عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی
آفلاین Balthazar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2016, 05:03 PM
سلام دوستان
کسی اطلاع داره بین شعبه قلهک سفیر و تجریش کدوم بهتره؟
نقل قول  

آفلاین سارا1373
**
نقل قول

31-03-2016, 05:47 PM
سلام
من کانون زبان میرفتم فقط 3 ترم آخرش موند (advance)
کانون کلاس تافلم داره که خیلی خوبه ميشه گفت عاليه
من به نظرتون بيخيال 3 ترم آخرش بشم برم کلاسای تافلش ؟
یا 3 ترم آخر خیلی مهمه
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2016, 06:04 PM
(31-03-2016, 05:47 PM)سارا1373 نوشته: سلام
من کانون زبان میرفتم فقط 3 ترم آخرش موند (advance)
کانون کلاس تافلم داره که خیلی خوبه ميشه گفت عاليه
من به نظرتون بيخيال 3 ترم آخرش بشم برم کلاسای تافلش ؟
یا 3 ترم آخر خیلی مهمه

سلام

اگر فرض کنیم بهره وری شما از انگلیسی تا سطحی می فرمایید کامل باشه، background عمومی رو تحصیل کرده ید و به طور کلی باید خودتون رو برای خود آزمون آماده کنید...

اگر زمان پیش روتون قابل توجه هست توصیه من این هست که با اتمام اون سه ترم، دوره تون رو تکمیل کنید و اون رو نیمه کاره رها نکنید و بعد برید سراغ TOEFL...

در ضمن کلاس های TOEFL وقتی براتون بهره وری حداکثری خواهند داشت که اونها رو بسته به نیاز دنبال کنید... یعنی اول خودتون تمرینات و آماده سازی مهارت های مختلف رو شروع کنید و حین این روند، اگر در مهارتی ضعف عمده حس کردید برای اون مهارت به کلاس برید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2016, 06:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2016, 07:09 PM توسط sharif.)
(01-02-2016, 11:21 PM)raminz نوشته: سلام،

بچه ها من میخوام تجربه خودمو باهاتون به اشتراک بزارم.

من تو عمرم کلاس زبان نرفته بودم تا اینکه پارسال تصمیم گرفتم تافل بدم. بنابراین دنبال یه کلاسی میگشتم که بیشتر بتونم اسپیکینگم رو قوی کنم. خیلی گشتم تا یه کلاس عمومی خوب پیدا کنم و آخرش رسیدم به موسسه رسپیناتاک (تهران). من اونجا 3 ترم کلاس فشرده رفتم (هر ترم حدود 3 هفته)، به این صورت که 5 روز در هفته (شنبه تا 4شنبه) و هر روز 5 ساعت (9 تا 2) کلاس داشتیم. اگه فرصت دارین کلاس های فشرده خیلی خوبن چون شما هر روز مجبورین 5 ساعت فقط انگلیسی بشنوین و حرف بزنین که مسلماً تأثیرگذاره. اولاً بگم که کلاً ساختار این موسسه برای آمادگی آیلتس طراحی شده ولی کاملاً برای اسپیکینگ مفیده. من تقریباً تو عمرم با کسی انگلیسی حرف نزده بودم (خونده بودما! تو دبیرستان و دانشگاه و ... ولی حرف اصلاً) ولی بعد از 3 ماه کاملاً تغییر کردم. تو این موسسه کتاب های interchange , passage تدریس میشه ولی خیلی به کتاب پایبند نیستند و بیشتر سعی میشه تو کلاس در مورد موضوعات مختلف صحبت بشه. هر روز استاد موظفه تمام غلط هایی که بچه ها در طول روز داشتن رو رو کاغذهای مخصوص بنویسه و آخر سر اون اشتباهات برای بچه ها میل میشه و بچه ها هم موظف هستن که غلط هارو تصحیح کنن و روز بعد اول جلسه اونها رو با استاد چک کنن. حرف زدن مطابق گرامر تو این موسسه فوق العاده مهمه،جوری که شما باید به سطحی برسین که بدون غلط حرف بزنین. رایتینگ هم کار میشه تو این کلاسا ولی تأکید اصلی رو اسپیکینگه. در مورد اساتیدی که داره هم میتونم بگم تا اونجایی که من دیدم (چون با همه که کلاس نداشتم!) اساتید خیلی خوبی داره. به عنوان مثال هر کسی رو برای تدریس قبول نمیکنن اونجا. یادمه سر یه کلاسی همراه استادمون یه دختری اومده بود که بعداً فهمیدیم قراره در آینده استاد بشه اونجا و اومده بود که استادمون توانایی هاشو بسنجه. راستی این دختره آیلتس 8 داشت (اسپیکینگ 8). یه روز استادمون نشست یه گوشه و دختره قرار شد بهمون درس بده. شروع کرد به حرف زدن و خیلی هم روون حرف میزد. یه تیکه بنده خدا گفت (Let's discuss about sth) و همونطور که میدونیم discuss sth درسته. از جلسه بعد دیگه دختره نیومد و استادمون گفت که ردش کرده چون در این سطح دیگه از این اشتباهات نباید وجود داشته باشه. امتحان آخر ترم هم شامل رایتینگ و اسپیکینگِ فقط که عملاً عامل تعیین کننده تو قبولی همون اسپیکینگ هست. امتحان اسپیکینگ هم دقیقاً مثل آیلتسه.
بزارید از نکات منفی اینجا هم بگم. اولاً که اصلاً شعبه نداره و شعبه اصلی هم نرسیده به میدون ونکه. دوماً اینکه کلاس دخترا و پسرا جداس. یعنی شعبه دخترا و پسرا حدود 200-300 متر با هم فاصله داره (برای بعضی ها مهمه که کلاس مختلط باشه). آخری هم اینکه امتحانای فاینالش سخته! یعنی راحت امکان داره که fail بشین. یادمه تو یه کلاسی از 16 نفر فقط 2 نفر پاس شدیم!
در کل به نظرم موسسه خیلی خوب و منظمی بود. البته من پارسال اونجا میرفتم، امیدوارم تا الان کیفیتش پایین نیومده باشه.
سلام دوست عزیز شما کدوم کتاب رو اونجا خوندید ؟ 
یعضی ها اینترچنج رو معرفی نمیکنند به دلیل متد بدش از این بابت نظری ندارید؟
برای تافل کجا رفتید؟ چند ماه برای تافل خوندید؟
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

02-04-2016, 06:42 PM
(01-02-2016, 12:14 PM)mohammadgh نوشته: سلام دوستان موسسه ایران اکسفورد بالاترازمیدان ولیعصر کوچه فرخی...چطور امپزشگاهیه؟ ممنون میشم جوابمو بدید فردا میرم برا ثبت نام و تنها شناختم ازش از رو سایتشه...و ب نظرتون ایران اکسفورد برم یا کانون زبان؟ میخوام ایلتس بگیرم در اینده

شما  برای کلاسهای این موسسه ثبت نام کردید ؟
من یک ترم اونجا بودم به نظرم جای منظمی نیست
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-04-2016, 07:57 PM
(02-04-2016, 06:40 PM)sharif نوشته: سلام دوست عزیز شما کدوم کتاب رو اونجا خوندید ؟ 
یعضی ها اینترچنج رو معرفی نمیکنند به دلیل متد بدش از این بابت نظری ندارید؟
برای تافل کجا رفتید؟ چند ماه برای تافل خوندید؟

ما هم اونجا اینترچنج خوندیم ولی همونطور که گفتم خیلی بر اساس کتاب نیست. بیشتر رو اسپیکینگ و گرامر کار میشه و موضوعات مختلف. از این نظر که بقیه کتابها ممکنه بهتر باشن، نگران نباش.

تافل هم به نظرم کلاس احتیاج به کلاس نداره. با همین منابع موجود راحت میشه بالای 100 شد چون عملاً کلاسا به شما چیزی یاد نمیدن و وقت تلف کردنه. من حدود 4.5 ماه وقت گذاشتم.
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

02-04-2016, 11:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-04-2016, 11:51 PM توسط sharif.)
(02-04-2016, 07:57 PM)raminz نوشته: ما هم اونجا اینترچنج خوندیم ولی همونطور که گفتم خیلی بر اساس کتاب نیست. بیشتر رو اسپیکینگ و گرامر کار میشه و موضوعات مختلف. از این نظر که بقیه کتابها ممکنه بهتر باشن، نگران نباش.

تافل هم به نظرم کلاس احتیاج به کلاس نداره. با همین منابع موجود راحت میشه بالای 100 شد چون عملاً کلاسا به شما چیزی یاد نمیدن و وقت تلف کردنه. من حدود 4.5 ماه وقت گذاشتم.

ببخشید میشه بگید اون سه ترمی که اونجا بودید کدوم سطح کتاب اینترچنچ رو خوندید؟ دقیقا ؟؟

من به خاطر کتابهشون دوماه پیش اونجا نرفتم و رفتم آکسقورد 
هرچند که محیط آکسفورد رو نمی پسندم ولی کتاب های فوق العاده خوبی دارن 
امریکن فایل
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

03-04-2016, 01:05 AM
(02-04-2016, 11:51 PM)sharif نوشته: ببخشید میشه بگید اون سه ترمی که اونجا بودید کدوم سطح کتاب اینترچنچ رو خوندید؟ دقیقا ؟؟

امریکن فایل

والا من تعیین سطح افتادم قسمت دوم کتاب قرمز (فکر کنم interchange 1 بشه) و تا آخر کتاب آبی (interchange 2) اونجا بودم.

من خیلی نمیدونم کدوم کتاب خوبه یا بده ولی معلم و شیوه تدریس اینجا رو خیلی قبول دارم.
نقل قول  

آفلاین ehsan70
**
نقل قول

09-05-2016, 01:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2016, 01:49 PM توسط ehsan70.)
(02-04-2016, 11:51 PM)sharif نوشته: ببخشید میشه بگید اون سه ترمی که اونجا بودید کدوم سطح کتاب اینترچنچ رو خوندید؟ دقیقا ؟؟

امریکن فایل

طبق تجربه، کتاب هر چه هم بروز باشه(آمریکن فایل و تاچ استون) اما استاد طبق سیلابس کتاب پیش نره(عدم تسلط بر کتاب) و حتی وقت بگذرونه و آزمونی که میگرین نرمال نباشه(آزمون ساده و رفع کتی بخاطر قبولی) فایده ایی نداره.
نقل قول  

آفلاین sharif
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-05-2016, 09:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2016, 10:04 PM توسط sharif.)
(09-05-2016, 01:47 PM)ehsan70 نوشته: طبق تجربه، کتاب هر چه هم بروز باشه(آمریکن فایل و تاچ استون) اما استاد طبق سیلابس کتاب پیش نره(عدم تسلط بر کتاب) و حتی وقت بگذرونه و آزمونی که میگرین نرمال نباشه(آزمون ساده و رفع کتی بخاطر قبولی) فایده ایی نداره.

بله فرمایش شما کاملا صحیحه من الان امریکن فایل level یکی به آخر  رو تو یکی از موسسه ها میخونم استادش اصلا اصلا تسلط نداره حتی گاها غلط هم میگه (در کل اولین بار هست که این کتاب رو درس میده = یک دستش دیکشنریه همیشه  Big Grin )
در کل کتاب خیلی جالبیه  و من فقط کتاب رو دوست دارم 
علاوه بر این که موسسه خوب برای کتاب فایل پیدا نمیشه دو موسسه ای  هم که بنده رفتم بچه هاشون خیلی بی هدف و بدون دقت درس میخوندن که در کل اصلا  نه از موسسه شون و نه از دانشجو هاشون هیچ کدوم خوشم نیومد 
من اعتقادی به کلاس زبان ندارم و فقط برای منظم شدن و اشنایی با تجربه یه استاد کلاس میرم 
در کل هم تا الان تو این موسسه ها یه فرد motivate ندیدم که بتونم حداقل باهاش خصوصی بگیرم جداقل یه استاد خوب خودم بتونم انتخاب کنم
در کل الان به این نتیجه رسیدم که بچه های این کلاس اصلا از آزمون استاندارد رد نشدن که سطحشون به این صورته و در سطوح upper و advance  به بالا این موسسه که من میرم به درد نمیخوره در کل  باعث سرخوردگی خود بچه ها میشه چون کلاسشون واقعا سطح بچه ها با هم خیلی متفاوته .تو یه کلاس زبان خیلی مهمه که بچه ها هم سطح باشن 
کلمات رو درست تلفظ کنن. اگر سطح یکی حیلی پایین باشه کلا از کلاس نا امید میشه اگر سطح یکی از بقیه بالا باشه بقیه اونقدر حسودی میکنن که طرف رو بدبخت میکنن 
در کل امیدوارم  به کیفیت آموزش زبان در کشورمون کمی دقت کنن تا این مشکلات واضح و بدیهی پیش نیاد.

+ پ.ن یه توصیه کلی دارم به عنوان کسی که دنبال کلاس بودم اگر واقعا فکر میکنید کلاس عمومی اذیتتون میکنه خصوصی بخونبد یا خودتون بخونید اگر واقعا به خودتون مطمئن هستید 
و اگر وقتتون خیلی آزاده یه موسسه معتبر برید. ولی در هر یک از این حالتها اگر خودتون ادم تلاش گر و با انگیزه نباشید اصلا موفق نمیشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »