عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین sami.m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-01-2019, 08:56 PM
سلام
من با معدل لیسانس 18.12 و نفر اول کلاس و آیلتس 7 ، رشته مهندسی صنایع برای دکترای مستقیم چقدر شانس دارم؟ جی آر ای هنوز ندادم ولی فک میکنم نمره خوب بخصوص در بخش ریاضیش بگیرم. بنظرتون وقتم رو بزارم برای جی ار ای خوندن و دکترای مستقیم، یا ارشد اینجا دانشگاه تهران برم؟ 
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2019, 09:43 PM
(19-01-2019, 08:56 PM)sami.m نوشته: سلام
من با معدل لیسانس 18.12 و نفر اول کلاس و آیلتس 7 ، رشته مهندسی صنایع برای دکترای مستقیم چقدر شانس دارم؟ جی آر ای هنوز ندادم ولی فک میکنم نمره خوب بخصوص در بخش ریاضیش بگیرم. بنظرتون وقتم رو بزارم برای جی ار ای خوندن و دکترای مستقیم، یا ارشد اینجا دانشگاه تهران برم؟ 
ممنون

چون گفتید جی ار ای ذهن ها به سمت شیطان میره!
اگر هدفتون صرفا ایالات متحده هست و حتما فول فاند میخواهید به نظر من دو جبهه ای کار کنید به خصوص اگر ارشد حتمی شده خوندتون در دانشگاه تهران. یعنی چی؟
یعنی اینکه ارشد رو برید بخونید و روی جی ار ای وقت زیادتری بزارید. جی ار ای گرفتید اپلای کنید چند تا دانشگاه. پذیرش که میگیرید ولی بحث فاند هست که برا دکتری مستقیم کمی فول فاند شدن زرنگی میخواد و دانشگاههای زیادی باید ا پلای کنید. اگر پذیرش گرفتید که فبها دانشگاه تهران رو پروندش رو میبندید و میرید وگرنه همون ارشد رو رو مقاله وقت بزارید و استاد پیدا کنید راحتتر میشه فول فاند شد.
جی ار ای به هر روی خیلی مهمه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین peha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2019, 04:00 PM
سلام وقت به خیر خدمت همه دوستان عزیز
من لیسانس عمران دارم با معدل 15.75 و سال 95 درسم تموم شد
و حدود 3 سالی هست که در عنوان مدیر فروش یک مجموعه مرتبط با عمران در حال فعالیت هستم
میخواستم حالا برای آمریکا اقدام کنم , نظر اولم روی MBA بود (برای گرایش بازاریابی) و با توجه به چیزی که در سایت ها و انجمن خوندم شانس گرفتن فول فاند برای ارشد MBA خیلی کمه
از طرفی هم دنبال اقدام برای دایرکت phd هستم که شانس فول فاندم بالا بره و بتونم با خیال راحت اقدام کنم اما باز یک عده میگن شانست کمه چون رشته ات غیر مرتبطه ولی باز یه عده دیگه میگن چون سابقه کار مشابه داری راحت تره کارت و کلا گیج شدم.
شرایط زبان هم بخوام بگم خدمتتون زبانم بد نیست و حدودای آیلتس 7 رو با چند ماه دوره و جمع بندی میتونم بگیرم.
حالا میخواستم بدونم که در صورت کسب نمرات آیلتس/تافل و جی ار ای مناسب در کدوم حالت برای فول فاند شانسم بیشتره؟MBA یا DBA؟
همچنین در پست های قبلی دیدم گفتید که مقاله هم میتونه اثر داشته باشه , اگر بتونم مقاله هم در حوزه مرتبط با این رشته بدم چه طور؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

18-04-2019, 08:25 PM
سلام 
کسی که ارشد دارد ولی معدل ارشدش خوب نیست. 2 سال از ارشد گذشته و 5 سال از کارشناسی اش. با توجه به پایین بودن معدل ارشد میتواند برای دکتری مستقیم با مدرک کارشناسی اش اقدام کند؟ با فرض نمرات خوب زبان و جی آر ای احتمال دارد بتواند فاند بگیرد یا نه؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

20-04-2019, 02:12 AM
(18-04-2019, 08:25 PM) نوشته: سلام 
کسی که ارشد دارد ولی معدل ارشدش خوب نیست. 2 سال از ارشد گذشته و 5 سال از کارشناسی اش. با توجه به پایین بودن معدل ارشد میتواند برای دکتری مستقیم با مدرک کارشناسی اش اقدام کند؟ با فرض نمرات خوب زبان و جی آر ای احتمال دارد بتواند فاند بگیرد یا نه؟

بله  می تونید، منتها همه دانشگاه ها دکترای مستقیم از لیسانس رو ندارند. یه راه دیگه پذیرش گرفتن برای مستر مجدد هست.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین mahdigh13
**
نقل قول

01-09-2019, 10:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2019, 10:38 AM توسط mahdigh13.)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
خواستم بدونم با شرایطی که بنده دارم آیا شانسی برای دریافت پذیرش فول فاند از لیسانس به دکترای مستقیم دارم؟؟؟؟
من لیسانس علوم کامپبوتر رو سال 86 از دانشگاه دولتی گرفتم با معدل 15.5. بعد از اون فوق لیسانس مهندسی IT قبول شدم ولی بنا به دلایل شخصی، درگیر مرخصی طولانی مدت و وقفه در این مقطع شدم و هنوز نتونستم از ارشدم دفاع کنم. 
تو این مدت زمان هم مرتبط با پایان نامه که هنوز دفاع نشده، 4 تا مقاله IEEE و 3 تا ژورنال داخلی و یک ژورنال ISI Proceeding دارم. نمره زبان و GRE ندارم و اگر مطمین بشم که میتونم برا دکترای مستقیم اقدام کنم، نمرات رو کسب خواهم کرد.
اینکه چنین تصمیمی گرفتم بخاطر این هست که سابقه ارشدم به دلیل مدت زمان طولانی خوب به نظر نمیرسه متاسفانه و خودم هم ناامید هستم.
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

01-09-2019, 12:50 PM
(01-09-2019, 10:36 AM)mahdigh13 نوشته: سلام و عرض ادب خدمت دوستان
خواستم بدونم با شرایطی که بنده دارم آیا شانسی برای دریافت پذیرش فول فاند از لیسانس به دکترای مستقیم دارم؟؟؟؟
من لیسانس علوم کامپبوتر رو سال 86 از دانشگاه دولتی گرفتم با معدل 15.5. بعد از اون فوق لیسانس مهندسی IT قبول شدم ولی بنا به دلایل شخصی، درگیر مرخصی طولانی مدت و وقفه در این مقطع شدم و هنوز نتونستم از ارشدم دفاع کنم. 
تو این مدت زمان هم مرتبط با پایان نامه که هنوز دفاع نشده، 4 تا مقاله IEEE و 3 تا ژورنال داخلی و یک ژورنال ISI Proceeding دارم. نمره زبان و GRE ندارم و اگر مطمین بشم که میتونم برا دکترای مستقیم اقدام کنم، نمرات رو کسب خواهم کرد.
اینکه چنین تصمیمی گرفتم بخاطر این هست که سابقه ارشدم به دلیل مدت زمان طولانی خوب به نظر نمیرسه متاسفانه و خودم هم ناامید هستم.
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
تنها گزینه شما امریکا هست برای دکتری مستقیم.

جی ار ای و تافل خوب قطعا شانس دارید. مخ استاد بزنید والسلام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین engin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-10-2020, 09:38 PM
سلام
من 14 تا isi دارم و 2 تا هم دارم کامل میکنم توی ژورنال های خوب که بد ترینشون Q2 if1.7 بوده و بهترینش Q1 if 7 یوده
ارشد مکانیک تبدیل انرژی دارم و کار بایو و خورشیدی کردم نمرات زبانمم خوبه ولی لیسانس و ارشد رو ازاد بودم.
به بهترین دانشگاهی توی امریکا که میتونم امیدوار باشم رنک چند هست؟ ( 20 تای اول میشه؟)
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
**
نقل قول

23-10-2020, 11:02 AM
سلام. ممنون میشم راهنماییم کنید.
در حال حاضر دانشجو دکتری هستم. سال ۹۵ ارشد فارغ التحصیل شدم. در حال حاضر فقط میخوام مهاجرت کنم که با توجه به اطلاعاتی که دارم گرفتن ویزای تحصیلی راحت ترین راه هست. رشته تحصیلی فیزیولوژی جانوری هست. لیسانس با معدل ۱۴.۹۷ ، ارشد با معدل ۱۸.۶۴ فارغ التحصیل شدم. ایلتس ۷.۵ دارم ، دو مقاله ISI، دو کنگره داخلی ، یک کنگره بین المللی که در اون سخران برتر شناخته شدم، مدارک بین المللی spss, R, Elisa, Bioinformatic (workshop) و تکنیک های ازمایشگاهی مولکولی ژنتیکی رو دارم. کنار استادم هم از بعد ارشد کار هایی به عنوان دستیار انجام دادم. سه استاد با رزومه عالی هم میتونن من رو تایید کنند. تعداد مقالات ISI هم میتونه بیشتر بشه. اما نمیتونم در حال حاضر از دکتری ایران انصراف بدم.
الان میخوام بدونم برای کانادا میتونم پست داک اقدام کنم یا برای دکتری در رشته یکی از رشته های مرتبط با neuroscience مجدد تلاش کنم؟ یا حتی اگر راه حل دیگه هم وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ضمن اینکه اگر وکیل خوبی هم میشناسید باز هم خوشحال میشم معرفی کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21