![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - pooria_googooli - 08-03-2014 من از مدیر این تالار معذرت می خواهم اگر سوالم را جای اشتباه مطرح کردم . توی سایت دانشگاهbritish columbia واسه معدل زده :UBC Doctoral Program RequirementsOverall Grade Required16 on a 20-point scaleCredentials or Degrees RequiredMaster's Degree (Kashenasi Arshad) الان منظورش از معدل که بین 16 تا 20 باشه واسه کارشناسی ارشده یا کارشناسی و کارشناسی ارشد ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - soilman - 08-03-2014 همانطور که به صورت فینگلیش نوشته برای کارشناسی ارشد هست (08-03-2014, 11:17 AM)'pooria_googooli' نوشته: من از مدیر این تالار معذرت می خواهم اگر سوالم را جای اشتباه مطرح کردم . توی سایت دانشگاهbritish columbia واسه معدل زده :UBC Doctoral Program RequirementsOverall Grade Required16 on a 20-point scaleCredentials or Degrees RequiredMaster's Degree (Kashenasi Arshad) RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - babak poya - 24-04-2014 با سلام من فوق لیسانس شیمی از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 16.45 دارم و حدود 10 سال از فارغ التحصیلی میگذره و حدود 38 سال سن دارم مدت 7 سال سابقه کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی در یک جای معتبر دارم با سابقه بیمه. مقاله ISI نداشته ام. مدرک IELTS 6.5 دارم می خوام برای پذیرش دکتری اقدام کنم می خواستم سوال کنم که برای پذیرش همراه با کمک هزینه چقدر شانس دارم و اگر بخواهم با هزینه شخصی خودم اقدام کنم کدام کشور مناسبتر است لطفا راهنمایی کنید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - samira67 - 02-05-2014 سلام دوستان من داروسازم و قصد اپلای دارم ولی نمیدونم واسه کدوم مقطع اپلای کنم.میخواستم بدونم مدرک ما اونجام دکتری است و الان باید واسه phd اقدام کنم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Simon2007 - 04-05-2014 (04-05-2014, 12:53 PM)'bm821336' نوشته: سلام
سلام
در مورد اینکه معدل شما کم هست تردیدی نیست. ضمن اینکه حداقل در کشورهایی که من اطلاع دارم( آمریکا-کانادا) معدل کارشناسی یکی از آیتم های گرفتن پذیرش هست. با تمام این اوصاف من فکر میکنم برای کسی که تلاش کنه و نا امید نشه همیشه شانس هست. حالا شاید در وهله ی اول این شانس برای شما با کمی سختی کشیدن بیشتر به دست بیاد اما نمیشه بخاطر یک دوره از زندگی بقیه اش رو باخت. پس به نظرم خیلی جدی سعی کنید از هر جا میشه پذیرش بگیرید و این دوره ی نه چندان جالب رو جبران کنید. معدل دیپلم شما در ریاضی فیریک نشون میده شما از نظر هوش و ذکاوت کم ندارید و احتمالا دوران کارشناسی رو جدی نگرفتید. من اگر جای شما بودم با این معدل دیپلم هیچوقت از پا نمینشستم و تلاشم رو می کردم که حالا چه از آلمان چه کشورهای دیگه پذیرش بگیرم و رزومه ام رو بهبود بدم. اگر مثل اون دوران انگیزه داشته باشید حتما موفق میشید. شادزی RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - bm821336 - 05-05-2014 (04-05-2014, 04:37 PM)Simon2007 نوشته: ممنونم از توضیحات خوبتون ... ولی نگرانی من از همین شرط معدل هست و یکی از انگیزه هام همینه که کم کاریهای اون دوران رو جبران کنم. ولی نمیدانم از کجا شروع کنم.آیا با این اوصاف شانس پذیرش تو اروپا بیشتر هست؟؟ به نطر شما مکاتبه با اساتید دانشگاههای مورد نظر و درخواست همکاری در زمینه های مشترک ميتونه کمک کنه؟؟؟ البته این پست رو تو بخش پذیرش چند کشور دیگه گذاشتم که از تجربیات دوستان استفاده کنیم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Simon2007 - 05-05-2014 (05-05-2014, 12:25 AM)'bm821336' نوشته: ممنونم از توضیحات خوبتون ...
سلام
در مورد اروپا نظر خاصی ندارم ولی میدونم که شما با مقالاتی که دارید و با رایزنی با اساتید امریکایی ممکنه در دانشگاه های که رنک بالا یا شرط معدل بالایی ندارند یک کاری در این جهت انجام بدید. توصیه میکنم نمرات زبان و GRE رو بالا بگیرید که نشون بدید اون دوره ی کمکاری رو پشت سر گذاشتید. قطعا با یک پذیرش و نهایتا خوب کار کردن در ترم 1-2 ممکنه حتی از ترم های بعدی بتونید گوی رقابت رو بدزدید و فاند هم بگیرید. فقط دانشگاه رنکش خیلی خوب نباشه ممکنه در ویزا کمی مشکل پیدا کنید که اون هم با یک سری پاسخ های با انگیزه به آفیسر حل میشه. در مورد اروپا هم امیدوارم دوستان با تجربه تر راهنمایی کنند. شادزی RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - farzam231 - 07-07-2014 با سلام خدمت دوستان متولد 67 هستم، متاهل، لیسانس مکانیک با معدل 13.5 از دانشگاه سراسری سمنان، دانشجوی MBA با گرایش توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه سمنان (ترم دومم تموم شده) زبانم بد نیست و برای کنکور MBA هم زبان خوب خوندم هم جی مت ... با توجه به شرایطم شانسی برای اپلای کردن دارم؟ و باید از الان چه کارهایی بکنم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 07-07-2014 (07-07-2014, 02:41 PM)'farzam231' نوشته: با سلام خدمت دوستان دوست خوبم سلام
والا نفرمودی گرایشت چی هست ولی اگه هنوز انتخاب نکردی پیشنهاد می کنم گرایش بازاریابی یا استراتزیک را انتخاب کنید اما چه کارهایی انجام بدی برای بورس شدن برای دکتری: 1و 2 و 3: تا میتونی معدلت را در فوق بالا ببر هر چه بالاتر بهتر مثلا 18 به بالا 4- مطالعه برای زبان ازمون تافل یا ایلتس بسته به علاقه شخصی و همه تلاشت را انجام بده نمره تافل 90 به بالا و ایلتس 6.5 به بالا بگیری از الان کلاس زبان عمومی بری عالی هست 5- برای ازمون جی ار ای یا جیمت هم برنامه ریزی کنید پیشنهاد می کنم یعد از اتمام درسهای اصلیت کلاسهای دکتر برزابادی را بری یا حداقل جزواتش را تهیه کنید نمره جی ار ای بالای 310 الزامی هست برای بورس در رشته مدیریت 6- حداقل یک مقاله ای اس ای از پایانامه خودت استخراج کن + یکی یا دو تا کنفرانس بین المللی 7- انشاله موفقیت از ان شماست شاد باشی RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - farzam231 - 07-07-2014 سپاس دوست خوبم گرایشم توسعه سازمان و منابع انسانی هستش برای زبان تافل شرکت کنم یا آیلتس؟ جیمت با جی ار ای فرق داره؟ کدوم رو باید داشته باشم؟ اصلا بطور کلی چقدر شانس برای اپلای کردن با فاند و بی فاند دارم؟ مرسی |