آکادمیا کافه
Concordia University - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: دانشگاه‌‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: Concordia University (/Thread-Concordia-University)

صفحات 1 2 3 4 5


Concordia University - Artin - 30-01-2011

Concordia University
این دانشگاه در شهر مونترال واقع در استان کبک کانادا قرار دارد. در این استان شما با ۲ سال اقامت می توانید اقامت دائم بگیرید. در شهر مونترال نیمی از مردم به فرانسه و نیمی دیگر به انگلیسی تکلم می کنند بنابراین در صورتی که از این دانشگاه پذیرش بگیرید امکان دارد سفارت با شما مصاحبه کند.

صفحه اصلی دانشگاه

صفحه تولید acoount برای application

صفحه ی دپارتمان برق

دانشگاه کانکوردیا پر از ایرانیان است (دانشجو و استاد)، به طوری که تکلم به فارسی نیز به سادگی امکان پذیر است.

در برخی از گرایش‌های مهندسی برق (کنترل) و مکانیک، به علت کار کردن بر روی موضوعات به روز و نیز داشتن استادان قوی، رقابتی سخت بین متقاضیانِ دریافت پذیرش وجود دارد.
چگونگی برخورد با تقلب‌های دانشجویی در دانشگاه کنکوردیا
چگونگی برخورد با تقلب‌های دانشجویی
در دانشگاه کنکوردیا – مونترال – کانادا
توسط: بهمن زمانی، دانشجوی دکترای کامپیوتر
تاریخ: دی 1387 (ژانویه 2009)

اکنون پنج سال است که من در دانشگاه کنکوردیا به تحصیل در مقطع دکترا مشغول هستم. با توجه به سابقه‌ی پنج شش ساله‌ی تدریس در ایران، اینکه می‌دیدم در اینجا استاد نمی‌تواند صرف مشاهده‌ی موارد تقلب در برگه‌ی امتحانی یا تکلیف یک دانشجو از نمره‌ی او کسر کند یا به او صفر بدهد برای من در ابتدا تعجب بر انگیز بود. در چند سال گذشته که در دانشگاه کنکوردیا گاهی وظیفه‌ی کمک استادی را داشته و می‌دیدم که بعضی اساتید علی‌رغم مشاهده‌ی نمونه‌های محرز تقلب در تکالیف، از کنار آن می‌گذرند چون می‌دانند که در صورتی که بخواهند با آن برخورد کنند باید مدارک متقنی داشته و مسیر اداری مربوطه را طی کرده و در صورت نیاز در جلسات استماع دادرسی به عنوان شاهد حاضر شوند، بر تعجب من می‌افزود. البته گاهی که به استاد درس می‌گفتم که به نظر می‌آید برخی تکالیف کپی همدیگر باشند، استاد می‌گفت خوب این خود دانشجو است که ضرر می‌کند.
جهت رسیدگی به تخلفات علمی در دانشگاه کنکوردیا، دفتر خاصّی با نام دفتر محاکمات دانشجویی تحت نظر هیئت رئیسه‌ی دانشگاه فعالیت می‌کند. این دفتر از دانشجویان و اساتید دعوت می‌کند تا به صورت افتخاری به عنوان هیئت منصفه در رسیدگی به دعاوی با آنها همکاری کند. اکنون بیش از یکسال است که من همکاری خود را به عنوان عضو دانشجویی هیأت استماع دادرسی علمی در دانشگاه کنکوردیا آغاز نموده‌ام. با شرکت در جلسات استماع دادرسی و جلسات تجدید نظر در خصوص تخلفات علمی، شاهد رعایت عدالت و انصاف در حق دانشجویی که تخلف علمی انجام داده است بوده‌ام.

هدف من از این نوشته ارائه‌ی دیده‌ها و تجربیات به دیگران است، امید آنکه مفید واقع شود. تلخ‌ترین موردی که در این مدت دیده‌ام، دانشجوی دکترای یکی از رشته‌های مهندسی بود که به دلیل مشکل پیدا کردن با استاد خود، پایان نامه‌اش را با عجله و با چسباندن مقدار زیادی متن و فرمول‌ از کارهای دیگران، بدون تغییر متون و بدون ذکر صحیح منابع، تحویل داده بود. به همین دلیل یکی از اعضای کمیته داوری با مشاهده تخلفات موضوع را کتباً گزارش کرده و دانشجو به دلیل دزدی ادبی و مردود شدن در پایان نامه از اخذ درجه‌ی دکتری باز ماند. چهره‌ی پشیمان او هیچگاه فراموشم نمی‌شود و اینکه هیچکدام از عذرهای او پذیرفته نشد به این دلیل که "یک دانشجوی دکتری باید اینها را بداند!"
آیین نامه علمی دانشگاه کنکوردیا، هرساله در تقویم دانشگاه به چاپ رسیده و در سایت دانشگاه قابل دسترسی می‌باشد. این آیین نامه به عنوان قراردادی بین دانشگاه و دانشجو تلقی می‌گردد و به وضوح موارد خلاف علمی را مشخص کرده است. نظر به اهمیت دزدی ادبی ، اولین مورد نامبرده شده به عنوان خلاف علمی، به آن اختصاص داشته و دزدی ادبی را چنین تعریف می‌کند:
ارائه‌ی کار دیگران به عنوان کار خود بدون ذکر صحیح منابع
خلاصه‌ای از این آیین‌نامه که مجازات مربوط به تقلب (دزدی ادبی) را معیّن می‌کند به زبان‌های انگلیسی، فرانسه، عربی، چینی، فارسی، هندی، کره‌ای ترجمه شده و در سایت مربوطه موجود است.
سایر خلاف‌های علمی عبارتند از:
- کمک رساندن یک دانشجو به دیگری
- همکاری غیرمجاز بین دانشجویان
- پاره کردن، آسیب رساندن، افزودن برگه، یا برداشتن پاسخ‌نامه امتحان
- ارائه‌ی یک کار به صورت همزمان در دروس متفاوت، بدون اجازه اساتید
- به دست آوردن سؤالات یا پاسخها به طور غیر مجاز
- جازدن فردی به جای فرد دیگر.

پس از کشف تقلب، استاد یا مسئول امتحانات موضوع را به‌طور مکتوب و با ارائه‌ی مدارک به رئیس دانشکده‌ی مربوطه گزارش می‌کنند. رئیس دانشکده با دانشجوی متخلف مصاحبه می‌کند و در صورتی که وقوع تقلب برای او محرز شد، یکی از مجازات‌های پیش‌بینی شده در آیین‌نامه را انتخاب و به صورت کتبی به دانشجو اعلام می‌کند.

مجازات‌ها به ترتیب از ضعیف به شدید عبارتند از: توبیخ، بازنویسی کار، نمره صفر برای کار، کسر نمودن نمره از درس، مردود شدن در درس، گرفتن دروس اضافی تا سقف 24 واحد، تعلیق به مدت شش ترم، اخراج از دانشگاه. (البته دو مورد آخر در حیطه اختیارات رئیس دانشکده نیست)

دانشجو حق دارد ظرف مهلت معینی به حکم صادر شده اعتراض کرده و درخواست برگزاری یک جلسه‌ی استماع دادرسی علمی بنماید. جلسه‌ی استماع دادرسی علمی متشکل از اعضای ذیل است.
- رئیس جلسه (یک وکیل داوطلب از خارج دانشگاه، بدون حق رأی)
- منشی جلسه (مسئول دفتر محاکمات دانشجویی)
- اعضای هیئت منصفه (سه نفر از اساتید و دو نفر از دانشجویان دانشگاه)
- متهم (دانشجو)
- وکیل دانشجو، در صورت درخواست وی (معمولاً از کارآموزان وکالت که به صورت رایگان از سوی دانشگاه در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد)
- شاکی (رئیس دانشکده مربوطه)
- شاهدان (اعم از شاهدان شاکی یا متهم)

اعضای داوطلب، اعم از رئیس یا اعضای هیئت منصفه، پس از گذراندن دوره‌های دو ساعته‌ی آشنائی با مقررات جلسه‌ی استماع دادرسی علمی، به مدت دو سال به عضویت هیئت استماع دادرسی علمی انتخاب می‌شوند. در انتخاب اعضای هیأت، تمام تلاش انجام می‌شود که تداخلی بین منافع افراد صورت نگیرد.

در جلسه‌ی استماع دادرسی، طبق آیین نامه‌‌ی این جلسات، ابتدا رئیس اعضا را معرفی، سپس متهم و شاکی سخنان آغازین را ارائه می‌نمایند. به دنبال آن هیئت منصفه سؤالات خود را از طرفین پرسیده و در پایان متهم و شاکی سخنان پایانی را ارائه می‌کنند. کلیه‌ی مکالمات ضبط شده و هم‌زمان توسط منشی تایپ می‌گردد.

پس از استماع سخنان طرفین دعوی، آنها از جلسه خارج می‌شوند و اعضای هیأت منصفه به بحث و بررسی پیرامون موضوع می‌پردازند. جهت حفظ محرمانگی، این مباحثات ضبط نشده ولی در صورت جلسه وارد می‌گردد. در این زمان رئیس جلسه در جنبه‌های حقوقی، و منشی در جنبه‌های اداری، به هیأت منصفه کمک می‌کنند تا رأی خود را با اطمینان خاطر و با رعایت انصاف اتّخاذ نمایند. در نهایت اعضای هیأت منصفه رأی خود را، که بایستی علنی و مورد توافق اکثریت باشد، صادر می‌کنند.
رأی هیأت استماع دادرسی علمی، در مهلت مقرر به صورت مکتوب به دانشجو و رئیس دانشکده مربوطه ابلاغ می‌گردد.

دانشجو حق دارد که در مهلت مقرر تقاضای تجدید نظر نماید، که در این صورت جلسه‌ی تجدید نظر به صورت مشابه فوق، منتهی با عضویت دو استاد و یک دانشجو (که با اعضای حاضر در جلسه‌ی قبل متفاوت هستند) به عنوان هیئت منصفه، و بدون حضور شاکی یا متهم، و تنها با بررسی مستندات مکتوب و صوتی پرونده برگزار می‌گردد.

هیأت تجدید نظر می‌تواند حکم صادره در جلسه‌ی استماع دادرسی را لغو، تأیید، یا اصلاح نماید. در صورت تأیید یا اصلاح، این حکم نهایی و جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

چنانچه دانشجویی برای بار دوّم مرتکب خلاف علمی بشود، حکم او اخراج از دانشگاه است. در این گونه موارد، نیازی به مصاحبه‌ی رئیس دانشکده با دانشجو نیست و رئیس دانشکده موظف است مستقیما پرونده را جهت برگزاری جلسه استماع دادرسی ارسال نماید. چنانچه هیأت استماع دادرسی دانشجو را مقصر شناخته و ارتکاب جرم را تأیید نماید، مجازات وی اخراج از دانشگاه است. البته اخراج نهایی دانشجو نیاز به تأیید ریاست دانشگاه دارد.
پایان

منبع


RE: Concordia University - pouya - 18-08-2011


اگر میخواهید برای کنکوردیا تقاضا بدید. توجه کنید یکی از نکات مهم اینه که استاد شما رو بخواد. بار خلاف مکگیل اگه استاد شما رو بخواد ۹۵ % پذیرش میگیرید. برای همین حتما حتما قبل از اینکه جوابا بیاد با استاد مورد نظرتون تماس حاصل کنید.
مهم نیست اگه با ۲ ۳ تا استاد ارتباط بر قرار کنید ولی به یکی نگید عاشق فلان گرایشید به یکی دیگه بگید عاشق یه گرایش دیگه


RE: Concordia University - soilman - 18-08-2011

(18-08-2011, 06:58 PM)pouya نوشته: اگر میخواهید برای کنکوردیا تقاضا بدید. توجه کنید یکی از نکات مهم اینه که استاد شما رو بخواد. بار خلاف مکگیل اگه استاد شما رو بخواد ۹۵ % پذیرش میگیرید. برای همین حتما حتما قبل از اینکه جوابا بیاد با استاد مورد نظرتون تماس حاصل کنید.
مهم نیست اگه با ۲ ۳ تا استاد ارتباط بر قرار کنید ولی به یکی نگید عاشق فلان گرایشید به یکی دیگه بگید عاشق یه گرایش دیگه


من منظور شما رو متوجه نشدم...

خوب نوشتید بر خلاف مک گیل...خوب 100 و 95% خیلی نزدیکن..پس نتیجه میگیریم هم مک گیل و هم کنکوردیا هر دو استاد مهم هست



در مورد مکاتبه با 2-3 استاد خوب معمولا در هر زمینه ای مثلا تو رشته ی خودم یه استاد پیدا میشه...اینجوری شاید درست نباشه ولی به نظرم شانس آدم میره بالا که به دو استاد دو زمینه ای که کمی متفاوتند رو بگه دوست داره....



RE: Concordia University - Pejman - 20-08-2011

دوستان عزیزم بحث در مورد ارتباط با اساتید در حالت کلی رو در بخش مربوطه دنبال کنید. این تاپیک مختص مباحث مربوط به دانشگاه کنکوردیاست.
ممنون.



RE: Concordia University - pouya - 29-09-2011

(18-08-2011, 11:41 PM)soilman نوشته: من منظور شما رو متوجه نشدم...

خوب نوشتید بر خلاف مک گیل...خوب 100 و 95% خیلی نزدیکن..پس نتیجه میگیریم هم مک گیل و هم کنکوردیا هر دو استاد مهم هست



در مورد مکاتبه با 2-3 استاد خوب معمولا در هر زمینه ای مثلا تو رشته ی خودم یه استاد پیدا میشه...اینجوری شاید درست نباشه ولی به نظرم شانس آدم میره بالا که به دو استاد دو زمینه ای که کمی متفاوتند رو بگه دوست داره....
۱۰۰؟ نه من میگم مکگیل استاد اگه ایمیل بزنید میگن اول اپلای کن ولی کنکوردیا اینجوری نیست.





RE: Concordia University - pouya - 29-09-2011

(20-08-2011, 12:00 AM)Pejman نوشته: دوستان عزیزم بحث در مورد ارتباط با اساتید در حالت کلی رو در بخش مربوطه دنبال کنید. این تاپیک مختص مباحث مربوط به دانشگاه کنکوردیاست.
ممنون.
مگه بحث سر این نیست که چجوری از کنکوردیا پذیرش میشه گرفت؟



RE: Concordia University - nanock - 06-10-2014

سلام،
آقا من با یکی از دانشجویان دکترا که مسئول contact اولیه اس تماس گرفتم(ایمیل زدم)، اونم گفت که ایمیل رو به استادش فرستاده که بخونه باهات تماس میگیره.....
آقا من دارم از استرس میمیرم.... اینجا دانشگاه خوبیه؟ .... فردا نرم دست از پا درازتر برگردم؟ ..... منظورم اینه که اگه رفتم تحقیقاتی که انجام دادم و انشااله دکتر شدم، میتونم جایی استخدام بشم؟
آقا یکی کمک کنه....


RE: Concordia University - M1KE - 07-10-2014

رتبه دانشگاه ها هم در پیشرفت تحصیلی و کاری اهمیت داره با این حال توانمندی های فردی هم اهمیت خیلی زیادی داره به ویژه در مورد کارهای شرکتی و صنعت که فقط به مهارت های عملی و تجارب کاری شما نگاه میشه و اینکه از کجا فارغ التحصیل شدین در درجه دوم اهمیت قرار می گیره.

از اینها گذشته شما می بایست گزینه های پیش روتون رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید که کدوم از بقیه بهتر هست. هر کدوم از قلمروهای کانادا تقریبا یک دانشگاه خیلی معروف داره مثل بریتیش کلمبیا، آلبرتا، تورنتو و مک گیل که دارای رتبه جهانی دو رقمی هستند و 3-2 دانشگاه که اونها هم به نسبت معروف هستند و دارای رتبه هایی در حدود 100 تا 500 هستند و استانداردهای آموزشی اونها کم و بیش یکی هست و مهارت های فردی افرادی که از این دانشگاه ها فارغ التحصیل میشن هست که شانس کار پیدا کردن اونها رو بیشتر می کنه.

در ناحیه کبک کانادا هم به هر حال دانشگاه مک گیل به دلیل قدمتش و اینکه مثل دانشگاه تهران دانشکده پزشکی داره معروف تر هست و بعد از اون دانشگاه کنکوردیا و مونترال معروف هستند و از دید گرایش های مهندسی به نظر من تفاوت خیلی چشمگیری بین اینها وجود نداره. درست مثل مقایسه کردن گرایش های مهندسی دانشگاه های تهران، علم و صنعت و خواجه نصیر هست. همون بحث مدرک گرایی هست وگرنه در شرکتی که خود من سال ها در ایران کار می کردم دانشجوی دانشگاه های تهران بود، از شهرستان بود از دانشگاه آزاد و جاهای دیگه هم بود و کسی اصلا به اینکه از کجا فارغ التحصیل شدین توجه نمی کرد بلکه خروجی فردی شما بیشتر مدنظر بود.

بعد از این دسته دوم دانشگاه های 500 تا 1000 هستند که یک مقدار استانداردهاشون پایین هست ولی همچنان برای فردی که قصد کار کردن در صنعت رو داشته باشه به نظرم خیلی تفاوتی نمی کنه و بعد از اونها هم رتبه های بالای 1000 که بیشتر حالت کالج دارند و ممکنه اصلا دکترا نداشته باشند.

شما از یک رتبه بندی مثل این یا رتبه بندی های دیگه، بسته به توان مالی تون در هر محدوده حدودا 150 تایی، برای 1 تا 3 دانشگاه اپلای کنید. وقتی نتایج پذیرش اومد راحت تر می تونید بین گزینه های موجود تصمیم بگیرید.
(06-10-2014, 11:17 PM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا من با یکی از دانشجویان دکترا که مسئول contact اولیه اس تماس گرفتم(ایمیل زدم)، اونم گفت که ایمیل رو به استادش فرستاده که بخونه باهات تماس میگیره.....
آقا من دارم از استرس میمیرم.... اینجا دانشگاه خوبیه؟ .... فردا نرم دست از پا درازتر برگردم؟ ..... منظورم اینه که اگه رفتم تحقیقاتی که انجام دادم و انشااله دکتر شدم، میتونم جایی استخدام بشم؟
آقا یکی کمک کنه....

 
 



RE: Concordia University - r.mobtaker - 21-10-2014

سلام من به یه استاد توی Concordia میل زدم رزومم رو فرستادم میل زدو کارناممو خواست فرستادم واسش گفت نمراتت خوب به نظر میاد از وبسایتمون اپلای کن شماره دانشجویی گرفتی بهم بگو که بتونم در خواستتو بررسی کنم!واسه ارشد میخوام برم،معدل 17 امیرکبیر،الان توی قسمتی که خواسته از من که مدارکمو اپلود کنم چیا بزارم؟؟شانس دارم با توجه به نحوه جواب دادنش؟؟تافلم دوماه دیگس بزارم نمره تافلم بیاد بعد بفرستم مدارکو؟؟ددلاینشون خوبه تا 15 فوریه سال دیگس!


RE: Concordia University - M1KE - 21-10-2014

اشاره نکردین برای دکترا اقدام کردین یا ارشد چون حداقل معدل کارشناسی دانشگاه رو هم باید برآورده کنید. با توجه به اینکه معدل 17 و دانشگاهتون هم خوب بوده و از پاسخی که استاد بهتون داده به نظرم اگر بتونید در تافل دست کم 90 بگیرید (برای 100 هدفگذاری کنید) شانس خوبی دارین. فرض رو بر این گذاشتم که معدل کارشناسی تون بد نبوده باشه. با این حساب هر وقت تشکیل پرونده دادین دوباره به استاد اطلاع بدین که پیگیر پرونده شما بشه. می تونید در SOP هم که آپلود می کنید اسم همین استاد رو به عنوان Supervisor مورد علاقه تون معرفی کنید.
(21-10-2014, 12:57 AM)'r.mobtaker' نوشته: سلام من به یه استاد توی Concordia میل زدم رزومم رو فرستادم میل زدو کارناممو خواست فرستادم واسش گفت نمراتت خوب به نظر میاد از وبسایتمون اپلای کن شماره دانشجویی گرفتی بهم بگو که بتونم در خواستتو بررسی کنم!واسه ارشد میخوام برم،معدل 17 امیرکبیر،الان توی قسمتی که خواسته از من که مدارکمو اپلود کنم چیا بزارم؟؟شانس دارم با توجه به نحوه جواب دادنش؟؟تافلم دوماه دیگس بزارم نمره تافلم بیاد بعد بفرستم مدارکو؟؟ددلاینشون خوبه تا 15 فوریه سال دیگس!