آکادمیا کافه
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - rulany - 11-12-2013

(11-12-2013, 08:45 PM)'sony' نوشته: با سلام خدمت دوستان
من چند وقتیه که یه سوالی ذهنمو مشغول کرده.؟؟
من الان دانشجوی Horticulture ،در دانشگاه سراسری مشغول تحصیلم.ترم 5.
من درسم2016 january تموم میشه .واسه ی اقدام هرجه سریعتر باید از کی اقدام کنم؟ امتحان Toefl رو کی بدم تا نیمه ی دوم 2016 در یکی از دانشگاههای آلمان تحصیل کنم .

من جوابتون رو در قسمت فنلاند دادم.البته كمي فرق داره براي آلمان.بعضي از داتشگاه هاي آلمان براي فوريه دانشجو ميگيرن.پس با اين اوصاف اگر شما ميخواين فوريه 2016 شروع كنين مستر رو بايد سپتامبر امتحان زبان رو بدين و همچنين بجاي مدرك فارغ التحصيلي نامه اي از مدير گروه بگيرين مبني بر اينكه شما ژانويه درستون تمام ميشه.
اگر بخواين سپتامبر 2016 مستر رو شروع كنين سيستم ميشه مثل فنلاند كه برات توضيح دادم

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - amirrubik - 12-12-2013

(05-12-2013, 04:37 PM)'rulany' نوشته:
سلام
اگر دانشگاه و رشته  انگليسي زبان باشه نه نيازي نيست.
فكر نميكنم نيازي باشه.اگر كنكور ندن مالزي هايي ها بعيد ميدونم نيازي باشه.
بهترين منبع براي اينكه بدونين چه مداركي نياز هست سايت خود دانشگاه هاست

خیلی ممنون
اینکه میفرمایید اگه رشته انگلیسی بوده نیازی نیست، سفارت آلمان چی؟ اونها ایراد نمیگیرند که چرا آیلتس نداره؟
یک سوال دیگه داشتم، مدرک لیسانسی که گرفته باید به تایید سفارت ایران در مالزی برسه؟ یا مثل ما باید بیاد تهران و در سفارت آلمان تایید کنه؟

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - rulany - 12-12-2013

(12-12-2013, 10:56 AM)'amirrubik' نوشته:
خیلی ممنون
اینکه میفرمایید اگه رشته انگلیسی بوده نیازی نیست، سفارت آلمان چی؟ اونها ایراد نمیگیرند که چرا آیلتس نداره؟
یک سوال دیگه داشتم، مدرک لیسانسی که گرفته باید به تایید سفارت ایران در مالزی برسه؟ یا مثل ما باید بیاد تهران و در سفارت آلمان تایید کنه؟

در مورد سوال اول دقیق مطمئن نیستم.احیانا نیازی نباشه.
در مورد سوال دومتونباید بگم که اکثر دانشگاه هایی که نیاز دارند مدارک به تایید سفارت آلمان برسه خیلی زیاد نیست.اگر دانشگاه گفته که مدارک شما باید مورد تایید قرار بگیره باید مدارکتون بره سفارت آلمان در تهران و تایید بشه.
اگرم تو سایتش چیزی نوشته نباشه که نیازی نیست اصلا تاید بشه و همون مهر وزارت خارجه و دادگستری ایران کافیه

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - moslemashk - 09-02-2014

با سلام وخسته نباشید
مدرک کارشناسی بنده از غیرانتفاعی رودکی تنکابن با معدل 17برای ارشد به آلمان بنده رو راهنمایی فرمایید با تشکر 

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - amirrubik - 20-02-2014

سلام دوستان،
برای پر کردن اپلیکیشن آنلاین قسمت آپلود فایل به مشکل برخوردم چون اصلا فایلی را ذخیره نمیکنه. و دوباره صفحه بدون هیچگونه فایل آپلود شده ای میاد. چی کار باید کنم؟

ممنون

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - idin_shafei_nia - 21-02-2014

با عرض سلام.
ببخشید اگه سوالم تکراری است ، این هفت صفحه رو خواندم ولی خب سوالم بین این سوال‌ها نبود ، پیشاپیش معذرت میخوام بابت تکراری بودن سوال ...
بنده لیسانس قدرت(دانشگاه آزاد) گرفتم و میخوام برای کنکور ارشد خرداد ماه در رشته‌ی مخابرات امتحان بدم ... سوالم این است که اگر من در کنکور ایران در مقطع ارشد قبول بشم و یه ترم تا دو ترم هم ایران بخونم بعد میتونم اقدام به اخذ پذیرش برای مقطع مستر کنم ؟
از ابتدا باید بخونم یا ادامه‌ش رو میخونم بعد از ارزشیابی تحصیلی ؟
معدل لیسانس هم ۱۴ بود ...

با تشکر.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - spt - 25-02-2014

(21-02-2014, 10:59 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: با عرض سلام.
ببخشید اگه سوالم تکراری است ، این هفت صفحه رو خواندم ولی خب سوالم بین این سوال‌ها نبود ، پیشاپیش معذرت میخوام بابت تکراری بودن سوال ...
بنده لیسانس قدرت(دانشگاه آزاد) گرفتم و میخوام برای کنکور ارشد خرداد ماه در رشته‌ی مخابرات امتحان بدم ... سوالم این است که اگر من در کنکور ایران در مقطع ارشد قبول بشم و یه ترم تا دو ترم هم ایران بخونم بعد میتونم اقدام به اخذ پذیرش برای مقطع مستر کنم ؟
از ابتدا باید بخونم یا ادامه‌ش رو میخونم بعد از ارزشیابی تحصیلی ؟
معدل لیسانس هم ۱۴ بود ...
با تشکر.

سلام
بله میتونید بعدش اپلای کنید برای مستر ولی فک نمیکنم که واحد هایی که گذروندید رو قبول کنن و از اول باید بخونید..
موفق باشید   Smile

(20-02-2014, 10:45 PM)'amirrubik' نوشته: سلام دوستان،
برای پر کردن اپلیکیشن آنلاین قسمت آپلود فایل به مشکل برخوردم چون اصلا فایلی را ذخیره نمیکنه. و دوباره صفحه بدون هیچگونه فایل آپلود شده ای میاد. چی کار باید کنم؟
ممنون

میتونید دوباره تلاش کنید و اگه نشد با یه بروزر دیگه تست کنید...   یا اینترنتتون رو چک کنید، فک نمیکنم این سوالتون خیلی مرتبط به این بخش باشه و کلا اصلا نیازی به پرسیدن داشته باشه...  مثلِ چندین سوالِ آخرِ این تاپیک که هیچ کدوم مرتبط نبودن..

دوستان به طورِ کلی دارم عرض میکنم این تاپیک مربوط به مدارک مورد نیاز برای اپلای در کشور آلمان هست و نه چیزِ دیگه...
لطفا سوال هاتون رو در تاپیکِ مرتبط بپرسید...   
در صورتِ ادامه ی این رویه و تکرار متاسفانه مجبور میشم پست هاتون رو حذف کنم

[برش] شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - maarjaan - 04-03-2014

سلام من کارشناسی مدیریت عملیات امداد و نجات با معدل 18/18 دانشگاه علمی کاربردی ام,میخواستم ببینم شانسی برای پذیرش دانشگاههای آلمان دارم?چطور باید اقدام کنم؟

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - k24 - 02-06-2014

درود بر دوستان
تمام انجمن رو گشتم تا تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا کنم ولی تاپیکی از این نزدیک تر به سوالم پیدا نشد.

الآن اکثر دانشگاه های آلمان برای اخذ پذیرش ترم زمستان 2014/2015 تا 15 جولای مهلت دادند. سوال من اینکه اگر مدارک رو همین امروز بفرستیم یا 14 جولای، فرقی در زمان پاسخ دادن دانشگاه میکنه؟ یا اینکه تمام مدارک رو تا 15 جولای جمع میکنن و بعدش در طی 4 5 هفته جوابها رو میدن؟

ممنون.....

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - Shihan - 03-06-2014

(02-06-2014, 11:45 AM)'k24' نوشته: درود بر دوستان
تمام انجمن رو گشتم تا تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا کنم ولی تاپیکی از این نزدیک تر به سوالم پیدا نشد.
الآن اکثر دانشگاه های آلمان برای اخذ پذیرش ترم زمستان 2014/2015 تا 15 جولای مهلت دادند. سوال من اینکه اگر مدارک رو همین امروز بفرستیم یا 14 جولای، فرقی در زمان پاسخ دادن دانشگاه میکنه؟ یا اینکه تمام مدارک رو تا 15 جولای جمع میکنن و بعدش در طی 4 5 هفته جوابها رو میدن؟
ممنون.....

دروود.
معلومه که فرق میکنه. اولاً شما چطوری میتونی مدارک رو 1 روزه به دستشون برسونی!!! در حالی که بیشتر دانشگاهها سیستم انلاین و هم سیستم ارسال پستی دارن!!! بنابراین کار رو به روزهای اخر محول نکنید بهتره زودتر در ارسال اون کوشا باشید. بله بیشتر دانشگاهها بین 4-5 هفته جوابشون رو از طریق ایمل و پست ارسال خواهند کرد.
ازاد اندیش باشی