممنون از وقتتون
نقل قول  

آفلاین nixe2006
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-01-2017, 05:06 PM
(23-01-2017, 04:43 PM)ahf54 نوشته: دوست عزیز ،ممنون از پاسختون.دقیقا همینطوره که میفرمایید. تازه من شرایطم خیلی پیچیده ست. سنم بالاست و مدت طولانی از زمان تحصیلم میگذره ولی بازم امتحان میکنم.
الان که لطف کردین و پاسخ دادین ،سوال دیگه ای برام پیش اومد ،نمیدونم درست فهمیدم یا نه...ایا تایید مدارک توسط سفارت باید فقط بعد از گرفتن پذیرش و قبل از وقت مصاحبه باشه ،یا باید پیش از اپلای تاییدیه گرفته بشه.
بازم ممنون از وقتتون

خواهش میکنم.تا اونجا که یادم میاد بله. سن بالا مسئله ای نیست.بیشتر مهمه که بعد تحصیل چی کار کردین و نمرات تحصیلیتون چطوریه و برای چه رشته ای اقدام میکنید.بعضی رشته ها رو آلمان واقعا احتیاج داره. من و دوستم همزمان اقدام کردیم اون هم حساب بانکیش بیشتر موجودی داشت هم دو سال سابقه در شرکت داشت هم سنش کمتر بود ولی پنج بار ریجکت شد چون از رشته پزشکی سراسری انصراف داده بود و وارد رشته شیمی شده بود.فقط آلمان در مورد کیس شما تصمیم میگیره و اونا ملاکهای خودشونو دارند.راستش من هم در مورد کیس خودم بدبین بودم ولی هر چی خدا بخواد همون میشه.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

آفلاین haadis
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-05-2017, 07:13 PM
چندتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1- برای تایید مدارک پاسپورت حتما باید داشته باشیم؟ چون توی سایت سفارت آلمان اینجوری نوشته گذرنامه/کارت ملی 
2- من مدراکم رو که ترجمه کردم از هر مدرک کپی گرفته شده و مهر کپی برابر اصل توسط خود دارلترجمه روش زده شده و پلمپ شده در این صورت آیا نیازی هست که از خود مدارک اصل فارسی کپی بگیرم و بذارم رو کپی ها ؟؟؟ یا همونا که داخله پلمپه کافیه کپی ش؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-05-2017, 06:14 PM
(06-05-2017, 07:13 PM)haadis نوشته: چندتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1- برای تایید مدارک پاسپورت حتما باید داشته باشیم؟ چون توی سایت سفارت آلمان اینجوری نوشته گذرنامه/کارت ملی 
2- من مدراکم رو که ترجمه کردم از هر مدرک کپی گرفته شده و مهر کپی برابر اصل توسط خود دارلترجمه روش زده شده و پلمپ شده در این صورت آیا نیازی هست که از خود مدارک اصل فارسی کپی بگیرم و بذارم رو کپی ها ؟؟؟ یا همونا که داخله پلمپه کافیه کپی ش؟؟؟

1- بله. اگر موجوده.
2- کپی رو همراه داشته باشید اگر لازم داشتند ارائه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین s_i_n_a
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-05-2017, 09:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2017, 09:29 AM توسط s_i_n_a. دلیل ویرایش: تکمیل موضوع )
سلام دوستان
این روال فعلی تایید مدارک هست. امیدوارم به دردتون بخوره:
  1. 1 ایمیل به دانشگاه بزنین، بگین میخوام اپلای کنم. 1 ایمیل بده بنویس خانم/آقای فلانی، برای اپلای به این مدارک نیاز داری: ...
  2.  از ایمیلی که دانشگاه داده، پرینت بگیر
  3. مدارک رو دقیقا به همین ترتین بزارین رو هم:
    • اصل تمام مدارک تحصیلی به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
    • پاسپورت که امضای خودتون در محل امضا باشه. من هم فارسی اسمم رو نوشتم و امضا کردم، هم انگلیسی
    • ترجمه رسمی تمام مدارک به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
    • 5 سری کپی از تمام مدارک فارسی + ترجمه ها، یعنی اول 1 سری به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس، بعد 1 سری دیگه به همین ترتیب و ... تا سری پنجم. اینجوری نباشه که اول 5 تا کپی دیپلم پشت سر هم، بعد 5 تا ریز نمرات دیپلم پشت سر هم و ... ضمنا بالای هر سری از این کپی ها، 1 کپی پاسپورت هم باشه. همه کپی ها A4 باشن
  4. ساعت 4.5 5 صبح برین در سمت چپی سفارت، اسمتون رو تو لیست بنویسین
  5. تا ساعت 8 9 معطلین. اول اونایی که کپی برابر اصل مدارک پولی میخوان رو تا نفر آخر میفرستن تو (شناسنامه، گواهینامه، قباله ازدواج ...) ، بعد تحصیلی ها
  6. به همون ترتیب بالا اصل، ترجمه و کپی ها رو تحویل بدین. بهتون میگن مثلا بعد از ظهر امروز یا فردا با این رسیدی که بهت دادیم بیا برابر اصل رو تحویل بگیر
    نکات:
    1. با اون ایمیل که گفتم، 5 سری رایگان کپی برابر اصل میدن با مهر سفارت آلمان، که اعتبارش از خود مدرک اصلیت بیشتره! هر جایی مدرک ازت بخوان، این کاملا معتبره. برای اپلای میتونین ازش استفاده کنین. همچنین بعضی جاها ممکنه بگن من نمیدونم مدارک واقعی ایرانی اصلا چجوریه. ببر سفارت مهر تایید بزنه. اونجور جاها اصل مدرک و اصل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم حتی نمیپذیرن و حتماً مهر سفارت رو میخوان. من برام اینجور جایی پیش نیومده تا حالا، اما شنیدم. اگر کسی از صحت و سقمش اطلاع داره، اطلاع بده لطفاً.
    2. خیلی دانشگاهها ترجمه از دارالترجمه رسمی، اما بدون مهر وزارت خارجه، دادگستری و سفارت رو هم قبول میکنن. مثلا دانشگاه مانهایم بعد از ایمیلی که ازشون پرسیدم، صراحتاً گفتن همین کافیه، اما زمان ثبت نام کپی برابر اصل بیار. از فرایبورگ هم پرسیدم، اون حتی زمان ثبت نام هم ترجمه دارالترجمه براش کافی بود. مطمین شین نیاز دارین یا نه، که معطل نشین بیخودی. 
    3. من ایمیلی بردم که نوشته بود مدرک و ریز نمرات لیسانس رو نیاز داریم فقط. اما با همون، پیش و دیپلم و ... رو هم کپی برابر اصل زد. ضرر نداره همه رو کپی برابر اصل کنین. شاید 1 جا دیگه که اونارو هم لازم داره بعداً اپلای کردین.
    4. برای کپی برابر اصل بدون اون پرینت ایمیل، یا نسخه اضافه بر اون 5 تا، به ازای هر مدرک 60 تومن باید بدین. یعنی مثلاً از دیپلم تا فوق، مجموعاً 9 مدرک میشه 540 تومن
    5. تورو خدا درست تو صف وایسین!
    6. مورد شماره 5 خیلی مهمه!
    7. ما خیر سرمون نماینده قشر تحصیل کرده و عموماً روشنفکر جامعه هستیم. اگر نتونیم تو 1 صف 20 30 نفری خودمون نظم رو رعایت کنیم، وای به حال بقیه جامعه. پس به نکته 5 بیشتر دقت کنین!
    8. دم در حلوا نمیدن. لطفاً تجمع نکنین. تو صف وایسین. نگهبانه ببینه اینجوری ازدحام شده درو میبنده نیمساعت همه معطل میشن. اگر نکته 5 و 6 و 7، همچنین کلاس و شخصیت براتون مهم نیست، حداقل بخاطر تسریع کار خودتون دم در ازدحام نکنین و تو صف وایسین.
    9. 1 حالت دیگه برای کپی برابر اصل هم اینه که با نامه ادمیشن همین روال رو طی کنید برای کپی برابر اصل رایگان. مثلاً دانشگاه FAU اپلای کلاً آنلاینه. با اسکن ترجمه ها اپلای میکنین. به شما ادمیشن میده و میگه فلان وقت با اصل مدارکت بیا برای ثبت نام. این نامه رو به جای ایمیلی که گفتم خدمتتون، ببرین سفارت و همین روال رو انجام بدین
    10. قبلاً گویا اصل ترجمه رو هم مهر تایید میزدن. اما الان هیچ مهری روی ترجمه ها نمیخوره. فقط هرکدوم از این 5 سری کپی رو منگنه میکنن، رو منگنه + پشت صفحه آخر 1 مهر تایید میزنن. یعنی شما 5 تا پک داری، هرکدوم شامل کپی پاسپورت، دیپلم... که به هم منگنه شدن و مهر خوردن
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

28-05-2017, 12:03 PM
(28-05-2017, 09:24 AM)s_i_n_a نوشته: سلام دوستان
این روال فعلی تایید مدارک هست. امیدوارم به دردتون بخوره:
  1. 1 ایمیل به دانشگاه بزنین، بگین میخوام اپلای کنم. 1 ایمیل بده بنویس خانم/آقای فلانی، برای اپلای به این مدارک نیاز داری: ...
  2.  از ایمیلی که دانشگاه داده، پرینت بگیر
  3. مدارک رو دقیقا به همین ترتین بزارین رو هم:
    • اصل تمام مدارک تحصیلی به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
    • پاسپورت که امضای خودتون در محل امضا باشه. من هم فارسی اسمم رو نوشتم و امضا کردم، هم انگلیسی
    • ترجمه رسمی تمام مدارک به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
    • 5 سری کپی از تمام مدارک فارسی + ترجمه ها، یعنی اول 1 سری به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس، بعد 1 سری دیگه به همین ترتیب و ... تا سری پنجم. اینجوری نباشه که اول 5 تا کپی دیپلم پشت سر هم، بعد 5 تا ریز نمرات دیپلم پشت سر هم و ... ضمنا بالای هر سری از این کپی ها، 1 کپی پاسپورت هم باشه. همه کپی ها A4 باشن
  4. ساعت 4.5 5 صبح برین در سمت چپی سفارت، اسمتون رو تو لیست بنویسین
  5. تا ساعت 8 9 معطلین. اول اونایی که کپی برابر اصل مدارک پولی میخوان رو تا نفر آخر میفرستن تو (شناسنامه، گواهینامه، قباله ازدواج ...) ، بعد تحصیلی ها
  6. به همون ترتیب بالا اصل، ترجمه و کپی ها رو تحویل بدین. بهتون میگن مثلا بعد از ظهر امروز یا فردا با این رسیدی که بهت دادیم بیا برابر اصل رو تحویل بگیر
    نکات:
    1. با اون ایمیل که گفتم، 5 سری رایگان کپی برابر اصل میدن با مهر سفارت آلمان، که اعتبارش از خود مدرک اصلیت بیشتره! هر جایی مدرک ازت بخوان، این کاملا معتبره. برای اپلای میتونین ازش استفاده کنین. همچنین بعضی جاها ممکنه بگن من نمیدونم مدارک واقعی ایرانی اصلا چجوریه. ببر سفارت مهر تایید بزنه. اونجور جاها اصل مدرک و اصل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم حتی نمیپذیرن و حتماً مهر سفارت رو میخوان. من برام اینجور جایی پیش نیومده تا حالا، اما شنیدم. اگر کسی از صحت و سقمش اطلاع داره، اطلاع بده لطفاً.
    2. خیلی دانشگاهها ترجمه از دارالترجمه رسمی، اما بدون مهر وزارت خارجه، دادگستری و سفارت رو هم قبول میکنن. مثلا دانشگاه مانهایم بعد از ایمیلی که ازشون پرسیدم، صراحتاً گفتن همین کافیه، اما زمان ثبت نام کپی برابر اصل بیار. از فرایبورگ هم پرسیدم، اون حتی زمان ثبت نام هم ترجمه دارالترجمه براش کافی بود. مطمین شین نیاز دارین یا نه، که معطل نشین بیخودی. 
    3. من ایمیلی بردم که نوشته بود مدرک و ریز نمرات لیسانس رو نیاز داریم فقط. اما با همون، پیش و دیپلم و ... رو هم کپی برابر اصل زد. ضرر نداره همه رو کپی برابر اصل کنین. شاید 1 جا دیگه که اونارو هم لازم داره بعداً اپلای کردین.
    4. برای کپی برابر اصل بدون اون پرینت ایمیل، یا نسخه اضافه بر اون 5 تا، به ازای هر مدرک 60 تومن باید بدین. یعنی مثلاً از دیپلم تا فوق، مجموعاً 9 مدرک میشه 540 تومن
    5. تورو خدا درست تو صف وایسین!
    6. مورد شماره 5 خیلی مهمه!
    7. ما خیر سرمون نماینده قشر تحصیل کرده و عموماً روشنفکر جامعه هستیم. اگر نتونیم تو 1 صف 20 30 نفری خودمون نظم رو رعایت کنیم، وای به حال بقیه جامعه. پس به نکته 5 بیشتر دقت کنین!
    8. دم در حلوا نمیدن. لطفاً تجمع نکنین. تو صف وایسین. نگهبانه ببینه اینجوری ازدحام شده درو میبنده نیمساعت همه معطل میشن. اگر نکته 5 و 6 و 7، همچنین کلاس و شخصیت براتون مهم نیست، حداقل بخاطر تسریع کار خودتون دم در ازدحام نکنین و تو صف وایسین.
    9. 1 حالت دیگه برای کپی برابر اصل هم اینه که با نامه ادمیشن همین روال رو طی کنید برای کپی برابر اصل رایگان. مثلاً دانشگاه FAU اپلای کلاً آنلاینه. با اسکن ترجمه ها اپلای میکنین. به شما ادمیشن میده و میگه فلان وقت با اصل مدارکت بیا برای ثبت نام. این نامه رو به جای ایمیلی که گفتم خدمتتون، ببرین سفارت و همین روال رو انجام بدین
    10. قبلاً گویا اصل ترجمه رو هم مهر تایید میزدن. اما الان هیچ مهری روی ترجمه ها نمیخوره. فقط هرکدوم از این 5 سری کپی رو منگنه میکنن، رو منگنه + پشت صفحه آخر 1 مهر تایید میزنن. یعنی شما 5 تا پک داری، هرکدوم شامل کپی پاسپورت، دیپلم... که به هم منگنه شدن و مهر خوردن

ظاهرا تازگیا برا هر تایید یه ایمیل میخوان یعنی 5 تا ایمیل. نمیدونم تا چه حد درسته این حرف ولی دوستان بهتره 5 تا داشته باشین به خصوص اونایی که از شهرستات میرن تو دردسر نیفتن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین s_i_n_a
**
نقل قول

31-05-2017, 11:43 AM
من حدودای بهمن 95 با 1 ایمیل 5 تا کپی گرفتم. اون ایمیلم سرسری نگاه کرد. اگر موضوعی که می فرمایید صحیح باشه، جدید  هست
نقل قول  

آفلاین s_i_n_a
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-06-2017, 10:00 AM
(28-05-2017, 12:03 PM)Torkan نوشته: ظاهرا تازگیا برا هر تایید یه ایمیل میخوان یعنی 5 تا ایمیل. نمیدونم تا چه حد درسته این حرف ولی دوستان بهتره 5 تا داشته باشین به خصوص اونایی که از شهرستات میرن تو دردسر نیفتن.

من تمام 5 سری کپی برابر اصل رو برای اپلای استفاده کردم. برای اینکه موقع ثبت نام داشته باشم کپی، با 1 ایمیل برای ترم بهار 2018 مجدد رفتم. اولاً که حرف شما درست هست و با هر ایمیل، فقط یک سری کپی میدن (بر خلاف قبل که 5 تا میدادن) ثانیاً سقفش مثل قبل 5 تا در هر ترم هست. یعنی تا سقف 5 تا ایمیل ببرید، 5 تا کپی برابر اصل میدن. ثالثاً هر ترم و هر مراجعه 1 بار براتون کپی میزنن. یعنی اگر امروز با مثلاً 2 تا ایمیل رفتین و تقاضا دادین، بعداً نمیتونین 1 ایمیل جدید ببرین و سومی رو بگیرین، 3 تای باقی سوخت میشه. یا مثلاً امروز فقط برای کپی برابر اصل ریز نمرات اقدام کنین، فردا با نامه همون دانشگاه یا جای جدید، دیگه مثلاً دانشنامه رو براتون رایگان نمیزنن.
خلاصه اینکه پاتون رو بزارین داخل، تا ترم بعد هیچی دیگه رایگان نیست! Big Grin اگر وقت کافی دارید، از 5 جا ایمیل بگیرین و همه مدارک تحصیلی از دیپلم و گواهی کنکور و دانشنامه و مدرک زبان و ... رو با خودتون ببرین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »