![]() |
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! (/Thread-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF) |
RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - me1396 - 19-04-2017 سلام دوست عزيز، درسته كه شايد در پروسه ي اخذ ويزا مشكلي براي شما پيش بياد اما... نظر من اين هست با توجه به اينكه در ايران شاغل هستيد و جاپاي سفت و قرصي داريد، بدون اينكه از شغلتون انصراف بديد تلاش كنيد و با داشتن نمره ي زبان و ساير چيزهايي كه نياز هست براي چند دانشگاه مطمئن ( مثلا سه دانشگاه) اپلاي كنيد . در صورت اخذ پذيرش به سفارت مراجعه كنيد و اگر پرسيدند صادقانه جواب بديد و منتظر نتيجه باشيد ( البته اگر واقعا مشتاق دكتري در آمريكا هستيد ) . اين تلاش حداقل هزينه اي هست كه براي رفتن به آمريكا بايد بپردازيد. اگر ويزا گرفتيد كه چه بهتر و اگر نه خب شغلتون رو داريد و تازه زبانتون هم بهتر شده و هيچ وقت در زندگي غصه نخواهيد خورد كه براي چيزي كه دوست داشتيد تلاشي نكرديد. مزاياي اين كار خيلي بيشتر از سكون و انجام ندادنشه . فقط شغلتون رو به هيچ وجه از دست نديد. موفق باشيد RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - omidfathi - 25-09-2017 (01-12-2015, 09:57 PM)Torkan نوشته: درود سلام ببخشید این مواردی که میگید چطوری چک میکنن و میفهمن؟ چون اونا که دسترسی به اطلاعات داخل ایران ندارن مگر اینکه طرف خودش بگه؟ RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - sinaamir - 23-10-2017 سلام دوستان من رشته ارشدم مهندسی انرژی بوده ( نه نفت و گاز) و الان میخوام در رشته شیمی پذیرش بگیرم که مرتبط با ذخیره سازی برقه و حدود ۲ سال سابقه کار نفتی دارم. میخواستم بدونم ایا میشه با حذف کردن سابقه کار از رزومه و شبکه های اجتماعی پنهان کرد؟ دسترسی به بیمه و اینا که ندارن اونا مثلا سابقه شرکت قبلیمو بزنم جای این ۲ سال؟ ممنون RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - Pour1397 - 14-08-2018 سلام. میخواستم مقالاتی در مورد پردازش تصویر بدم. بیشترشون هم در مورد شناسایی شی از جمله وسایل نقلیه هستش. آیا در مورد این موضوعات هم سفارت آمریکا پیگیر میشه؟ در فرم ارسالی در قسمت remote sensing یکی از قسمتاش Imagery data and information products بود ایا پروژه های من رو هم در بر میگیره یا کلا بحثش جداست؟ RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - Babak - 18-08-2018 (14-08-2018, 05:20 PM)Pour1397 نوشته: سلام. میخواستم مقالاتی در مورد پردازش تصویر بدم. بیشترشون هم در مورد شناسایی شی از جمله وسایل نقلیه هستش. آیا در مورد این موضوعات هم سفارت آمریکا پیگیر میشه؟ در فرم ارسالی در قسمت remote sensing یکی از قسمتاش Imagery data and information products بود ایا پروژه های من رو هم در بر میگیره یا کلا بحثش جداست؟ پردازش تصویر و تشخیص اشیا از جمله وسایل نقلیه کاربرد گسترده نظامی داره و به نظرم میتونه حساسیت ایجاد کنه. سوال پرسیده شده در فرم به نظر من پروژههای شما رو هم در بر میگیره. RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - Torkan - 18-08-2018 (25-09-2017, 01:10 PM)omidfathi نوشته: سلام ببخشید این مواردی که میگید چطوری چک میکنن و میفهمن؟ چون اونا که دسترسی به اطلاعات داخل ایران ندارن مگر اینکه طرف خودش بگه؟ نمیفهمن ولی دیگه الان خیلی گیر میدن وای بفهمن الکی گفتی! میگن تمام کانالهای ارتباطی اینترنتیت رو بده ولی در حالت کلی بخوام بگم بله نمیفهمن اگر هیچ اثری نباشه RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - cavida - 10-11-2018 با سلام خدمت دوستان من ارشدم رو میکروپمپ های مگنتوهیدرودینامیک (MHD) MagnetoHydroDynamics) کار کردم که کلا بحث دینامیک سیالات محاسباتی بود. حالا تو آمریکا یه استاد پیدا کردم که تقریبا اوکی هست و در زمینه دینامیک سیالات محاسباتی در حوزه چند فازی میخواد باهام کار کنه (منظور با مگنتوهیدرودینامیک کاری نداره) و بهم گفته اپلای کن و بعدش خبرم بده. حالا متوجه شدم این پدیده مگنتوهیدرودینامیک در لیست TAL هستش خودشم در دو جا اومده! (تا اونجاییی که میدونم در خنک سازی راکتروهای هسته ای هم کاربرد داره) به نظرتون چیکار کنم؟ به نظرم این میرسه که چون هنوز اپلای نکردم میخوام از SOP و رزومم مقاله کنفرانسی که داشتم و اسم MHD تو عنوانش داشت رو حذف کنم و هم عنوان پایان نامم که این MHD رو داره یه جوری بپچونم که اسمش نباشه. (این رو به این خاطر میکنم وقتی رزومم رو دانشگاه واسه سفارت بفرسته این کلید واژه ها رو نداشته باشه). حالا نمیدونم این تاثیرش رو استاد چی میشه؟ ممکنه از این کار خوشش نیاد؟ شایدم زیاد جدی نگیره و پیش خودش بگه مهم نیس. یا اینکه بهتره قبل تغییر رزمه بهش بگم که چرا اینکار رو میکنم؟ در اون صورت هم شاید بگه بیخیال این دانشجو شو احتمال ویزاش کمه و ارزشش رو نداره. صاحبان نظر چی پیشنهاد میکنن؟ RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - M1KE - 13-11-2018 خیلی چیزها در لیست TAL وجود داره و لزوما همه اونها رد نمیشن. به نظرم، به استثنای اون مواردی که خیلی خاص هستن، تصمیم گیری در مورد بقیه تا حدی سلیقه ای و شانسی هست. ولی خب اگر میشه عنوان رو کمی تغییر داد به نظرم خیلی به چشم نمیاد و نیازی به توضیح دادن نداره چون بدتر شک برانگیز هست. ماهیت کار شما اینطور که خودتون هم اشاره کردین محاسباتی بوده و نه طراحی، پس نباید خیلی مشکلی ایجاد کنه. RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - abbas01 - 13-07-2019 سلام، کار بر روی طراحی موتور جت در شاخه تبدیل انرژی-مهندسی مکانیک برای اپلایی مشکل ساز می شه؟ RE: رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند! - Torkan - 13-07-2019 (13-07-2019, 01:02 AM)abbas01 نوشته: سلام، کار بر روی طراحی موتور جت در شاخه تبدیل انرژی-مهندسی مکانیک برای اپلایی مشکل ساز می شه؟بله! |