عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-12-2015, 12:29 AM
(18-12-2015, 09:51 PM)محمد-85 نوشته: سلام دوستان.
من ارشد مکانیک از دانشگاه سراسری با معدل 17.71 هستم. 3 تا مقاله ISI دارم. آیلتس 6.5 هم گرفته ام. 31 سال هم سن دارم. به نظرتون سن من مشکلی در گرفتن پذیرش ایجاد می کنه؟ در ضمن می خواستم بدونم واسه کدوم دانشگاه ها اقدام کنم که شانسم بیشتر باشه واسه گرفتن پذیرش؟
با سلام

نخیر دوست عزیز هیچ مشکلی از بابت سن ندارین.
ببینین دوست عزیز شانس که دارین حتما ولی دکتری قضیه اش خیلی فرق میکنه .اینجا دیگه شما دنبال دانشگاه نمیگردین بلکه دنبال پوزیشن خالی ع=هستین. پس هر پوزیشنی باز بشه و با رزومه شما بخوره باید اپلای کنین . در ضمن لیسانس رو اشاره نکردین

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین محمد-85
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2015, 10:13 PM
بسیار متشکر از شما.
معدل لیسانسم هم 17.08 هست. دانشگاه ها و از این جهت از شما سوال کردم که بدونم تو رشته مکانیک چه دانشگاهایی بیشتر پوزشن باز می کنن.
در ضمن من 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. که نمیدونم اصلا تاثیری داره یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-12-2015, 10:36 PM
(19-12-2015, 10:13 PM)محمد-85 نوشته: بسیار متشکر از شما.
معدل لیسانسم هم 17.08 هست. دانشگاه ها و از این جهت از شما سوال کردم که بدونم تو رشته مکانیک چه دانشگاهایی بیشتر پوزشن باز می کنن.
در ضمن من 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. که نمیدونم اصلا تاثیری داره یا نه؟

سلام

نه سابقه کار تاثیر مثبتی در رزومه شما داره خیلی هم خوبه.
در مورد پوزیشن معلوم نیس کدوم دانشگاه پوزیشن بیشتری داره . شما فقط هوشیار باشین که هر پوزیشنی باز بشه رو و به رزومه شما بخوره اپلای کنین . از سایت daad هم میتونین کمک بگیرین .
در ضمن بهتره که قبل از اپلای برای پوزیشنی با یه استاد در ارتباط باشین تا شانستون رو بالا ببره . 
همچنین میتونین از همین الان با اساتید ارتباط برقرار کنین شاید مثلا استاد یک ماه دیگه دانشجو نیاز داشته باشه و شما رو برداره . 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین bagherirad
**
نقل قول

20-12-2015, 02:52 PM
سلام دوستان
نمی دونم که سوالم را درست در این تایپیک می پرسم یا خیر؟
من کارشناسی فیزیک دانشگاه تبریز دارم.  معدل لیسانسم هم 12.88 هست. ارشدم را اقیانوس شناسی فیزیکی خوندم با معدل 16.74 از تربیت مدرس. ارشدم را سال 86 گرفتم. و در حال حاظر 36 سال سن دارم. می خواستم برم آلمان و یک ارشد با هزینه شخصی دیگه بگیرم مثلا در مهندسی اپتیک و یک سال دروسش را بخونم و سال بعد مستقیم برای دکترای مهندسی اپتیک و زیر شاخه های آن الزاما با بورس اقدام کنم. به نظر شما چقدر شانس دارم که مستر پذیرفته بشم و بعد هم وارد دکترا بشم.
گزینه دیگرم این است که وارد مستر مجدد اقیانوس شناسی فیزیکی بشوم و بعد از یک یا دو ترم وارد دکترا بشوم. به نظر شما این ریسک منطقی است یا خیر؟
هدف من اقامت آلمان پس از تحصیل دکترا هست و یا اقامت یک کشور دیگر.
در ضمن من فقط هزینه یک سال زندگی را در آلمان دارم.
لطفا راهنماییم نمایید.

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-12-2015, 09:02 AM
(20-12-2015, 02:52 PM)bagherirad نوشته: سلام دوستان
نمی دونم که سوالم را درست در این تایپیک می پرسم یا خیر؟
من کارشناسی فیزیک دانشگاه تبریز دارم.  معدل لیسانسم هم 12.88 هست. ارشدم را اقیانوس شناسی فیزیکی خوندم با معدل 16.74 از تربیت مدرس. ارشدم را سال 86 گرفتم. و در حال حاظر 36 سال سن دارم. می خواستم برم آلمان و یک ارشد با هزینه شخصی دیگه بگیرم مثلا در مهندسی اپتیک و یک سال دروسش را بخونم و سال بعد مستقیم برای دکترای مهندسی اپتیک و زیر شاخه های آن الزاما با بورس اقدام کنم. به نظر شما چقدر شانس دارم که مستر پذیرفته بشم و بعد هم وارد دکترا بشم.
گزینه دیگرم این است که وارد مستر مجدد اقیانوس شناسی فیزیکی بشوم و بعد از یک یا دو ترم وارد دکترا بشوم. به نظر شما این ریسک منطقی است یا خیر؟
هدف من اقامت آلمان پس از تحصیل دکترا هست و یا اقامت یک کشور دیگر.
در ضمن من فقط هزینه یک سال زندگی را در آلمان دارم.
لطفا راهنماییم نمایید.

شانست برای ارشد مجدد بالا نیست، برای دکتری هم ممکنه بخاطر معدل و نداشتن کارهای پژوهشی و نمره زبان کاندیدای مناسبی در نظر گرفته مشی. من توصیه ام خوندن زبان المانی حداقل هست اما باز هم نمیشه تضمین داد با سن شما بشه ویزا گرفت اما به نظرم ریسکش می ارزه و بعد از گرفتن مدرک زبان المانی اقدام کنید که شانست بالا بره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین bagherirad
**
نقل قول

25-12-2015, 12:30 AM
ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی، یادم رفت که این را هم بگم که دو مقاله کنفرانس بین المللی به عنوان نفر اول و یک مقاله کنفرانس داخلی به عنوان نفر چهارم دارم. در ضمن نمره تاقل اکسپایر شده 633  کاغذی و جی آر ای جنرال 296 هم دارم. با این شرایط، شانسم را برای مستر اقیانوس شناسی و یا مستر مهندسی اپتیک و الزاما دریافت بورس دکترای یکی از این دو رشته، بعد از یکسال تحصیل مجدد مستر چگونه ارزیابی می نمایید؟
نقل قول  

آفلاین آدریان سابق
**
نقل قول

25-12-2015, 04:20 AM
(18-12-2015, 09:51 PM)محمد-85 نوشته: سلام دوستان.
من ارشد مکانیک از دانشگاه سراسری با معدل 17.71 هستم. 3 تا مقاله ISI دارم. آیلتس 6.5 هم گرفته ام. 31 سال هم سن دارم. به نظرتون سن من مشکلی در گرفتن پذیرش ایجاد می کنه؟ در ضمن می خواستم بدونم واسه کدوم دانشگاه ها اقدام کنم که شانسم بیشتر باشه واسه گرفتن پذیرش؟

با درود

سنتون برای ارشد تا حدودی لب مرزه ( البته منظورم برای گرفتن ویزاست، وگرنه دانشگاه ها مشکلی با سن متقاضیان ندارد به اون صورت)
با توجه به مواردی که عنوان کردید، برای دکترا شانستون بد نیست. باید با تمام اساتیدی که علایق کاری مشترک دارید، مکاتبه کنین، ضمن اینکه میتونین از طریق وب سایتهای شرکتهای مختلف، مثل مرسدس، آئودی، بوش و ... آگهی های جدب دانشجوی پی اچ دی رو پیدا کنین.
وب سایت مراکز تحقیقاتی هم که جای خود.

پیروز باشید.
"و به راستی‌ که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2015, 09:48 AM
(25-12-2015, 12:30 AM)bagherirad نوشته: ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی، یادم رفت که این را هم بگم که دو مقاله کنفرانس بین المللی به عنوان نفر اول و یک مقاله کنفرانس داخلی به عنوان نفر چهارم دارم. در ضمن نمره تاقل اکسپایر شده 633  کاغذی و جی آر ای جنرال 296 هم دارم. با این شرایط، شانسم را برای مستر اقیانوس شناسی و یا مستر مهندسی اپتیک و الزاما دریافت بورس دکترای یکی از این دو رشته، بعد از یکسال تحصیل مجدد مستر چگونه ارزیابی می نمایید؟

خب نمره زبان که باید مجدداً بردارید و از پسش بر بیایید. در خصوص نمره GRE با توجه به فرمت قدیم اطلاعی ندارم هنوز پذیرفته میشه یا خیر اما عملاً داشتنش امتیاز محسوب میشه اما خب داشتن در حداقل های دانشگاه مورد نیاز نیست! شما بهتره در حوزه کاری خودتون استادی پیدا کنید و یا موقعیت خالی در دپارتمان رو جستجو کنید. در حالت کلی شانس وجود داره اما قاطع نمیشه در این مورد نظر دا!!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-12-2015, 09:35 AM
سلام
کارشناسی ارشد الکترونیک از دانشگاه جامع امام حسین هستم، بصورت سراسری قبول شدم و مدرکم هم وزرات علوم تایید میکنه،
آیا برای پذیرش دکتری در المان مشکلی بخاطر دانشگاهم وجود داره یا خیر،
27 سال هستم،معدل لیسانسم 16 و ارشد 17 هست، مقاله کنفرانسی هم چندتایی دارم یه ژورنال خارجی و یه داخلی هم دارم.
مدرک. زبان هم در حال گرفتن هستم و میتونم آیلتز با نمره ی قابل قبول بگیرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2015, 07:35 PM
(29-12-2015, 09:35 AM)مهمان نوشته: سلام
کارشناسی ارشد الکترونیک از دانشگاه جامع امام حسین هستم، بصورت سراسری قبول شدم و مدرکم هم وزرات علوم تایید میکنه،
آیا برای پذیرش دکتری در المان مشکلی بخاطر دانشگاهم وجود داره یا خیر،
27 سال هستم،معدل لیسانسم 16 و ارشد 17 هست، مقاله کنفرانسی هم چندتایی دارم یه ژورنال خارجی و یه داخلی هم دارم.
مدرک. زبان هم در حال گرفتن هستم و میتونم آیلتز با نمره ی قابل قبول بگیرم

خیر. شانست مناسبه اما ب باید رزومه قوی تری ارائه کنی مانند کارهای پژوهشی خارجی و نگارش یه پروپزال قوی. اگر هم استاد پیدا کنی که شانست بالاتر میره. بورسهای موسسه daad رو هم چک کن گاهی موقعیت خالی اارئه میشه. اما برای ویزا ممکنه سفارت ازت مصاحبه کنه و مدت اماده شدن ویزات به احتمال زیاد طولانی میشه اما دلیل برای ریجکت شدن نیست. مگر بنابه دلایل خاص!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 65 بعدی »