![]() |
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - seyedseyed - 10-06-2015 سلام و ممنون از پاسخهای فوری و حرفه ای شما: من حدود دو ماهه که تصادفی و از طریق اینترنت با خانمی امریکایی که البته اصالتا ایرانی هستند ولی متولد و شهروند امریکا آشنا شدم... ما از طریق اسکایپ با هم در ارتباط بودیم و هستیم و هر دو قبلا سابقه ازدواج داشتیم ولی هم اکنون مجرد هستیم... بهر حال در طی همین دو ماه به سرعت هردو علاقمند به هم و تصمیم به ازدواج گرفتیمم... ایشون پیشنهاد ویزای نامزدی رو دادند تا در اونجا ازدواج کنیم... حالا یه چند تا سوال داشتم و سپاسگذار میشم کمکم کنید: 1- ایشون به ایران نمیتونه بیاد ( بیشتر به دلیل مسایل مالی ) بنابرین ما هم دیگه رو تا کنون ندیدیم حضوری و ظاهرا نخواهیم دید تا اینکه من برم امریکا... شرط دیدار در دو سال گذشته در رابطه با ما چطوره؟ 2- آیا من شانسی دارم از طریق K-1 برم امریکا تا در اونجا ازدواج کنیم؟ 3- اگر شانسی برای گرفتن این نوع ویزا دارم آیا می توانید بگویید در سفارت چه مدارکی را از ما طلب خواهند کرد؟ 4- بطور کلی چه کار کنیم که شانس گرفتن این ویزا به حداکثر خودش برسه؟ پیشاپیش ممنونم از پاسخهاتون RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 10-06-2015 در مورد مراحل و مدارک لازم می تونید این تاپیک رو بخونید. در کل اگر مدت آشنایی محدود باشه و ارتباط چندانی وجود نداشته باشه شانس ویزای نامزدی پایین خواهد بود و ممکنه از شما مدارکی دال بر وجود ارتباطات تلفنی و غیره در یکی دو سال گذشته خواسته بشه. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - seyedseyed - 10-06-2015 یعنی میفرمایید الان ما باید چکار کنیم دقیقا؟ تماس تلفنی بگیریم بجای اسکایپ؟ اگر بیاد ایران همو ببینیم آیا این مشکل حل میشه با وجود اینکه مدت آشناییمون طولانی نیست؟ اگر بیاد ایران و اینجا ازدواج کنیم چی؟ ممنونم پیشاپیش RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 10-06-2015 طبیعتا سابقه تماس های تلفنی خیلی رسمی تر از اسکایپ و موارد مشابه اونه و ممکنه سفارت اون رو از شما درخواست کنه. اگر در ایران عکس های مشترک داشته باشید طبیعتا اثبات اینکه یک حداقل آشنایی وجود داشته راحت تره و از اونجاییکه تاریخ عکس ها مشخص نیست نمیشه دقیقا گفت مدت آشنایی چقدر بوده. اگر ازدواج صورت بگیره --حال در هر کجا-- دیگه به عکس و تلفن و اینجور چیزها برای اثبات وجود رابطه وجود نداره و ترجمه عقدنامه کفایت می کنه. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - seyedseyed - 12-06-2015 یعنی می فرمایید پرینت مکالمات اسکایپ رو قبول نمی کنند؟ اگر بیاد ایران ایشون و عکس بندازیم برای ویزای نامزدی بهتره یا اینکه کلا ازدواج کنیم در ایران؟ من هدفم سریعترین راه ممکنه.... آیا وضع بد مالی سیتیزن امریکایی که می خواد نامزد بشه مشمول اون بند در مورد لزوم ارائه عکس دو نفره در دو سال اخیر میشه؟ یعنی اینکه معافش کنن بخاطر وضع مالی بد نتونسته بیاد ایران؟ ایشون یه بار یه نفر گولشون زده و از طریق ویزای نامزدی اومده و بمحض گرفتن گرین کارد طلاقش داده.... و یکبار هم از طریق گرین کارت ازدواج با یه ایرانی ازدواج کرده بودند که البته صوری نبوده و از ایشون بچه هم دارند...هرچند الان بیش از دوساله که از اون آقا جدا شدند رسما.... آیا اینکه ایشون قبلا یک بار ویزای نامزدی برای یه نفر گرفته و یه بار هم ازدواج کرده (صوری نبوده چون بچه دارند از هم) آیا برای مورد بنده مشکلی ایجاد می کنه؟ ممنون میشم از راهنمایی دقیقتون... کسی رو جز شما پیدا نکردم بخدا RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 12-06-2015 در کل با شرایطی که شما از ایشون توضیح دادین به نظرم شانس گرفتن ویزای نامزدی پایینه و ممکنه فکر کنند شما هم مثل نفر اول می خواهید بعد از گرفتن گرین کارت ایشون رو ترک کنید. در این شرایط شانس ویزای ازدواج به مراتب بیشتره و مدارکی هم که نیاز داره خیلی کمتر. داخل پرانتز بگم که گرین کارتی که در ابتدای کار داده میشه مشروط به دوام ازدواج و از نوع 2 ساله هست و اگر زودتر از اون به طلاق بیانجامه قابل تمدید به دائمی نیست. در هر حال داشتن سوابق ارتباطات ایمیلی و اسکایپ و غیره بهتر از نداشتن اونهاست ولی ریزمکالمات تلفنی کمی رسمی تر هست. ایمیل و اسکایپ رو هر کسی به طور صوری می تونه به اسم دیگری بسازه ولی تلفن دارای صاحب مشخص هست و به همین دلیل رسمی تره. در کل افسر سفارت و دیگر کسانی که پرونده های اینچنینی رو بررسی می کنند با عرف ایرانی ها آشنایی دارند و می تونند در حد معمول تشخیص بدن که شما واقعا قصد ازدواج و زندگی دارین یا صوری هست حال از روی توضیحات شما در مصاحبه یا از روی مدارک و شواهد موجود و سوابق افراد. [برش] گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - shayan_yg - 27-06-2015 با سلام من همسرم سیتیزن آمریکا هست و الان حدود سه سال هست ازدواج کردیم و امسال برای گرفتن گرین کارت آمریکا برای من اقدام کرد و فرم 130 و هزینه هاو مدارک مربوطه رو فرستاد و کیس ما طی یک ماه قبول شد و شماره کیس و پرونده اعلام شد و برای وقت مصاحبه یک سری مدارک خواستن که یکی فرم اسپانسر هست که با توجه به اینکه همسر بنده از 15 سالگی ایران بودن و تا الان هم دانشجو هستن در آمریکا شغلی نداشته که صورت وضعیت مالیاتی و حقوقی داشته باشه و مادر و پدر ایشون ایران هستن پس کمکی نمی تونند بکنن می خواستم بپرسم دوست و یک فرد غیر از فامیل می تونه اسپانسر من بشه یا کو اسپانسر بشه؟ الان ما کلا گیج شدیم که آیا خانم من باید آمریکا ساکن بشه و بعد اقدام کنه به عنوان اسپانسر یا از همین جا میشه کاری صورت داد ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در این مورد به اشتراک بذارین. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 28-06-2015 تا حد امکان بهتره که همسر شما در آمریکا باشند و آدرسی در آمریکا رو به عنوان محل زندگی و اطلاعات تماس ارائه بدن. همین طور ایشون می بایست خودشون اسپانسر باشند و فرد دیگری میتونه کواسپانسر بشه. تاپیک حامی مالی برای مهاجرت خانوادگی رو نگاه کنید. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - saeedheidari - 29-06-2015 سلام من دانشجوی فوق لیسانس ایران هستم و قصد دارم برای اقامت و کارو ادامه تحصیل به خارج از کشور برم تو همین حین با خانومی حدود 6 ماه هست که آشنا شدم و خیلی هم به علاقه مند شدیم و میخوایم ازدواج کنیم البته این خانوم اصالتن امریکایی اصل هستن و 7 سال تو ارتش آمریکا داوطلبانه کار کرده و الان توی یک شرکت مهندسی مشغوله که حتی امکان داره من هم تو همون شرکت کار کنم 1 من هنوز سربازی نرفتم وامکان خریدش هم که الحمد الله فراهمه 2 از کجا باید شروع کنم؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 29-06-2015 این تاپیک رو بخونید با کلیات آشنا میشین. |