![]() |
سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A7%DB%8C) صفحات
1
2
|
سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - javad90 - 26-02-2014 سلام. از اونجایی که موضوع مرتبطی در این باره ندیدم این تاپیک رو ایجاد کردم. من برای پاییز 2014 ( starting October 2014 ) قصد اپلای دارم. با توجه به اطلاعات موجود در وب سایت دانشگاه تاریخ ددلاین 31 may ذکر شده است. البته این تاریخ تنها برای این دانشگاه بوده و سایر دانشگاه های آلمان ددلاین هایی متفاوتی( مثلا 30 april ) دارند. در حال حاضر در حال آماده سازی مدارک لازم برای اپلای( برای خودم و همسرم ) و خوندن زبان هستم. نقل قول:مدارک مورد نیاز برای اپلای با توجه به اینکه در بخش پست مدارک جزوه آکادمی در رابطه با زمان ارسال ذکر شده است: نقل قول: حالا با توجه به اینکه تهیه این مدارک ( مثلا پاسپورت خودم به خاطر سربازی یا مدارک دیپلم و ... ) زمانبر بوده و قطعا طول میکشه، سوالی برام در رابطه با زمان اپلای بوجود اومده. قبل از طرح سوالم متن ذکر شده در وب سایت دانشگاه رو ببینید. نقل قول: در وب سایت دانشگاه فقط ذکر شده قبل از این تاریخ باید درخواست سابمیت شده باشه. به نظرم منظورشون فرم آنلاین هست! ولی از اونجایی که در چند جا صحبت های متفاوتی شنیدم برام این سوال ها پیش اومده که:
RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - Shihan - 26-02-2014 (26-02-2014, 05:58 AM)'javad90' نوشته: سلام. از اونجایی که موضوع مرتبطی در این باره ندیدم این تاپیک رو ایجاد کردم. 1- شما بهتره کارت رو به روزهای اخر نذاری و قبل از اون تاریخ مدارک و حداقل نیازهای دانشگاه رو برطرف کنی.
2- بله. البته نمره زبان جزو حداقل های المانه و بهتره روی اون دقیق کار کنید زیرا حداقل نمره زبان بسیار مهمه. 3- این مورد تنها در حیطه وظیفه دانشگاه و بخش admission می باشد و اونها ضرب الاجل رو تعیین میکنن. 4- بله. اما ازت مدرکی نمیخوان که تاییدش رو ارائه کنی. فقط اینکه چه ازمونی و چه نمره ای. (البته برخی application form این مورد رو نداره) 5- عموماً برای دوره فوق و دکتری روال بصورت عادیه. مگر دانشگاه یا دپارتمان خاصی که ازتون بخوان. RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - javad90 - 26-02-2014 ممنون از پاسختون ولی هنوز جواب این سوال رو نگرفتم.
RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - Shihan - 26-02-2014 (26-02-2014, 01:55 PM)'javad90' نوشته: ممنون از پاسختون ولی هنوز جواب این سوال رو نگرفتم. بله. اون تاریخ دیگه غیر قابل تغییره و باید مدارکت به بخش بین الملل دانشگاه قبل اون تاریخ برسه.
RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - javad90 - 04-03-2014 سلام. چند تا سوال دیگه برام پیش اومده. از اونجایی که من و همسرم با هم میخوایم برای پذیرش اقدام کنیم و هر کدوممون یه شرایط متفاوت رو از ابتدا تا الان داشتیم، واقعا سخته. تقریبا همه مدارک من بجز پاسپورت آماده شده و برای همسرم مدرک دیپلم مونده! تو مدارکی که تو پست اول گفتم که دانشگاه میخواد کپی پاسپورت هم هست. از اونجایی که دانشگاه به دلیل اینکه هنوز وضعیت فارغ التحصیلی من رو مشخص نکرده نامه ای به نظام وظیفه نمیده که بتونم بقیه کارای گذرنامه رو انجام بدم و با توجه به ددلاین دانشگاه هایی که مشخص کردم ( 15may )، و محاسبه زمان دو سه هفته ای صدور گذرنامه و سایر مشکلات پیش بینی نشده ممکنه که تا اون زمان گذرنامه آماده نشه که کپی اون رو بفرستم. نکته دیگه در رابطه با مدرکی با عنوان گواهی قبولی در کنکور هست که هنوز سراغش نرفتم. اونم ظاهرا یکی دو هفته طول میکشه تا آماده بشه ( که خود اون هم دربارش سوال هست ). برای زبان هم میخوام 12 april رزور کنم که با حساب یه ماه تا ارسال کارنامه مشکلی پیش نیاد. حالا سوالات من ![]()
RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - Shihan - 04-03-2014 (04-03-2014, 12:28 AM)'javad90' نوشته: سلام. چند تا سوال دیگه برام پیش اومده. از اونجایی که من و همسرم با هم میخوایم برای پذیرش اقدام کنیم و هر کدوممون یه شرایط متفاوت رو از ابتدا تا الان داشتیم، واقعا سخته. تقریبا همه مدارک من بجز پاسپورت آماده شده و برای همسرم مدرک دیپلم مونده! 1- تنها راهش همون فشار روی دانشگاه مبدا هست که وضعیت شما روشن بشه بعد هم نظام وظیفه!!
2- گواهی قبولی رو برخی از دانشگاهها نیاز دارن. نه همه و نه سفارت! این بستگی به این داره کدوم دانشگاه بخواهی اقدام کنی. مثلاً وایمار، برلین، اشتوتگارت و فرانکفورت میدونم نیاز دارن 3- ایشون که باید از ابتدا تحصیل کنند. المان مدرک کاردانی رو قبول نداره!!! 4- در بند 2 عرض کردم. 5- این بستگی به همت خودت داره. مسلم بدون که اگر معدلت پایینه رو نمره بالای 6.5 یا 90 وقت بزار البته بستگی به بک گراند زبانت هم داره. 6- من توصیه ام اینکه با شتاب و عجله کاری رو انجام ندی. بهتره وقتی همه مدارک در دستته با خیال اسوده اقدام کنی. RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - javad90 - 04-03-2014 (04-03-2014, 01:50 PM)'Mr-Voltage' نوشته:یعنی چی اونوقت[img]images/smilies/huh.gif[/img] یعنی الان که داره کارشناسی میخونه و ترم آخره از نظر آلمانیا رو هواست!؟ یکم بیشتر توضیح میدین RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - anis - 24-06-2015 سلام لطفا من راهنمایی کنید که برای ترم زمستان کی باید مدارکم اماده کنم لطفا راهنمایی کنید من میخوام برای این ترم اپلای کنم RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - Shihan - 24-06-2015 (24-06-2015, 01:44 PM)anis نوشته: سلام لطفا من راهنمایی کنید که برای ترم زمستان کی باید مدارکم اماده کنم لطفا راهنمایی کنید من میخوام برای این ترم اپلای کنم ممکنه برخی از دانشگاهها هنوز فرصت داشته باشند، اما تقریباً ماه گذشته تمام شده و فرصت برای سال دیگه است. RE: سوالات مرتبط با زمانبندی اپلای - anis - 25-06-2015 میشه بیشتر راهنماییی کنید یعنی برای ترم زمستان باید از الان اپلای میکردم ...من میخواستم برای المان و ایتالیا اقدام کنم |