![]() |
انتقادها و اعتراضها - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: انتقادها و اعتراضها (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) |
RE: انتقادها و اعتراضها - Babak - 07-05-2012 (01-05-2012, 10:17 AM)mohamad0014 نوشته: خواستم چند موقعیت خالی را در تاپیک اعلام موقعیت های خالی برق و کامپیوتر پست کنم که دیدم قفل شده تاپیک. آیا اشتباها قفل شده یا موضوع دیگری هست؟بعد از مشورت با مدیران، با توجه به این که موقعیتهای خالی مخاطبین خاص خودشون رو دارند، تصمیم بر این شد که برای این تاپیکها انجمن جداگانهای ایجاد بشه و تاپیکها مجددا باز شدند. به منظور تداخل کمتر با سایر پستهای سایت، پستهایی که در انجمن موقعیتهای خالی ارسال میشن در ستون سمت چپ صفحه اصلی دیده نخواهند شد. RE: انتقادها و اعتراضها - Karim - 09-05-2012 سلام بنده مراتب اعتراض خود را نسبت به عملکرد یکی از مدیران ارشد سایت به نام پژمان به اطلاع میرسانم . ایشان در یک بحث دو طرفه در صورتی که در جریان جزییات قوانین وزارت بهداشت ایران نبوده اند ضمن اظهار نظر صرفا بر اساس پست های یک کاربر وجانبداری بدون داشتن مدرک (صرفا بر اساس پست های کاربر مربوطه) بحث را از مسیر اصلی خارج نمو ده اند و در آخر هم در فضای عمومی سایت هشدار زیر را به من داد ه اند در صورتی که اگر اینجانب خلاف مقررات ارسالی داشته ام می بایست بصورت پیام خصوصی اطلاع دهند نه در فضای عمومی سایت. هشدار و اخطار در فضای عمومی سایت باعث تخریب وجهه عمومی کاربر می شود . از ادمین محترم تقاضی رسیدگی دارم. پ.ن: در صورتی که ادمین محترم هرگونه پیام خصوصی که در آن راجع به بنده و اظهار نظر های من از طرفه کار بران دریافت کردید خواهشمند است اینجانب را در جریان قرار دهید تا خدایی نکرده رای غیابی صادر نگردد. با تشکر متن هشداری مدیر ارشد در فضای عمومی سایت: کریم جان بنده مدیر ارشد سایت هستم و تشخیص دادم بحث های این تاپیک از بحث اصلی منحرف شده و حرفهایی که شما دو نفر می زنید تکرار مکررات هست. پست غیر مرتبط با تاپیک هم جریمه اش حذف پست و در صورت نیاز اخطار هست. لطفاً تا زمانی که در مورد این تاپیک تصمیم گیری نشده شما و زری جان پستی نذارید، در غیر این صورت مجبور می شم پاکش کنم. RE: انتقادها و اعتراضها - Pejman - 09-05-2012 کریم جان شما که دم از تخریب وجهه عمومی می زنید، توجه دارید که من دو بار محترمانه قبلش اونجا پست گذاشتم که بحث ها دو طرفه شده و بهتره بحث خاتمه پیدا کنه. یکی از وظایف مدیریت اینه که از بحث های دو طرفه طولانی جلوگیری کنه، وگرنه خیلی ها مثل جناب عالی شاید تمایل داشته باشند تا صد سال دیگه هم تو یه تاپیک پست بذارند. شما که سابقه مدیریتی زیادی دارید لابد در جریان این وظیفه هستید. وقتی ازتون خواستم دیگه پست نذارید، بعدش زری جان تو پیغام خصوصی به من گفت دیگه پست نمی ذاره، یعنی برای حرفم احترام قائل شد، با اینکه ایشون پیشکسوت من هستند و سابقه مدیریتشون از من خیلی بیشتره. ولی شما بدون هیچ توجهی به پست های من به تکرار مکرر حرفتون ادامه دادید. در اینجا لازم هست مدیر وارد عمل بشه و از ادامه بحث جلوگیری کنه. کاملاً واضح هست که اگر باز هم بی توجهی صورت بگیره چاره ای جز اخطار دادن وجود نداره. شما می فرمایید پیغام خصوصی باید داده می شد، ولی پیغام خصوصی بارها در گذشته در مورد پست های اشتباه شما داده شده و شما با سابقه طولانی در مدیریت نمی دونم چطوری هنوز خیلی اشتباهات رو تکرار می کنید. بله می تونید از کاربران تازه عضو شده بپرسید که من هر زمان پستی رو حذف یا منتقل می کنم تو پیغام خصوصی بهشون اطلاع می دم. ولی وقتی دو بار پست گذاشتم و اهمیتی ندادید، یه سری مطالب رو براتون یادآوری کردم. پست های بنده یک جانبه نبوده و فکر کنم کاربرانی که بحث ها رو دنبال کردند کاملاً متوجه شدند کی این وسط داره سفسطه می کنه. دلیلی بر تکرار اشتباهات شما در حرفاتون اینجا نمی بینم. ولی پیشنهاد می کنم باز هم این پست من رو با دقت بیشتر بخونید تا ببینید طرفداری بیجا از کسی بوده یا نه. من هیچ حرف جدیدی در پست های آخری شما ندیدم جز اینکه نوشتید این تبعیض هست و ناعادلانه هست و من شکایت می کنم، و یا اینکه ده بار پرسیدید کسی که فلان قدر ترم درس خونده بر اساس اون جدول هزینه اش چقدر می شه... مگه ما اینجا ماشین حسابیم؟ بحث بی ربط به تاپیک که می گم همینه دیگه... بارها تاکید کردم و باز هم تاکید می کنم اگر شما ادعا می کنید ارقامی که زری جان در فایل ضمیمه و لینک ها ارائه کرده اند، اشتباه هست لطفاً مدرک رو کنید. اگر نمی تونید مدرک رو کنید پس لطفاً اشتباه حرف هاتون رو بپذیرید. من بهتون هم گفتم، بهتر بود زری جان بحث وثیقه رو در اون پست هم مطرح می کردند، اون هم فقط جهت اطلاع کاربران. چون هدف این هست که کاربرانی که در آینده مطالب رو می خونند در جریان همه چیز باشند. یعنی این بخش از حرفتون در مورد وثیقه رو قبول کردم. اما شما یه سری حرفهای بی ربط به تاپیک رو بارها تکرار کردید. RE: انتقادها و اعتراضها - Mike - 09-05-2012 برا چی داریم به هم کمک میکنیم! بابا یه هوو درشو ببندیم بریم پی کار خودمون دیگه! اینجام بشه مس همون AA! نه؟ RE: انتقادها و اعتراضها - MaMi - 09-05-2012 ببخشید من وسط این اعتراض پریدم...!
دوستان عزیز، من همگی رو به حفظ آرامش دعوت میکنم؛ هر کدوم از دوستان نظرات خودشون رو دادند و تجربیاتشون رو بیان کردند (کاری که همه ما داریم در فروم انجام میدهیم) (چه موافق چه مخالف مورد احترام است)، به نظر من بهتره قضاوت در مورد درست یا نادرست بودن تجربیات/حرف های مطرح شده رو، بر عهده خود خوانندگان بگذاریم...خودتون بهتر میدونید، این مسیر پذیرش و... اینقدر استرس و گرفتاری داره که دیگه وقت و اعصابی باقی نمونه برای سوءتفاهمات از این دست... به امید موفقیت و شادکامی همگی دوستان RE: انتقادها و اعتراضها - Saeid - 09-05-2012 دوستان اینجا مزیتش اینه که یک محیط صمیمانه و دوستانه وجود داره. خواهش میکنم ناراحتی ها و سوء تفاهم ها رو کنار بزارید. یه صلوات بفرستید که قضیه تموم بشه ![]() RE: انتقادها و اعتراضها - Pejman - 10-05-2012 دوستان بحث و اختلاف نظر تو هر مجموعه ای پیش میاد، و فکر نمی کنم در یک جمع چند هزار نفری نبود بحث و اختلاف نظر چیز طبیعی و مثبتی باشه. در ضمن مثل قضیه رانندگی، شما هر چقدر هم که حواست باشه، ممکنه یه نفر دیگه بزنه بهت!! پس دلیل نمی شه بگیم کسی که تصادف کرده راننده بدی بوده... منتها از نظر من بحث های شخصی جایی در این اعتراض ندارند و ربطی هم به این فروم ندارند. منتظر می مونیم ادمین فروم در این مورد نظر بدند. ممنون از دوستانی که سعی در آروم کردن فضای فروم دارند و حضور همیشگیشون در فروم به ارتقای سطح کیفی فروم کمک می کنه. RE: انتقادها و اعتراضها - Bahram - 10-05-2012 سلام کریم جان، خوبی؟ نمیخوام جانبداری بیهوده از شخصی یا افرادی بکنم ولی چندتا نکته بذهنم رسید که بگم: -در مورد تذکر در این پست در فضای عمومی فروم، همانطوری که خودتون میدونید وقتی بحثها دوطرفه میشه و کنترل تاپیک مشکل میشه، مدیر میتونه در تاپیک تذکر همگانی بده. پژمان هم نه فقط به شما، بلکه از زری و شما هردو خواهش کرد که بحث رو تموم کنید. -پژمان در این پست از شما خواهش کرد بحث رو در اون تاپیک تموم کنید، ولی گفت میتونید تاپیک جدید ایجاد کنید! چون تاپیک داشت منحرف میشد. بنابراین هیچ موقع نخواست خاموش بشوید. -از هر دوطرف بحث به جهت سابقه طولانی مدت حضور در فروم، انتظار میرفت بحث رو کش ندهند و قضاوت بر سر درست بودن یا نبودن ادعایشان رو بعهده طرف مقابل بگذارند، و نیز برای طرفداری از حق خود در تاپیک اعتراضات. -و در آخر هم همونطور که خودت گفتی وقت آدم خیلی بیشتر از اینها ارزش داره. همین اعتراض ببین چقدر وقت و انرژی از همه ما میگیره(ساعت 6 صبحه اینجا)، درحالیکه میتونستیم همین وقت اعتراض رو برای خلاصه نویسی چندتا تاپیک مفید مصرف کنیم. جا داره از دوستانی هم که بیجهت ورود به موضوع نمیکنند و سعی در خاتمه بحثها دارند تشکر کنم. کریم جان، لطفاً از موضوعی ناراحت نباش و اگه امکان داره گذشت داشته باش و بحث رو ادامه نده. RE: انتقادها و اعتراضها - Babak - 10-05-2012 ظاهرا من دیر رسیدم و خوشبختانه موضوع حل شده، اما در کل عملکرد پژمان اشتباه نبوده و بحثهای شما باعث انحراف تاپیک بود. به خصوص این که پژمان گفته بود که اگر مایلید میتونید در تاپیک جداگانهای بحث رو ادامه بدید و نخواسته بود که موضوع رو مسکوت بذارید. به این دلایل به نظر من ایرادی در کار مدیران نبوده. RE: انتقادها و اعتراضها - amirhossein.gh - 10-05-2012 (10-05-2012, 12:57 AM)Bahram نوشته: کریم جان، لطفاً از موضوعی ناراحت نباش و اگه امکان داره گذشت داشته باش و بحث رو ادامه نده.کریم جان من زیاد اطلاعات تخصصی در مورد موضوع مورد بحث شما و زری خانم ندارم ، فقط از یه جمله بهرام عزیز خوشم اومد : "گذشت داشته باش" . این فروم به بزرگانی مثل شما نیاز داره و طاقت از دست دادن اطلاعات افراد متخصصی مثل شما و زری خانم رو نداره ! پژمان عزیز هم بد عمل نکردند ولی خب میتونست کمی دوستانه تر هم باشه لفظ پست آخرشون ، به هر حال از صبر و تحمل همه دوستان از بابک بگیر تا خود شما کریم جان ممنونم امیدوارم فروم همچنان محملی برای تبادل اطلاعات باشه و حضور شما دلگرمی برای همه ما باشه ![]() مرسی |