عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چگونه یک مصاحبه موفق داشته باشیم؟ (Graduate Students)

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه یک مصاحبه موفق داشته باشیم؟ (Graduate Students)
آفلاین eden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 36
امتیاز: 25
امتیاز این پست: 0
#11
26-08-2014, 06:51 PM
مشکل اینجاست به من گفت اگه جدی هستی اپلای کن. منم برای اینکه ثابت کنم جدی هستم پرسیدم میشه یه جلسه اسکایپ بذاریم که اونم قبول کرد. حالا خودم موندم توش! بدترین سناریو این میشه که ثابت بشینه جلوم بگه خوووب با من کاری داشتی؟ سراپا گوشم!
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -


پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 889
امتیاز: 2,093
امتیاز این پست: 3
#12
26-08-2014, 07:48 PM
خوب اگه موندیش توش چرا پیشنهاد دادید؟!
چیز خاصی نیست.یه زمانی مشخص کنید و تا اون زمان تاپیک را مطالعه کنید و آماده باشید.
(26-08-2014, 06:51 PM)'eden' نوشته: مشکل اینجاست به من گفت اگه جدی هستی اپلای کن. منم برای اینکه ثابت کنم جدی هستم پرسیدم میشه یه جلسه اسکایپ بذاریم که اونم قبول کرد. حالا خودم موندم توش! بدترین سناریو این میشه که ثابت بشینه جلوم بگه خوووب با من کاری داشتی؟ سراپا گوشم!

 
 
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 343
امتیاز: 1,230
امتیاز این پست: 3
#13
27-08-2014, 12:06 AM
(26-08-2014, 06:51 PM)'eden' نوشته: مشکل اینجاست به من گفت اگه جدی هستی اپلای کن. منم برای اینکه ثابت کنم جدی هستم پرسیدم میشه یه جلسه اسکایپ بذاریم که اونم قبول کرد. حالا خودم موندم توش! بدترین سناریو این میشه که ثابت بشینه جلوم بگه خوووب با من کاری داشتی؟ سراپا گوشم!

 
اتفاقا خیلی فرصت خوبیه که خودتون رو نشون بدید، ازش بخواید در مورد کارش توضیح بده ، چندتا سوال خوب اماده کنید و بپرسید که نشون دهنده این باشه که در مورد کارش مطالعه کردین،  و اینکه انتظارش از دانشجوش چطور هست.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,187
امتیاز: 12,758
امتیاز این پست: 4
#14
27-08-2014, 02:24 AM
به نظرم چند تا از مقاله های ایشون رو که اخیرا منتشر شدن رو مطالعه کنید و چیزهایی که به ذهنتون میرسه و جای کار داره رو فهرست کنید که وقتی باهاشون صحبت می کردین به اونها اشاره کنید و در مورد زمینه های احتمالی که می تونید با توحه به توانمندی ها و تجربه های قبلی تون باهاشون در آینده همکاری کنید صحبت کنید.
(26-08-2014, 06:51 PM)'eden' نوشته: مشکل اینجاست به من گفت اگه جدی هستی اپلای کن. منم برای اینکه ثابت کنم جدی هستم پرسیدم میشه یه جلسه اسکایپ بذاریم که اونم قبول کرد. حالا خودم موندم توش! بدترین سناریو این میشه که ثابت بشینه جلوم بگه خوووب با من کاری داشتی؟ سراپا گوشم!

 
 
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین student2012
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6
امتیاز: 0
امتیاز این پست: 0
#15
10-04-2016, 01:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2016, 01:45 AM توسط student2012.)
دوستان من مقاله ندارم
چه خاکی تو سرم بریزم برای مصاحبه ؟ Confused اگه پرسید چطور بعد از ارشدت مقاله ندادی نمیتونم بگم همش تقصی استاد راهنمام بود که Sad  ....
البته من دوباره به خاطر همین قضیه دارم برای یه ارشد دیگه اقدام میکنم
ممنون میشم واقعا اگه راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 439
امتیاز: 1,226
امتیاز این پست: 5
#16
10-04-2016, 05:18 AM
(10-04-2016, 01:45 AM)student2012 نوشته: دوستان من مقاله ندارم
چه خاکی تو سرم بریزم برای مصاحبه ؟ Confused اگه پرسید چطور بعد از ارشدت مقاله ندادی نمیتونم بگم همش تقصی استاد راهنمام بود که Sad  ....
البته من دوباره به خاطر همین قضیه دارم برای یه ارشد دیگه اقدام میکنم
ممنون میشم واقعا اگه راهنمایی بفرمایید

شما اصلا بدگویی نکنید نه از استاد نه دانشگاه نه هیچی. بعیده بپرسه چرا مقاله ندارین همین که میخواد مصاحبه کنه یعنی به رزومتون علاقه مند شده تا حدی. به علاقتون به ریسرچ و تجربیاتتون اشاره کنید. تاکید کنید که چقدر به کار استاد علاقه مندید. مقالات اخیرش رو خوب بخونید تا وقت عمده مصاحبه به صحبت درباره پروژه های استاد بگذره. اگر مصاحبه طوری باشه که ازتون سوال درسی بپرسن جواب دادن به اون سوال ها مهمه. 
اگر در حال نوشتن یا آماده کردن مقاله ای هستید بهش اشاره کنید حتما در غیر اینصورت بگید مشغول نوشتن تزتون بودید و هنوز از تز مقاله استخراج نکردید. به هر حال توجه کنید که خیلی به روی خودتون نیارید این یه نقطه ضعفه. اتفاقا جالب تره برای بعضی اساتید علاقه شما به ریسرچ تا عطش برای چاپ مقاله.
 
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 141
امتیاز: 90
امتیاز این پست: 0
#17
18-05-2016, 12:10 AM
سلام، وقت همگی بخیر

من در مرحله اول پذیرش دانشگاه Erlangen-Nuremberg آلمان انتخاب شدم و این پنچشنبه قرار مصاحبه اسکایپ دارم. مصاحبه توسط دو پروفسور و به مدت 20 دقیقه انجام میشه. پروگرم مورد نظر ارشد مواد و فرآیندهای پیشرفته هست (Advanced Materials and Processes)

یک سوالی که برام پیش اومد این هست که وقتی مصاحبه گر میپرسه اهدافت برای بعد از مستر چیه یا بعد از دکترا چیه، آیا اگه جواب بدم که قصد دارم تو آلمان بمونم و وارد صنعت بشم یه نکته منفی تلقی میشه؟ منظورم اینه که اونا بیشتر دوست دارن که ما بعد از دوره تحصیلی برگردیم کشور خودمون؟ (چون سفارت که معمولا اینو میخواد که برگردیم)

در مورد محتوای مصاحبه، توی ایمیل اینطور گفتن:
The aim of the interview is to assess your proficiency of English, your level of fundamental knowledge related to the academic fields involved in the master’s programme, as well as your problem-solving skills.
منظور از مهارت های حل مساله به نظر شما چی هست؟ آیا قراره مساله درسی ازم پرسیده بشه؟

در نهایت اینکه شما به این دو سوال به عنوان مثال چه پاسخی میدید؟
If you're not accepted into graduate school, what are your plans ?
What do you believe your greatest challenge will be if you are accepted into this program ?

از تمامی عزیزان که نکته ای در خصوص این موضوعات مدنظرشونه خواهش میکنم به اشتراک بزارن، به خصوص دوستانی که تجربه مصاحبه ویدیویی رو داشتن
ممنون
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,478
امتیاز: 11,488
امتیاز این پست: 9
#18
18-05-2016, 04:58 AM
@Atlantis

من تجربه ای که در مورد سوال "پس از پایان تحصیل چه میکنی" داشتم، این بود که به مصاحبه کننده گفتم، تمایل دارم که از این تجربیاتم برای رسیدن به اهداف شغلیم استفاده کنم (حالا این اهداف شغلی با توجه به مقطعی که در اون تحصیل میکنید، میتونه مقدار کمی متفاوت باشه)، یعنی من اشاره ای به اینکه آیا میخوام در "کشور" محل تحصیل بمونم یا برگردم کشورم، نکردم، مصاحبه گر (که استاد الانم هستش) هم چیزی در مورد کشور نپرسید. فقط در مصاحبه دوم گفت که چه مراکزی رو برای کار در نظر گرفتی (جدا از صنعت و با فرض اینکه بخوای به عنوان محقق کارت رو ادامه بدی) من هم مراکز تحقیقاتی متفاوتی رو نام بردم (هم در امریکا، هم در اروپا و حتی در استرالیا و نیوزلند).

طبق تجربه من، در مورد مهارت های حل مسئله، با توجه به اینکه مصاحبه آکادمیک هستش، ممکن در راستای کاری که قراره انجام بدید یا انجام دادید، سوال کنند و بپرسند مثلا اگر فلان مشکل در کار تحقیق پیش بیاد، بنظرت چه راهی رو باید رفت یا چه باید کرد؟ (اگر مصاحبه کاری بود، نوع سوالی که در این زمینه از شما میپرسند و متعاقبا پاسخ اون هم متفاوت خواهد بود).

جواب دو تا سوال آخر هم از فرد به فرد دیگه ای تغییر خواهد کرد، اگر از من سوال اول پرسیده میشد، میگفتم که همین طور که الان در رشته مرتبطم مشغول به کار هستم، همین کار رو ادامه میدادم ولی نگاهی هم به اپلای کردن مجدد داشتم، به خاطر اینکه فکر میکنم باید این روحیه دانش پژوه خودم رو و اینکه دوست دارم اطلاعاتم رو در فلان زمینه تکمیل کنم، ارضا کنم و فکر میکنم این دوره بتونه بهم کمک که به این هدف برسم.

درباره سوال دوم هم بنظرم باید پروژه ای که قراره روش کار کنید رو بررسی کنید و جواب این سوال رو متعاقب اون بدید، مثلا میتونید اینجوری بگید که بزرگترین چالشی که ممکنه در این پروژه باهاش مواجه بشم، فلان آنالیز هستش ولی از اونجایی که من سابقه کار کردن با این روش رو دارم و از طرف دیگه چون آدمی هستم که همیشه سعی میکنه بهترین و کارآمدترین راه حل های ممکن رو برای چالش ها و مشکلات پیدا کنه، فکر میکنم بتونم به خوبی از پس این چالش هم بر بیام.

به طور کلی و به قول خارجی ها as a rule of thumb  کلا شما باید سوالات اینجوری رو برگردونید و ازش در راستای هدف خودتون و با توجه به توانمندی هاتون پاسخ بدید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
***
نقل قول
 
ارسال‌ها: 141
امتیاز: 90
امتیاز این پست: 0
#19
19-05-2016, 11:29 PM
سلام

ممنون MaMi جان به خاطر توضیح زیبا و کاملتون.
@MaMi

من خداروشکر این مصاحبه رو قبول شدم. به لطف خدا خوب ظاهر شدم و بهتر از اون چیزی پیش رفت که فکرشو میکردم.
بر خلاف انتظارم، اصلا از گذشته و تجربه تحقیقاتیم و همچنین از آینده و برنامه شغلیم چیزی نپرسیدند. البته گفتند که خیلی فرصت نداریم، شاید به این خاطر بود.. اما در عوض کلی سوال تخصصی مهندسی شیمی و مواد پرسیدن. در مجموع نیم ساعت طول کشید.
یک سوال که در اول پرسیدن این بود که در این پروگرم و یا کلا در این دانشگاه دوستی داری؟ من هم گفتم نه. البته روز قبلش با یکی از بچه های ایرانی اونجا اینترنتی آشنا شده بودم و صحبت کردیم. اما از اونجا که آشنایی یک روزه رو نمیشه دوستی محسوب کرد، من هم به این سوال پاسخ مصاحبه گر پاسخ منفی دادم.
به نظر شما مصاحبه گر از پرسیدن این سوال چه هدفی رو دنبال میکرد؟ و اینکه داشتن دوست در دانشگاه مقصد خوبه یا بد؟ از این جهت میپرسم که شاید در مصاحبه جاهای دیگه این سوال تکرار بشه.

متشکرم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین لاله11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 45
امتیاز: 3
امتیاز این پست: 0
#20
11-01-2018, 11:26 PM
@Torkan

دوستان برای مصاحبه حضوری پی اچ دی چی میپرسن ؟ کلا نکته خاصی هست که رعایت کنم؟ من استرس میگیرم نه گشوم میشنوه نه میتونم حرف بزنم میترسم بعد اینهمه زحمت مصاحبرو خراب کنم
  خیلی ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »


Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 11:33 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی