عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در باکو

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت آمریکا در باکو
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2011, 01:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2016, 11:23 AM توسط Babak.)
لطفا سوال‌های خود در مورد دریافت وقت مصاحبه از سفارت امریکا در باکو را در این موضوع مطرح نمایید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-03-2012, 02:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2012, 02:31 AM توسط Armik.)

*تغییر سیستم آنلاین به ارسال ایمیل*

مراحل وقت گرفتن از سفارت آمریکا در باکو:

قابل توجه است، سفارت آمریکا در باکو تنها پنجشنبه اول هر ماه را به کشورهای جهان سوم تخصیص داده است.
بعد از تاریخ 1 نوامبر 2011 سیستم رزرو وقت باکو از آنلاین به ارسال ایمیل تغییر کرده است.

متقاضیان جهت وقت گرفتن باید درخواست خود را که حاوی موارد زیر است، بصورت ایمیل به آدرس الکترونیکی consularbaku@state.gov ارسال نمایند.

* بارکد تاییدیه فرم DS-160 در قسمت Subject ایمیل قرار می گیرد

- مشخصات کامل متقاضی شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و مهارتهای زبانی
- ایمیل مورد استفاده باید مطابق با آدرس ایمیل وارد شده در فرم DS-160 باشد.
- هر متقاضی یک آدرس ایمیل

جهت دریافت وقت مصاحبه برای تاریخ Thursday, May 3, 2012:
ارسال ایمیل از ساعت 9 صبح به وقت باکو از تاریخ April, 2, 2012 به بعد

وقت ها به ترتیب دریافت ایمیل از متقاضیان تخصیص داده می شوند.
اطلاعات بیشتردر:
http://azerbaijan.usembassy.gov/non-...pplicants.html
نقل قول  

آفلاین whiteeagle
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2012, 02:53 AM
با سلام و تشکر
من برای 6 سپتامبر از سفارت درخواست وقت کردم. ولی تا حالا بهم جوابی ندادن. ایمیل رو هم راس ساعت 9 به وقت باکو فرستادم.
لطفا اگه کسی تجربه ای یا پیشنهادی داره بگه.
با سپاس
نقل قول  

آفلاین amirbabak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2012, 12:41 PM
سلام من فرم دي اس 160 رو پر كردم و پرينت هم گرفتم و براي سفارت ايميل كردم ولي متاسفانه تا الام هيچ ايميلي برام براي وقت سفارت نيومده لطفا بگيد چيكار كنم؟
نقل قول  

آفلاین yadestan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-02-2016, 08:20 PM
سلام به همگی
میشه من رو راهنمایی کنید
من برای گرفتن وقت سفارت امریکا از دبی و ترکیه و ارمنستان حدود یک ماه و نیم هست که معطل هستم و همه اش میگه هیچ وقت مصاحبه ای وجود نداره. از طریق وب سایت usvisa-info پیگیری میکنم. حالا میخوام ببینم ایا از باکو و یا کشورهای نزدیک دیگه میتونم یا نه که اینجا اطلاعات مربوط به سال ۲۰۱۲ رو گذاشته اند. میخوام مطمئن بشم که واقعا راهش ارسال ایمیل هست؟
البته من میخوام ویزای توریستی برای مامانم بگیرم.
منتظر راهنمایی هاتون هستم.
ممنونم
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2016, 12:09 AM
سلام. من حدود هفت ماه پیش که می خواستم وقت بگیرم ایمیل زدم به باکو و اونا هم جواب دادن. اما بعدا تو فروم خوندم که بچه ها گفتن باکو در جواب ایمیل گفته اپلیکنت ایرانی قبول نمی کنه. احتمالا به دلیل اینکه بچه ها زیاد پیچوندن.
شما تنها راه مطمئنت اینه که ایمیل بزنی بپرسی. البته تا اونجا که من می دونم فارسی زبان ندارن. به نظرم اینم بپرس.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-11-2016, 08:14 AM
دوستانی که در جریان گرفتن وقت سفارت هستند، می‌دونید که ایرانی‌ها هنوز می‌تونند از باکو وقت بگیرند یا خیر؟
متن زیر در وب‌سایت سفارت نوشته شده که من رو به شک انداخت، اما متن خیلی واضح نیست که آیا فقط در بازه زمانی گفته شده ایرانی‌ها نمی‌تونند از باکو اقدام کنند یا این که کلا دیگه نمی‌تونند.

The U.S. Embassy in Baku will not offer nonimmigrant visa appointments to non-residents from June 23 through August  11, 2016.   Iranian citizens seeking nonimmigrant visa services should complete their non-immigrant visa interviews at the embassies and consulates designated for Iranian applicant interviews.  Those include the U.S. diplomatic posts in Armenia, Turkey, and the United Arab Emirates.  The U.S. Embassy in Baku is not a designated Iranian processing post.

https://azerbaijan.usembassy.gov/non-imm...visas.html
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-11-2016, 09:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2016, 05:59 PM توسط Torkan.)
(02-11-2016, 08:14 AM)Babak نوشته: دوستانی که در جریان گرفتن وقت سفارت هستند، می‌دونید که ایرانی‌ها هنوز می‌تونند از باکو وقت بگیرند یا خیر؟
متن زیر در وب‌سایت سفارت نوشته شده که من رو به شک انداخت، اما متن خیلی واضح نیست که آیا فقط در بازه زمانی گفته شده ایرانی‌ها نمی‌تونند از باکو اقدام کنند یا این که کلا دیگه نمی‌تونند.

The U.S. Embassy in Baku will not offer nonimmigrant visa appointments to non-residents from June 23 through August  11, 2016.   Iranian citizens seeking nonimmigrant visa services should complete their non-immigrant visa interviews at the embassies and consulates designated for Iranian applicant interviews.  Those include the U.S. diplomatic posts in Armenia, Turkey, and the United Arab Emirates.  The U.S. Embassy in Baku is not a designated Iranian processing post.

https://azerbaijan.usembassy.gov/non-imm...visas.html

درود

به احتمال زیاد اون واسه اون تاریخها بوده و الان میشه اقدام کرد منتهی وقت باز خیلی سخت پیدا میشه و دوستانی که چند ماهه چک کردن وقت ازادی گیرشون نیومده. حالا شاید هنوز هم بسته است.
پاسخ به ایمیل سفارت مجازی در تهران

Thank you for contacting us.
U.S. Embassies Ankara and Yerevan and U.S. Consulate Dubai are experiencing a high volume of visa applicants. Applicants may apply at any U.S. embassy or consulate abroad, but only Ankara, Baku, Yerevan, and Dubai provide consular services in Farsi. We encourage all applicants to apply as early as possible. Please continue to consult the CSC website daily for available appointments.
For more information, please visit:https://usvisa-info.com/

Best of success,
Virtual Embassy Tehran
U.S. Department of State
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-11-2016, 05:51 PM
@Babak

حداقل تا دو هفته پیش رو من خبر دارم که به ایرانی ها وقت نمیداد و وقتی ایمیل میزدی، میگفتند که از طریق سه سفارت اصلی ایرانی ها (دبی، ایروان، آنکارا) اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر