آکادمیا کافه
آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-Chartered-Financial-Analyst%DB%8C%D8%A7-CFA)

صفحات 1 2


آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - Mike - 01-01-2012


دوستان لطفا اگر کسی‌ چیزی در بار این ۳ امتحان معروف میدون اینجا بنویسه. من خودم می‌خوام این امتحان رو بدم اما فعلا هیچی‌ ازش نمیدونم. کمک کنید تا همگی‌ استفاده کنیم. ممنونم




RE: Chartered Financial Analyst (CFA) - Mike - 01-01-2012


خوب برای شروع من این وب سایت رو پیدا کردم.
https://www.cfainstitute.org/pages/index.aspx





RE: Chartered Financial Analyst (CFA) - Mike - 01-01-2012


از این قسمت می‌تونین محل امتحانات رو در دنیا پیدا کنید. بیشترین تعداد تست سنتر رو خوشبختانه در آمریکا داریم.
http://www.cfainstitute.org/cfaprogram/process/Pages/june_test_center_locations.aspx




RE: Chartered Financial Analyst (CFA) - spt - 16-01-2012

این یه آزمون با موضوع فایننس هست که شامل هفت رده هست...
این آزمون به این معروفه که تمام موارد درسی راجع به فایننس رو یکجا امتحان میگیره و همینطور که به نظر میاد امتحان خیلی خیلی سختی حساب میشه....
آسون ترینش CFA1 هست که اینطور که من شنیدم رفرنس هاش 6 تا کتاب کامل هست که هر کدومش بالای 500 صفحه دارن و اولین چیز هایی محسوب میشن که میشه معادل که لیسانس فایننس حسابش کرد.... و شامل موضوع های مختلفه...

این امتحان معمولا برای افرادی هست که کار فایننسی دارن و یا اینکه مدت ها پیش تحصیل کردن توی فایننس و میخان شغل جدید پیدا کنن و یا ارتقا شغلی بشن.... و به همین دلیل خیلی مرسوم نیست اما به هر حال داشتنش خیلی بهتره از نداشتنش حتی برای پذیرش یا بورس گرفتن....

اگه بازم چیزی دستم اومد همینجا شیر میکنم Smile



RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - hamed_physic - 21-06-2014

برنامه آموزشی و مدرک [sup]®[/sup]CFA چیست؟
در سال 1945 و با گسترش بی سابقه ابزارهای مالی، بحثهای زیادی در مورد نیاز به یک سیستم رتبه بندی و احراز صلاحیت افراد فعال در زمینه مالی و سرمایه گذاری مطرح شد. طرح کنندگان این مباحث بر این باور بودند که به دلیل گسترش و پیچیدگی ابزارهای مالی و سرمایه گذاری، نیاز است صلاحیت افراد فعال در این زمینه تایید شود تا بتوان در مورد حداقل دانش و مهارت مورد نیاز برای ورود به این حرفه از یک سو و صلاحیت اخلاقی این افراد از سوی دیگر تصمیم گرفت. در پاسخ به این نیازها بود که موسسه  Financial Analysts Federation) FAF) در سال 1947 در آمریکا تاسیس شد. در سال 1959 این موسسه اقدام به تاسیس سازمان مستقلی برای مدیریت مدارک حرفه ای مالی تاسیس نمود.  این موسسه که ICFA نامیده شد در سال 1963 اولین آزمون حرفه ای را برگزار نمود. FAF و  ICFA پس از مدتی ادغام شدند و نام Association for Investment Management and Research(AIMR)l را بر خود نهادند. در سال 2004 این موسسه به CFA Institute تغییر نام داد.
CFA Institute يك انجمن غيرانتفاعي با قدمت 65 ساله در امریکا است که نزدیک به 100 هزار عضو از 131 کشور جهان را داراست. یکی از فعالیت های این انجمن ارایه برنامه آموزشی، آزمون و مدرک CFA است.  CFA مخفف عبارت  Chartered Financial Analyst [sup]®[/sup]  است که می توان آنرا به عنوان "تحلیل گر خبره مالی و سرمایه گذاری" ترجمه نمود. مهمترين شرط براي گرفتن مدرك CFA، قبولي در سه سطح آزمون این موسسه است. لازم به ذکر است که این انجمن تنها به استانداردسازی و تأمین محتوای آموزشی هر یک از سطوح آزمون می پردازد تا علاقمندان با مطالعه شخصي و شرکت در دوره های آموزشی دیگر نهادها و موسسات آموزشی براي شركت در آزمون آمادگي لازم را كسب كنند. مدرک CFA به عنوان يك مدرك حرفه اي معتبر در زمينه مدیریت مالی و سرمایه گذاری و همطراز و حتی بالاتر از  مقطع کارشناسی ارشد در این رشته شناخته می شود. اين مدرك توسط موسسه اكونوميست به عنوان استاندارد طلايي مدارك حرفه اي در زمينه امور مالي و سرمایه گذاری شناخته شده است. گرايش به سمت اين مدرك افزايش روزافزوني را شاهد بوده است بطوريكه در سال 2010 ميلادي نزدیک به 160,000 نفر از 150 كشور  براي شركت در اين آزمون ثبت نام كردند كه نشان از اقبال گسترده به اين مدرك است. تا کنون نیز 86,800 نفر در دنیا موفق به دریافت این مدرک شده اند.
 

کسب مدرک CFA چه مزایایی دارد؟
مزاياي كسب اين مدرك را مي توان به طور خلاصه به سه دسته تقسيم بندی نمود:
جامعیت منابع اطلاعاتی: مطالب موجود در منابع اطلاعاتي آزمون كه اصطلاحا به آن CBOK گفته مي شود، کلیه مواردي را كه يك تحلیل گر خبره در سطح حرفه ای و کلاس جهانی براي تحليل ها و تصميم گيري هاي مالی و سرمایه گذاری نياز دارد، به او آموزش مي دهد. جامعيت مطالب مورد اشاره در CFA را مي توان از تنوع زمينه هاي فعاليت دارندگان اين مدرك متوجه شد:
[عکس: cfa%201.jpg]

اعتبار بین المللی: مدرک CFA معتبرترین مدرك حرفه اي در زمينه مدیریت مالی و سرمایه گذاری است که اعتبار آن نزد بسیاری از شرکت ها و نهادهای مالی و سرمایه گذاری بالاتر از  مدرک کارشناسی ارشد در رشته های  مالي از دانشگاه هاي معتبر جهان می باشد. بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان، رشته های خود را در زمینه مدیریت مالی و سرمایه گذاری منطبق با سرفصل های موسسه CFA تدوین و به تصویب این موسسه می رسانند. همچنین دارا بودن هریک از سطوح آزمون CFA، در پذیرش دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه ها تأثیر به سزایی دارد.
اين مدرك همچنین توسط بسياري از شركت‌هاي معتبر جهاني به عنوان نشاني از تخصص در زمينه امور مالي شناخته مي شود و برخورداري از آن براي داوطلبين احراز شغل هاي مرتبط با امور مالي يك مزيت بسيار مهم و گاها یک ضرورت محسوب مي شود. به عنوان مثال در اين زمينه، به اسامي شركتهايي كه بيشترين دارنده اين مدرك را در استخدام خود دارند اشاره مي كنيم:

 
  • JPMorgan Chase & Co
  • Lehman Brothers Inc
  • Mellon Financial Corporation
  • Merrill Lynch & Co., Inc
  • Morgan Stanley
  • PricewaterhouseCoopers International Limited
  • RBC
  • Scotiabank Group
  • State Street
  • TD Bank Financial Group
  • UBS
  • Wachovia Corporation
  • ABN AMRO
  • Allianz AG
  • Bank of America Corporation
  • Barclays Group
  • BMO Financial Group
  • CIBC
  • Citigroup
  • Credit Suisse Group
  • Deutsche Bank
  • FMR Corporation
  • The Goldman Sachs Group, Inc
  • HSBC
  • ING Groep N.V

كاربردی بودن مطالب: محتوای آموزشی CFA با هدف برآورده ساختن نیازهای تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه مالی و سرمایه گذاری طراحی شده است. علاوه بر این به دلیل پیچیدگی و پویایی حوزه مالی و سرمایه گذاری، محتوای آموزشی این استاندارد هر ساله توسط دارندگان این مدرک و سایر فعالان و صاحبنظران این حوزه مورد بازبینی قرار می گیرد تا ایده ها، مفاهیم و ابزارهای جدید پوشش داده شوند.


RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - hamed_physic - 21-06-2014

محتواي آموزشي (CBOK) برنامه CFA
شكل مقابل منابع اطلاعاتي آزمون كه اصطلاحا به آن CBOK گفته مي شود را نمايش مي دهد. ميزان اهميت هر مبحث در آزمونهاي مختلف نيز در اين شكل مشخص شده است. به عنوان مثال مباحث مرتبط با مديريت سبد و برنامه‌ريزي دارايي‌ها(Portfolio Managment & Wealth Planning) به صورت حلقه هاي آبي پر رنگ مشخص شده كه در هر سطح بزرگتر مي‌شود و بدین معناست که در سطح سه اهمیت و وزن بیشتری برای مطالب مرتبط با این مبحث نسبت به سطوح دیگر در نظر گرفته می شود.  محتواي هر يك از كتابها و همچنين وزن آنها در آزمون ها در ادامه مورد اشاره قرار گرفته است.
 
[عکس: cfa%202.jpg]
مجموعه CBOK در هر یک از  سطوح، از 6 کتاب تشکیل شده و مباحث آن به گونه­ای طراحی شده است که نیازهای علمی مورد نیاز برای یک سرمایه گذار فعال در سطح بین المللی را پوشش می دهند. جدول زیر خلاصه ای از اهداف و مطالب هر کتاب را نشان می دهد. همچنین اوزان امتحانی هر کتاب در سطح یک آزمون نیز در جدول زیر آمده است:
 
کتاب اول:
بخش اول- استانداردهای اخلاقی و حرفه ای (Ethical and professional Standards)[عکس: cfa%203.jpg]
به منظور حفظ حقوق سرمایه گذاران و همچنین تضمین سلامت بازارهای مالی، نهادهای قانونگذار، شرکتها و یا موسسات فعال در بازار، مجموعه ای از اصول اخلاقی را تدوین می نمایند. موسسهCFA  نیز استاندارد خاص خود را در این زمینه تدوین کرده است. شرکت های سرمایه گذاری می توانند با اتخاذ و اجرای این اصول، سلامت بازار مالی را بهبود بخشیده و اعتماد مشتریان خود را افزایش دهند. بر خلاف انتظار بسیاری از شرکت کنندگان، سوالات مربوط به این بخش  جزو سوالات مشکل آزمون محسوب می شوند. (ضریب آزمون= 15%)
بخش دوم- روش های کمی (Quantitative Methods)
فعالیت در بازارهای مالی و سرمایه گذاری بدون تسلط بر مفاهیم و ابزارهای ریاضی  ممکن نیست. در درس روشهای کمی، پرکاربردترین ابزارهای ریاضی مورد نیاز سرمایه گذاران معرفی می شود. ارزش زمانی پول، آمار و احتمال و تست فرضیه مهمترین اجزای این بخش محسوب می شوند. (ضریب آزمون= 12%)
  
کتاب دوم:[عکس: cfa%204.jpg]
اقتصاد (Economics)
سرمایه گذاری در بازار سرمایه بدون توجه به وضعیت اقتصادی کشور بی معناست. سرمایه گذاران نیاز دارند اصول حاکم بر اقتصاد و همچنین تاثیر پارامترهای اقتصادی همچون نرخ تورم و مفاهیمی چون دوران رونق و رکود و تاثیر آنها بر بازدهی سرمایه گذاری ها را بدانند. این درس در پاسخ به این نیازها طراحی و ارائه شده است.(ضریب آزمون= 10%)
 
کتاب سوم:[عکس: cfa%205.jpg]
تجزیه و تحلیل و گزارش دهی مالی (Financial Reporting and Analysis)
اطلاعات مالی را می توان مهمترین نوع اطلاعات برای بررسی وضعیت عملکرد یک شرکت دانست؛ بنابراین آگاهی از نحوه تحلیل این اطلاعات بسیار مهم و ضروری است. این بخش از CBOK، نحوه ارائه صورتهای مالی و همچنین نحوه تجزیه و تحلیل آنها را بیان می دارد. تسلط بر مفاهیم کتاب به معنای کسب توانایی در تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شرکتهای بین المللی (که ممکن است بر اساس استانداردهای متفاوتی تهیه شده باشند) است. (ضریب آزمون= 20%)
 
کتاب چهارم:
بخش اول- مدیریت مالی بنگاه (Corporate Finance)[عکس: cfa%206.jpg]
واحدهای مالی وظایف مختلفی دارند که از مهمترین آنها می توان به بودجه بندی سرمایه ای (ارزیابی اقتصادی طرح ها و پروژه ها)، تامین مالی، مدیریت سرمایه در گردش و حاکمیت بنگاه ها اشاره نمود. در این کتاب نحوه اخذ تصمیم اصولی در این موارد بیان می شود. (ضریب آزمون= 8%)
بخش دوم- مدیریت سبد سهام و طرح ریزی ثروت (Portfolio Management & Wealth Planning)
سرمایه گذاران به منظور بهینه نمودن ریسک و بازده سرمایه گذاری های خود، اقدام به تشکیل سبد سرمایه گذاری می نمایند. به منظور انتخاب بهترین ترکیب سرمایه گذاری، ابزارها و روشهای مختلفی وجود دارند که تحت عنوان مدیریت سبد از آنها یاد می شود. مباحث مرتبط با مدیریت سبد به تفصیل در سطوح مختلف CFA مورد بررسی قرار گرفته اند. (ضریب آزمون= 5%)
 
 
کتاب پنجم:بخش اول- سرمایه گذاری در بورس (Equity Investment)[عکس: cfa%207.jpg]
این کتاب به معرفی بورس های معروف دنیا، مفاهیم رایج در سرمایه گذاری در بورس، روشهای ارزشگذاری سهام و همچنین ریسکهای مرتبط با خرید سهام پرداخته است. (ضریب آزمون= 10%)
بخش دوم- اوراق قرضه (Fixed Income)
اوراق قرضه که در کشور ما با عنوان اوراق مشارکت شناخته می شوند یکی از گزینه های سرمایه گذاری هستند که ویژگی اصلی آنها ریسک نزدیک صفر آنهاست. اهمیت بالای این ویژگی باعث شده است که سرمایه گذاری در اوراق قرضه به عنوان یک از راه های مدیریت ریسک سبدهای سرمایه گذاری شناخته شود. این کتاب به بررسی انواع اوراق قرضه، نحوه قیمت گذاری و بررسی مزایا و معایب این اوراق می پردازد. (ضریب آزمون= 12%)
 
کتاب ششم:
بخش اول- ابزار مشتقه (Derivatives)[عکس: cfa%208.jpg]
ابزارهای مشتقه یکی از ابزارهای رایج در مدیریت ریسک به شمار می روند که به تازگی نیز در کشور ما معرفی شده اند. درک این ابزارها به دلیل مدل های ریاضی حاکم بر آنها از پیچیدگی بالایی برخوردار است. در این کتاب مفاهیم، انواع و همچنین نحوه قیمت گذاری این ابزارها معرفی می شود. (ضریب آزمون= 5%)
بخش دوم- سایر گزینه های سرمایه گذاری (Alternative Investment)
این کتاب به بررسی  دیگر گزینه های سرمایه گذاری (غیر از سهام و اوراق قرضه) نظیر املاک و مستغلات، صندوق های سرمایه گذاری و ... می پردازد.  (ضریب آزمون= 3%)
 
 
سرفصلهاي مورد بحث در آزمون CFA
 VII. Fixed Income
A. Types of Fixed-Income Securities and their Characteristics
B. Fixed-Income Markets
C. Fixed-Income Valuation and Return Analysis
D. Term Structure Determination and Yield Spreads
E. Analysis of Interest Rate Risk
F. Analysis of Credit Risk
G. Valuing Bonds with Embedded Options
H. Structured Products

VIII. Derivatives
A. Types of Derivative Instruments and their Characteristics
B. Forward Markets and Instruments
C. Futures Markets and Instruments
D. Options Markets and Instruments
E. Swaps Markets and Instruments
F. Credit Derivatives Markets and Instruments

IX. Alternative Investments
A. Types of Alternative Investments and their Characteristics
B. Real Estate
C. Private Equity/Venture Capital
D. Hedge Funds
E. Closely-held Companies and Inactively Traded Securities
F. Distressed Securities/Bankruptcies
G. Commodities
H. Tangible Assets with Low Liquidity

X. Portfolio Management and Wealth Planning
A. Portfolio Concepts
B. Management of Individual/Family Investor Portfolios
C. Management of Institutional Investor Portfolios
D. Pension Plans and Employee Benefit Funds
E. Investment Manager Selection
F. Other Institutional Investors
G. Mutual Funds, Pooled Funds, and ETFs
H. Economic Analysis and Setting Capital Market Expectations
I. Tax Efficiency
J. Asset Allocation (including Currency Overlay)
K. Portfolio Construction and Revision
L. Equity Portfolio Management Strategies
M. Fixed-Income Portfolio Management Strategies
N. Alternative Investments Management Strategies
O. Risk Management
(P. Execution of Portfolio Decisions (Trading
Q. Performance Evaluation
R. Presentation of Performance ResultsI. Ethical and Professional Standards
A. Professional Standard of  Practice
B. Ethical Practices

II. Quantitative Methods
A. Time Value of Money
B. Probability
C. Probability Distributions & Descriptive Statistics
D. Sampling and Estimation
E. Hypothesis Testing
F. Correlation Analysis and Regression
G. Time Series Analysis
H. Simulation Analysis
I. Technical Analysis

III. Economics
A. Market Forces of Supply and Demand
B. The Firm and Industry Organization
C. Measuring National Income and Growth
D. Business Cycles
E. The Monetary System
F. Inflation
G. International Trade and Capital Flows
H. Currency Exchange Rates
I. Monetary and Fiscal Policy
J. Economic Growth and Development
K. Effects of Government Regulation
L. Impact of Economic Factors on Inv.  Markets

IV. Financial Reporting and Analysis
(A. Financial Reporting System (IFRS & GAAP
B. Principal Financial Statements
C. Financial Reporting Quality
D. Analysis of Inventories
E. Analysis of Long-Lived Assets
F. Analysis of Taxes
G. Analysis of Debt
H. Analysis of Off-Balance-Sheet Assets
I. Analysis of Pensions, Stock Compensation
J. Analysis of Inter-Corporate Investments
K. Analysis of Business Combinations
L. Analysis of Global Operations
M. Ratio and Financial Analysis
V. Corporate Finance
A. Corporate Governance
B. Dividend Policy
C. Capital Investment Decisions
D. Business and Financial Risk
E. Long-Term Financial Policy
F. Short-Term Financial Policy
G. Mergers & Acquisitions & Corporate Restructuring

VI. Equity Investments
A. Types of Equity Securities and their Characteristics
B. Equity Markets: Characteristics, Institutions, Benchmarks
C. Fundamental Analysis and the Valuation of  Equity
D. Equity Market Valuation and Return Analysis
E. Special Applications of Fundamental Analysis
F. Equity of Hybrid Investment Vehicles


RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - hamed_physic - 21-06-2014

 

 نکاتی پیرامون آزمون CFA
  • CFA دارای سه سطح آزمون است. آزمون سطح 1، دو بار در سال (خردادماه و آذرماه) و آزمون سطح 2و3، یک بار در سال (خردادماه) برگزار می شود.
  • سوالات سطح 1و2 به صورت چند گزینه ای و سوالات سطح 3 ترکیبی از سوالات تستی و تشریحی می باشد.
  •  موسسهCFA،ا 300 ساعت مطالعه را برای تسلط بر مفاهیم در هر سطح پیشنهاد داده است.
  • آزمون به زبان انگلیسی برگزار می گردد.
  • این آزمون ها در خارج از کشور (امارات متحده عربی، ترکیه، هند، مالزی، سنگاپور و ...) برگزار می گردد.
  • سوالات آزمون CFA بر اساس مطالب مطرح شده در CBOK طراحی می شود. مرحله اول از این آزمون (CFA Level 1) در دو بخش صبح و بعد از ظهر (هر کدام 3 ساعت) برگزار می گردد. این آزمون مجموعا از 240 سوال (120 سوال در بخش  صبح و 120 سوال در بخش بعد از ظهر) تشکیل می شود.
  • برای ثبت نام باید به سایت موسسه CFA (www.CFAinstitute.org) رجوع نموده و به صورت آنلاین ثبت نام نمایید.
  • هزینه و مهلت ثبت نام سطح 1 آزمون در سال2014 (خرداد 1393) به شرح زیر می باشد (هر چه به زمان آزمون نزدیک تر شویم، هزینه ثبت نام افزایش می یابد):
مهلت زمانی ثبت نامهزینه ثبت نام کلی آزمون CFA
(فقط برای یکبار و ویژه کاندیداهای جدید)
+هزینه آزمون سطح1=هزینه نهایی25 September, 2013$440+$680=$112012 February,  2014$440+$800=$124012 March, 2014$440+$1170 $1610
  
  •  هزینه فوق شامل موارد زیر می گردد:
                 - ثبت نام در آزمون
                 - دریافت مجموعه آموزشی CBOK به صورت الکترونیکی (هزینه کتاب های چاپی به صورت جداگانه محاسبه می شود)

                 - شرکت در یک آزمون آزمایشی Mock Exam
  • شرکت کنندگان در آزمون صرفا مجاز به استفاده از دو نوع ماشین حساب خواهند بود که عبارتند از:
        1- Texas Instruments BA II Plus - including BA II Plus Professional
        2- Hewlett Packard 12C - including the HP 12C Platinum
 
آيا قبولي در آزمون‌های CFA دشوار است؟
با توجه به گستردگي مطالب و حجم بالاي موضوعات مطروحه، قبولی در اين آزمون ها چندان راحت نيست. شكل زير نرخ قبولي در اين آزمون ها را نشان مي دهد. همانطور كه مشاهده مي شود در طول زمان و به دنبال اقبال بيشتر افراد به شركت در اين آزمون، نرخ قبولي در اين آزمون ها كاهش چشمگيري داشته است.
 [عکس: cfa%209.jpg]
 [عکس: cfa%2010.jpg]


RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - Torkan - 01-12-2016

درود

در این پست و دو پست بعدی کتابهای بسیار مفیدی رو برای دو سطح امتحان CFA رو قرار میدم و در پست نهایی یه HANDBOOK که بسیار به درد بخور برای دوستانی که دارن خودشون رو آماده میکنن برای امتحان قرار داده شده است.

فایل اول : فایل خلاصه ی درختی 2015 ( 2015 Mindmaps ) برای CFA Level 1

بااحترام،
ترکان


RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - Torkan - 02-12-2016

فایل دوم : فایل خلاصه ی درختی 2015 ( 2015 Mindmaps ) برای CFA Level 2

بااحترام،
ترکان


RE: آزمون تحلیل گر مالی حرفه ای یا Chartered Financial Analystیا CFA - Torkan - 02-12-2016

فایل سوم : Standards Of Practice Handbook 2014 11th edition

بااحترام،
ترکان