آکادمیا کافه
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-Blue-Card-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - yassi - 05-07-2014

سلام دوستان
میخاستم بدونم راجع به کار رشته مهندس مکانیک، بدون دونستن زبان المانی شانس پیدار کردن کار چقدره؟
چند درصد شغلهای مهندسی مکانیک فقط نیاز به زبان انگلیسی داره؟

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - Shihan - 08-07-2014

(05-07-2014, 12:06 PM)'yassi' نوشته: سلام دوستان
میخاستم بدونم راجع به کار رشته مهندس مکانیک، بدون دونستن زبان المانی شانس پیدار کردن کار چقدره؟
چند درصد شغلهای مهندسی مکانیک فقط نیاز به زبان انگلیسی داره؟

مهندسی مکانیک یکی از بهترین بازاهای کاری براش در کشور المانه. شما اگر سابقه کار خوب و سطح زبان المانی مناسبی داشته باشی در واقع شک نکن که گزینه های مناسبی جلوت هست. موارد موقعیت انگلیسی هم ممکنه پیدا بشه اما به طبع پرمتقاضی و وروود بهش سخت خوهد بود. 

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - yassi - 09-07-2014

(08-07-2014, 08:13 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
مهندسی مکانیک یکی از بهترین بازاهای کاری براش در کشور المانه. شما اگر سابقه کار خوب و سطح زبان المانی مناسبی داشته باشی در واقع شک نکن که گزینه های مناسبی جلوت هست. موارد موقعیت انگلیسی هم ممکنه پیدا بشه اما به طبع پرمتقاضی و وروود بهش سخت خوهد بود. 

بابت وقتی که برای پاسخ میزاریت خیلی ممنونم.
منظورتون از سطح زبان آلمانی مناسب چیه؟

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - Shihan - 09-07-2014

(09-07-2014, 10:10 AM)'yassi' نوشته:
بابت وقتی که برای پاسخ میزاریت خیلی ممنونم.
منظورتون از سطح زبان آلمانی مناسب چیه؟

خواهش میکنم. منظورم داشتن مدرک زبان المانی بسیار شانست رو بالا میبره. 
بازار المان علاوه بر چند ملیتی بودن به زبان کشورش خیلی بها میده و این باعث میشه شما بیشتر موقعیت رو در نظر بگیرید.

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - arash098 - 17-07-2014

ببخشید یه سوال داشتم . می خواستم بدونم کسی که در آلمان در حاله تحصیله می تونه ویزای کاری هم دریافت کنه ؟؟ یا باید حتما فارغ از تحصیل باشه ؟؟
با تشکر

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - Shihan - 17-07-2014

(17-07-2014, 11:40 AM)'arash098' نوشته: ببخشید یه سوال داشتم . می خواستم بدونم کسی که در آلمان در حاله تحصیله می تونه ویزای کاری هم دریافت کنه ؟؟ یا باید حتما فارغ از تحصیل باشه ؟؟
با تشکر

خیر!
تنها بعد از اتمام تحصیل است که شما می توانید برای اون اقدام کنید.
موفق باشید

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - yassi - 17-08-2014

سلام
 1-برای پیدا کردن کار و گرفتن بلو کارت، آیا باید مدارک تحصیلیم به آلمانی ترجمه بشه ؟ یا اگه ترجمه انگلیسی هم باشه اکی هست؟
2- آیا تاییدیه مدارک تحصیلی توسط اداره آموزش خارجیان آلمان (zab) باید انجام بشه؟
ممنون از پاسختون

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - mexam - 18-08-2014

درود،
سعی کردم قبل از پرسیدن سوالی مطالب قبلی رو مرور کنم که سوال تکراری نپرسیده باشم ولی چیزه قابل توجهی پیدا نکردم.
من مدرک لیسانس نرم افزار از یک دانشگاه انگلیسی دارم و الان هم در مالزی به عنوان سرپرست یک تیم برنامه نویس کار می کنم. مدارک رو برای تایید بر اساس ANABIN database به سفارت آلمان در مالزی فرستادم و بالاخره امکان دریافت ویزای JobSeeker رو دارم. بر اساس زمینه هایی که توشون تجربه دارم مثل .net  یا PHP فرصتهای شغلی فراوونی در آلمان پیدا کردم ولی این دلیل بر موفقیت برای پیدا کردن کار نیست. حالا سوال اساسی این هست که آیا به عنوان یک خارجی مسلط به زبان انگلیسی و سطح قابل قبولی از تجربه، کار پیدا کردن ممکن هست یا نه؟ یعنی آیا شرکت های کوچک یا متوسط تمایلی به استخدام نیرو های خارجی دارند یا نه. 
لطف می کنید اگر تجربیاتتونرو به اشتراک بگذارید.
سپاس

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - Shihan - 18-08-2014

(17-08-2014, 11:54 AM)'yassi' نوشته: سلام
 1-برای پیدا کردن کار و گرفتن بلو کارت، آیا باید مدارک تحصیلیم به آلمانی ترجمه بشه ؟ یا اگه ترجمه انگلیسی هم باشه اکی هست؟
2- آیا تاییدیه مدارک تحصیلی توسط اداره آموزش خارجیان آلمان (zab) باید انجام بشه؟
ممنون از پاسختون

دروود بر شما دوست عزیز.

1- به هر دو زبان باشه مشکلی نداره. هم المانی تاییده و هم انگلیسی.
2- بستگی به محل کار و کمپانی که قراره باهاش کار کنید اگر دانشگاهت مورد تایید یا ناشناخته باشه شاید ازت بخوان که از زب تاییدیه بگیری.

RE: وضعیت کار در آلمان - کارت آبی و اقامت کاری آلمان - Shihan - 18-08-2014

(18-08-2014, 07:21 AM)'mexam' نوشته: درود،
سعی کردم قبل از پرسیدن سوالی مطالب قبلی رو مرور کنم که سوال تکراری نپرسیده باشم ولی چیزه قابل توجهی پیدا نکردم.
من مدرک لیسانس نرم افزار از یک دانشگاه انگلیسی دارم و الان هم در مالزی به عنوان سرپرست یک تیم برنامه نویس کار می کنم. مدارک رو برای تایید بر اساس ANABIN database به سفارت آلمان در مالزی فرستادم و بالاخره امکان دریافت ویزای JobSeeker رو دارم. بر اساس زمینه هایی که توشون تجربه دارم مثل .net  یا PHP فرصتهای شغلی فراوونی در آلمان پیدا کردم ولی این دلیل بر موفقیت برای پیدا کردن کار نیست. حالا سوال اساسی این هست که آیا به عنوان یک خارجی مسلط به زبان انگلیسی و سطح قابل قبولی از تجربه، کار پیدا کردن ممکن هست یا نه؟ یعنی آیا شرکت های کوچک یا متوسط تمایلی به استخدام نیرو های خارجی دارند یا نه. 
لطف می کنید اگر تجربیاتتونرو به اشتراک بگذارید.
سپاس

دروود بر شما.
الزاماً اینطور نیست که چون برای کشوری المانی زبان اقدام میکنید پس ممکنه فرصت برای کارهای بهز بان انگلیسی پیدا نشه. اما خب خیلی هم درصد بالایی نیست! بهتره با شرکت های بزرگ و اینترنشنال در ارتباط باشید که نیاز داشته باشن مانند Simens یا ABB به هر حال ممکنه زیر مجموعه ای از این شرکتهای حتی نیروی انگلیسی زبان رو هم برای استخدام طلب کنند. اما این رو هم بدونید که زبان انگلیسی در کشوری غیر انگلیسی زبان تعداد متقاضیان بالای خودش رو هم داره. به امید موفقیت