آکادمیا کافه
راهنمای مصاحبه شنگن (سوالهای ویزای شینگن) - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: راهنمای مصاحبه شنگن (سوالهای ویزای شینگن) (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D9%86%DA%AF%D9%86-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%86)



راهنمای مصاحبه شنگن (سوالهای ویزای شینگن) - ForeverBlue - 21-04-2014

در این تاپیک نکات کلی مصاحبه ویزای شنگن بررسی خواهد شد. مسائلی مانند سوالاتی که از متقاضی پرسیده خواهند شد و همچنین پاسخهای مناسب نیز مورد بحث قرار خواهند گرفت.

به طور خلاصه آنچه در گرفتن ویزای شینگن موثر است عبارتند از:

1- اعتبار دعوت کننده: شغل و میزان درآمد برای اشخاص، اعتبار و معروفیت و وضعیت مالی برای شرکتها و موسسات
2- کامل بودن مدارک و مستندات
3- وضعیت دعوت شونده: داشتن ویزاهای قبلی، وضعیت مالی و شغلی، تاهل، دارا بودن خانه یا ملک یا مواردی که نشان از داشتن سرمایه و همچنین دلیلی برای بازگشت باشد.


نکته: اگر دعوت کننده قبلی از کسی دعوت کرده و آن فرد ویزا گرفته باشد و در منطقه شینگن مانده باشد تاثیر منفی دارد. این تاثیر منفی عمدتا برای وقتی است که فرد دعوت شده پس از ورود درخواست پناهندگی کرده باشند.


RE: راهنمای مصاحبه ویزای شنگن - سوال ها و پاسخها - ForeverBlue - 21-04-2014

مسائل مربوط به ظاهر و لباس و ... در مصاحبه ویزای شنگن

1- به هیچ عنوان پوشیدن کت و شلوار و کروات و لباس رسمی یا گرانقیمت و ... تاثیر مثبتی ندارد (حتی ممکن است تاثیر منفی داشته باشد). کلا هر چیزی که موضوع را غیرعادی و ظاهرسازی شده نشان دهد تاثیر خوبی نخواهد داشت. به جز موارد مشخص (مثلا فردی به دلیل نوع شغل خود همیشه باید لباس رسمی بپوشد) در دیگر موارد این موضوع چندان ضروری نیست.

2- رفتارهای هیجان آمیز  و مانند آن که  نشان دهنده اضطراب باشد  نیز امتیاز مثبتی نخواهند داشت. مثلا پایتان را به زمین نکوبید، با موهایتان ور نروید و ...

3- از پرحرفی بپرهیزید و تا زمانی که از شما سوال نشده پاسخ اضافه ندهید. گاهی در اثر همین حرف های اضافه تناقضاتی در گفته های شما رخ میدهد که عواقب خوبی ندارد. از بلوف زدن و خود را بالاتر جلوه دادن نیز پرهیز کنید.

4- سوالهای بیجا نکنید (ویزای من کی صادر میشود؟ فکر میکنید به من ویزا میدهند؟ فکر میکنید شانس من خوب است؟ و ...)

5- پاسخهای کوتاه و واضح بدهید. اگر سوالی را متوجه نشدید حتما درخواست کنید که بیشتر برایتان توضیح دهند. این مورد بسیار بهتر است تا اینکه پاسخ غلط بدهید.

6- مودب و قاطع و محترمانه پاسخ دهید. لحن التماس گونه و مضطرب و صدای لرزان حاکی از تمنا و خواهش نداشته باشید. اصلا و ابدا شوخی نکنید. اگر مصاحبه کننده را میشناسید اصلا آشنایی ندهید!!! از این که در سفارت در حال مصاحبه هستید احساس هیجان زده بودن نداشته باشید. با تعجب و حیرت به در و دیوار و دستگاه ها و .. نگاه نکنید!

7- با ظاهر مناسب حاضر شوید. ادوکلن نزنید ( به همان دلیلی که شما از بوی ادوکلن خاصی خوشتان می آید، ممکن است دیگران از آن خوششان نیاید!)، بوی سیگار ندهید، آدامس نجوید، لباس تمیز و مرتب داشته باشید و ...
 
8- اجازه بدهید مصاحبه کننده سوالش را کامل بپرسد. حرف او را قطع نکنید. در حینی که از شما سوال میشود با دقت گوش دهید و نشان دهید که به طرف مقابلتان احترام میگذارید.

9- اگر نیاز به بردن مدارک دارید حتما حتما مدارک را از قبل دسته بندی کنید و در پوشه های مختلف قرار دهید. خیلی بد است که یکباره 50 کاغذ از کیفتان دربیاورید و مدت طولانی دنبال یک مدرک بگردید.

10- در مورد زبان کشور مقصد خودنمایی نکنید. اگر با زبان کشور مقصد آشنایی دارید میتوانید در همان ابتدا به مصاحبه کننده بگویید اما اگر قرار است به فارسی مصاحبه کنید به هیچ عنوان در حین صحبت از به کار بردن فراوان کلمات بیمورد به زبان مربوطه استفاده نکنید. این که مثلا در سفارت اسپانیا در حال مصاحبه هستید و در هر یک جمله 8 کلمه اسپانیولی به زبان بیاورید اصلا پوئن مثبتی محسوب نمیشود. اصراری هم نداشته باشید که به زبان مقصد مصاحبه کنید. ممکن است مصاحبه کننده تسلط کافی به زبان مقصد نداشته باشید و به ضرر شما تمام شود.

11- وسائل بیمورد همراه خود نبرید. مثلا این که یک کتاب اسپانیایی در سفر به صورت نمایشی همراهتان باشد که مصاحبه کننده بداند دارید زبان یادمییرید نکته مثبتی نیست!

12- مهمترین عواملی که میتوانند به شما کمک کنند داشتن مدارک لازم و کافی و مرتب، آرامش و وقار و متانت و پاسخگویی صحیح به سوالات است.


RE: راهنمای مصاحبه ویزای شنگن - سوال ها و پاسخها - ForeverBlue - 22-04-2014

سفر برای ملاقات دوستان و آشنایان

سوالهای عمومی مصاحبه ویزای شنگن برای سفرهایی که به دعوت آشنایان و دوستان سفر میکنید:

1- مشخصات فردی: سن، تحصیلات، وضعیت تاهل و اشتغال و درآمد
2- سوالهای مربوط به ویزای درخواستی: هدف از گرفتن این ویزا، مدت مسافرت، زمان برگشت و ..
3- سوال در مورد فردی که از شما دعوت کرده: این فرد کیست، با او چه نسبتی دارید، شغل او چیست، از کجا آشنا شده اید و ...
4- سوال در مورد هزینه های شما در دوران سفر و این که چه کسی آن را خواهد پرداخت.
5- سوال درباره هدف از سفر: چرا به این سفر میروید،قصد انجام چه کاری دارید و ...
6- در طول دوران سفر در کجا اقامت خواهید داشت؟ هتل یا منزل آشنایان؟ 


نکته:
اگر قبلا ویزای شما ریجکت شده است نیازی به یادآوری نیست!
در صورتی که در اقوام و آشنایان خود فردی به آن کشور پناهنده شده است تا از شما پرسیده نشده نیازی به ذکر کردن آن ندارید.

عموما در مورد سفر یک خانواده کامل بسیار سخت گیری میشود. بعنوان مثلا ممکن است در مورد درخواست ویزای برای سفر یک زن و شوهر و یک فرزند، صرفا برای آقا درخواست مورد قبول قرار گیرد و ویزای خانم و فرزند رد شود. دلیل این کار پیشگیری از احتمال ماندن خانواده در منطقه شنگن است.

 


RE: راهنمای مصاحبه ویزای شنگن - سوال ها و پاسخها - ForeverBlue - 27-04-2014

سوالهای عمومی مصاحبه ویزای شنگن برای سفرهایی که برای اهداف کاری و تجاری سفر میکنید:

1- مشخصات فردی: سن، تحصیلات، وضعیت تاهل و اشتغال و درآمد
2- سوالهای مربوط به ویزای درخواستی: هدف از گرفتن این ویزا، مدت مسافرت، زمان برگشت و ..
3- سوالهای جزئی تر در مورد شغل شما: در چه شرکتی مشغول به کار هستید، کار شما دقیقا چیست؟ این سفر به کار فعلی شما چه کمکی میکند؟ در آمد شما چقدر است؟
4- سوال در مورد شرکتی که از شما دعوت کرده: کار اصلی این شرکت چیست، چه نوع روابط کاری با شرکت شما دارد؟
5- سوال در مورد هزینه های شما در دوران سفر و این که چگونه پرداخت خواهند شد.

نکته:
اگر درخواست ویزای مالتیپل (چندبار سفر) کرده باشید باید دلیل این که چندبار میخواهید سفر کنید را به وضوح شرح دهید. مثلا این که در حال انجام پروژه ای هستید که نیاز است مکررا برای برگزاری جلسات یا عقد قراردادهای مختلف یا بازدید یا ... سفر کنید. تعداد دفعاتی که تخمین میزنید نیاز به سفر دارید را هم باید بدانید.

اگر با شرکتهای دیگری در کشور مقصد هم دارای روابط کاری هستید میتوانید ذکر کنید و نکته مثبتی است. این که مثلا شما مواد اولیه یا تجهیزات شرکتتان را از 5 شرکت در کشور مقصد وارد میکنید و الان برای عقد قرارداد (یا بازدید و .) با یک شرکت دیگر در حال سفر هستید بسیار مورد مثبتی است.