آکادمیا کافه
سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+------ انجمن: تجربیات آزمون‌های iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-iBT)
+------ موضوع: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - fatima204 - 27-09-2016

دوستان ببخشید اگه سوالمو در تاپیک احتمالا نامرتبطی میپرسم
کسایی که با ووچر تافل مینویسن نمیتونن دیفر کنن ایا؟
ممنونم

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - automotive - 27-09-2016

@fatima204
تفاوتی نداره که با ووچر هزینه رو پرداخت کرده باشید یا با کارت اعتباری (توسط شرکت یا شخصی)، برای تغییر زمان آزمون باید 60$ با کارت پرداخت کنید.

لینک رسمی: Cancel or Change Your TOEFL iBT® Test Registration

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - alj_kaka22 - 13-02-2017

سلام بچه ها
میبخشین من واسه مرکز GEMS - VUMS - Tabriz University of Medical Sciences، ثبت نام کردم
کسی از این مرکز آشناییت داره؟
الان استرس دارم که اولا نکنه لغو بشه؟ دوما شرایطش خوب نباشه
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید
مرسی بچه ها

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - Torkan - 13-02-2017

(13-02-2017, 04:42 PM)alj_kaka22 نوشته: سلام بچه ها
میبخشین من واسه مرکز GEMS - VUMS - Tabriz University of Medical Sciences، ثبت نام کردم
کسی از این مرکز آشناییت داره؟
الان استرس دارم که اولا نکنه لغو بشه؟ دوما شرایطش خوب نباشه
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید
مرسی بچه ها

به احتمال زیاد شما اولین کسی خواهید بود که بعد امتحان میایید در مورد اون مرکز اطلاعات میدین برا سایرین. اگر کسی هست اینجا توضیح میده ولی تا جایی که میدونم این مرکز خوب هست و بعیده مشکل خاصی داشته باشه. من زمان دانشجوییم چند بار به اون قسمت انفورماتیک رفتم. درسته اون زمان امتحان برگزار نمیسد و تبریز فقط یه مرکز داشت که اونم خیلی جالب نبود که البته بعدها بهتر شده بود اونطور که بچه ها میگفتن( مرکز نزدیک دانشکده برق).
این مرکز دانشکده علوم پزشکی هم فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه.

(13-02-2017, 05:43 PM)Torkan نوشته: به احتمال زیاد شپا اولین کسی خواهید بود که بعد امتحان میایید در مورد اون مرکز اطلاعات میدین برا سایرین. اگر کسی هست اینجا توضیح میده ولی تا جایی که میدونم این مرکز خوب هست و بعیده مشکل خاصی داشته باشه. من زمان دانشجوییم چند بار به اون قسمت انفورماتیک رفتم. درسته اون زمان امتحان برگزار نمیسد و تبریز فقط یه مرکز داشت که اونم خیلی جالب نبود که البته بعدها بهتر شده بود اونطور که بچه ها مبگفتن( مرکز نزدیک دانشکده برق).
این مرکز دانشکده علوم پزشکی هم فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه.

بله حتما بعد امتحان اطلاعاتشو همینجا خواهم گذاشت، چون میبینم که اصلا اطلاعاتی از این مرکز نیست حتی یه شماره تلفن
خیلی ممنونم، امیدوارم همه چی خوب باشه  Smile

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - automotive - 13-02-2017

(13-02-2017, 06:55 PM)alj_kaka22 نوشته: بله حتما بعد امتحان اطلاعاتشو همینجا خواهم گذاشت، چون میبینم که اصلا اطلاعاتی از این مرکز نیست حتی یه شماره تلفن
خیلی ممنونم، امیدوارم همه چی خوب باشه  Smile
سلام بر شما،
من فقط اطلاع دارم که این مرکز بیش از 6 ماه است که فعالیت خود را آغاز کرده است.
اگر تبریز هستید حضورا مراجعه کنید اگرنه هم با خود دانشگاه علوم پزشکی تماس بگیرید شاید فردی پاسخگو باشد.
امیدوارم امتحان را عالی پشت سر بگذارید و ما از تجربیات ارزشمند شما بهره مند شویم.

(13-02-2017, 09:31 PM)automotive نوشته: سلام بر شما،
من فقط اطلاع دارم که این مرکز بیش از 6 ماه است که فعالیت خود را آغاز کرده است.
اگر تبریز هستید حضورا مراجعه کنید اگرنه هم با خود دانشگاه علوم پزشکی تماس بگیرید شاید فردی پاسخگو باشد.
امیدوارم امتحان را عالی پشت سر بگذارید و ما از تجربیات ارزشمند شما بهره مند شویم.

سلام،
خیلی ممنون از راهنمایی و محبتتون، بله تماس هم گرفتم ولی متاسفانه خبری نداشتن و نتونستن کمکم کنن
این مرکز فقط یک سایت جداگانه داره که در داخلش اصلا نه شماره تلفنی و نه آدرسی هستش
انشالله بعد آزمون اطلاعات تکیملی رو برای استفاده عزیزان خواهم گذاشت
بازم اگر کسی خبری داره ممنون میشم اینجا بزاره
با تشکر

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - Ehsan.T - 17-03-2017

دوستان در تاریخ هایی که تافل برگزار میشه همه ی مراکز برگزار میکنند یا ممکنه بعضی تو بعضی تاریخ ها برگزار نکنند؟ مثلا یه تاریخی الان فقط امیربهادر و سنجش فعاله. بقیه اضافه میشند بعدا یا ممکنه نشند؟
و یه سوال درمورد مرکز سنجش
تو گوگل مپ وقتی میزنم سازمان سنجش یه جایی میاره نزدیک کرج! ولی وقتی میزنم NOET یه جاییه نزدیک انقلاب. دومیه اس؟

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - raminz - 17-03-2017

(17-03-2017, 03:33 PM)Ehsan.T نوشته: دوستان در تاریخ هایی که تافل برگزار میشه همه ی مراکز برگزار میکنند یا ممکنه بعضی تو بعضی تاریخ ها برگزار نکنند؟ مثلا یه تاریخی الان فقط امیربهادر و سنجش فعاله. بقیه اضافه میشند بعدا یا ممکنه نشند؟
تو گوگل مپ وقتی میزنم سازمان سنجش یه جایی میاره نزدیک کرج! ولی وقتی میزنم NOET یه جاییه نزدیک انقلاب. دومیه اس؟

سلام،

ممکنه تو بعضی تاریخ ها بعضی از مراکز امتحان برگزار بکنن و بعضی نکنن. دلیلی نداره همه به هم باشن.

سنجش همون زیر پل کریمخان میشه. نزدیک انقلابه تا حدودی

RE: سوالات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون iBT - Simon2007 - 18-03-2017

(17-03-2017, 03:33 PM)Ehsan.T نوشته: دوستان در تاریخ هایی که تافل برگزار میشه همه ی مراکز برگزار میکنند یا ممکنه بعضی تو بعضی تاریخ ها برگزار نکنند؟ مثلا یه تاریخی الان فقط امیربهادر و سنجش فعاله. بقیه اضافه میشند بعدا یا ممکنه نشند؟

سلام 

اضافه شدن شرایط خاص داره مثلا تعداد متقاضی زیاد در تاریخی درخواست بدن و یک تاریخ برای مثلا مرکز NOET اضافه بشه. این اتفاق به ندرت می افته و روش نباید حساب کنید. شما از مراکز موجود بهترینی رو که با برنامه اتون جوره انتخاب کنید. 
NOET درسته رو نقشه نزدیک انقلاب به چشم میاد اما همین ادرسی هست که دوستمون گفتند. اگر از میدان فردوسی خیابان قرنی را به سمت شمال حرکت کنید زیر پل کریم خان که رسیدید تقریبا دست چپتون هست. در انتهای پل.