![]() |
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا (/Thread-%D8%A7%D9%88%D8%B6%D8%A7%D8%B9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 28-08-2013 میشه واضح بفرمایید؟ منظورتون از کارهای تخصصی شبکه چیست؟ من رشتم الکترونیک و کارشناسی ارشد میخونم و نمیدونم در چه کلاسهایی شرکت کنم که از لحاظ درآمدی چه در ایران چه در امریکا عالی باشد . خیلی وقت پیدا کردن این کلاسها ذهنم رو درگیر کرده اگه بتونی کمکم کنی که راهم رو پیدا کنم و از لحاظ فکری راحت شم ازت ممنون میشم. موفق باشی. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 29-08-2013 میخاستم ببینم چه توی ایران چه تو امریکا کدام یک از شغلهای زیر در آمد بیشتری دارد؟ (تاکید می کنم چه تو ایران چه توی امریکا) لطفا حدود درآمد این دو شغل را در هر دو کشور ذکر کنید. شماره 1) تسلط کامل بر نرم افزارهای elastix و asterisk تسلط کامل بر codec ها و پروتکل های sip و H323 تسلط کامل بر Administration سیستمهای Linux آشنایی کامل با مفاهیم Qos و TCP/IP شماره 2) نصب و راه اندازی سیستمهای مبتنی بر Microsoft windows server 2003 & 2008 نصب و راه اندازی سیستمهای مبتنی بر linux تسلط کامل بر مجازی سازی ((Virtualization Infrastructure آشنایی کامل با مفاهیم شبکه منتظر جوابتان هستم چون خیلی مهم ممنون. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 30-08-2013 من خیلی وقته که از بازار کار ایران دورم، در نتیجه در مورد ایران اظهار نظر نمیکنم. در مورد امریکا، معمولا شماره ۱ درآمد بهتری داره، اما همه این موارد ۱ و ۲ رو در قالب کارهای IT و administration طبقهبندی میکنم. معمولا متخصصینی در امریکا درآمد بالاتری دارند که به جای این که کار کردن با نرمافزارها یا سیستمها رو بلد باشند، ایجاد و تولید خود نرمافزارها و سیستمها رو بدونند و منظور من از کارهای تخصصی در پست قبل هم همین بود. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - mahnaz103 - 30-08-2013 با سلام دست همه ی مدیران درد نکنه که دقیق جواب سوال دوستان رو میدن.و با تشکر ویژه از آقای بابک میخواستم بدونم ،وضعیت کاری رشته ی حمل ونقل یا راه وترابری در امریکا چطوره؟؟؟قبلا شنیده بودم هم فاند دادنشون خوبه هم کار.حالا یکی دو سالی گذشته مسلما اوضاع تغییر کرده.الان اطلاعی دارید از این رشته؟ این رشته در دانشگاه های امریکا هنوزم دارای فاند خوب هست و بعد اتمام تحصیل وضعیتش چطوره؟؟ ممنون RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 30-08-2013 برای کارهای تخصصی شبکه که فرمودید باید چه کلاسهایی رو بریم برای یادگیری؟ شغل شماره یک که نوشته بودم همون تخصصی voip میشه دیگه درست؟ بعد میشه کلاسهایی آموزشی که برای یادگیری این موضوع ها که برای شغل شماره یک هست را بفرمایید؟ پر درآمدترین شغل در امریکا برای ما ایرانیها چیست؟ ببخشید تعداد سوالهام زیاد شد. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 30-08-2013 من برای کار میخام بیام امریکا شما توصیه می کنید که بیام. چون درآمد تو ایران واقعا پایین. آیا راهی است که بدون داشتن تخصص بشه پول درآورد؟ کلا شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید که بشه اونجا خوب پول درآورد؟ آیا فقط با تخصص لینوکس میشه درامد خوبی داشت؟ ممنون RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 31-08-2013 (30-08-2013, 11:46 AM)mahnaz103 نوشته: با سلام متاسفانه من از وضعیت این رشته اطلاع چندانی ندارم و نمیدونم وضعیت کاری و فاند در این رشته در حال حاضر به چه صورته. (30-08-2013, 11:47 AM)amirit نوشته: برای کارهای تخصصی شبکه که فرمودید باید چه کلاسهایی رو بریم برای یادگیری؟ فکر میکنم بهتر باشه من اول جواب قسمت دوم سوال شما رو بدم. من توصیه نمیکنم شما بیایید امریکا برای این که کارهای فنی معمول مثل تخصص لینوکس یا کارهای روتین شبکه و غیره درآمد زیادی برای شما به همراه نخواهد داشت و بدون داشتن شغل و درآمد مناسب امریکا میتونه از بهشت به راحتی تبدیل به جهنم بشه. جایی که امکانات تفریحی و رفاهی بسیاری داره که فقط از دور باید نگاهشون کرد و از طرفی برگشتن به ایران هم بسیار سخت خواهد شد. ضمن این که شما چطور برای کار میخواهید به امریکا بیایید؟ آیا گرین کارد دارید یا شهروند امریکا هستید؟ اگر نیستید و از طریق ویزای کار میخواهید وارد امریکا بشید، باید بگم که احتمال این که شرکتی پیدا بشه که بخواهد کسی رو برای کارهای روتین مثل Network Administration از ایران استخدام کنه و براش ویزای کار بگیره خیلی کمه. RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 31-08-2013 من گرین کارت دارم میگیرم. و بیشتر به خاطر کار میخام بیام امریکا. حالا شما چه کاری پیشنهاد می کنید که سخت نباشه و درآمد خوبی هم داشته باشه؟ توی سایتهای کاریابی که جستجو می کردم برای لینوکس سالی 60 هزار تا رو میدن درست؟ ولی نگفتید که اونجا چجوری میشه پول خوب درآورد؟ RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - amirit - 01-09-2013 شما چه کاری را به من پیشنهاد می کنید که با توجه به رشته من که الکترونیک هست درآمد بالایی بتوانم داشته باشم؟ و در ایران هم قابل استفاده باشد. در شغل نیازی به اینکه مدرک ccna voip رو بگیرم هست یا فقط همین تخصص هایی که میخاد رو بدونیم کافی؟ •دارای حداقل مدرک کاردانی در رشته های مرتبط با کامپیوتر •مسلط به تکنولوژی و تجهیزات VoIP •مسلط به Codecها •مسلط به مباحث TCP/IP و QoS •آشنا به Freeswitch •آشنا به Asterisk یا Cisco Call Center و تجربه عملی •آشنا به پروتوکل های SIP و H.323 •آشنا به سیستم های UNIX Based مخصوصا Linux RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 02-09-2013 (01-09-2013, 08:56 AM)'amirit' نوشته: شما چه کاری را به من پیشنهاد می کنید که با توجه به رشته من که الکترونیک هست درآمد بالایی بتوانم داشته باشم؟ و در ایران هم قابل استفاده باشد. راستش اگر من اون فرمول جادویی که بشه بدون زحمت زیاد پول زیادی درآورد رو میدونستم، وضعم خیلی بهتر از این بود!
![]() برای شما که مدرک دانشگاهی خیلی قوی ندارید، داشتن مدارک سیسکو میتونه خیلی کمک کنه که کار بهتری پیدا کنید. به خصوص اگر بتونید مدارک بالاتر سیسکو مثل CCNP یا CCIE رو بگیرید میتونه از نظر درآمد و پیدا کردن کار خیلی مفید باشه. همچنین زبانتون رو خیلی تقویت کنید که اینجا رسیدید بتونید صحبت کنید. در ضمن حقوقها رو با درآمد ایران مقایسه نکنید. درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال در امریکا درآمد کاملا متوسطیه و با چنین درآمدی میشه یک زندگی خیلی معمول داشت. گفته میشه که در امریکا برای این که شما دغدغه مالی نداشته باشید باید حدود ۵۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشید که این رقم احتمالا در بعضی از ایالتها مثل کالیفورنیا شاید یک کم بیشتر هم باشه. در نتیجه با درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال شما احتمالا مشکل مالی نخواهید داشت، اما اصلا این طور فکر نکنید که با این درآمد میتونید زندگی کاملا مرفهی داشته باشید. |