آکادمیا کافه
انتخاب بین IELTS و TOEFL - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: انتخاب بین IELTS و TOEFL (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D9%86-IELTS-%D9%88-TOEFL)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - m.ost - 01-04-2012

(01-04-2012, 08:56 PM)mehdana نوشته: مرسی از صحبتهاتون
اون دوستی که گفتند( ahmadpashaei) {شمام که این سوالا رو می پرسید احتمالا وارد نیستین}!!!!!!!!!!!!!!! من تو نوشته هام گفتم که یک ماه کلاس تافل رفتم یعنی به سیستم تافل ای بی تی آشنایی کامل دارم و بعد کنسل کردن کلاسم شروع به خوندن آیلتس کردم و به سیستم سوالات و آزمون آیلتس هم آشنایی دارم، و چون سطح زبانم متوسطه و با توجه به شرایطم ترجیح دادم آیلتس بخونم اما چون دوستام تو امریکا گفتند بهتره تافل امتحان بدی تو تصمیمم مردد شدم.
من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه
سلام دوست عزیز
چرا نگرانی؟ من دوبار امتحان آیلتس دادم. دفعه اول کلاس رفتم(آریانپور) ولی خیلی خوب نبود. جز اینکه مجبور بودم بخونم. ولی دفعه دوم بعده دوسال که امتحان دادم خودم خوندم. نمره م هم بیشتر شد (7 بودم قبلا شد 7.5) برای هر امتحانی میشه آدم خودش بخونه. مخصوصا برای آیلتس (به نظر من البته) چون منابع خیلی خوبی داره به خصوص منابعی که عین فرمت امتحان هست (تست های کمبریج، اگر خواستین برای اطلاعات بیشتر میتونین به تاپیک مربوطه مراجعه کنید) البته فکر میکنم برای آمریکا اگر میخواید تافل بدین بهتره. اگر تمایل دارین آیلتس بدین حتما دانشگاه های مورد نظر رو از قبل مشخص کنید و حتی اگر نوشته بودن که آیلتس قبول میکنن باز هم ازشون بپرسین. برای من موردی پیش اومد که در سایت نوشته بود که آیلتس هم قبول میکنن ولی بعد که ایمیل زدم منشی دپارتمان گفت تافل قبول میکنن فقط. حتی اگر کلاسی هم در دسترس ندارین خودتون شروع کنید به خوندن. بعد یک مدت براتون خیلی راحت میشه.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - MaMi - 01-04-2012

(01-04-2012, 10:07 PM)fluid-mech نوشته: دوست خوبم mahdana
این دانشگاه امریکا نیاز به gre نداره؟
اکثر دانشگاه ها امریکا فکر کنم gre هم بخوان
دوست من، سوال ایشون اگر اشتباه نکنم در مورد انتخاب بین TOEFL و IELTS بوده و گرنه فکر کنم اکثریت دانشگاه های امریکا و بعضی از دانشگا های کانادا و حتی اروپا نمره GRE رو نیاز دارند (یا حداقل به عنوان یک امتیاز مثبت در نظر می گیرند)

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - ahmadpashaei - 02-04-2012

(01-04-2012, 08:56 PM)mehdana نوشته: مرسی از صحبتهاتون
اون دوستی که گفتند( ahmadpashaei) {شمام که این سوالا رو می پرسید احتمالا وارد نیستین}!!!!!!!!!!!!!!! من تو نوشته هام گفتم که یک ماه کلاس تافل رفتم یعنی به سیستم تافل ای بی تی آشنایی کامل دارم و بعد کنسل کردن کلاسم شروع به خوندن آیلتس کردم و به سیستم سوالات و آزمون آیلتس هم آشنایی دارم، و چون سطح زبانم متوسطه و با توجه به شرایطم ترجیح دادم آیلتس بخونم اما چون دوستام تو امریکا گفتند بهتره تافل امتحان بدی تو تصمیمم مردد شدم.
من چون دانشجوی تهران بودم از کلاسهای رسپینا، آریانپور، آفرینش و ایران مهر پرسجو کردم و تصمیم گرفتم آفرینش برم اما یه مدت بعد درسم تموم شد و به دلایلی ترجیح دادم برگردم خونه و اینجا درس بخونم چون اینجا وقت بیشتری واسه درس خوندن دارم اما متاسفانه توی شهرمون چیزی در مورد کلاسهای آیلتس نمیدونم و نمیدونم چجوری میتونم کلاس خوب پیدا کنم اینجا.......و این نگرانم میکنه
سلام.عذر می خوام دوست من.منظوری نداشتمااا سوء تعبیر نشه؟Heart حواسم به کلاس تافل شما نبود.شما کجا تافل می رفتین؟آفرینش منم دوره fundumental میرفتم ولی ترمم شروع شد ولش کردم قبلنا،میدونید ایرادش چی بود؟استاد فقط فارسی حرف میزد!! .منم خوشم نیومد رفتم سفیر که کلاس مکالمه هم همونجا می رفتم. نظر من اینه که آیلتس از تافل جلو زده و واسه همین خودمم تصمیم گرفتم برم آیلتس.البته اسکیلهامو نگهداشتم نزدیکترین وقت به آزمونم بگذرونم.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - mehdana - 03-04-2012

سلام، حدود 2 سال سفیر رفتم اما زیاد راضی نبودم بعد واسه تافل رفتم ایران مهر چون اونا واسه سطح متوسط هم کلاس تافل داشتند ولی جاهای دیگه باید در حد ادونس بودی دیگه نرفتم حتی تعیین سطح هم ندادم. بعد با آفرینش آشنا شدم چون دوستام اونجا میرفتند واسه همین تصمیم گرفتم اونجا برم اما دیگه کلا برنامه موندنم تو تهران کنسل شد و برگشتم خونه، ام فککر میکنم هر آموزشگاهی شعبه هاش خیلی با هم متفاوتند و باید شعبه ی خوبش که اساتید بهتری دارند رو رنتخاب کنید

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - مانا - 22-04-2012

سلام دوستان
من تا الان واسه PBT می خوندم نمره ام تو تعیین سطح حدود 530 شد اما چون دیگه امکان برگزاریش کم هست وتاریخ هاش به درد من نمی خوره
می خواستم بدونم با توجه به اینکه دانشگاه English language proficiency (oral and written - TOEFL 550/213/80 or IELTS 6.0 required می خواد
کدومش(IELTS-IBT) واسه من که PBT خوندم راحت تر هست که توی تیر امتحان بدم ؟
ممنون

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - Nasim67 - 22-04-2012

سلام مانا جان
چون هر دوی این آزمون ها Speaking دارند،پس یک مقداری سبک خوندنش متفاوت از PBT خواهد بود.من بهتون پیشنهاد میکنم که یک sample test از هر کدوم رو بزنید و ببینید که با کدوم راحت تر هستید.چون هر کدوم از امتحانات تکنیک منحصر به خودشون رو دارن.
ضمنا بهتره بگید که آیا تا تیر ماه میخواید فول تایم وقت بگذارید یا نه و اینکه سطح Speaking تون چطوریه؟گفتن اینها از این جهت خوبه که بتونید برآورد زمانی درستی بکنید و دوستان هم در راهنمایی هاشون مفید تر تصمیم بگیرن و بعد شما برای شروع هر کدوم از آزمون ها که خواستید برنامه ریزی کنید.
این ویدئو رو،البته با فی*لتر*شکن،ببینید.توضیحی از هر دو امتحان و نقاط مشترک و غیر مشترکشون ارائه شده.بعد از دیدنش شاید خودتون بتونید با توجه به شناختی که از توانایی های شخصی خودتون دارید،انتخاب کنید.
موفق باشید

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - مانا - 23-04-2012

(22-04-2012, 01:27 PM)Nasim67 نوشته: سلام مانا جان
چون هر دوی این آزمون ها Speaking دارند،پس یک مقداری سبک خوندنش متفاوت از PBT خواهد بود.من بهتون پیشنهاد میکنم که یک sample test از هر کدوم رو بزنید و ببینید که با کدوم راحت تر هستید.چون هر کدوم از امتحانات تکنیک منحصر به خودشون رو دارن.
ضمنا بهتره بگید که آیا تا تیر ماه میخواید فول تایم وقت بگذارید یا نه و اینکه سطح Speaking تون چطوریه؟گفتن اینها از این جهت خوبه که بتونید برآورد زمانی درستی بکنید و دوستان هم در راهنمایی هاشون مفید تر تصمیم بگیرن و بعد شما برای شروع هر کدوم از آزمون ها که خواستید برنامه ریزی کنید.
این ویدئو رو،البته با فی*لتر*شکن،ببینید.توضیحی از هر دو امتحان و نقاط مشترک و غیر مشترکشون ارائه شده.بعد از دیدنش شاید خودتون بتونید با توجه به شناختی که از توانایی های شخصی خودتون دارید،انتخاب کنید.
موفق باشید
سلام نسیم جان
روزی 5-6 ساعت می تونم بزارم
Speaking ام خیلی جالب نیست Blush
یک عده می گن برو IELTS چون آوردن نمره 6 راحت تر هست تا IBT
اما یک عده هم میگن ریدینگ و لیسنینگ IELTS سخته وچون کتبی هست نمره آوردنش مشکله

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - Nasim67 - 23-04-2012

من خودم IELTS رو ندادم اما تجربه دوستانم میگه گرفتن 6 کار تقریبا ساده ای هست.اما خب شما باید فکر این رو هم بکنید که 6 مینیمم ریکوآیرمنت دانشگاه مورد نظر شما است و نه یک نمره ای که بتونه براتون
نسبت به سایرین مزیت رقابتی ایجاد کنه.پس به اینم فکر کنید که آیا گرفتن 7 IELTS آسون تر است یا مثلا 90-100 iBT؟من فکر میکنم دومی آسون تره!البته اگه پست های قبلی رو نخوندید،پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنید چون بهتون دید خوبی میده.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - soilman - 23-04-2012

من هم با نسیم موافقم....
شما حتما پست های قبل رو مطالعه کنید تا به جمع بندی بهتری برسید

ببینید نمره ی 6 نمره ی قبولی برای تعداد خیلی کمی از دانشگاه هست و از جهاتی با توجه رکوردهایی که ثبت شده است(در نتایج دوستان) آزمون ibt خیلی بهتر از ایلتس می تونه کار شما رو راحت تر کنه کما اینکه بعضی موقع تافل 80-85 در بعضی جاها مساوی ایلتس 7 هست و به عنوان کسی که تجربه ی ایلتس رو داشته بگم که گرفتن آیلتس 7 کار راحتی نیست و خیلی خیلی ریسک داره که بگید من 7 میگیرم!

Shy
(23-04-2012, 07:48 PM)Nasim67 نوشته: من خودم IELTS رو ندادم اما تجربه دوستانم میگه گرفتن 6 کار تقریبا ساده ای هست.اما خب شما باید فکر این رو هم بکنید که 6 مینیمم ریکوآیرمنت دانشگاه مورد نظر شما است و نه یک نمره ای که بتونه براتون
نسبت به سایرین مزیت رقابتی ایجاد کنه.پس به اینم فکر کنید که آیا گرفتن 7 IELTS آسون تر است یا مثلا 90-100 iBT؟من فکر میکنم دومی آسون تره!البته اگه پست های قبلی رو نخوندید،پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنید چون بهتون دید خوبی میده.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - مانا - 23-04-2012

(23-04-2012, 08:07 PM)soilman نوشته: من هم با نسیم موافقم....
شما حتما پست های قبل رو مطالعه کنید تا به جمع بندی بهتری برسید

ببینید نمره ی 6 نمره ی قبولی برای تعداد خیلی کمی از دانشگاه هست و از جهاتی با توجه رکوردهایی که ثبت شده است(در نتایج دوستان) آزمون ibt خیلی بهتر از ایلتس می تونه کار شما رو راحت تر کنه کما اینکه بعضی موقع تافل 80-85 در بعضی جاها مساوی ایلتس 7 هست و به عنوان کسی که تجربه ی ایلتس رو داشته بگم که گرفتن آیلتس 7 کار راحتی نیست و خیلی خیلی ریسک داره که بگید من 7 میگیرم!

Shy
ممنون هم از شما هم از نسیم عزیز
اما مشکل من یه چیز دیگه است
من پذیرش و دارم
دقیقا همون نمره را داشته باشم کارم راه میوفته
بالاتر از اون نمی خوام حالا اگه هم بیشتر شد که دیگه چه بهتر Big Grin