![]() |
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: گرفتن وقت سفارت امریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-usvisa-info-com) |
RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - MaMi - 02-06-2016 قابل توجه دوستانی که خودشون کردیت کارت دارند.
به راحتی و بدون اینکه وقتی باز باشه، میتونید هزینه مصاحبه رو پرداخت کنید. در قسمت آدرس سایت زمانی که به مرحله پرداخت (PAYMENT) میرسید، کافی ست که به آخر آدرس و بعد از کلمه payment کارکترهای هایلات شده رو اضافه کنید؛
payment/2/card_payment
در واقع آدرس بعد از وارد کردن، کارکترهای بالا به این شکل زیر در میاد؛
https ://ais.usvisa-info.com/en-am/niv/schedule/10141348/payment/2/card_payment
پ.ن:همون طور که میدونید این یک باگ سایت اخذ وقت هستش که در زمان نگارش این پست (May 2016) میشد ازش استفاده کرد، امکان داره، بعدا این باگ سایت، رفع بشه و دیگه نشه از این روش استفاده کرد.
RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - armeta - 08-06-2016 سلام دوستان من پذیرش تحصیلی برای تابستان گرفته بودم که متاسفانه هنوز موفق به گرفتن وقت سفارت آمریکا در ترکیه نشدم ... با توجه به این که I 20 رو برای فصل پاییز مجدد تمدید کردم و پول رو هم مجبور شدم واریز کنم واسه وقت سفارت ترکیه نمی تونم کشور و عوض کنم حالا موندم چطور میشه وقت گرفت ؟؟! قبلا اولین دوشنبه هر ماه وقتا باز میشد اما ایندفعه اصلا اینطور نشد.. موندم چکار کنم.. وقت اضطراری هم واسه کسایه که زبانشون خیلیی عالیه..منم زبانم فول نیست.. این نرم افزار usvisa رو هم هر کاری کردم نتونستم نصب کنم RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - lkkk - 08-06-2016 سلام یکی از دوستای من همین چند وقت پیش تونست واسه آنکارا وقت بگیره (تقریبا 10 روز پیش) الان به علت زمانش وقتا خیلی سریع پر میشن. پیشنهاد من اینه که شما حتما از افزونه هایی که موجود هست استفاده کنید و صدای کامپیوتر را بالا ببرید که به محض باز شدن وقت ها به شما اطلاع بدن. البته بعضی سایت ها هم هستند که با گرفتن هزینه این کار را برای شما انجام میدن ولی به نظرم که خودتون وقت بزارید میتونید به جواب برسید. RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - armeta - 08-06-2016 (08-06-2016, 06:00 AM)lkkk نوشته: سلامبسیارممنون دوست عزیز راستش از چند تا سایت واسه وقت سوال کردم 200 دلار به جز 160 دلار را برا جابجایی سفارت یا وقت گرفتن خواستن و البته با این شرط که نمی تونن فعلا وقت بگیرن !! ... اما چه افزونه هایی موجود هست که من استفاده کنم چیزی پیدا نکردم آدرسی هست که من بتونم بهش ارجاع کنم؟ممنون از لطفتون. RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - Babak - 09-06-2016 (08-06-2016, 09:11 PM)armeta نوشته: بسیارممنون دوست عزیز راستش از چند تا سایت واسه وقت سوال کردم 200 دلار به جز 160 دلار را برا جابجایی سفارت یا وقت گرفتن خواستن و البته با این شرط که نمی تونن فعلا وقت بگیرن !! ... اما چه افزونه هایی موجود هست که من استفاده کنم چیزی پیدا نکردم آدرسی هست که من بتونم بهش ارجاع کنم؟ممنون از لطفتون. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد افزونههای مرورگر لطفا به این موضوع مراجعه کنید. RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - Milados - 14-06-2016 سلام دوستان، راستش نمی دونم این سوالم مرتبط با این صفحه است یا خیر ولی بنده اینجا می پرسم. بالاخره پس از کلی صحبت یکی از استادها به ما فاند داد. ایشون در ایمیلش قید کرده که حتما باید به فال برسی. زمینه کاریش Machine learning and systems biology است که بی خطر می باشد. راستش من الان هیــــــــــچ کاری نکردم. یعنی پاسپورت ندارم، I20 ندارم، وقت سفارت نگرفتم و ... هر چیز دیگه ایی که برای ویزا لازمه. الان من موندم واقعا چیکار کنم؟؟؟ اصلا می ارزه برم دنبال کارهاش. کلی بدبختی کشیدم تا همین یه دونه رو هم جور کردیم ولی حالا اینجوری شد. به نظر شما من چی کار کنم؟ امکانش هست که برسم به فال با تمام داستان هایی که موجوده برای ویزا و غیره !!! راه حلی چیزی شما دارید به من بدید؟ هرکی هر چی می دونه بگه تا بالاخره به یه نتیجه ایی برسم. مرسی از لطفتون RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - Matinking - 14-06-2016 (14-06-2016, 11:08 PM)Milados نوشته: سلام دوستان، سلام وقتی قدم می گذارید به وادی interview برای ویزای آمریکا: - ویزای درجا - ریجکت درجا - خلسه (احتمالا طولانی مدت) کلیرنس حالات ممکنی هست که براتون اتفاق می افتن... طبیعتا سومی به لحاظ بار روانی انتظار از دوتای اول فشار بیشتری به فرد وارد می کنه... اگر درجا ویزاگرفتید که هیچ... ولی اگر وارد کلیرنس بشید یا ریجکت بشیذ باید به ترتیب صبرکنید یا مجددا اقذام کنید... در هر دو حالت زمان زیادی برای پروسه تون تا سپتامبر وجود نداره... ولی...این خودش قسمتی از قمار apply هست... اینکه سرمایه گذاری کردید برای مکاتبه با اساتید تا بالاخره funded position پیدا کنید خودش قمار بوده... و الان هم فاز بعدی اون قمار global پیش پاتون هست... خیلی سریع و موازی همه فعالیت های لازم برای مصاحبه رو شروع کنید... اگر عقب بشینید همه تلاش هاتون از دست میره.. اگر پیش برید بدون شک شانس موفقیت همچنان زنده خواهد بود... و حتی اگر هم به نتیجه نرسیدید، بعدها که به پشت سرتون نگاه می کنید حسرت کار نکرده و تلاش انجم نشده ای نیست که ازارتون بده... با اراده و توکل و تلاش همیشه میشه امیدوار بود... بدون اونها تو هر قدم از مسیری که تا همین جاش رو طی کردید، زمین گیر خواهید شد... به قول اون جمله قصار که میگه: باید راه افتاد... رفتن هیچ ربطی به رسیدن ندارد... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - Milados - 14-06-2016 (14-06-2016, 11:22 PM)Matinking نوشته: سلام مرسی متین جان، راستش این همون استادِ هست که امروز در رابطه اش گفتم و شما گفتی یه ریمایدر بزن بهش و متن خوبی هم پیشنهاد دادی. مرسی بابت تمام امیدواریهات. توکل بر خدا تا ببینیم چی پیش می آد. ایشالا از فردا می اوفتم دنبال کارهاش و بقیه کارهاش رو می کنم تا ببینم چی می شه. RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - armeta - 15-06-2016 (14-06-2016, 11:08 PM)Milados نوشته: سلام دوستان، دوست عزیز اول از همه خونسرد باشین ..ریلاااااکس.... دوم یه برنامه ریزی کنین و کاراتونو لیست کنین!! فعلا مهمتر از همه مدارک آی تونی نداشتتون هست!! پاسپورت که یه هفته ایی اماده میشه شما تا مدت آماده شدن I20 وقت دارین بقیه مدارکتون هم آماده کنین که کلا ترجمه مدارکتون هم بیشتر از سه تا 10 روز طول نمیکشه! بعد میمونه وقت سفارت والبته حواستون باشه وقت دبی زودتر از هر کشور دیگه ای تا حالا ازاد شده! و آی تونی رو هم بگین براتون بفرستن به همون کشوری که وقت سفارت گرفتین یه 2 , 3 روز طول میکشه تا به دستتون برسه ...ایشالااا که میرسین اگه رو برنامه جلو برید RE: سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com - armeta - 15-06-2016 الان من یه مشکل دیگه در رابطه با وفت سفارت در ترکیه پیدا کردم و نمی دونم مشکل از کجاست من با توجه به این نرم افزارهایی که وقت آنلاین و نشون میده تا حالا به چند مورد وقت کنسلی برخورد کردم ...که اپلیکیشن نشون میده اما وقتی وارد یوزرم میشم هیچ وقت آزاد ی و جدول نشون نمی ده ؟!! مثلا الان واسه فردا 15 جون وقت گذاشته درسته من این وقت به دردم نمی خورده اما باید بتونم تو جدول ببینمش یا نه؟ |