عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین Dynamic
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2016, 05:27 PM
(06-09-2016, 05:57 AM)Babak نوشته: ۱. شما اگر بتونید حدود ۳۰ درصد بیشتر از پول خواسته شده داشته باشید خوبه، مثلا چیزی حدود ۳۰ تا ۳۵ هزار دلار.
۲. به نظرم سعی کنید که در بانکی باشه که در لیست تحریم‌ها نبوده/نیست.
۳. اگر برای سفارت به زودی اقدام خواهید کرد، می‌تونید دو تا نامه بگیرید، اما اگر ظرف یکی دو ماه آینده برای سفارت اقدام نمی‌کنید، بهتره که نامه سفارت رو وقتی بگیرید که نزدیکتر باشه به زمان مصاحبه و بهتره که بیشتر از یکی دو ماه قدیمی نباشه.
۴. زمانی که پول تو حساب می‌مونه مشکلی نیست، اما اگر بانک به میانگین موجودی شما ظرف چند ماه گذشته اشاره کنه، یا این که دانشگاه به طور خاص خواسته باشه که میانگین موجودی در چند ماه اخیر رو نشون بدید، اون وقت می‌تونه مشکل پیش بیاد، اما معمولا میانگین موجودی رو نمی‌خوان.

ممنون از پاسختون
من به سختی دارم 25 هزار دلار رو جور میکنم، الان یعنی ناامید شم؟
سفارت احتمالا میشه 3 ماه دیگه، نامه ای که الان میگیرم قدیمی میشه؟
لیست بانک هایی که تحریم بودن رو چطور پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-09-2016, 08:33 PM
(06-09-2016, 05:27 PM)Dynamic نوشته: ممنون از پاسختون

درود

دوست عزیز ناامید نشید ولی توصیه میکنم حتما اون مقداری که بابک خان اشاره کردن جور کنید. کاری نداره قرض بگیرید نامه رو بگیرید بعد برگردونید به صاحبش!
بهتره نامه رو جدید بگیرید. هر چه جدیدتر بهتر.
بانکهای معروف مشکلی ندارن. همه بانکها تحریم هستن. شما سعی کنید در موسسه ها نذارید بانکهای اقتصاد مهر و اینا نباشه. بقیش مشکلی نداره هر چند بازم میگم همه بانکها تحریم هستن و یه جورایی دولتی.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-09-2016, 10:02 AM
(06-09-2016, 05:27 PM)Dynamic نوشته: ممنون از پاسختون

اگر همون مبلغی که در فرم‌های دانشگاه یا I-20 اومده رو نشون بدید، موقع مصاحبه ویزا ممکنه به شما بگن که مثلا هزینه بلیت یا اتفاقات غیرقابل پیش بینی رو از کجا تامین خواهید کرد و به اصطلاح ممکنه سفارت بهونه داشته باشه برای این که کیس شما رو رد کنه. برای دانشگاه اما اون قدر مهم نیست و معمولا اگر کمی بیشتر از مبلغ خواسته شده رو نشون بدید کافی هست.

برای سفارت فکر می‌کنم سه ماه یک مقدار زیاد باشه و ترجیحا بهتره که بیشتر از یک ماه قدیمی نباشه.

در مورد تحریم‌ها، نمی‌دونم بشه لیست قابل اعتمادی رو پیدا کرد یا خیر. لیست بانک‌ها در مقاطع مختلف تغییر کرده. بانک ملی، صادرات و سپه بانک‌هایی بودند که تحریم شدند. فکر می‌کنم بانک تجارت هم بعدا اضافه شد. سال گذشته و پس از برجام بانک سپه از لیست تحریم‌ها خارج شد. صرف نظر از این موضوع، بانک‌های بزرگ خصوصی فکر می‌کنم در این زمینه کمتر مشکل داشته باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین مهرآذین مهر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2016, 01:09 PM
با سلام
من برای مقطع دکترا پذیرش با فاند کامل (stipend + tuition and some fees waiver) دارم. برای اطمینان میخوام BS به میزان حدود 11,800 دلار برای روز مصاحبه با خودم ببرم. تاریخ نامه مربوط به اوایل ماه سپتامبر می باشد آیا برای اواخر اکتبر برای سفارت نامه قابل پذیرش است یا باید تاریخ جدید تری گرفته شود؟ این نامه ها چند ماه اعتبار دارند؟
و اینکه نامه به نام مادرم هست. ایشون از ارثیه ای که دارند این سپرده کوتاه مدت سرمایه گذاری را در بانک دی دارند ولی خانه دار هستند. آیا مشکلی در این زمینه ممکن است ایجاد شود، اگر در مورد شغلشان سوال شود؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-10-2016, 01:49 PM
(09-10-2016, 01:09 PM)مهرآذین مهر نوشته: با سلام
من برای مقطع دکترا پذیرش با فاند کامل (stipend + tuition and some fees waiver) دارم. برای اطمینان میخوام BS به میزان حدود 11,800 دلار برای روز مصاحبه با خودم ببرم. تاریخ نامه مربوط به اوایل ماه سپتامبر می باشد آیا برای اواخر اکتبر برای سفارت نامه قابل پذیرش است یا باید تاریخ جدید تری گرفته شود؟ این نامه ها چند ماه اعتبار دارند؟
و اینکه نامه به نام مادرم هست. ایشون از ارثیه ای که دارند این سپرده کوتاه مدت سرمایه گذاری را در بانک دی دارند ولی خانه دار هستند. آیا مشکلی در این زمینه ممکن است ایجاد شود، اگر در مورد شغلشان سوال شود؟

البته این مقدار هم لازم نبود با این حال جواب سوالتون مشکلی نداره هست. نامه تاریخ اعتبار نداره در اصل ولی چون کوتاه مدت هست باز اگر نامه تازه تری بگیرید بهتره وگرنه خیلی مشکلی نیست ذاتا از شما نخواهند خواست به احتمال زیاد.
شفل و اینا اصلا مهم نیس مهم مادر یا پدر بودنشون هست و در واقع اثبات بشه که ایشون مادرتون هستن. برای احتیاط کپی پاسپورت مادر و یا شماسنامه پیشتون باشه بهتره.
موفق باشید
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین AmirKing
**
نقل قول

14-01-2017, 11:01 AM
سلام دوستان، دانشگاهی برای پروسه ادمیشن از من BS خواسته! (هنوز به مرحله سفارت نرسیده) الان من باید چیکار کنم؟ برم بانک بگم BS بدید؟ بعد به فارسی میدن یا انگلیسی ؟ باید ترجمه بشه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-01-2017, 11:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2017, 05:42 PM توسط Torkan.)
(14-01-2017, 11:01 AM)AmirKing نوشته: سلام دوستان، دانشگاهی برای پروسه ادمیشن از من BS خواسته! (هنوز به مرحله سفارت نرسیده) الان من باید چیکار کنم؟ برم بانک بگم BS بدید؟ بعد به فارسی میدن یا انگلیسی ؟ باید ترجمه بشه؟

سلام

بله برید شعبه ارزی بانک مربوطه بعتون میدن. اگر شهر کوچک باشه ممکنه ندونن یا صورت حساب بدن ولی تاوید کنین گواهی  تمکن مالی.
شما چند نمونه تو فروم هست دانلود کنید دستتون میاد چیه. انگلیسیه ترجمه لازم نیس.
نقل قول  

آفلاین mamadw700
**
نقل قول

17-01-2017, 09:56 PM
سلام
کسی که تو لاتاری برنده میشه و میره مصاحبه چقدر باید جور کنه ؟ 10 هزار تا 15 هزارتا کافیه ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-01-2017, 10:22 AM
(17-01-2017, 09:56 PM)mamadw700 نوشته: سلام
کسی که تو لاتاری برنده میشه و میره مصاحبه چقدر باید جور کنه ؟ 10 هزار تا 15 هزارتا کافیه ؟

برای لاتاری شما باید نشون بدید که حداقل ۶ ماه هزینه زندگی در امریکا رو دارید. اگر مجرد هستند و تنها، حدود ماهی دو هزار دلار و در مجموع حدود همون ۱۰-۱۵ هزار دلار خوبه، اما اگر با خانواده و بچه هستید، به نظرم ۲۰ - ۲۵ هزار تا نشون بدید بهتره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soda85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-05-2017, 11:40 PM
سلام؛ میشه لطفا توضیح بدید چرا بهتره BS از حساب خودمون ارائه ندیم؟من 32 سالمه و چند سال سابقه کار دارم؛ نمیتونم بگم خودم این پول رو جمع کردم؟ یا چرا در این سایت گفته شده برادرم که ساکن امریکاست نباید BS برام بده؟ ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »