![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - mehran8869 - 20-01-2013 با درود من دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل بالای 17.5 هستم. اگر پروژم خوب پیش بره حداقل یک مقاله ی آی اس آی خواهم داشت. نمره ی تافل بالای 90 هم خواهم گرفت. میخواهم برای کارشناسی ارشد اقدام کنم. به نظر شما با توجه به مقطعی تحصیلی ای که میخواهم اقدام کنم و رشته ی تحصیلی من(شنیدم به دلیل نسبتا نظامی بودنش بد پذیرش میکنند) چقدر شانس پذیرش با فول فاند دارم؟ برای چه کشورهایی اقدام کنم؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 21-01-2013 درود کشور رویایی افراد با معدل بالا که بدون جی ار ای قصد اپلای دارند بی شک کانادا هست. در کانادا قسمت عمده ای از رزومه شما متاثر از معدل شما هست. در دوره مستر تعداد فاندها اندک است. البته اگر بخواهید یک امتحان جی ار ای شرکت کنید با این معدل بالا و یک مقاله ISI و جی ار ای نسبتا متوسط 1200 شانس بسیار خوبی برای گرفتن فاند دکترای مستقیم دانشگاههای آمریکا رنک 50 تا 100 خواهید داشت. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - *Sky* - 21-01-2013 (21-01-2013, 03:25 AM)Shahrouz نوشته: درودسلام ممكنه بگيد معدل خوب چه حدودي رو شامل مي شه؟؟؟ و اينكه صرف نظر از رشته، به نظر شما كدوم كشور ها براي دوره مستر گزينه هاي خوبي براي اپلاي هستند؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - mehran8869 - 21-01-2013 (21-01-2013, 03:25 AM)Shahrouz نوشته: دروداخه چیزی که هست امریکا شدیدا با رشته ی ما مشکل داره به علاوه که پروژه ی من در نانو(های تک) هستش (البته می تونم یه جورایی ربطش بدم به چیزای دیگه و بپیچونم)بازم فک میکنید بتونم برا امریکا اقدام کنم؟! نظرتون روی کشورهای اروپایی مثل انگلیس و حتی آسیایی مثل سنگاپور(چندتا دانشگاه رنک بالا داره داره) چیه؟فک میکنید فاند خوبی برای مستر بدند؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 21-01-2013 سنگاپور هم در صورت داشتن جی ار ای خوب شرایطتون خوبه. البته اگر مقاله isi رو داشته باشید. ولی باز هم فاندهای ارشد در سنگاپور بسیار کمتر از ارشده. چند نوع بورسیه عام در سنگاپور تعریف شده که اکثرا به بچه های دکترا اختصاص پیدا می کنه. در مورد انگلیس خیلی شرایط غیر قابل پیش بینیه. من اطلاع چندانی ندارم. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 21-01-2013 (21-01-2013, 01:06 PM)*Sky* نوشته: سلامسلام بستگی به رشته/ دانشگاه و کشور مقصدتون داره. معدل بالای 17 کلا معدل خوبی برای همه جا محسوب می شه. معدل زیر 15 هم معدل ضعیفی هست برای اپلای و شما به معدل ارشد خوب/ مقالات متعدد و معتبر یا جی ار ای نیازمندید که پوشش بدین. به نظر شخصی من کانادا و آمریکا بهترین کشورها هستند. البته آمریکا بازم بهتره چون امکان بیشتری برای دکترای مستقیم که فاند بیشتری داره وجود داره. استرالیا و نیوزیلند و اکثر کشورهای اروپایی فاند چندانی برای ارشد تعریف نکردند. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - *Sky* - 21-01-2013 گرفتن مدرك از دانشگاه هاي شناخته نشده به نسبت دانشگاه تهران و اميركبير و شريف و ... توي رزومه خيلي تاثير گذار هست؟ و اينكه چند درصد از شانس پذيرش با فاند رو شامل مي شه؟ ممنون [جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ - منیژه هروی - 21-01-2013 سلام من دانشجوی ارشدم رشته ریاضی محض داشگاه صنعتی سهند تبریز ولی میخام برم دوباره ارشد بخونم ولی ریلضی کاربردی میخام اخه لیسانسم کاربردیه معدل کارشناسیم که حدود 13 از پیام نور به نظرتون مینونم پذیرش بگیرم> RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 21-01-2013 (21-01-2013, 02:09 PM)*Sky* نوشته: گرفتن مدرك از دانشگاه هاي شناخته نشده به نسبت دانشگاه تهران و اميركبير و شريف و ... توي رزومه خيلي تاثير گذار هست؟ و اينكه چند درصد از شانس پذيرش با فاند رو شامل مي شه؟اگر از دانشگاههای خیلی خوب بخواهید پذیرش بگیرید، به نظر من تاثیرش نسبتا زیاده. دانشگاههای خیلی خوب معمولا دانشگاههای تاپ ایران رو میشناسند و حتی پیش میاد که بعضی از این دانشگاهها فقط به دانشجویان دانشگاههای تاپ ایران پذیرش میدهند، ولی این موضوع برای همه دانشگاههای خارج از کشور درست نیست و کم نیستند دانشگاههایی که به دانشجویان دانشگاههای دیگه ایران پذیرش میدهند. توجه داشته باشید که محل تحصیل فقط یکی از چندین معیار برای گرفتن پذیرش هست و معدل، نمره زبان و برای امریکا GRE، داشتن مقاله، سابقه تحقیقاتی، SoP، توصیهنامهها همه در گرفتن پذیرش تاثیر دارند و بسته به شرایط شما تقریبا از هر دانشگاهی در ایران فارغالتحصیل شده باشید، ممکنه شانس پذیرش داشته باشید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 21-01-2013 بویژه برای تاپ 10 آمریکا و برخی رشته ها بعضی دانشگاههای دیگه همونطور که بابک عزیز گفتند دانشگاه شما حائز اهمیت هست. در استرالیا نیز اینکه از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده باشید نه تنها مهم است بلکه در محاسبه نمره نهایی شما برای اسکالرشیپ اثرگذار است. برای اینکه مقدار این تاثیر رو بدونید می تونم مثلا بهتون بگم یک معدل 15 دانشگاه تهران به معدل 16.5 حتی 17 ارشد دانشگاه آزاد ارجحیت دارد. (در محاسبه نمره اسکالرشیپ) |