عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
مقایسه بازار کار در اروپا و آمریکا بعد از تحصیل

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مقایسه بازار کار در اروپا و آمریکا بعد از تحصیل
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-11-2016, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2016, 09:33 PM توسط automotive.)
@bmw _
سلام،
پاسخ: (با توجه به معیاری که تعیین کرده‌اید)
شهر بهتر منظور شما چه نوع بهتری و چه شهری است؟
برخی افراد به New York شهر بهتر می‌گویند و برخی به West Jordan در Utah، برخی آرامش را طلب می‌کنند و برخی دیگر شلوغی شهر و امکانات آن را.
اما اگر به طور کلی منظور شما، شهرهای گران‌تر و پر جمعیت‌تر است، باید اعلام کنم که شما به عنوان فردی تازه وارد، باید از کار در مراکز کوچک و با حقوق کم (مرتبط با رشته) شروع کنید و کم کم به سمت و سوی شهرهای بزرگتر حرکت کنید. هرچند کاریابی در ایالات متحده به صورت اینترنتی انجام می‌شود و سراسری است، اما معمولا افراد سعی می‌کنند در همان محلی که کارآموزی خود را به اتمام می‌رسانند، مشغول شوند و در آینده به فکر یافتن محل بهتری باشند.
بازار کار این رشته را هم خود شما بهتر از من می‌دانید، اصولا هر رشته‌ای که به پزشکی مرتبط شود، درآمد قابل قبولی دارد، همین الآن در LinkedIn و همچنین در دیگر وب سایت‌های کاریابی آمریکایی، در شهر یا ایالت مورد نظر جست و جو کنید تا مشاهده کنید که برای رشته‌ی شما با مدرک ارشد چه میزان کار وجود دارد، تا به میزان تقاضا برای رشته‌ی خود در شهر مورد نظر پی ببرید.
 اما در ارتباط با دانشگاه،
آیا در دانشگاه‌های یزد رشته‌ی حفر معدن نفتی وجود دارد؟ آیا در دانشگاه‌های کرج رشته‌ی تعمیرات کشتی وجود دارد؟ و ...
اصولا اگر کار شما آزمایشگاهی است پس در بیشتر شهرها باید برای آن کار باشد و اگر صنعتی است، باید اعلام کنم که معمولا در دانشگاه‌های یک شهر، رشته‌ای تدریس می‌شود که صنعت آن هم وجود داشته باشد، هرچند این یک قانون نیست.

با احترام

پی نوشت:
پاسخ شما بدون در نظر گرفتن معیاری که اعلام کرده‌اید:
هموطن گرامی، اصولا و اساسا برای یک فرد برجسته و سخت کوش در همه جا کار پیدا می‌شود، اما زمانی که شما به معدل پایین اشاره می‌کنید، به نظر می‌رسد که برای یافتن کار به مشکل برخورد کنید، صرف تحصیل در یک دانشگاه عالی، هیچ کس به شما شغل عالی پیشنهاد نمی‌کند، کیفیت تحصیل شما هم مهم است.
یا باید "کار بلد" باشید، یا سابقه‌ی علمی بسیار خوبی داشته باشید تا یک کار مناسب با درآمد مورد نظر بیابید.
به نظر من شانس شما در آلمان بیشتر است، چرا به زبان آلمانی تحصیل کنید وقتی که می‌توانید به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدهید؟
تسلط شما به زبان آلمانی کمک بسیار زیادی به شما در یافتن شغل می‌کند، در ضمن با جامعه هم می‌توانید از روزهای اول ارتباط داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین _BMW
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-11-2016, 01:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2016, 01:54 PM توسط _BMW.)
(28-11-2016, 09:26 PM)automotive نوشته: بازار کار این رشته را هم خود شما بهتر از من می‌دانید، اصولا هر رشته‌ای که به پزشکی مرتبط شود، درآمد قابل قبولی دارد، همین الآن در LinkedIn و همچنین در دیگر وب سایت‌های کاریابی آمریکایی، در شهر یا ایالت مورد نظر جست و جو کنید تا مشاهده کنید که برای رشته‌ی شما با مدرک ارشد چه میزان کار وجود دارد، تا به میزان تقاضا برای رشته‌ی خود در شهر مورد نظر پی ببرید.

به نظر من شانس شما در آلمان بیشتر است.

چرا به زبان آلمانی تحصیل کنید وقتی که می‌توانید به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدهید؟

ممنون از راهنمایی تون.
بخشی از بازار کار رشته بنده مربوط به آزمایشگاه و بخشی دیگر هم مربوط به تولید وصنعت. مطابق چیزی که فرمودید در سایت LinkedIn سرچ کردم و تفاوت میان ایالت های داکوتا و کالیفرنیا خیلی بود(1 به 20). مسلما انتظاری هم جز این نیست ولی باید توجه داشت که شاید این مقایسه اصلا درست نباشد چرا که کالیفرنیا با 40m جمعیت قابل مقایسه با داکوتاهای به زحمت 1میلیونی قابل مقایسه نیست و همینطور تعداد دانشجویان داکوتا هم بسیار کم ترند.
 منظورتون شانس در آلمان در چه زمینه ای است؟ آیا ادامه تحصیل در دکترا؟ درمورد کار که به هر حال نظرتون روی آمریکا بود. 
دوستانی که الان در آلمان هستن توصیه و حتی اصرار می کنند که تحصیل به آلمانی برای پیدا کردن کار بعد ارشد مناسب است. ضمن اینکه کیفیت برخی از دوره های انگلیسی را زیر سوال می برند. به نظرتون با هدف ادامه تحصیل در مقطع دکترا در آلمان بهتر نیست ارشد را به انگلیسی پشت سر بذارم؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-11-2016, 03:52 PM
@bmw _
دوست گرامی، شما به نحوی که اعلام می‌کنم مقایسه کنید:
(اعداد فرضی است) کالیفرنیا با 40 میلیون نفر جمعیت و  20 دانشگاهی که در رشته‌ی شما سالیانه افرادی از آن ها فارغ التحصیل می‌شوند به تعداد شغل‌های موجود، یک طرف قضیه هستش و طرف دیگه هم داکوتا هستش با 2 دانشگاه و جمعیت حدود 700 هزار نفر به تعداد شغل‌های موجود.
بعد به وضوح می‌توانید مشاهده کنید که در کالیفرنیا به ازای هر 100 فارغ‌التحصیل در رشته‌ی شما 10 موقیعت شغلی وجود دارد و در داکوتا به ازای هر 100 فارغ التحصیل در رشته‌ی شما 1 فرصت شغلی وجود دارد، بعد می‌توان نتیجه گرفت که در کالیفرنیا ده برابر داکوتا فرصت شغلی برای رشته‌ی شما وجود دارد،
(اعداد فرضی بود، خود شما می‌توانید اعداد دقیق را پیدا کنید).

شانس پیدا کردن شغل با توجه به تسلط شما به زبان آلمانی به افرادی که هم دانشگاهی شما هستند و به زحمت آلمانی صحبت می‌کنند بیشتر است.
شما با ارشد هم می‌توانید کار پیدا کنید و اگر علاقه به ادامه‌ی تحصیل دارید نیز می‌توانید تا دکترا ادامه تحصیل بدهید البته برای دکترا باید دوباره پذیرش بگیرید.
اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را به زبان انگلیسی دارید، مسلما بهتر است که ارشد را نیز به زبان انگلیسی ادامه دهید تا زودتر با این زبان تطبیق پیدا کنید. اگر قصد شما بعد از مقطع دکترا تدریس در دانشگاه است که باز هم میتوان به این راه ادامه داد.
اما توجه داشته باشید که دانشگاه‌های بیشتری به زبان آلمانی دروس را ارائه میدهند و انتخاب شما بیشتر است. (هم استاد، هم دانشگاه، البته شاید استاد مهم نباشد، به هر حال سیستم تحصیل در آلمان مثل ایران و آمریکا نیست، در هر ترم امتحانات برگزار می‌شود و شما اگر شرکت کردید که هیچ، اگر شرکت نکردید در ترم بعد شرکت می‌کنید و خبری از کلاس اجباری و حضور و غیاب نیست.)
اگر شما قصد زندگی در آلمان را دارید، به نظر من ارشد و دکترا را به آلمانی بگذرانید، هم مزیت‌های بسیاری دارد، هم اینکه شما دو زبانه بشمار می‌روید و می‌توانید از تسلط خود بر زبان آلمانی و انگلیسی استفاده کنید.
(گفته من از این نظر است که تسلط به زبان آلمانی بسیار زمانبرتر از تسلط به زبان انگلیسی است، شما به راحتی می‌توانید با تحصیل به زبان آلمانی به این مزیت بزرگ(تسلط زودتر به زبان آلمانی و تطبیق زودتر با جامعه) دسترسی پیدا کنید).
فقط یک نکته مهم را اعلام کنم، اگر شما مدرک B1 را گرفتید و به هر علتی آلمان به شما ویزا نداد یا دیگر مسائل، شما هیچ انتخاب دیگری ندارید، اما اگر TOEFL یا IELTS را دریافت کنید، اگر آلمان نشد به ایتالیا می‌روید، نشد به آمریکا می‌روید و انتخاب‌های شما بسیار زیاد است.
هرچند شما دو انتخاب بیشتر ندارید.
این ارسال را هم نگاه کنید.
اگر در حال حاضر هم تجربه کاری دارید، میتوانید برای ویزای کاری آلمان درخواست ارسال کنید
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2