عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
مسائل مربوط به مدارک دانشگاههای غیرانتفاعی

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به مدارک دانشگاههای غیرانتفاعی
آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-03-2016, 11:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2016, 11:38 PM توسط Milados.)
(30-03-2016, 03:55 PM)سارا1373 نوشته: سلام
اولین پست من
امیدوارم پاسخمو بگیرم

من کسی دور برم نبوده اپلای کنه برای همین توی مسایل دقیــــــــــــــــــق مشکل دارم Big Grin 
من غیر انتفاعی هستم اما جز موسسات نیست و دانشگاه هستش و کلا خیلی اوکی هست
من معدلم و نمره تافلم بالاس
کلی تلاش و کوشش کردم خلاصه من تابستون برم درخواست ریزنمرات و دانش نامه بدم اذیتم نمیکنن ؟ یعنی تا ترم 6 حاضرن بدن ؟
قضیه گرفتنش تو دانشگاه غیرانتفاعی چطوریه ؟ بدو بدو داره ؟
من نمیدونم هیچی برم به آموزش چی بگم ؟ Sad  دانشگاه مقصدو انتخاب نکردم هنوز اگه چندتاشون آفیشال میخواستن من باید چند سری ازین مدارک درخواست کنم ؟ Sad

سلام،
خوش آمدید به فروم و آرزوی موفقیت،

سوال اول : گرفتن ریز نمرات تا ترم شش ؟!! چونکه شما غیر انتفاعی هستید مشکلی برای گرفتن ریز نمراتتون ندارید. کلا اونایی که پول تحصیل شون رو می ده راحت می تونند مدارکشون رو آزاد کنند. شما می رید آموزش و می گید ریز نمرات قابل ترجمه می خوام و officers ها هم زحمتش رو می کشند براتون. 
سوال دوم: کل پروسه اش حدودا 2 هفته در بدترین شرایط طول می کشه. دانشگاه های تهران که یک روزه به شما می دهند.
سوال سوم: چند تا ترجمه کنید؟!! یه سری از دانشگاه ها زمانی که می خواهند پذیرش بدهند (in the admission process) نیاز به hardcopy های مدارکتون دارند. تعداد اینجور دانشگاه ها کم (من آمریکا رو می گم) و چند تایی هم کانادا. کلا دانشگاه های رنک (بالا) داغون این مدلی اند که نیاز به hardcopy مدارک دارند اونم به صورت افیشیال. من تجربه اروپا رو ندارم ولی چند تا از دوستام که اپلای کردند هیچی نفرستاند و همه چیز آپلودی بود.

تجربه خودم: اول از همه رزومه اتون رو آنالیز کنید با دیتابیس های موجود پذیرش های گذشته و حدود رزومه اتون رو در بیارید. بعد از اون با توچه به رنکینک های موجود(usnews) رنک مورد نظرتون رو انتخاب کنید. بعد مکاتبه کنید با اساتید وببینید چقدر جواب می گیرید. معمولا بچه هایی که می خواند 10 جا اپلای کنند تو آمریکا و کانادا، 5 تا ترجمه رسمی می کنند.

پیشنهاد خودم: اگه ترجمه می کنید خیلی کم ترجمه کنید چون شما می خواهید فقط شش ترم رو ترجمه کنید و در صورتی که قبول بشید باید دو ترم بعدی رو هم با قبلی ها ترجمه کنید که خرج زیادی است. راستی شما خودتون هم می تونید ترجمه کنید.

آرزوی موفقیت Smile
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین سارا1373
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2016, 11:55 PM
(30-03-2016, 11:34 PM)Milados نوشته: سلام،
خوش آمدید به فروم و آرزوی موفقیت،

سوال اول : گرفتن ریز نمرات تا ترم شش ؟!! چونکه شما غیر انتفاعی هستید مشکلی برای گرفتن ریز نمراتتون ندارید. کلا اونایی که پول تحصیل شون رو می ده راحت می تونند مدارکشون رو آزاد کنند. شما می رید آموزش و می گید ریز نمرات قابل ترجمه می خوام و officers ها هم زحمتش رو می کشند براتون. 
سوال دوم: کل پروسه اش حدودا 2 هفته در بدترین شرایط طول می کشه. دانشگاه های تهران که یک روزه به شما می دهند.
سوال سوم: چند تا ترجمه کنید؟!! یه سری از دانشگاه ها زمانی که می خواهند پذیرش بدهند (in the admission process) نیاز به hardcopy های مدارکتون دارند. تعداد اینجور دانشگاه ها کم (من آمریکا رو می گم) و چند تایی هم کانادا. کلا دانشگاه های رنک (بالا) داغون این مدلی اند که نیاز به hardcopy مدارک دارند اونم به صورت افیشیال. من تجربه اروپا رو ندارم ولی چند تا از دوستام که اپلای کردند هیچی نفرستاند و همه چیز آپلودی بود.

تجربه خودم: اول از همه رزومه اتون رو آنالیز کنید با دیتابیس های موجود پذیرش های گذشته و حدود رزومه اتون رو در بیارید. بعد از اون با توچه به رنکینک های موجود(usnews) رنک مورد نظرتون رو انتخاب کنید. بعد مکاتبه کنید با اساتید وببینید چقدر جواب می گیرید. معمولا بچه هایی که می خواند 10 جا اپلای کنند تو آمریکا و کانادا، 5 تا ترجمه رسمی می کنند.

پیشنهاد خودم: اگه ترجمه می کنید خیلی کم ترجمه کنید چون شما می خواهید فقط شش ترم رو ترجمه کنید و در صورتی که قبول بشید باید دو ترم بعدی رو هم با قبلی ها ترجمه کنید که خرج زیادی است. راستی شما خودتون هم می تونید ترجمه کنید.

آرزوی موفقیت Smile

من چون گفتم اگه صبر کنم بخوام ۷ ترمو بگيرم که از ددلاينا رد ميشه Sad اشتباه فکر کردم ؟
بعدش راسته که با یک اپليکيشن ميشه کل UC هارو اپلای کرد ؟ خودم که فکر کنم نه
من قصدم UC عه ! و در نهایت استیت کاليفرنيا که UC هم نبودن ن.پ
نقل قول  

آفلاین Milados
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-03-2016, 12:15 AM
(30-03-2016, 11:55 PM)سارا1373 نوشته: من چون گفتم اگه صبر کنم بخوام ۷ ترمو بگيرم که از ددلاينا رد ميشه Sad اشتباه فکر کردم ؟
بعدش راسته که با یک اپليکيشن ميشه کل UC هارو اپلای کرد ؟ خودم که فکر کنم نه
من قصدم UC عه ! و در نهایت استیت کاليفرنيا که UC هم نبودن ن.پ

فکر کنم نشه ترم 7 رو شما تو ریز نمراتتون بیارید.
اکثرا ددلاین ها از 15 دسامبر شروع می شند و می رند به جلو تا 15 فبریه. می دونم که اروین و سانتا کروز برای برقش 15 دسامبرِ.
برای کالیفرنیا شما باید یه رزومه قوی داشته باشید. کلا دانشگاه های رنک خوب مثل ریورساید و اروین و سانتا کروز خیلی طرف دار دارند. کلی از طرف هند با فاند های شخصی یا از طرف کشورشون می آن این دانشگاه ها و رقابت سختی. مخصوصا اینکه شما می خواهید برای مستر اپلای کنید(دیگه واااویلا :Smile ) . 
از یه طرف ددیگه می شه بپرسم شما چی جوری می خواهید اپلای کنید؟!! شما درس های تخصصی تون رو معمولا تو سالهای آخر پاس می کنید و فاکتور های تصمیم گیری برای کمیته تصمیم گیری نمرات دروس تخصصی شماست که در زیز نمراتتون نیست.(البته ببخشید ها قصد بی احترامی ندارم ولی به نظرم این یه gap می شه تو اپلیکشنتون).
تو کالیفرنیا داستان از این قرار که شما وقتی مثلا نمرات تافل اتون رو برای یه دانشگاه می فرستید بقیه دانشگاه های کالیفرنیا هم می گیرند اون رو. در رابطه با اپلیکشن این موضوع درست نمی باشد.

کالیفرنیا دانشگاه معمولی به سمت پایین هم داره مثل california state uni یا یه دونه بود به اسم merci که تازه تاسیس بود یا یه دونه به اگه اشتباه نکنم fllureton که رنکشون زیاد خوب نیست ولی خوب فاند خوب نمی دند و باید با خرج خودتون برید.
راستی هزینه اپلیکشن فی های کالیفزنیا ههم از همه جا بالاتر. میانگین 110 دلار رو در نظر بگیرید.

امیدوارم حرفات مفید بوده باشه.
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-05-2016, 09:07 AM
من تجربیات خودم رو در خصوص گرفتن کارنامه و لیسانس موقت میگم:
برای فرستادن i20 دانشگاه مقصد ازم کارنامه ی پلمپ شده از دانشگاه می خواست. بنده ایمیل دانشگاه ر بردم غیرانتفاعی خودم و ازشون ریزنمرات رو با مهر و امضا گرفتم و بردم ترجمه کردم. نیازی هم به تایید دادگستری نیست. دانشگاه مهردبیرخانه زد روی در پاکت و من اون رو با dhl و نام دانشگاه بجای ارسال کننده فرستادم امریکا. وقتی که i20 رسید، در سایت وزارت علوم وقت گرفتم و I20 و مدرک تافلم رو بردم پیششون. اونها نامه زدن به دانشگاهم و تمام مدارکم از جمله کارنامه ی جدید و مدرک موقت رو بهم دادند.
یعنی کلا هیچ مشکلی وجود نداشت و بحث این بود که بهت اعتماد داشته باشند و مستند براشون توضیح بدی
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Yasaman123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-06-2018, 04:15 PM
سلام
من یک سوال داشتم ممنونم میشم کمکم کنید
من کارشناسی رو از دانشگاه سراسری و ارشد رو از دانشگاه غیرانتفاعی هنر و معماری پارس. میخواستم بدونم برای اپلای کردن واسه دکتری حتی اگه رزومه و معدل خوبی داشته باشم ممکنه بخاطر غیرانتفاعی جایی به من پذیرش ندن؟
هدفم فعلا برای کشور های اروپاییه‌.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-06-2018, 12:03 AM
(01-06-2018, 04:15 PM)Yasaman123 نوشته: سلام
من یک سوال داشتم ممنونم میشم کمکم کنید
من کارشناسی رو از دانشگاه سراسری و ارشد رو از دانشگاه غیرانتفاعی هنر و معماری پارس. میخواستم بدونم برای اپلای کردن واسه دکتری حتی اگه رزومه و معدل خوبی داشته باشم ممکنه بخاطر غیرانتفاعی جایی به من پذیرش ندن؟
هدفم فعلا برای کشور های اروپاییه‌.

خیر
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 04:33 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی