عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Behnoosh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-12-2011, 09:35 PM
(23-12-2011, 09:28 PM)maria2012 نوشته: سلام

من قبلاً توی همین تاپیک
سوال کردم. به یک استاد ایمیل زدم و ایشان گفتن که اپلای کنین. مشکل من نمره ی
زبانم هست. واسه ی همین، به اداره ادمیشن ایمیل زدم و پرسیدم که آیا می تونم نمره
زبانو بعد از ددلاین بفرستم؟ جواب این بود

Thank you for your interest in our program. We have a rolling application deadline which
means as files are completed the committee reviews them and as long as we have
positions to fill we evaluate files. However, early submission is
suggested and encouraged.

توی سایت دانشگاه
ددلاین اول فوریه هست! به نظر شما من به استاد ایمیل بزنم؟ و چی بگم؟

این نامه از طرف چه دانشگاهی است؟
به آنها سریعا(قبل از اینکه 2 هفته به تعطیلات بروند) جواب بدهید آیا پذیرش کاندیشنال در سیستم پذیرش آنها تعریف گشته است یا خیر.

نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

23-12-2011, 09:38 PM
(23-12-2011, 09:35 PM)Behnoosh نوشته: این نامه از طرف چه دانشگاهی است؟
به آنها سریعا(قبل از اینکه 2 هفته به تعطیلات بروند) جواب بدهید آیا پذیرش کاندیشنال در سیستم پذیرش آنها تعریف گشته است یا خیر.

این نوع پذیرشی که شما میگید شامل حال فاند نمی‌شود. ایشون نوع پذیرششون می‌شه provisional
نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

23-12-2011, 09:51 PM
به همین دلیل اول پرسیدم کدوم دانشگاه
بعضی دانشگاه ها پروسه تعیین فاند را بعد از پروسه پذیرش انجام می دهند.مثلا تا ژانویه پذیرش ها را بررسی می کنند و در مارچ وضعیت فاند را اعلام می نمایند
این مدت برای تبدیل پذیرش موقت و یا مشروط به پذیرش قطعی می تواند کافی باشد.البته اگر امریکا یا کانادا باشد معمولا اینگونه نمی باشد.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-12-2011, 09:57 PM
(23-12-2011, 09:28 PM)maria2012 نوشته: سلام
من قبلاً توی همین تاپیک
سوال کردم. به یک استاد ایمیل زدم و ایشان گفتن که اپلای کنین. مشکل من نمره ی
زبانم هست. واسه ی همین، به اداره ادمیشن ایمیل زدم و پرسیدم که آیا می تونم نمره
زبانو بعد از ددلاین بفرستم؟ جواب این بود
Thank you for your interest in our program. We have a rolling application deadline which
means as files are completed the committee reviews them and as long as we have
positions to fill we evaluate files. However, early submission is
suggested and encouraged.

توی سایت دانشگاه
ددلاین اول فوریه هست! به نظر شما من به استاد ایمیل بزنم؟ و چی بگم؟
سلام،

بله شما رو خاطرم هست. نظر من این هست که بسته به اینکه استاد چقدر از رزومه شما خوشش اومده و چقدر تمایل داره که شما رو اکسپت کنه می تونید به استاد میل بزنید و مورد آزمون زبان رو با ایشون در میون بزارید. بهرحال من فکر می کنم در این حالت استاد نقش تعیین کننده ای خواهد داشت البته اگر از دست ایشون بربیاد چون برخی دانشگاهها تصمیمات admission خیلی به اساتید مرتبط نیست.

بهرحال پاسخ دانشگاه طوری هست که نشون میده اونها مشکلی ندارند ولی هر چقدر دیرتر مدارک تکمیل بشه، دیرتر پذیرش می گیرید و شانس فاند کمتر خواهد شد.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

23-12-2011, 09:58 PM
(23-12-2011, 09:51 PM)Behnoosh نوشته: به همین دلیل اول پرسیدم کدوم دانشگاه
بعضی دانشگاه ها پروسه تعیین فاند را بعد از پروسه پذیرش انجام می دهند.مثلا تا ژانویه پذیرش ها را بررسی می کنند و در مارچ وضعیت فاند را اعلام می نمایند
این مدت برای تبدیل پذیرش موقت و یا مشروط به پذیرش قطعی می تواند کافی باشد.البته اگر امریکا یا کانادا باشد معمولا اینگونه نمی باشد.

اینجا اگر پذیرش شما provisional باشه به هیچ عنوان تا از اون وزیت در نیاید حتا به عنوانه اپلیکنت فاند هم در نظر گرفته نمیشید!
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

23-12-2011, 10:02 PM
(23-12-2011, 09:57 PM)m0h3n نوشته: سلام،

بله شما رو خاطرم هست. نظر من این هست که بسته به اینکه استاد چقدر از رزومه شما خوشش اومده و چقدر تمایل داره که شما رو اکسپت کنه می تونید به استاد میل بزنید و مورد آزمون زبان رو با ایشون در میون بزارید. بهرحال من فکر می کنم در این حالت استاد نقش تعیین کننده ای خواهد داشت البته اگر از دست ایشون بربیاد چون برخی دانشگاهها تصمیمات admission خیلی به اساتید مرتبط نیست.

بهرحال پاسخ دانشگاه طوری هست که نشون میده اونها مشکلی ندارند ولی هر چقدر دیرتر مدارک تکمیل بشه، دیرتر پذیرش می گیرید و شانس فاند کمتر خواهد شد.

کمیته ادمیشین دانشگاه شامل اساتید هر دپارتمان هم می‌شه. در آمریکا ۲ فیلتر وجود داره:

۱- اداره تحصیلات تکمیلی که مو رو هم از ماست بیرون میکش و حداقل استاندارد‌های ایشون رو چک می‌کنه که ۱ کیش همین نمره زبان هستش.

۲- دپارتمان که به ایشون فاند رو اختصاص میده.

در مورد ایشون دپارتمان طبقه قانون اداره تحصیلات تکمیلی نمیتونه به اون نوع ادمیشین فاند بده.

نقل قول  

آفلاین Behnoosh
نقل قول

23-12-2011, 10:04 PM
حدس می زنم شما در قاره آمریکا هستید
در اروپا خیلی دانشگاه ها وقتی مدارک را بررسی می نمایند به شما افر کاندیشنال یا افرانکاندیشنال ارائه می دهند.در کنار نامه افر یک نامه مربوط به فاند هم برای شما ارسال می شود و شما می بایست تا تاریخی مشخص(معمولا 2-3 ماه بعد) به نامه فاند یا اسکالرشیپ پاسخ دهید.یکی از موارد پاسخگویی اکسبت کردن افر می باشد و برای این منظور می بایست بند های کاندیشنال شدن افر را به دست آورده باشید.
با این حساب گاها چند ماه فرصت است.البته شاید این کیس اینگونه نباشد و این نوشته برای آیندگان است
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

23-12-2011, 10:08 PM
(23-12-2011, 10:04 PM)Behnoosh نوشته: حدس می زنم شما در قاره آمریکا هستید
در اروپا خیلی دانشگاه ها وقتی مدارک را بررسی می نمایند به شما افر کاندیشنال یا افرانکاندیشنال ارائه می دهند.در کنار نامه افر یک نامه مربوط به فاند هم برای شما ارسال می شود و شما می بایست تا تاریخی مشخص(معمولا 2-3 ماه بعد) به نامه فاند یا اسکالرشیپ پاسخ دهید.یکی از موارد پاسخگویی اکسبت کردن افر می باشد و برای این منظور می بایست بند های کاندیشنال شدن افر را به دست آورده باشید.
با این حساب گاها چند ماه فرصت است.البته شاید این کیس اینگونه نباشد و این نوشته برای آیندگان است

بله من آمریکا هستم. در آمریکا هم شبیه این موضوع برای offer با فاند هستش که تا ۱۵ آوریل به شما وقت میدند که قبول کنید یا نکنید. این قانون در همه‌جا آمریکا موجود هست و همه باید ازش پیروی کنند
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

02-01-2012, 12:04 AM
درود

به استادی کانادایی میل زده بودم و ازم خواسته بود ریزنمراتمو براش بفرستم که بکگراندمو ببینه و من هم فرستادم(اسکن نسخه ی غیر رسمی - از سایت دانشگاه)

بعد جواب نداد و من مجددا با گوشزد کردن ای میل قبلی براش اسکن نسخه ی رسمی(از اداره اموزش دانشگاه)رو فرستادم...

فقط جواب داده که مرسی!

این حکمش چیه؟
ایا کانادایی ها مدل جواب دادنشون اینجوریه؟Big Grin
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-01-2012, 02:22 AM
نه لزوما. احتمالا ایشون خیلی علاقمند نیست که چنین جواب کوتاهی داده. معمولا استادهایی که علاقمند باشند بیشتر ابراز احساسات می‌کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 100 بعدی »