عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
محاسبه ی معدل 60/90 واحد پایانی و یا معدل 2 سال آخر

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
محاسبه ی معدل 60/90 واحد پایانی و یا معدل 2 سال آخر
آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-09-2014, 07:31 AM
(15-09-2014, 09:29 AM)'the_y' نوشته: سلام دوستان
ادمیشن یکی از دانشگاهها برای پذیرش در دکترا این شرط رو گذاشته:
a cumulative GPA of 3.0 (B or equivalent) or equivalent in the last two previous years of full time study (60 credit hours) is the minimum requirement for admission to the Ph.D. program.
این مساله 60 credit hours واسه من مساله شده.نمی دونم منظورشون چیه دقیقا؟ با توجه به اینکه دوره ارشد در ایران 32 واحد هست، نمی دونم آیا بقیه اش رو از لیسانس دخالت می دن یا نه؟ و اگر دخالت بدن 28 واحد آخر رو دخالت می دن؟در اینصورت مثلا من که دو ترم آخرم هرکدوم 18 واحد و مجموعا 36 واحد بوده، چطوری می خوان ازش 24 واحد انتخاب کنند؟!
حالا من هم که معدل ارشدم 17 و معدل لیسانسم 13.6 هست نمی دونم می تونم برای این دانشگاه اپلای کنم یا نه؟
ممنون می شم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید.

سلام دوست من، به فروم خوش اومدین Smile
دوست بزرگوار، لطفا ارسالهای این تاپیک از این ارسال تا این ارسال رو مطالعه بفرمائید، بحث مشابهی در مورد مشکل شما اونجا صورت گرفته که امیدوارم مساله شما رو هم حل کنه، در صورتی که سوالی براتون باقی موند همینجا مطرح بفرمائید.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-01-2015, 10:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2015, 10:40 AM توسط Glee.)
سلام
یکی از دانشگاها خودش چندتا فایل فرستاده (مخصوص ایران) و یک سایت معرفی کرده برای تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4، این فایل ها فقط یک توضیح کلی در مورد معادل نمرات ایران در آمریکا رو داده (17-20 : A مثلا)
من GPA کلم رو با این روش محاسبه کردم. ولی علاوه بر معدل کل این موارد رو هم میخواد و توضیحی هم نداده در موردش:
Major GPA:
Final two years GPA:
برای Major باید کل واحدهای تخصصی و آزمایشگاهها و ... باید محاسبه شه؟ واحدهایی مثل ریاضیات مهندسی و ...رو نباید محاسبه کرد دیگه. ممنون میشم توضیح بدید.[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مورد معدل دو سال آخر هم که تو فروم گفته شده همه ی واحدهای پاس شده در این دو سال اعم از عمومی، واحدهایی مثل تاریخ اسلام و اینا  حساب شه؟!
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-01-2015, 11:27 AM
برای دو سال آخر که به طور مشخص باید هر درسی رو حساب کنید (عمومی و تخصصی و غیره). در مورد Major هم به نظرم همه دروس به غیر از اون حدود 20 واحد عمومی (تاریخ، اخلاق، انقلاب، معارف و غیره) و دروس پایه (فیزیک عمومی، شیمی عمومی، ریاضی عمومی و غیره) رو در محاسبه بیارین (یعنی دروس اصلی و تخصصی رو در محاسبه بیارین).

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-09-2018, 12:05 PM
سلام 

دوستان یک سوال داشتم درباره این دو سال آخر...

وقتی میگن in the last two years، منظورشون معدل هر کدوم از دو سال هست؟ یا مجموع دو سال باهم ؟ 

من به خاطر یک دونه معرفی به استاد 3 واحدی که مجزا یک ترم زدن براش! ، معدل یک سال آخرم به کف نمره نمیرسه. الان نمیدونم باید مجموع دو سال اخر رو در نظر بگیرم یا خود سال اخر رو هم؟

ممنونم
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

26-09-2018, 02:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2018, 02:25 AM توسط Chemical.Eng.)
سلام
دوستان اگر مقدوره ممنون میشم راهنمایی کنین. منظور این عبارت کدوم سال هست؟
  • B+ (B- for Engineering) minimum average, based on a full year equivalent of final year courses (3rd/4th level) relevant to the program
@Torkan
@automotive
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-09-2018, 09:49 AM
(25-09-2018, 12:05 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 

دوستان یک سوال داشتم درباره این دو سال آخر...

وقتی میگن in the last two years، منظورشون معدل هر کدوم از دو سال هست؟ یا مجموع دو سال باهم ؟ 

من به خاطر یک دونه معرفی به استاد 3 واحدی که مجزا یک ترم زدن براش! ، معدل یک سال آخرم به کف نمره نمیرسه. الان نمیدونم باید مجموع دو سال اخر رو در نظر بگیرم یا خود سال اخر رو هم؟

ممنونم

سلام
منظور دو سال با هم هست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2018, 04:00 PM
(26-09-2018, 02:23 AM)Chemical.Eng نوشته: سلام
دوستان اگر مقدوره ممنون میشم راهنمایی کنین. منظور این عبارت کدوم سال هست؟
  • B+ (B- for Engineering) minimum average, based on a full year equivalent of final year courses (3rd/4th level) relevant to the program
@Torkan
@automotive

سلام
معدل دو ترم آخر (سال آخر تحصیلی که دو ترم هستش، البته به تابستان اشاره نشده).
دوست گرامی شرایط شما مرزی هستش، اجازه ندهید یک سو تفاهم ساده تمام اپلای شما را زیر سوال برود، اگر دانشگاه شرط معدل دارد و معدل شما کمتر باشد تمام تلاش شما بی ثمر خواهد شد.
حتما با اداره پذیرش/منشی دانشکده/مسئول پذیرش مکاتبه کنید، اگر ددلاین نزدیک است در اوایل وقت اداری با توجه به وقت محلی تماس تلفنی بگیرید، بر حسب احتمالات و برداشت‌های شخصی به هیچ وجه عمل نکنید.
حتما تماس بگیرید و شرایط خودتون رو توضیح بدهید، با صبر و حوصله پاسخگو خواهند بود.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین student1999
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-02-2022, 02:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2022, 02:34 PM توسط student1999.)
(15-09-2014, 09:29 AM)the_y نوشته: سلام دوستان
ادمیشن یکی از دانشگاهها برای پذیرش در دکترا این شرط رو گذاشته:
a cumulative GPA of 3.0 (B or equivalent) or equivalent in the last two previous years of full time study (60 credit hours) is the minimum requirement for admission to the Ph.D. program.
این مساله 60 credit hours واسه من مساله شده.نمی دونم منظورشون چیه دقیقا؟ با توجه به اینکه دوره ارشد در ایران 32 واحد هست، نمی دونم آیا بقیه اش رو از لیسانس دخالت می دن یا نه؟ و اگر دخالت بدن 28 واحد آخر رو دخالت می دن؟در اینصورت مثلا من که دو ترم آخرم هرکدوم 18 واحد و مجموعا 36 واحد بوده، چطوری می خوان ازش 24 واحد انتخاب کنند؟!
حالا من هم که معدل ارشدم 17 و معدل لیسانسم 13.6 هست نمی دونم می تونم برای این دانشگاه اپلای کنم یا نه؟
ممنون می شم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید.

سلام،
دانشگاه منیتوبا برای محاسبه این نوع معدل، روشی رو گذاشته، نمی دونم مختص خود این دانشگاه هست صرفا یا اینکه این نوع معدل گیری همیشه به این روش انجام میشه.

Iran GPA calculation example
  1. Determine the last two full years of study. This applicant holds a master’s degree and a bachelor’s degree, so we will use the master’s as year one and the last year of the bachelor’s as year two.
  2. Convert marks to grades based on scale on transcript. If not available, use University of Manitoba International Equivalency Criteria.
  3. If there are credits or units (do not use hours) available, determine how many credits/units were received for each grade. This step should only be used if all the courses in the last two full years of study have credits. If they do not, weight each course equally and determine the number of courses that were assigned each grade.
  4. Each degree will have their own calculation done and be combined for the final GPA.
  5. Multiply the total credit for each grade (or the total number of courses for each grade) by the grade point to arrive at the weighted grade point.
  6. Add the weighted grade points and divide by the total number of credits or courses.
  7. Multiply each GPA by 50 per cent and then add the result together. This will be the student’s GPA for their last two years of study.
Iran Transcript Sample PDF

https://umanitoba.ca/graduate-studies/gr...quirements
a smile can erase a million worries ,
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3