آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - Babak - 22-01-2013

(21-01-2013, 05:07 PM)منیژه هروی نوشته: سلام من دانشجوی ارشدم رشته ریاضی محض داشگاه صنعتی سهند تبریز ولی میخام برم دوباره ارشد بخونم ولی ریلضی کاربردی میخام اخه لیسانسم کاربردیه معدل کارشناسیم که حدود 13 از پیام نور به نظرتون مینونم پذیرش بگیرم>

اگر فرض کنیم که شما صرفا با مدرک کارشناسی از پیام نور و معدل ۱۳ بخواهید اپلای کنید و فرض کنیم که مقاله ندارید، نمره زبان‌ و بقیه شرایط‌تون متوسط هست، باید بگم که شاید بتونید پذیرش بگیرید، اما احتمال گرفتن فاند بسیار کمه و احتمال بیشتر بتونید از دانشگاه‌های اروپایی با هزینه خودتون پذیرش بگیرید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - *Sky* - 22-01-2013

(21-01-2013, 10:47 PM)Shahrouz نوشته: بویژه برای تاپ 10 آمریکا و برخی رشته ها بعضی دانشگاههای دیگه همونطور که بابک عزیز گفتند دانشگاه شما حائز اهمیت هست.

در استرالیا نیز اینکه از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده باشید نه تنها مهم است بلکه در محاسبه نمره نهایی شما برای اسکالرشیپ اثرگذار است. برای اینکه مقدار این تاثیر رو بدونید می تونم مثلا بهتون بگم یک معدل 15 دانشگاه تهران به معدل 16.5 حتی 17 ارشد دانشگاه آزاد ارجحیت دارد. (در محاسبه نمره اسکالرشیپ)
نسبت اثرگذاري دانشگاه كارشناسي و كارشناسي ارشد به چه صورت هست؟
به طور مثال امكان اين هست كه ضعف داشتن مدرك كارشناسي از دانشگاه ناشناخته رو با داشتن مدرك كارشناسي ارشد از دانشگاه هاي شاخص و شناخته شده پوشش داد و جبران كرد؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 23-01-2013

(22-01-2013, 11:56 AM)*Sky* نوشته: نسبت اثرگذاري دانشگاه كارشناسي و كارشناسي ارشد به چه صورت هست؟
به طور مثال امكان اين هست كه ضعف داشتن مدرك كارشناسي از دانشگاه ناشناخته رو با داشتن مدرك كارشناسي ارشد از دانشگاه هاي شاخص و شناخته شده پوشش داد و جبران كرد؟
هر کدوم از این دو مدرک وزن خاص خودش رو در گرفتن پذیرش داره. برای شما که مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه بهتری گرفته‌اید قطعا شرایط بهتر از کسی هست که هر دو مدرک رو از دانشگاه‌های ناشناخته گرفته و در عین حال کسی که هر دو مدرک رو از دانشگاه‌های شناخته شده گرفته شرایطش بهتر از شما خواهد بود. در نتیجه نمی‌شه گفت که داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه‌های خوب مدرک کارشناسی رو پوشش می‌ده و کاملا اثرش رو از بین می‌بره، ولی شرایط شما رو در مجموع بهتر خواهد کرد. معدل هم به همین صورت هست و معدل خوب کارشناسی ارشد شرایط رو بهتر می‌کنه ولی اثر معدل پایین کارشناسی رو کاملا از بین نمی‌بره.
در مورد نسبت اثرگذاری که پرسیده بودید، چیزی که من در بین دانشگاه‌های امریکا دیدم اینه که تاثیر مدرک کارشناسی بیشتره و این مساله کار رو برای بسیاری از دانشجویان ایرانی سخت می‌کنه.

[جداشده] این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - skyfly80 - 01-02-2013

درود بر شما
من احتياج به کمک و راهنماييي دارم.

قصد تحصيل در رشته پزشکي یا بیوشیمی دارم لزوما نميخوام کشوري اروپايي باشه بود چه بهتر
فقط هزينه تحصيل خيلي زياد نباشه.اجازه کار هم داشته باشم .
مدرک و دانشگاه مورد تاييد وزارت علوم باشه.

در حال حاضرمن25 سالمه
ديپلمم تجربيه که معدل ديپلم و پيش دانشگاهيم کمه. 12هست.
ليسانس مهندسي کشاورزي علوم دامي دانشگاه ازاد دارم
و خدمت سربازيم هم تازه تموم شد
ه

در حال خوندن زبان انگليسي هستم که بتونم تا تابستون ايلتس با نمره خوبي بگيرم.
و حاضرم بي خيال اين ليسانسم بشم.لطفا اين لطف در حقم بکنيد و با راهنمايي کردنم براي رفتن از ايران از بلاتکليفي خارجم کنيد....

راهنمايي ميخوام .کدوم کشورها با شرايطي که دارم مناسب ترند.دنبال چند تا گزينه خوبم . کشوري که دانشگاه مورد قبول باشه هزينه زندگي خيلي بالا نباشه بتونم کار کنم حالا ميخواد کار دانشجويي باشه و زمانش محدود باشه به هر حال يه مقدار از هزينه هامو پوشش بده.و اينکه به نظرتون براي شروع به يه کشوري که راحت تر پذيرش در دانشگاهاش ميده برم و يک سال اول اونجا پزشکي بخونم و بعد به يه دانشگاه معتبر در کشوري اروپايي برم....همچين کاري ميشه کرد در اين مورد چه گزينه هايي مد نظرتونه؟

الان مهم برام اينه که همچين گزينه پيدا کنم تا روش تمرکز کنم چون به محض اينکه ايلتس بگيرم ميخوام برم.لطفا کسي ميتونه کمکم کنه راهنماييشو ازم دريغ نکنه.اينم ايميلم.ad_so@ymail.com با تشکر

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Negar.Arc - 03-02-2013

سلام

كارشناسي معماري از دانشگاه غيرانتفاعي سوره تهران، معدل17.31

كارشناسي ارشد معماري_معماري دانشگاه تهران، معدل 18.4

3سال سابقه كاري مرتبط

آيلتس7

مقاله، تافل و جي ار اي ندارم.

ممنون مي شم اگه كشورهايي كه شانس پذيرش با فاند براي من هست رو بگيد. اصلا پذيرش با فاند براي رشته ما امكانش هست؟

تشكر

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 04-02-2013

(03-02-2013, 03:02 PM)Negar.Arc نوشته: سلام

كارشناسي معماري از دانشگاه غيرانتفاعي سوره تهران، معدل17.31

كارشناسي ارشد معماري_معماري دانشگاه تهران، معدل 18.4

3سال سابقه كاري مرتبط

آيلتس7

مقاله، تافل و جي ار اي ندارم.

ممنون مي شم اگه كشورهايي كه شانس پذيرش با فاند براي من هست رو بگيد. اصلا پذيرش با فاند براي رشته ما امكانش هست؟

تشكر
سلام دوست عزیز
در مورد رشته معماری من خیلی اطلاعات ندارم. ولی تا اونجا که میدونم، فاند در این رشته خیلی زیاد نیست. شما آیلتس دارین دیگه نیازی به تافل نیست یکیش کافیه. البته بحث اینکه بعضی دانشگاه ها ممکنه یکی رو بیشتر ترجیح بدن جداست.
برای آمریکا هم اگر بخواید اقدام کنید که امتحان GRE باید بدین. داشتن مقاله هم مهمه به خصوص برای رشته هایی که پذیرش گرفتن سخته.
معدلاتون خوبه از این نظر مشکلی نیست. دقیق نمیتونم بگم برای کجا اقدام کنید. برای شرایط شما شاید کانادا گزینه بدی نباشه ولی اگر امتحان GRE بدین و نمره بالایی بیارین ممکنه که برای آمریکا شانش بیشتری داشته باشین برای پذیرش و فاند.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - naarestan - 11-02-2013

سلام Smile
من لیسانس جامعه‌شناسی (علوم‌اجتماعی با گرایش پژوهشگری) هستم از دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران. تازه یک ماه است که درسم تمام شده. برای ادامه‌ی تحصیل فقط به ایالات متحده امریکا فکر می‌کنم. زبانم در مرز Intermediate و Upper Intermediate قرار دارد. برای فوق و دکتری می‌خواهم رشته‌ی «انسان‌شناسی» (Anthropology) را ادامه دهم. هنوز اقدامی برای TOEFL و GRE نکرده‌ام.
ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

سپاس

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 12-02-2013

یکی از منابع خوب برای دریافت اطلاعات اولیه در مورد گرفتن پذیرش، جزوه راهنمای پذیرش هست. لطفا نگاهی بیاندازید تا اطلاعات کلی رو بدست بیارید و سوال‌های باقیمانده رو در فروم بپرسید.
در مورد رشته‌های علوم انسانی، تا جایی که من اطلاع دارم شانس گرفتن فاند از امریکا زیاد نیست. البته به این معنی نیست که مطلقا شانسی وجود نداره، اما باید شرایط‌تون خیلی خوب باشه. از جمله این شرایط معدل شما، دانشگاه محل تحصیل، نمره‌های TOEFL و GRE، و توصیه‌نامه‌هاست. همچنین بعضی از دانشگاه‌ها در رشته‌های علوم انسانی از شما نمونه نوشتاری (writing sample) می‌خواهند که معمولا یک متن ۱۰-۱۲ صفحه‌ای هست که در مورد قابلیت‌های تحقیقاتی و نوشتاری، قدرت آنالیز، طرز تفکر و اهداف شما از ادامه تحصیل هست. تا اونجا که من اطلاع دارم این متن می‌تونه تاثیر بسیار زیادی در گرفتن پذیرش در رشته‌های علوم انسانی داشته باشه. متاسفانه اطلاعات من در این زمینه بیش از این نیست، اما حتما در این زمینه بیشتر جستجو کنید و خودتون رو با اصول نوشتن این متن و بایدها و نبایدهای نوشتن این متن آشنا کنید. همچنین حتما توجه داشته باشید که نوشتن و صیقل دادن این متن ممکنه هفته‌ها طول بکشه. به همین خاطر حتما چند ماه قبل از ددلاین‌ها شروع به نوشتن این متن کنید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - kambadena - 19-02-2013

درود بر همه دوستان
خواستم ببینم من شانس پذیرشم توی دانشگاه های کانادا یا استرالیا چقدر هستش؟

لیسانس فیزیک با معدل 14.70 و فوق لیسانس مهندسی مواد با معدل 17.10
دو تا مقاله ISI دارم
زبان هم بد نیست وقت بزارم می تونم قبول بشم.

سپاس گزارم

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 19-02-2013

درود

در دانشگاهههای غیر جی 8 استرالیا شانس خوبی دارد. می تونم بدونم از کدوم دانشگاهها فارف التحصیل شدید. در ضمن حداقل آیلتس 6.5 برای استرالیا ضروریه.