آکادمیا کافه
آشنایی با استانها و شهرهای مختلف کانادا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: آشنایی با استانها و شهرهای مختلف کانادا (/Thread-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)



آشنایی با استانها و شهرهای مختلف کانادا - Cortex - 17-01-2011

کاربران عزیز، در این تاپیک مسائل مربوط به محیط شهرها و استان های کانادا مورد بحث قرار می گیرد. سعی شده تا شما عزیزان با تک تک شهر های کانادا بخوبی آشنا شوید.
موفق باشید.
برای شروع ابتدا با نقشه کشور کانادا و سپس استان های کانادا کار را آغاز می کنیم:

[عکس: 314cf0bfedcffb3.gif]





RE: آشنایی با استانها و شهرهای مختلف کانادا - Cortex - 20-01-2011

Torronto

تاریخچه:
حیات انسانی در منطقه تورنتو یعنی شمال دریاچه انتاریو به حدود 11,000 سال پیش برمی گردد. زمانیکه انسان های اولیه پس از عصر یخی از سمت جنوب به این سو حرکت کردند.
اما ارتباط مستقیم با اروپائیان که در واقع بنیانگذاران کانادا هستند در قرن هفدهم انجام شد. در قرن 18 فرانسه اقدام به ایجاد مراکز تجاری کوچک در منطقه کرد . اما زندگی اجتماعی پا نگرفت تا زمانیکه در سال 1787 دولت بریتانیا ، تورنتو را از منطقه می سی ساگا خریداری و به دنبال آن در سال 1793 "جان گراوز سیمکو" معاون فرماندار کانادای شمالی اقدام به ایجاد پست های نظامی برای حفاظت از امنیت مستعمره در قبال حملات آمریکایی ها کرد.او منطقه تحت سیطره خود را "یورک" نامید و مرکزیت ایالت را از مرز آسیب پذیر نیاگارا به محل جدید منتقل کرد.
تورنتو در زبان سرخ پوستان محلی به معنی "محل دیدار" است، اما معنی "محلی که درختان در آب می رویند" نیز برای آن ذکر شده است.
یورک به آرامی رشد کرد و در سال 1814 دارای 720 نفر جمعیت گردید. و در همانزمانها درگیر چندین جنگ شد . از جمله در سال ۱۸۱٣ که هنوز نام یورک را بر خود داشت، به دست نظامیان آمریکایی به آتش کشیده شد. اما پس از آن شهر به سرعت رشد کرد و به دلیل قرار گرفتن مرکزیت مستعمره در منطقه و موقعیت جغرافیایی مناسب ، فروشگاه ها ، مدارس و امکانات حمل و نقل ایجاد شد . در سال 1834 ایالت تصمیم به تأسیس شهر تورنتو برای ایجاد تمرکز بیشتر برای ارائه نیازهای جامعه جدید نمود.در حالیکه در آنزمان جمعیت به نزدیک 10 هزار نفر رسیده بود.

رشد جمعیت همچنان ادامه یافت تا سال 1851 که به بیش از 30 هزار نفر رسید. اکثر جمعیت را در آنزمان ایرلندی ها تشکیل می دادند. مشکلات فراوانی طی این مدت گریبانگیر شهر بود ، از مشکلات اقتصادی و شورش های منطقه ای گرفته تا شیوع وبا و تیفوس .اما وقتی در سال 1853 اولین قطار از تورنتو خارج شد، کم کم شهر شکل گرفت و روابط با همسایگان ، لوله کشی آب ، سیم کشی برق و ساختمان های بزرگ عمومی نظیر "سنت لورنس هال" و " کلیسای سنت جیمز" بنا نهاده شد.

بین سال های 1849 تا 1852 تورنتو دوبار به عنوان پایتخت کانادای متحد انتخاب شد.
در اواسط قرن 19 روند صنعتی شدن شهر آغاز شد و به خصوص پس از اتحاد ایالت های کانادا، جمعیت 208,000 نفری سال 1901 پس از پیشرفت های صنعتی ، تجاری و آموزشی به 667,000 نفر در سال 1941 رسید.

در سال 1904 آتش سوزی بزرگی بخش اعظم مرکز شهر را نابود کرد. این حادثه بیش از 10 میلیون دلار خسارت باقی گذاشت.ولی مجددا بازسازی شد.این امر باعث تصویب مقررات شدید مقابله با آتش سوزی و تشکیل دپارتمان قدرتمند آتش نشانی شد.

موزه سلطنتی انتاریو در سال 1912 و سمفونی تورنتو در سال 1922 در رقابت با مونترآل تأسیس شد.
اواخر قرن 19 تورنتو میزبان مهاجران جدید از ملیت های آلمانی ، ایتالیایی و یهودیان اروپای شرقی شد و به دنبال آن چینی ها ، روس ها ، لهستانی ها و دیگر اتباع اروپای شرقی به آنان پیوستند و اکثر انها در مناطق شلوغ شهر همچون "the Ward " جایی بین خیابان Bay که بزرگترین محل تجاری و درمانی تورنتو محسوب می شود ، سکنی گزیدند.
در طول همین سال ها تورنتو مشغول رقابت با مونترآل در امور مختلف بود .در سال 1920 تورنتو از نظر جمعیتی و اقتصادی بعد از مونترآل که قدمت بیشتری داشت ، قرار گرفت.
در سال 1934 بازار سهام تورنتو رتبه اول کشور را کسب کرد. در جریان جنگ جهانی دوم ، پناهندگانی از کشورهای ایتالیا و پرتغال بزرگترین گروه کارگری شهر را تشکیل دادند.
از سال 1960 و با تصویب مقررات جدید، مهاجران از سراسر جهان به سمت تورنتو روی آوردند.حتی انگلیس زبانهایی از سایر ایالت های کانادا نیز تورنتو را برگزیدند.
احداث مترو در خیابان یانگ - تورنتو - 1949
به این ترتیب جمعیت تورنتو فراتر از مونترال گردید و در سال 1976 با جمعیتی بیش از 2 میلیون نفر، به مهمترین شهر اقتصادی و فرهنگی کانادا مبدل شدو بسیاری از کمپانی ها دفتر مرکزی خود را از مونترآل به تورنتو انتقال دادند.

مترو پولیتن تورنتو
در سال 1954 شهر تورنتو به مناطق محلی مستقل تقسیم شد که به متروپولیتن تورنتو مشهور گردید.این امر به دنبال سرعت رشد شهری و لزوم پرداختن سریع تر و بهتر به توسعه شهری در مناطق مختلف انجام شد.دولت متروپولیتن اقدام به ارائه خدمات شهرداری شامل بزرگراه ها ، آبرسانی شهری و حمل و نقل عمومی و ... کرد . در سال 1967 ، هفت شهرداری کوچک منطقه با ادغام در یکدیگر " تورنتوی بزرگ" یا "کلان شهر تورنتو " را تأسیس کردند که از شهرداری 6 شهر شامل تورنتو، یورک شرقی، یورک شمالی، یورک، اسکاربورو و اتوبیکوک تشکیل می شد.

در سال 1998 نیز شهرداری مرکزی تورنتوی بزرگ تأسیس شد.
این شهر همچنین در طی ۲۰۰ سال گذشته به نامهای مادی یورک، هاگ تان، دبیگ اسموک، تورنتوی خوب و مرکز جهان نیز، نامیده شده است.

تورنتوی فعلی:

تورنتوی فعلی با عنوان GTA) Great Toronto Area ) یا تورنتوی بزرگ ( چیزی شبیه تهران بزرگ!) از خود تورنتو و چهار منطقه اصلی York، Peel، Durhamو Halton تشکیل شده است.


تورنتو مرکز استان انتاریو و بزرگ‌ترین شهر کانادا است. این شهر با وسعت 640 کیلومتر مربع از شهرهای جهانی به شمار می‌آید. برطبق آخرین آمارگیری انجام شده در سال ۲۰۰۴، تورنتو بیش از ۲.۵ میلیون نفر جمعیت دارد.
تورنتو قسمتی از ناحیهٔ نعل اسب طلایی (Golden Horseshoe ) در استان انتاریو به حساب می آید. نعل اسب طلایی ناحیه‌ای با تراکم شدید جمعیت است که ۲۳ درصد از جمعیت کل کانادا را دربرمی‌گیرد.
بیش از نصف ساکنین تورنتو را مهاجرین تشکیل می دهند که از 100 کشور جهان آمده اند. به همین دلیل تورنتو بزرگترین شهر چند فرهنگی جهان محسوب می شود ، جاییکه 152 زبان بین مردم آن جریان دارد.

تورنتو شهری با موقعیت‌های شغلی بسیار است و یک ششم شغل‌های موجود در کانادا در داخل شهر تورنتو قرار دارند.
تورنتو به عنوان «ماشین اقتصادی کانادا» شناخته می‌شود. به‌خاطر تنوع نژادهای مختلف موجود در ، این شهر هم‌چنین به نام «پایتخت ملیت‌های مختلف» نامیده می‌شود.
برج مشهور " CN Tower " بلندترین سازه جهان در این شهر قرار دارد.
به‌خاطر فراوانی دفاتر کار در رشته‌های مختلف، رقم بالای کارگران و مؤسسات فرهنگی، و گوناگونی انجمن‌های هنری در تورنتو، این شهر دارای یکی از متنوع‌ترین اقتصادهای موجود در امریکای شمالی است.


تورنتو یکی از امن‌ترین شهرهای امریکای شمالی به حساب می‌آید و آمار جرایم به وقوع پیوسته در آن از هر شهر اصلی در ایالات متحده کم‌تر است. در میان شهرهای کانادا هم تورنتو دارای یکی از کم‌ترین آمار جرم است.
تورنتو از لحاظ آب و هوایی گرم تر از اتاوا و مونتریال و سرد تر از ونکوور محسوب می شود. متوسط دما در چهار ماه سال، بین دسامبر و مارچ، منفی است.
در سال ۱۹۹۴، نشریه اکونومیست، تورنتو را بهترین شهر جهان برای زندگی نامید. هرچند که در سال ۲۰۰۵ ونکوور در این مورد جایگزین تورنتو شد، اما تورنتو همواره در لیست ده شهر دنیا قرار دارد که برای زندگی مناسب ترین هستند.
به اهالی تورنتو Torontonian گفته می شود.
اکثر ایرانیان مهاجر دربخش North York و ادامه شمالی آن به نام Richmond Hill زندگی می کنند.
Montreal

مونترال دومین شهر بزرگ و یکی از سه شهر مهم کانادا، زمانی مهم‌ترین شهر کانادا از نظر تولید ثروت و تا قبل از ۱۹۷۶ بزرگترین شهر این کشور بود اما پس از آغاز شدن بحث‌هایی در مورد استقلال کبک که منجر به خروج بخشی از ثروت و قدرت شهر و انتقال آن به تورنتو شد کم کم تورنتو گوی سبقت را از آن ربود. با این حال همچنان به دلیل اهمیت‌های سوق‌الجیشی، اقتصادی، توریستی و فرهنگی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و به رغم شهرت یافتن برخی از فعالیت‌های هنری چون جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو، کماکان پایتخت فرهنگی کانادا محسوب می‌شود. خصوصاً که هزاران نویسنده، هنرمند و روزنامه‌نگار ساکن این شهر به هر دو زبان رسمی کانادا، انگلیسی و فرانسه به تولید فرهنگی و هنری اشتغال دارند.

مهم‌ترین پارامترهای اجتماعی- اقتصادی شهر عبارتند از:
جمعیت بیش از ۳۶۳۵۵۷۱ (بر اساس سرشماری سال ۲۰۰۶) در ناحیه مونترال بزرگ
نرخ بیکاری ۸.۲ درصد در فوریه ۲۰۰۹
قیمت متوسط خانه ۲۲۸ هزار دلار
متوسط اجاره ماهانه یک اپارتمان دو اطاق خوابه ۶۳۶ دلار
نرخ رشد سالانه ۱.۰۶ درصد
زبان رسمی شهر فرانسه (دومین شهر فرانسه زبان جهان بعد از پاریس) است و ۷۰.۵ درصد خانوارهای شهر به این زبان تکلم می‌کنند.

از نظر هزینه در میان سه ابرشهر تورنتو، ونکوور و مونترال، مونترال از نظر ارزانی شهرت دارد. به عنوان مثال هزینه اجاره یک واحد آپارتمانی دو خوابه در مونترال بطور متوسط بین ۳۷ تا ۴۰ درصد از تورنتو و ونکوور کمتر است. تقریباً همین نسبت در مورد سایر هزینه‌ها هم صادق است.

آب و هوا
زمستانها در مونترال سرد و تابستان در بعضی روزها شرجی است. سخت ترین سرما مربوط به ماه ژانویه است و دما تا منهای ۱۴ پایین می‌رود و در تابستان تا ۲۶ درجه در ماه جولای بالا می‌رود.
بیشترین بارش باران مربوط به ماههای ژوئن تا سپتامبر با حد اکثر در اگست (اوت) و بیشترین میزان بارش باران در ماههای دسامبر تا فوریه با حداکثر در دسامبر است. هوای مونترال معمولاً در زمستان، چند درجه‌ای سردتر از تورنتو است اما شدت بادهای سرد آن کمتر است.

جغرافیای شهری
استان کبک از نظر معماری شهری، تفاوت چشمگیری با نقاط دیگر آمریکای شمالی دارد و برخلاف مثلاً تورنتو که مشابه شهرهای آمریکاست، مونترال شباهت زیادی به شهرهای اروپایی خصوصاً فرانسه دارد و به همین دلیل به پاریس آمریکای شمالی شهرت دارد. از این نظر، معماری آن برای ایرانیان بسیار آشناست. وضعیت خراب آسفالت خیابان‌ها هم ایرانیان را به شدت به یاد تهران می‌اندازد!
مونترال به دلیل قدمتش از زیبایی‌های تاریخی زیادی برخوردار است. همچنین موقعیت جغرافیایی آن در جزیره مونترال و در کنار رودخانه‌های سنت لورنس و اتاوا و تپه سه سر مونت رویال (که نام شهر از آن گرفته شده) سبب شده که شهر از چشم‌اندازهای زیبایی برخوردار شود و از این نظر یک مکان جذاب برای مسافرت‌های توریستی است. قدمت شهر و بناهای زیبایی چون کلیسای سنت ژوزف (بلندمرتبه‌ترین کلیسای جهان) بهانه دیگری برای علاقه‌مندی جهانگردان فراهم می‌آورد.

اوضاع کلی اقتصادی
هر چند صنایع بسیاری در حوزه‌های متنوع صنعتی، معدنی و کشاورزی در استان فعالند اما رونق آن به اندازه دو شهر تورنتو و کلگری نیست. همچنین متوسط حقوق در این استان از استان‌هایی نظیر بریتیش کلمبیا، البرتا و انتاریو به مراتب پایین تر است به همین دلیل برخی از متخصصین پس از تثبیت شدن در این استان، با یافتن شغل مناسب‌تر در انتاریو، استان‌های غربی و حتی آمریکا، به آن مناطق نقل مکان می‌کنند.

وضعیت ویزا
به دلیل وضعیت خاصی که این استان دارد تنها استانی است که بطور جداگانه اجازه صدور ویزاهای مهاجرتی را دارد و همین کمک می‌کند تا در رقابت با ویزاهای فدرال، شرایط آسانتری را برای پذیرش اجرا کند.

شرایط تحصیلی
استان کبک و شهر مونترال را باید بهشت علاقه‌مندان به ادامه تحصیل دانست. درحالیکه تعدادی از معتبرترین دانشگاه‌های کانادا (در صدر آن دانشگاه قدیمی مک‌گیل) در این شهر واقع هستند، شهریه آن از بسیاری از دانشگاه‌های کانادا کمتر است. مهمتر اینکه شهروندان کبکی (منظور متولدین کبک، لندد شدگان در این استان، یا کسانیکه بیش از یک سال ساکن آن بوده‌اند) شهریه‌ای معادل نیمی از دیگر ساکنان کانادا و حدود یک چهارم دانشجویان بین‌المللی می‌پردازند. دولت کبک وام کم‌بهره مناسبی به دانشجویان کبکی می‌دهد و با اتمام موفقیت آمیز تحصیل، نیمی از این وام بخشوده می‌شود.
در مونترال هم دانشگاه‌های انگلیسی زبان (مک‌گیل و کونکوردیا) و هم فرانسه زبان (مونترال) فعال هستند و بسته به علاقه می‌توانید در هر کدام ثبت نام نمایید. اگر علاقه‌مند به تحصیل در مقطع دکترا اما با زبان انگلیسی هستید می‌توانید در دانشگاه مونترال که شهریه به مراتب کمتری نسبت به مک‌گیل طلب می‌کند به شرط ارائه پایان نامه به زبان انگلیسی ثبت نام کنید و سپس تمامی واحدهای لازم را به صورت میهمان در دانشگاه‌های انگلیسی زبان بگذرانید. دانشگاه فرانسه لاوال در فاصله بسیار اندک از مونترال یک فرصت تحصیلی دیگر برای ساکنین این شهر است.

حمایت‌های دولتی
دولت کبک به جهت ارائه انواع حمایت‌ها از خانواده‌های کم درآمد، زنان سرپرست خانوار و ازکارافتادگان شهرت دارد. البته همین نکته سبب انتقاد سایر استان‌ها از این استان به دلیل کسری بودجه مداوم آن در بخش بهداشت و درمان شده است. همچنین این استان یک برنامه حمایتی گسترده در مورد مهدکودک‌ها را اجرا می‌کند که در آن به تمامی خانواده‌های کبکی با هر میزان درآمد برای فرستادن فرزندانشان به مهدکودک کمک دولتی تعلق می‌گیرد. بدین ترتیب هر خانواده کبکی برای هر فرزند ثبت نام شده در یک مهدکودک تنها حدود 200 دلار در ماه می‌پردازد. برای خانواده‌های کم درآمد این کمک فزونی می‌یابد و تقریباً تمام هزینه‌های مهدکودک را شامل می‌شود.

امکانات حمل و نقل عمومی
مونترال دارای بهترین سیستم حمل و نقل درون شهری در کاناداست که مجموعه‌ای از اتوبوسها و خطوط مترو را تشکیل می دهد و از طریق آن به همه نقاط شهر دسترسی وجود دارد. هزینه حمل و نقل عمومی در مونترال، اگر از کارت‌های ثابت ماهانه (Monthly Pass) استفاده کنید حدود 33 درصد از تورنتو ارزانتر است. برای کسانیکه از وسیله نقلیه شخصی استفاده می‌کنند، مونترال یک جنبه مثبت (بزرگ) و دو جنبه منفی دارد. جنبه مثبت آن نرخ بسیار پایین بیمه خودرو است که به هیچ وجه قابل مقایسه با انتاریو نیست. جنبه منفی آن اول، قیمت اندکی گرانتر بنزین (به دلیل مالیات بیشتر دولت بر سوخت) است. البته با تغییری که در سیستم مالیات بر مصرف انتاریو از سال 2010 اعمال خواهد شد (و در یک پست جداگانه به آن خواهیم پرداخت) این تفاوت از میان خواهد رفت.
مورد دوم، هزینه گران پارکینگ در شهر خصوصاً مناطق مرکزی Downtown است بطوریکه در برخی مناطق هزینه ماهانه پارکینگ آپارتمان‌ها رقم قابل توجهی می‌شود. به همین دلیل و به دلیل سیستم بسیار راحت حمل و نقل عمومی بسیاری از ساکنان مناطق مرکزی شهر قید خودرو شخصی را می‌زنند و تنها از سیستم عمومی بهره می‌برند و در صورت نیازهای گهگاهی به خودرو شخصی، آن را کرایه می‌کنند. (در مورد کرایه خودرو، در بخش 100 روز اول در کانادا توضیح خواهیم داد.)

آشنایی با دو زبان
با اینکه این فرصت وجود دارد که یک تازه وارد هر دو زبان انگلیسی و فرانسه را در شهر آموزش ببیند و کمک هزینه خوبی هم برای فراگیری زبان فرانسه پرداخت می‌شود اما یادگیری هیچکدام از این دو اضطراری نیست بدین معنا که کسانی سال‌ها در این شهر زندگی کرده‌اند در حالیکه تنها با یک زبان رسمی آشنایی داشته‌اند. اگر انگلیسی شما بهتر است، توصیه می‌شود که در بخش غربی شهر که تمرکز مشاغل و ساکنان بر روی زبان انگلیسی است سکنا گزینید.
Vancouver

ونكوور كه يك شهر بزرگ با آب‌وهوايي معتدل است، جزو چندنژادترين شهرهاي جهان به حساب مي‌آيد. بيش از چهل درصد از جمعيتش، انگليسي‌تبار و سي درصد فرانسوي‌ هستند. عده زيادي آلماني، ايراني، هلندي و اوكرايني نيز در اين شهر زندگي مي‌كنند.ونكوور جزو ايالت بريتيش كلمبيا در نواحي جنوب‌غربي كانادا منطقه‌اي كوهستاني است و داراي جنگل، درياچه و دره‌هاي محفوظ با زمين‌هاي كشاورزي حاصلخيز مي‌باشد. در واقع شهرهاي ونكوور غربي و شمالي به وسيله خليج برارد از اقيانوس جدا شده و مجموعه كل اين دو شهر، ونكوور ناميده مي‌شود. ونكوور در ساحل اقيانوس آرام واقع شده و تابستاني گرم و كاملا خشك و زمستاني با هواي ملايم و ابري و مرطوب دارد. به طور كلي هواي اين منطقه معتدل بوده و ميانگين حداكثر دما در گرم‌ترين ماه به 22 درجه و در سردترين ماه به 5 درجه سانتيگراد مي‌رسد.

موقعيت ونكوور
ونكوور از شهرهاي بندري مهم و بزرگ‌ترين كلان‌شهر غرب كاناداست. جمعيت ونكوور در سال 2007، 58 هزار و 792 نفر به انضمام جمعيت حومه اين كلان‌شهر به دو ميليون و 180 هزار و 737 نفر رسيد. بنابراين ونكوور سومين شهر پرجمعيت و بزرگ كانادا محسوب مي‌شود. اين شهر بين خليج برارد از شمال و دلتاي رودخانه فريزر از جنوب قرار گرفته است.

مردم ونكوور
سابقه سكونت بوميان در اين منطقه به حدود نه هزار سال پيش مي‌رسد. در سال 1791 دريانوردان اسپانيايي و در راس آنها «جورج ونكوور» انگليسي اولين كاشفان غربي بودند كه به اين منطقه دست يافتند و جويندگان طلا نيز در سال 1861 به اين ناحيه پا گذاشتند. پس از آن با تاسيس يك كارخانه الوارسازي، شهركي براي كارگران احداث شد كه «گرنويل» نام داشت و شهري كه در آن، اين كارخانه داير شده بود، به همين نام منسوب شد اما بعدها به افتخار ناخدا جورج ونكوور – كاشف اين ناحيه – رسما شهر به «ونكوور» تغيير نام داد.
زبان رسمي در اين شهر، انگليسي و فرانسوي است كه هر دو زبان موقعيت يكساني دارند. البته به دليل تعداد زياد مهاجران آسيايي در دو دهه گذشته به ويژه از كشور چين، زبان چيني سومين زبان رايج ونكوور است ولي برنامه‌هاي راديو و تلويزيون بيشتر به زبان انگليسي است. از طرفي ميزان بزهكاري در اين منطقه بسيار پايين و جزو مناطق امن به حساب مي‌آيد.
دراين شهر مردم با اينترنت مانوس شده‌اند و اكثر خريدهاي خود را به صورت اينترنتي و با استفاده از مكالمات محلي رايگان انجام مي‌دهند، همچنين هزينه زندگي در ونكوور بسيار كم و تورم پايين است و كارمندان از ميزان حقوق بالايي برخوردار هستند به طوري كه قيمت مسكن در مناطق حومه و روستايي شهر، بسيار ارزان است. همچنين سازمان ملل، كيفيت زندگي در كانادا را بالاترين كيفيت زندگي در جهان مي‌داند.

امكانات شهري
راه‌هاي ارتباطي مناسبي در اين شهر وجود دارد و خطوط هوايي امكانات خود را با ارزان‌ترين قيمت ارائه مي‌دهند. ميزان تراكم اتومبيل در شهر بالاست و گاهي مردم با هواي آلوده روبه‌رو مي‌شوند، همچنين اتومبيل نيز نسبت به كشورهاي اروپايي ارزان‌تر است.مدارس تمام‌وقت در اين منطقه براي افراد از سن پنج تا شانزده سال اجباري و معمولا رايگان بوده و تعدادي از مدارس خصوصي تحت نظارت كليسا داير شده و تدريس در آنها به زبان انگليسي صورت مي‌گيرد.
به دليل وجود مهاجرت‌هاي زياد از كشورهاي آسيايي مسلمان به كانادا، يك مركز مطالعات فرهنگ اسلامي در ونكوور تاسيس شده كه در اين مكان كتابخانه اسلامي، محل برگزاري سخنراني‌ها و سالن‌هاي متعدد براي اجراي مراسم ديني از جمله اعياد به چشم مي‌خورد.اين شهر داراي بيمارستان‌ها و پزشكان مجربي است و عنوان ارائه‌دهنده بهترين خدمات اورژانس جهان را به خود اختصاص داده است. پول رايج اين شهر دلار كاناداست و ساعات كار قانوني چهل ساعت در هفته مي‌باشد، همچنين در بسياري از مشاغل چه در بخش خصوصي و چه دولتي، دانستن زبان فرانسوي الزامي است.كتابخانه «وست‌ونكوور» يكي از بزرگ‌ترين كتابخانه‌هاي كاناداست كه در آن كتاب‌هاي گران‌قيمت و ناياب مرجع به انواع زبان‌هاي مختلف دنيا يافت مي‌شود. كالج «كپيلانويك» كالج معتبر دولتي در اين شهر است كه سالانه پانصد دانشجوي خارجي را پذيراست.پل معلق معروف شهر ونكوور، سمبل اين شهر و يكي از راه‌هاي ارتباطي مهم بين منطقه مسكوني و تجاري اين شهر است.

با توجه به ميزباني شهر ونكوور براي المپيك زمستاني 2010 مقام‌هاي عالي‌رتبه اين شهر تصميم به ساخت پلي به موازات پل قبلي گرفته‌اند كه ميزان رفت‌وآمد اتومبيل‌ها كاهش يابد و ترافيك سنگين ايجاد نشود.به طور كلي ونكوور يكي از بهترين مكان‌ها براي زندگي است. موسسه مرسر، نتيجه مقايسه كيفيت زندگي در شهرهاي جهان را منتشر كرده كه ونكوور با 106 امتياز در مقام سوم، بعد از زوريخ و ژنو قرار گرفته است.همچنين در سال‌هاي 2001 تا 2003 به طور متوالي مقام اول را در دست داشت.

عوامل انتخاب اين شهر را مي‌توان شرايط و ثبات اجتماعي و سياسي، وضع اقتصادي، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش، مسكن، حمل و نقل عمومي و در مجموع 39 عامل كليدي كيفيت زندگي ذكر كرد كه اين شهر همه اين عوامل را داراست.
Ottawa


اتاوا محل قرارگیری پارلمان و مقر فرماندار کل است. اُتاوا با اینکه پایتخت کانادا است ولی جزو سه شهر بزرگ این کشور (تورنتو، مونتریال و ونکوور) بشمار نمی‌آید. از لحاظ آب و هوایی اتاوا یکی از سردترین پایتخت های دنیا می باشد.
از لحاظ جفرافیایی اُتاوا در مرز انتاریو و کبک و در شمال شرقی تورنتو و غرب مونتریال قرار دارد.اتاوا يك شهر دو زبانه است. تمامي ادارات و سازمانهاي دولتي به دو زبان انگليسي و فرانسه مي توانند جوابگوي مردم باشند. نيمي از مردم اين شهر انگليسي زبان و 32% فرانسوي زبان مي باشند.
بر خلاف تورنتو، چمعیت مهاجران چشم بادامی و هندی - پاکستانی، بسیار کم است و سیمای جمعیتی آن غریی تر است.

آب و هوا
در شهر اتاوا درجه حرارت در فصلهاي مختلف سال بسيار متفاوت است. در زمستانهاي سرد و طولاني اين شهر كه از اواسط ماه نوامبر شروع مي شود و تا نيمه هاي آوريل ادامه دارد سرماي هوا گاه تا 46 درجه زير صفر هم مي رسد. فصل بهار در اتاوا كوتاه بوده و به 2 ماه هم نمي رسد ولي در همين مدت كم، هوا بسيار مطبوع بوده و بيشتر روزها باراني مي باشد. در تابستان كه تقريبا از ژوئن تا پايان اگوست ادامه دارد گرماي هوا تا 36 درجه سانتيگراد هم مي رسد و به دليل آنكه رطوبت هوا بسيار بالاست، گرما شديدتر حس مي شود. در فصل پاييز كه آن هم كوتاه است هوا رو به سردي گذاشته و بارش باران و بعضا برف، آمدن فصل زمستان را خبر مي دهد.

از شهر تهران تا اتاوا مسيرهاي پروازي متعددي وجود دارد، يكي از آنها از مسير تهران، آمستردام(هلند)، مونترال مي باشد كه در اينحالت مي توان از طريق سرويسهاي اتوبوسي خود شركت هواپيمايي فاصله 2 ساعته بين مونترال تا اتاوا را طي كرد و يا با هواپيما به سمت اتاوا پرواز كرد، مسير ديگر كه سريعتر است مسير تهران، لندن، اتاوا مي باشد. طول پرواز تهران- لندن حدود 5 ساعت و نيم و پرواز لندن-اتاوا حدود 7 ساعت و نيم است.

اختلاف ساعت
اختلاف ساعت ايران و اتاوا 8 ساعت و نيم مي باشد كه در ابتداي بهار و تابستان به دليل عدم همزماني تغيير ساعت در ايران و در اتاوا به مدت كوتاهي اين فاصله زماني به 7 ساعت و نيم و 9 ساعت و نيم تغيير مي نمايد. غير از اين دو موقع اختلاف ساعت همان 8 ساعت و نيم است. يعني مثلا ساعت 9 و نيم صبح شنبه در ايران همزمان با ساعت 1 بامداد شنبه در اتاوا مي باشد.

رفت و آمد شهري
در شهر اتاوا مناسبترين وسيله جهت تردد در شهر اتوبوسهاي شهري مي باشد. كرايه اتوبوس براي هر فرد بالاي 12 سال 2 بليط (در حال حاضر بهاي هر دو قطعه بليط يك دلار و 85 سنت مي باشد.) و براي اطفال زير 12 سال 1 بليط مي باشد كه مي توان آن را از مراكز مخصوص شركت اتوبوسراني (او سی ترانسپو ) و يا برخي از سوپر ماركت ها تهيه كرد.