عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است.

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معدل کل، معدل دو سال اخر یا نمرات دروس تخصصی کدام مهم تر است.
آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-05-2015, 08:27 PM
سلام تو سایت یکی از دانشگاه های کانادا برای اپلیکنت های ایرانی اینو زده این یعنی چی؟
  • When transcripts are received, your application will be reviewed and a grade point average calculated.
  • Transcript legends are used whenever possible.
  • و اینکه منظور از معدل به طور کلی مجموع دروس اختصاصی و عمومیه؟
نقل قول  

آفلاین Samane98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2018, 02:37 AM
سلام دوستان یک سوال داشتم من میخوام بدونم که ریز نمرات مهم ترتد یا معدل کل برای دانشگاه من الان دوتا از درسام ترم 4 .11شدم میخوام بدونم اگه به استاد بگویم که من رو بندازه بهتره که ترم بعد اون درسا رو پاس کنم یا بذارم همین نمره باشه خواهش میکنم یکی جوابی بهم بده که تو اینده پشیمون نشم و من اصلا غمم نیست که ترمای بعد اون درسا رو پاس کنم ممنون میشم یکی جواب منو بده??? ورودی 95 هم هستم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-06-2018, 02:00 PM
(26-05-2015, 08:27 PM)fatima204 نوشته: سلام تو سایت یکی از دانشگاه های کانادا برای اپلیکنت های ایرانی اینو زده این یعنی چی؟
  • When transcripts are received, your application will be reviewed and a grade point average calculated.
  • Transcript legends are used whenever possible.
  • و اینکه منظور از معدل به طور کلی مجموع دروس اختصاصی و عمومیه؟

سلام
اول نوشته که ریز نمرات شما که دریافت شد، درخواست شما بررسی میشود و معدل شما محاسبه خواهد شد.
بله معدل تمامی دروس مد نظر است.

(15-06-2018, 02:37 AM)Samane98 نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم من میخوام بدونم که ریز نمرات مهم ترتد یا معدل کل برای دانشگاه من الان دوتا از درسام ترم 4 .11شدم میخوام بدونم اگه به استاد بگویم که من رو بندازه بهتره که ترم بعد اون درسا رو پاس کنم یا بذارم همین نمره باشه خواهش میکنم یکی جوابی بهم بده که تو اینده پشیمون نشم و من اصلا غمم نیست که ترمای بعد اون درسا رو پاس کنم ممنون میشم یکی جواب منو بده??? ورودی 95 هم هستم

سلام
معمولا به طور کلی و تا آنجا که من اطلاع دارم هر دانشجو برای اپلای میتواند 2 درس (فارغ از تعداد واحد) را زیر 10 شود. برخی میگویند که بعضی سیستم ها نمرات زیر 10 را در معدل ذکر نمیکنند اما برخی دیگر میگویند که ذکر میکنند.
تا آنجا که من اطلاع دارم تمامی نمرات ذکر میشود.
چه ضمانتی وجود دارد که ترم بعد بهتر شوید؟
اصلا شما اگر 20 هم بشوید با معدل این دو، نمره نهایی و موثر در معدل شما 15.5 خواهد بود.
به این طرف موضوع هم نگاه کنید و اینکه سقف نمرات زیر 10 را پر کرده اید و اولین نمره زیر 10 شما مشکلاتی را برای اپلای به وجود خواهد آورد.
شاید معدل ترم بعد را بسیار بالاتر ببرید بهتر باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-09-2018, 06:32 PM
سلام خسته نباشیدجمعیت؛من شوهرم آلمان زندگی میکنه منم میخام باگرفتن ویزای تحصیلی ب آلمان برم ؛شوهرم لزم خاسته ریز نمرات دیپلم دپیش دانشگاهیمو واسش بفرستم؛ حالا میخاستم بدونم من که معدل کلم ۱۴ و ۱۵ هست ومعدل کتبیم ۱۰ هست آیا امکان قبولیم هست یاخیر؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

21-09-2018, 10:17 AM
(19-09-2018, 06:32 PM) نوشته: سلام خسته نباشیدجمعیت؛من شوهرم آلمان زندگی میکنه منم میخام باگرفتن ویزای تحصیلی ب آلمان برم ؛شوهرم لزم خاسته ریز نمرات دیپلم دپیش دانشگاهیمو واسش بفرستم؛ حالا میخاستم بدونم من که معدل کلم ۱۴ و ۱۵ هست ومعدل کتبیم ۱۰ هست آیا امکان قبولیم هست یاخیر؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام
حداقل معدل برای تحصیل در آلمان مشاهده نکرده ام اما مطلب مهمتر این است که یک سری مدارک را داشته باشید، در لینک اول که روی عبارت database در متن زیر کلیک کنید، بعد باید روی لینکی که عنوان شده برای 80 کشور نیازمندیهای پذیرش وجود دارد کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشود از بین کشورها ایران را انتخاب کنید.
با انتخاب نوع آموزش و پیش زمینه ی آموزشی میتوانید امکان ادامه تحصیل را مشاهده کنید، من برای دوره ی 4 ساله و فقط با داشتن مدرک دیپلم جست و جو کردم امکان ادامه تحصیل نبود.
گزینه های زیادی داشته اما معمولا قبولی در کنکور ایران شرط است و یا شاید حتی مجبور شودی در آن امتحانی که در ادامه ی همین پاراگراف پایین آمده است شرکت کنید.
توضیحات کامل است، با دقت مطالعه کنید.

For prospective undergraduate students, a high-school diploma, school-leaving certificate or university entrance exam result is usually sufficient, and the DAAD has a database of information on admission requirements for selected countries. Students with qualifications from outside Europe may have to sit the Feststellungsprüfung entrance examination after attending a preparatory Studienkolleg, although high-achieving students may be able to bypass this.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین setayesh amini
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-04-2023, 05:33 PM
سلام دوستان، من الان میخوام برای دکتری اقدام کنم. برای معدل کارشناسیم باید GPA نمرات دو سال آخر رو به عنوان معدل کارشناسیم ذکر کنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-04-2023, 07:20 PM
دانشگاه به دانشگاه فرق می کنه. باید در قسمتی که اشاره کرده GPA را وارد کنید ببینید تعریف شون چی هست. برخی بر اساس کل دوره کارشناسی می خوان برخی هم بر اساس دو سال آخر و برخی هم ممکنه بر اساس دروس تخصصی یا چیزی مانند این. ولی غالبا معدل کل منظورشون هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3