عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-06-2016, 12:19 PM
(02-06-2016, 12:14 PM)Torkan نوشته: درود

دوستان میشه به طور نسبی گفت واسه رشته معماری کدوم کشور بهترین هست فارغ از فاکتورهای جز به جز؟ هم از نظر فاند به خصوص برای مقطع دکترا از همون اولش و هم از نظر بهتر بودن شرایط کاری. کسی از دوستان تا حالا طرحی مربوط به معماری + انرژی داشته؟

بااحترام،
ترکان

سلام

معماری در ایتالیا بسیار ریشه دار هست و به جرات میشه گقت تمامی گرایش های این رشته در این کشور ارائه میشن...
منتها بازار کاری اون در خود این کشور اشباع شده...
می شناسم کسانی رو از بین فارق التحصیلان ساعی این رشته از ایتالیا که تونسته ان در قسمت های دیگه اتحادیه اروپا کار پیدا کنند...
اطلاعات من محدود هست ولی معماری در مسیر کاربرد sustainable energy همین الان هم program های معماری این کشور مورد توجه خاص هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-06-2016, 12:24 PM
(02-06-2016, 12:19 PM)Matinking نوشته: سلام

معماری در ایتالیا بسیار ریشه دار هست و به جرات میشه گقت تمامی گرایش های این رشته در این کشور ارائه میشن...
منتها بازار کاری اون در خود این کشور اشباع شده...
می شناسم کسانی رو از بین فارق التحصیلان ساعی این رشته از ایتالیا که تونسته ان در قسمت های دیگه اتحادیه اروپا کار پیدا کنند...
اطلاعات من محدود هست ولی معماری در مسیر کاربرد sustainable energy همین الان هم program های معماری این کشور مورد توجه خاص هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

دقیقا همون بحث sustainable energy مد نظرم بود. ببخشید اطلاع دارید که میشه فاند هم گرفت در این رشته مثل رشته های مهندسی و بیشتر کدوم موارد رزومه رول اصلی رو بازی میکنند؟ مثل رشته های مهندسی هست که معدل و نمرات زبان مهمتر باشه یا نه کارهای عملی یا مقاله خیلی بیشتر تاثیر داره؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-06-2016, 12:33 PM
(02-06-2016, 12:24 PM)Torkan نوشته: دقیقا همون بحث sustainable energy مد نظرم بود. ببخشید اطلاع دارید که میشه فاند هم گرفت در این رشته مثل رشته های مهندسی و بیشتر کدوم موارد رزومه رول اصلی رو بازی میکنند؟ مثل رشته های مهندسی هست که معدل و نمرات زبان مهمتر باشه یا نه کارهای عملی یا مقاله خیلی بیشتر تاثیر داره؟

بااحترام،
ترکان

سلام

تا جایی که اطلاعات محدود من بهم اجازه اظهار نظر میده، در ایتالیا به اون صورت fund در اختیار استاد نیست و همه چیز کمیته محور پیش میره...
به جز یک سری position های معماری خاص که به شدت مورد توجه هستند (مثل دانشگاه فلورانس)، در بقیه موارد حتی ممکنه همه position ها همیشه پر نشن... و برهمین اساس رقابتی که در رشته های فنی مثلا polimi وجود داره کمتر در این مورد صادق هست... و میشه گفت که عبور از minimum ها کفایت می کنه...
به نقل از یکی از دوستان:"کمیته های پذیرش معماری تو ایتالیا دنبال اینن که ببین این اپلیکنت خارجی که می خواد پذیرش بگیره از معماری نوین دید داره یا صرفا از معماری لوکال کشور خودش سر در میاره... بیشتر با اونایی حال می کنند که حال و هوای اروپایی داشته باشن" خب طبیعتا چنین دیدی رو از طریق پروژه ها و portfolio ها میشه منتقل کرد...
من تا به حال در مورد full fund معماری در ایتالیا چیزی نشنیدم... ولی با توجه به اینکه هزینه ها در این کشور خیلی بالا نیست و به علاوه دانشجویان اجازه کار هم دارند (و حتی روی کار سیاه هم خیلی نظارتی نمیشه!) شاید با partial fund و لحاظ کردن صرفه جویی و کمی هزینه شخصی بشه کار رو پیش برد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-06-2016, 01:06 PM
سلام
وضعیت اپلای و فاند و کار برای رشته ی زلزله در دانشگاه های خارج از کشور چه جوریه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-07-2016, 01:10 PM
سلام دوستان
من ٣٤ سن دارم و فارغ لتحصيل دانشگاه ازاد كارشناسي از رشته عمران با معدل ١٩.٨١ هستم سطح ايلتس هم حدودا٧ همسرم هم ٢٧ سأله و كارشناسي معماري با معدل ١٨.١٠ هست كه البته داره زبانش رو تكميل ميكنه و دو سال نيم هم سابقه كار مرتبط با بيمه داره ميخواستم ببنيم از نظر شما شرايط ما براي اپلاي كانادا امريكا المان چطوره و أيا ميشه براي فاند و اسكلارشيپ أقدام كنيم و اگر ميشه كدام دانشگاه ها
ممنون از راهنمايي شما
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-10-2016, 10:09 PM
سلام

ایا در تمام دانشگاهها گرایش معماری زیرمجموعه مهندسی هست؟ معمولا در کدوم کشورها میشه معماری رو به عنوان زیر مجموعه هنر هم پیدا کرد؟
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-10-2016, 04:29 AM
(11-10-2016, 10:09 PM)Torkan نوشته: سلام

ایا در تمام دانشگاهها گرایش معماری زیرمجموعه مهندسی هست؟ معمولا در کدوم کشورها میشه معماری رو به عنوان زیر مجموعه هنر هم پیدا کرد؟

سلام

خیر...
اتفاقا معماری بیشتر زیر مجموعه دانشکده های art-based هست تا عمران...
نمونه هاش هم کم نیست.. مثل:
اینجا
اینجا
اینجا
اینجا
اینجا

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

12-10-2016, 10:46 AM
(12-10-2016, 04:29 AM)Matinking نوشته: سلام

خیر...
اتفاقا معماری بیشتر زیر مجموعه دانشکده های art-based هست تا عمران...
نمونه هاش هم کم نیست.. مثل:
اینجا
اینجا
اینجا
اینجا
اینجا

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون

پس کم فاند بودن ،  ار نظر منابع اسکولارشیپ معماری یکی از عللش زیرمجموعه هنر بودن هستش؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

12-10-2016, 08:01 PM
(12-10-2016, 10:46 AM)Torkan نوشته: ممنون

پس کم فاند بودن ،  ار نظر منابع اسکولارشیپ معماری یکی از عللش زیرمجموعه هنر بودن هستش؟

سلام

در کل پروژه های معماری به اون صورت صنعتی نیستند و fund هایی هم که به دانشجویان این رشته ها داده میشه معمولا از طرف دپارتمان هست... طبیعتا وقتی RA در کار نباشه دپارتمان فقط می تونه از پس پشتیبانی تعداد کمی از پذیرفته ها بر بیاد...
فقط بین معماری در دپارتمان فنی با هنر می تونه یه تفاوت ظریف وجود داشته باشه... اونم این هست که اگر استادی عمرانی روی معماری هم کار کنه، ممکن هست گاهی مایل باشه از RA ی که از پروژه های عمرانی اش بدست اومده، کمی تا قسمتی دانشجوی معماری اش رو هم پشتیبانی کنه... این اتفاق احتمالی هست... ولی میشه گفت بعید هست در دپارتمان های هنر بیفته...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین S_abolfazl_e
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-10-2016, 12:33 PM
من لیسانسمو عمران دانشگاه گیلان با معدل 14.51 گرفتم
نمره ی تافلم حدودای 90 خواهد بود
مقاله ندارم
ولی یه کتاب چاپ کردم
تا دلتونم بخواد فعالیت های انجمنی و برگزاری مسابقات استانی و ملی در زمینه سازه داشتم
سابقه تدریس هم دارم
واسه ارشد کشوری که با این شرایط شانس اخذ پذیرش داشته باشم کجاها میتونه باشه؟
کلا باید دور امریکا و کانادا رو خط بکشم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »