![]() |
قدردانی از کاربران مفید - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: قدردانی از کاربران مفید (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF) |
RE: قدردانی از کاربران مفید - ForeverBlue - 13-02-2014 ضمن تشکر از بابک گرامی، من هم از مایک عزیز تشکر فراوان دارم. انصافا دامنه وسیع معلومات ایشان و همچنین کوشش و پشتکاری که در جمع آوری مطالب مفید و صحیح و ارائه پاسخ مناسب دارند مثال زدنی است. RE: قدردانی از کاربران مفید - MaMi - 13-02-2014 من هم از M1KE و Forever Blue بابت زحماتی که میکِشن و وقتی که برای کمک به دوستان میگذارند، تشکر میکنم.
RE: قدردانی از کاربران مفید - blur - 14-02-2014 مرسی بابت یادآوری! منم از M1KE و Forever Blue بابت تمام راهنمایی ها، تلاش ها و وقتی که صادقانه صرف میکنن کمال تشکر رو دارم ![]() RE: قدردانی از کاربران مفید - ahmadpashaei - 14-02-2014 سلام منم به نوبه خودم از مایک،foreverblue و charming بابت زحماتشون و اطلاعات خوبی که در اختیار میذارند تشکر می کنم.واقعا اطلاعاتشون سطح سایت رو بالا برده.ایشالا موفق باشید RE: قدردانی از کاربران مفید - m0h3n - 15-02-2014 از تمامی کاربرانی که در غنای محتوایی سایت سهیم هستند ممنونم. .When one helps another, Both gain in strength
RE: قدردانی از کاربران مفید - M1KE - 16-02-2014 راستش رو بخواهید زمانی که در این سایت فعالیتم رو شروع کردم خودم انتظار نداشتم که وقت چندانی رو صرف اون کنم. ولی محیط و فضای دوستانه ای که بین مدیران و کاربران اینجا برقرار هست باعث شد هر روز بیشتر از روز قبل به فعالیت در اون علاقه مند بشم طوری که گاهی حتی وقتی رستورانی جایی هستم و با موبایل به اینترنت وصل میشم هم یکی از اولین سایت هایی که به اون سر می زنم اینجا هست. شاید بی انصافی باشه که حضور پررنگ Babak و نقشی که در ایجاد و حفظ این محیط دوستانه داشته اند و وقت زیادی که برای سایت صرف می کنند رو نادیده گرفت و میشه به سادگی اثرات خط مشی و طرز فکر ایشون رو در مجموعه مدیریتی این سایت دید که جا داره من هم از ایشون و تیم مدیریت ایشون سپاسگذاری کنم. از ForeverBlue که در قسمت های مهاجرت به اروپا و زبان سوئدی فعالیت زیادی دارند. از blur که در انجمن امتحان ها فعالیت دارند. از Mami ، pama، roshanak25 ، AitUniversity و تعدادی دیگر از دوستان که در تاپیک های مقاله خیلی فعال هستند. از Shahrouz در انجمن استرالیا، Mr-voltage در انجمن آسیا و آلمان، spt در اروپا، mahyarelec در آمریکا، amin_mb در کانادا و دیگر مدیرانی که دیدم در انجمن های مختلف فعالیت زیادی دارند. از Charming و Leopold عزیز که در بخش های آزمون ها و انجمن آمریکا خیلی فعال هستند و نمی دونم چرا هر وقت یکیشون رو می بینم بی اختیار به یاد دیگری می افتم! از ice ، lavender ، Behnoush ، PinkFloyd ، M0h3n ، Amirhossein.gh ، rulany ، m_ost ، ARNAVAZ ، Reza_1[sup]st[/sup] ، yousi ، soilman ، eliroz ، simonfromAA ، فرید ، mahnaz103 ، Michael ، ahmadpashai ، *sky* ، butterfly ، student1999 و Mohammedreza88 ، Karim ، saaaaam ، mohammad0014 ، aida11041 ، akbar_saeedi ، mhz_ir ، QUPHAS ، wood ، mohabat ، gity68 ، salzar716 ، spring64 ، Anonymous و خیلی از دوستان دیگری که دیدم در تاپیک های مختلف فعال هستند و ممکنه الان اسم اونها رو به خاطر نیاورم و بابت این موضوع ازشون عذر می خوام هم تشکر می کنم. از همه دوستانی هم که همیشه نسبت به من لطف و محبت داشتن بینهایت ممنونم. یقین دارم اگر هم هر خوبی دیده اند از نگاه مثبت و نیک خود اونها بوده. آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست / وان کس که مرا گفت نکو، خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان برون تراود که در اوست RE: قدردانی از کاربران مفید - Torkan - 04-04-2014 سلام خواستم از دو تا از دوستان به خاطر پستهای مفیدشون تشکر کنم. از reza-1st عزیز که پستهاشون بسیار مفیده به خصوص واسه افرادی که در اینده میخوان برن ایالات متحده و کارهای اولیه رو انجام بدن. همچنین از برادرمون Michael عزیز که در قسمت زبان انگلیسی و بعضی مسایل اجتماعی پستهای مفیدی میگذارند تشکر میکنم. بااحترام RE: قدردانی از کاربران مفید - student1999 - 20-04-2014 سلام من هم از تمامی کاربران گرامی ، (هم کسانی که سوال میپرسند و هم کسانی که پاسخ میدهند ) سپاسگزارم. RE: قدردانی از کاربران مفید - ahmadpashaei - 23-05-2014 منم به رضای عزیز(reze_1st) تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشه. واقعا پستها و مشاوره های خوبش چه زمان انتخاب رشته ارشد(بیرون سایت) و چه اینجا (داخل سایت) به من که خیلی کمک کرده. واقعا برازنده عنوان عضو ممتاز هستی رضا جان. RE: قدردانی از کاربران مفید - deadxxxqueen - 23-05-2014 از Charming عزيز و abc20 كه اطلاعات مفيدي راجع به مقاله بهم داد تشكر ميكنم ![]() اميدوارم هر چه زودتر به هدفتون برسيد |