عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تایید مدارک سفارت برای ویزای تحصیلی در کشور آلمان
آفلاین smry
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2015, 01:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2015, 01:42 AM توسط smry.)
سلام دوستان من میخوام هفته آینده بیام تهران برای تایید مدارکم به نظرتون اگه تا ساعت 6:30 جلو سفارت باشم نوبتم میشه واسه تایید؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-08-2015, 10:51 AM
(31-08-2015, 01:40 AM)smry نوشته: سلام دوستان من میخوام هفته آینده بیام تهران برای تایید مدارکم به نظرتون اگه تا ساعت 6:30 جلو سفارت باشم نوبتم میشه واسه تایید؟؟؟؟؟

درود
شما زود اونجا باش چون شلوغ میشه
شما ساعت 9 نوبت بزنی ساعت 1و 2 نوبتت میشه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین sadaf89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2015, 02:06 PM
سلام به همه

من می خواستم بپرسم هیچ گونه فرمت خاصی برای نامه انگیزشی و زندگی نامه وجود داره که
مورد تایید سفارت باشه یا یک فرمی از اینترنت پیدا کنیم و طبق اون بنویسیم طوری که سوالات 
مورد درخواست سفارت رو جواب بده کافیه؟ من بیشتر سوالم رو فرمت زندگی نامه هست اگر از دوستان
کسی اطلاع داره از فرمت استاندارد ممنون می شم راهنمایی کنه .

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-09-2015, 06:53 PM
(10-09-2015, 02:06 PM)sadaf89 نوشته: سلام به همه

من می خواستم بپرسم هیچ گونه فرمت خاصی برای نامه انگیزشی و زندگی نامه وجود داره که
مورد تایید سفارت باشه یا یک فرمی از اینترنت پیدا کنیم و طبق اون بنویسیم طوری که سوالات 
مورد درخواست سفارت رو جواب بده کافیه؟ من بیشتر سوالم رو فرمت زندگی نامه هست اگر از دوستان
کسی اطلاع داره از فرمت استاندارد ممنون می شم راهنمایی کنه .

با تشکر

تو پست بالا در این مورد صحبت شده است. فرمت خاصی نداره و تنها باید در یک صفحه به همه جزییات اشاره کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alime
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2015, 07:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 07:48 PM توسط alime.)
دوستان دانشگاه TUM مدارک تایید شده سفارت میخواد ٫ یک راه حل دوستان گفتن مکاتبه و پرینت ایمیل ٫ واقعا با این کار بصورت مجانی تایید میکنند یا خیر؟
دوم اینکه بنده مدرک دیپلم و پیش بهمراه ریز نمراتش رو دادم به دانشگاه تا فارغ التحصیلم کنه و موقت لیسانس رو داد بهم
شما چطور اون هارو دارید و میخواید  ترجمه کنید
اگر لازم هست برم وسیقه بزارم بگیرم ترجمه کنم
نقل قول:
The required documents include (independent of your course of study):
  • Bachelor’s certificate and diploma: If these are not immediately available, it is absolutely necessary that you submit your transcript first.
طبق این ظاهرا میشه فقط با ریزنمرات اپلای کرد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-11-2015, 12:24 PM
(07-11-2015, 07:47 PM)alime نوشته: دوستان دانشگاه TUM مدارک تایید شده سفارت میخواد ٫ یک راه حل دوستان گفتن مکاتبه و پرینت ایمیل ٫ واقعا با این کار بصورت مجانی تایید میکنند یا خیر؟
دوم اینکه بنده مدرک دیپلم و پیش بهمراه ریز نمراتش رو دادم به دانشگاه تا فارغ التحصیلم کنه و موقت لیسانس رو داد بهم
شما چطور اون هارو دارید و میخواید  ترجمه کنید
اگر لازم هست برم وسیقه بزارم بگیرم ترجمه کنم
طبق این ظاهرا میشه فقط با ریزنمرات اپلای کرد

وقتی دانشگاه تایید مدارک نیاز داره، باید از سفارت تاییدش رو بگیرید. مدارک پیش و دیپلم هم دانشگاه اگر برای ارشد نیاز داره باید ترجمه و ارسال بشه در حالت کلی نیازی نداره. بهتره با دانشگاه مکاتبه کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sara.22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-12-2015, 08:15 PM
سلام دوستان

من توضیح محتصری در رابطه با تجربه ی خودم در خصوص تائید مدارک بگم شاید به کار دوستانی که استرس منو داشتن و هزاران سوال در رابطه با این موضوع

اگر برای دانشگاهی اپلایی کردین و اپلیکیشن فرمو دارین کافیه پرینت بگیرین و موقع تائید مدارک ببرین و سفارت بصورت رایگان مدارکتونو تائید میکنه و تنها راهش به طور قطع این نیست که شما حتما ایمیل از طرف دانشگاه مقصد داشته باشین.
بنابراین هم میتونه پرینت اپلیکیشن فرمتون باشه
هم ایمیل
هر مدرک مکتوبی که نشون بده شما در خواستتونو برای دانشگاه مقصد فرستادین.
من خودم با پرینت اپلیکیشن فرمم مدارکمو تحویل دادم 2 سری ترجمه و پنج سری کپی و فردا هم میرم برای تحویل گرفتنشون
توصیه میکنم حتما ترتیب گذاشتن مدارکو رعایت کنید 
اول اصلمدارک فارسی 
بعد ترجمه ها
و بعد کپی پاسپورت 
و کپی ترجمه ها
توجه هم داشته باشین که ترتیب کلیه مدارکتون از اصل و ترجمه و کپی مثل هم باشه
کپی هاتونو اصلا منگنه نزنین و بهترین راهش جدا کردن هر سری کپی با گیره ی کاغذه اونم برای خودتون چون موقع تحویل اون گیره ی کاغذم میندازن دور

* در جواب دوستانی که در رابطه با زمان حضورشون جلوی درب سفارت سوال پرسیدن بگم که من چهارشنبه ساعت 5 جلو درب سفارت بودم نفر سیزدهم بودم و 9 نوبتم شد چون خیلی شلوغه حتما زود برید نوبت بگیرین تا هم کارتون پیش بره هم اسیر شلوغی نشین!

موفق باشین
نقل قول  

آفلاین Ab0ozar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-01-2016, 01:19 PM
سلام دوستان 
دوستانی که از مشهد قصد تایید مدارکشون رو دارند به من پیام بدند . چون من هم دارم تا فردا میرم تهران واسه اینکار . به هم هماهنگ میکنیم که یکیمون بره و اینجوری هزینه ها نصف بشه . در ضمن من اطلاعات کاملی در اینباره دارم . چون هفته پیش اونجا بودم و متاسفانه نوبتم نشد و برگشتم . 
از وضعیت صف و ساعات کاری هم اینجور براتون بگم که من سه شنبه که عید بود و فکر میکردم خلوت باشه اونجا بودم و ساعت 5 صبح رسیدم جلو سفارت و شدم نفر 50ام!!! و صبحش که اونها از ساعت 7.5 صبح تا 10 صبح کار میکنند و این روز ها هم با یک کارمند هستند ، فقط تا نفر 24 ام رفت داخل!!! این یعنی این روزها فاجعه است این موضوع و طبق بررسی هام از ساعت 8 شب قبلش لیست نوشته میشه و ملت صف تشکیل میدن و اگه تا صبح اونجا نباشی از تو لیست حذف میشی
نقل قول  

آفلاین pabrari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2016, 04:37 PM
من ترجمه‌ي مداركم مال يك ساله پيشه و الان ميخوام اپلاي كنم آيا سفارت تاييد ميكنه يا بايد دوباره ترجمه كنم؟
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-02-2016, 02:03 PM
(25-11-2014, 01:11 PM)mesrbn نوشته: دوستان٬ به بونی اسیست میتونم اون کپی های تایید شده توسط سفارت رو بفرستم یا باید حتما اصل مدارک تایید شده رو بفرستم؟

کپی و باید بفرستین.اصلا اصل و نفرستین!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »