آکادمیا کافه
تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور (/Thread-%D8%AA%D9%82%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4


تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور - soilman - 21-12-2011

درود

اولین سوال رو خودم مطرح می کنم...
کسی از دوستان می دونه MPS چه مدت طول میکشه و ایا مثلا برای ویزای امریکا و انگلستان و اینجور جاها مثل مستر های یک ساله ممکنه به مشکل بربخوره آدم باهاش؟

ایا این نوع برنامه ها مزیتی دارن؟
بیشتر واحدهای عملی هست یا تئوری؟
آیا مدرک تحصیلی هستن یا یه جور گواهینامه و اینها؟

با سپاس



RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج کشور - Behnoosh - 21-12-2011

منظور شما از MPS دقیقا چه می باشد؟
Master of Professional Studies؟
Master of Public Service program?



RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج کشور - Behnoosh - 21-12-2011

فرض را می گذاریم بر روی حالت اول چون احتمالا منظور شما Master of Professional Studies بوده است.اگر اینگونه نیست ناظم محترم بخش این نوشته را حذف بفرمایند.
اول باید عرض کنم این مستر را با نام MProfStudies بیشتر می شناسند.
درجه اعتبار این مستر دقیقا برابر با MA است معمولا تمامی قوانین ویزا و پذیرش که برای مستر هنر وجود دارد برای این نوع خاص از مستر نیز صادق است.تنها تفاوت هدف مستر ها می باشد.این مستر چندان مناسب برای ادامه تحصیل در مقطع PhD نمی باشد بلکه شما را برای ورود به بازار کار آماده می کند.تا جایی که اطلاع دارم برخی دانشگاه های مشهور جهان مانند دانشگاه جرج واشنگتون،جرج تاون،کرنل،مریلند و دانشگاه ایالتی نیویورک نیز این مستر را ارائه می دهند و مدرکش کاملا به عنوان یک مستر معتبر است.
درباره انگلیس اطلاعی ندارم ولی مطلع هستم در استرالیا و نیوزلند هم این مستر ارائه می شود.



RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج کشور - soilman - 21-12-2011

درود

بله..منظورم Master of Professional Studies بود....
در مورد طول دوره پس همان مانند مستر خواهد بود؟

بیشتر از این نظر نگاه می کنم که ایا می تونه برای کسی مثه من که قراره سال دیگه مسترشو بگیره بعد از اون همانطور که شما اشاره کردید با جنبه های عملی قضیه آشنا بشه، انتخاب این گزینه مفید باشه؟

ولی اگر برای دکترا شانس رو میاره پائین باید کمی تامل کرد با این حساب...

با سپاس



RE: تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج کشور - Behnoosh - 21-12-2011

طول دوره به مانند سایر دوره های مستر می باشد که معمولا 1-2 سال است و به هیچ وجه یک دوره آموزشی کوتاه مدت به حساب نمی آید.
گویا منظور خود را درباره مناسب نبودن جهت PhD درست بیان ننمودم.این دوره کمتر به مسائل تحقیقاتی می پردازد و تاکید بر بخش عملی کار است در حالی که دوره دکترا به جهت یافتن مهارت های تحقیقاتی می باشد.برای کسانی مانند شما که بعد از مستر خود یک MPS می گذرانند این دوره تاثیر منفی برای پذیرش دکترا نخواهد داشت و حتی مفید هم خواهد بود چراکه اثبات می کنید با وجه عملی کار نیز آشنایی لازم را دارید.



انواع مدارک تحصیلی - mechanical-eng - 17-01-2012

سلام
ممنون میشم فرق اینا رو بگین:
Master of Science (M.S.)
Master of Engineering (M.Eng)
Doctor of Philosophy (Ph.D)
Doctor of Engineering (D.Eng




RE: واژه‌نامه پذیرش - Babak - 18-01-2012

M.S و M.Eng هر دو فوق لیسانس هستند ولی M.Eng معمولا کاربردی‌تر هست و برای کسانی که می‌خوان وارد بازار کار بشن مناسب‌تره تا برای کسانی قصد ادامه تحصیل دارند. معولا M.Eng کارهای تحقیقاتی نداره و دانشجو بیشتر مهارت‌های کاری رو یاد می‌گیره و درس می‌گذرونه. به همین خاطر داشتن M.Eng برای گرفتن پذیرش PhD خیلی مناسب نیست.

تفاوت PhD و D.Eng هم مشابهه. D.Eng بیشتر شامل یادگیری مهارت‌های پیشرفته مهندسی و رهبری تیم‌های مهندسی هست و چندان کار تحقیقاتی نداره، به همین خاطر معمولا با داشتن D.Eng‌ نمی‌شه برای استادی دانشگاه اقدام کرد، ولی PhD عمدتا شامل کارهای تحقیقاتی هست و هدفش تربیت محقق هست.



RE: واژه‌نامه پذیرش - mechanical-eng - 18-01-2012

(18-01-2012, 10:51 AM)Babak نوشته: M.S و M.Eng هر دو فوق لیسانس هستند ولی M.Eng معمولا کاربردی‌تر هست و برای کسانی که می‌خوان وارد بازار کار بشن مناسب‌تره تا برای کسانی قصد ادامه تحصیل دارند. معولا M.Eng کارهای تحقیقاتی نداره و دانشجو بیشتر مهارت‌های کاری رو یاد می‌گیره و درس می‌گذرونه. به همین خاطر داشتن M.Eng برای گرفتن پذیرش PhD خیلی مناسب نیست.

تفاوت PhD و D.Eng هم مشابهه. D.Eng بیشتر شامل یادگیری مهارت‌های پیشرفته مهندسی و رهبری تیم‌های مهندسی هست و چندان کار تحقیقاتی نداره، به همین خاطر معمولا با داشتن D.Eng‌ نمی‌شه برای استادی دانشگاه اقدام کرد، ولی PhD عمدتا شامل کارهای تحقیقاتی هست و هدفش تربیت محقق هست.
ممنون بابک جان
از نظر فاند چطور؟ بین PhD و D.Eng تفاوت وجود داره؟؟؟
ضمنا کسیکه علاقمند به حضور در صنعت هست کدوم توصیه میشه؟ منوط به اینکه بخواد توی صنعت در قسمتهای تحقیقاتی کارکنه؟ فکر کنم خودشما هم توی کار تحقیقاتی هستید!




RE: واژه‌نامه پذیرش - Babak - 19-01-2012

راستش من در بین دانشگاه‌های امریکا دانشگاه‌هایی که D.Eng ارائه کنند زیاد سراغ ندارم و نمی‌دونم شرایط فاند براش به چه صورت هست.
برای کسانی که در صنعت می‌خوان کار تحقیقاتی انجام بدن PhD بهتره.


RE: واژه‌نامه پذیرش - studentz - 20-01-2012

سلام

licentiate در دیکشنری یعنی A degree from certain European and Canadian universities ranking just below that of a doctor.،

یعنی کسی که licentiate باشه، مدرک دکتری نمی گیره؟ مدرک پایین تر از دکتری یعنی چی؟ بین مستر و دکتری؟

PEng هم مثل D.Eng هست؟

ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید.