![]() |
درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: روادید کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86) |
RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - amjodeiri - 09-05-2017 alam matin jan من 33 سالمه. لیسانس ام از دانشگاه تهران مرکز در رشته ی مهندسی مکانیک ذر سال 1388 بعد از اتمام درسم به کشور امارات مهاجرت کردم و از دانشگاه استرالیایی فوق لیسانس مدیریت کیفیت گرفتم 6 سال سابقه ی کار به عنوان مدیر در دبی دارم در حال حاضر از دانشگاه کنکوردیا در کبک کانادا پذیرش گرفتم در رشته ی Graduate Certificate in Mechanical Engineering و قصد دارم به همراه همسرم(ویزیت ویزا) اقدام کنیم برای ویزا حساب بانکی 40 میلیون به اسم خودم و 150 میلیون به اسم همسرم و 105 میلیون به اسم پدر همسرم سند خونه به اسم پدرم و سند زمین به اسم پدر همسرم از شرکتم هم نامه دارم در رابطه با این که بعد از اتمام درسم باهاشون کار میکنم مجددا" بیمه ی بازنشستگی هم در ایران دارم خواستم بدونم امیدی برای گرفتن ویزای دانشجویی هست؟؟ ممنونم RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Matinking - 10-05-2017 (09-05-2017, 03:14 PM)amjodeiri نوشته: alam matin jan اگر برای master مجدد پذیرش گرفته باشید از دید officer کاملا مشخص خواهد بود که هدفتون درس خوندن نیست... در شرایط شما سند خونه به اسم دیگران هم شاید چندان کارا نباشه... چرا که معمولا برای دانشجوهای تازه کار که دارایی خاصی ندارن، tie از این نوع مورد قبوله... در مورد شما با این سن و سال و سابقه کار، نداشتن سند به اسم خودتون تازه می تونه این شائبه رو برای officer ایجاد کنه که همه زندگی و دارایی هاتون رو فروختید برای رفتن (و موندن)... از طرفی اقدام همزمان با همسرتون هم خطر reject رو بالاتر از چیزی که هست می بره... فرآیند ویزا می تونه بالذات خیلی غیر خطی و طبیعتا پیش بینی ناپذیر باشه... ولی (براساس تجارب شخصی و مشاهداتم) به نظرم case تون به وضوح مهاجرتی هست و شانس بالایی ندارید... RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - amjodeiri - 10-05-2017 با سلام ممنونم از پاسختون من برای یک دوره ی 1 ساله اقدام کردم به اسم Graduate Certificate in Mechanical Engineering در وافع یک Course هست و چون فوق لیسانسم مکانیک نبوده و فقط لیسانسم مکانیک بوده خواستم اطلاعاتم و در زمینه ی مکانیک تکمیل کنم این کافی نیست برای Officer.?? ممنونم. و سوال دیگه ی من این است که اگر برای PHD اقدام کنم شانس ام بیشتره ؟؟؟ RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - mortezanear - 06-06-2017 سلام دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدید حقیقتش من از یه دانشگاهی تو کانادا برای دکترا پذیرش فول فاند دارم. منتها توی نامه آفر اسکالرشیپ فاند برای سه سال هستش و اینکه تو نامه پذیرش مدت زمان دقیق تحصیل اشاره ای نشده و فقط گفته شده دوره دکترا باید در کمتر از 6 سال تموم بشه. حالا سوالم اینه موقع پر کردن فرم آنلاین برای ویزا، مدت زمان تحصیل رو چی بزنم؟ و اینکه مثلا اگه بنویسم چهار سال آیا لازم هست برای اون یه سالی که تو اسکالرشیپ گفته نشده گواهی نامه ارائه کنم؟ ظاهرا اگر بیشتر از سه سال طول بکشه خود استادم هزینه رو میده (بشکل RA یا TA) . پیشاپیش ممنون از لطفتون RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Matinking - 06-06-2017 (06-06-2017, 01:58 AM)mortezanear نوشته: سلام دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدید - همون مدت زمانی که دانشگاه در سایتش program مد نظرتون رو توضیح داده... - مقدار BS همیشه بسته به نظر خود applicant هست... ایمن ترین حالت ارائه به ازای کل هزینه های سال های تحصیل هست... RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - mortezanear - 06-06-2017 (06-06-2017, 02:18 AM)Matinking نوشته: - همون مدت زمانی که دانشگاه در سایتش program مد نظرتون رو توضیح داده... خیلی ممنونم که لطف کردین جواب دادین. فقط ببخشید یک سوال دیگه این هزینه تحصیلی که تو فرم باید مشخص کنیم مربوط به کل مدت زمان تحصیل میشه یا فقط یک سال؟ پیشاپیش سپاس گزارم RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Matinking - 06-06-2017 (06-06-2017, 02:43 AM)mortezanear نوشته: خیلی ممنونم که لطف کردین جواب دادین. فقط ببخشید یک سوال دیگه این هزینه تحصیلی که تو فرم باید مشخص کنیم مربوط به کل مدت زمان تحصیل میشه یا فقط یک سال؟ همونطوری که در پست قبلی عرض کردم "این به نظر applicant و پولی که می تونه به عنوان BS ارائه کنه بستگی داره"... هستند دوستانی که به ازای کل مدت تحصیل BS ارائه کرده ان... خیلی ها هم برای سال اول ارائه کرده ان (از جمله خود من)... RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - nilookhosro - 06-06-2017 (18-03-2013, 11:25 AM)amin_mb نوشته: درودسلام من برای کانادا می خواستم اقدام بکنم اما فرم انلاین رو نموتنم پر کنم فرم شماره5257E اخرین ورژن Adobe reader هم نصب کردم اما نمیشه از طریق آژانسها هم خواستم اقدام کنم می گن ان لاین پر نمی کنن و paparyهست در ضمن من یکبار سال 92 رد شدم اما الان با توجه به بهتر شدن اوضاع ویزاو اینکه پارسال شینگن گرفتم بهتره ان لاین اقدام کنم یا papery؟ دعوت نامه از طرف خواهرم هست RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - schnee_rosen - 10-06-2017 سلام، میخوام برای CAQاقدام کنم، سایتشو دیدم، چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید: 1- در قسمت proof of financial capacity دقیقاً کدوما رو باید براشون بفرستیم؟ چون چندتاشون مثل هم هستن. 2- بعد اینکه تازه امروز اون مبلغ مورد نظر رو تونستم تو حسابم بزارم، باید حتماً یه مدت بگذره بعد موجودی بگیرم؟ چون زمان رو از دست میدم. 3- آیا بانک قبول میکنه که عین همون فرم bank letter رو بنویسه؟ یا اینکه حتماً پول رو بلوکه می کنه تا این گواهی رو بده. 4- your most recent Certificat d’acceptation du Québec for studies برای این بخش باید ترجمه آخرین مدرک تحصیلی که ارشد هست رو براشون بفرستم یا ترجمه لیسانس رو هم میخوان؟ 5- برایa valid master cardچکار باید کرد؟ RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - Maryamzar - 18-06-2017 سلام، لطفا منو راهنمایی کنید، برای ویزای دانشجویی کانادا دارم اقدام میکنم بصورت انلاین. فرم اصلی را پر کردم و ولیدیت هم کردم، چجوری باید امضا کنم؟ حتی با قلم نوری هم نمیشه. پرینت هم کردم پایینش امضا کردم، نمیشه تو سایت اپلود کرد. لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل را حل کنم. |