![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ali1346 - 10-11-2015 ا سلام /من متولد اسفند 74 هستم در ازمون سراسری 93 رتبه قبولی نیاوردم در 94 روزانه سمنان رشته اقتصاد قبول شدم برای ثبت نام نرفتم در عوض بدون ازمون رشته حقوق دانشگاه ازاد رفتم والان دانشجوی ترم 1 هستم ایا میتوان در ازمون سراسری 95 شرکت کنم و برای روزانه ویا شبانه و نها یتا دانشگاه ازاد همین رشته در جای بهتری انتخاب رشته نمایم ؟وضعیت نظام و وظیفه و انصراف از رشته فعلی من چگونه خواهد بود؟از شما خواهش می کنم بصورت واضح راهنمایی فرمایید. با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 10-11-2015 سلام من دانشجوی ترم یک رشته( صنایع )در موسسه غیر انتفاعی صدرا تهران هستم ۱ )ایا می توانم در کنکور سال بعد شرکت کنم؟۲ )آیا باید تا قبل از کنکور انصراف دهم یا بعد از آمدن نتیجه هم می شود؟ و سوال مهم تر اینکه ۳ )آیا می توانم در صورت موفقیت در همین رشته( صنایع) در دانشگاه دولتی ادامه تحصیل دهم؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 10-11-2015 سلام.من سه مرتبه سوال پرسیدم محض رضای خدا جواب بدید لطفا من دوره کارشناسی رو در دانشگاه ازاد (رشته مهندسی شیمی) گذروندم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی دوره روزانه (رشته مهندسی شیمی) هستم و شهریور 95 دفاع میکنم. قصد انصرافم ندارم.سوالم اینه که میتونم مجددا در کنکور شرکت کنم برای رشته پزشکی و البته دانشگاه دولتی، روزانه؟ و در صورت قبولی در رشته پزشکی دانشگاه دولتی دوره روزانه آیا هزینه تحصیل رایگان می باشد طبق توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم؟ و با توجه به اینکه دوره دبیرستان رشته ریاضی فیزیک بودم ایا برای شرکت در کنکور تجربی الزاما دروس زیست و زمین شناسی رو باید پاس کنم؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 10-11-2015 (06-11-2015, 09:08 PM)میم شیمی نوشته: عرض سلام و احترام با سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا برای دریافت پاسخ صبور باشید، اگر کسی به پاسخی که ارائه میدهد مطمئن نباشد، پاسخی نخواهد داد و این مطلب رو در نظر بگیرید که مدیران محترم این سایت اکثر قریب به اتفاق دانشجو هستند و واقعا بزرگواری میکنند که این همه وقت میگذارند، کار آسانی نیست. اما پاسخ سوال شما پاسخ سوال اول را نمیدونم، سوال آخرتون رو جواب میدم و یک سرس مطالب در مورد اقدامی که میخواهید انجام دهید که امیدوارم کارگشا باشد. بله و بله و بله، شما نه تنها باید این دروس را به کلاس کنکور رفته و یاد بگیرید بلکه باید بینهایت تسلط داشته باشید بر این دروس البته 80 درصد منظور من زیست شناسی هستش و 20 درصد زمین شناسی. ببینید دوست گرامی شما شنیده اید که فری با ریاضی سفید و فیزیک سفید در کنکور، کارشناسی پیوسته ی شریف در رشته ی مهندسی مکانیک قبول شود؟؟ ریاضی و فیزیک دروس اصلی هستند و بدون آن ها نمیتوان مهندسی شریف قبول شد حتی اگر ادبیات فارسی را 100 بزنید!!! درس زیست شناسی بزرگترین و مهم ترین درس برای قبولی در پزشکی است و اصلا و ابدا در مطالعه و درک مفهومی آن شک نکنید که اصلا حفظیات به درد کنکور الان نمیخوره، حفضیات مربوط به کنکور 20 سال پیش بود نه الآن. پس کمکاری نکنید که رقابت بسیار است. شما اولین نفری نیستید که این نصمیم ( کنکور دوباره برای پزشکی ) را میگیرید و من افرادی از این مورد خاص دیده ام. چند نکته بسیار مهم میگم امیدوارم که حوصله داشته باشید و تا انتها مطالعه کنید. پزشکی ایران جایگاهی بسیار بالایی در دنیا ندارد، فقط و فقط صرف متغاضی بسیار زیاد و ثروت کلانی که نسیب پزشکان میشود خیلی بزرگ دیده میشود و البته از این قضیه نباید بگذریم که دانشگاه علوم پزشکی تهران در برخی رنکینگ ها جزو 5 دانشگاه اول محسوب میشود {{ بسیار مهم است بدانید که در تمام دنیا بهترین دانشگاه های آن ها پزشکی است و ثروت های کلانی به این حوضه که مستقیما به سلامت جامعه مربوط میشود اختصاص داده میشود}} حتما در کلاس کنکور شرکت کنید، البته اگر وضعیت مالی خوبی دارید مگرنه کلا پزشکی را کنار گذاشته و راه دیگری را انتخاب کنید. توضیح این جمله: کنکور ایران بدلیل موسسات بیشماری که هر روز نحوه ی جدید برای تدریس پیدا میکنند و باید بتوانند با این راه کار ها پول در بیاورن و لازم به ذکر هستش که بگم برای همین درس زیستی که شما گفتید من شنیده ام که استادی در تهران 20 میلیون تومان صرف تدریس خصوصی این درس از دانش آموز خود میگرفته و پوشیده نیست که ثروت مندان بسیاری در تهران هستند که دوست دارند فرزندان پزشک داشته باشند. دوم اینکه اگر سوالات کنکور ایران صرف حفظیات باشد با این همه کلاس کنکور همه تراز های برابری میگرفتند و کار انتخاب رتبه غیر ممکن میشد راه حلی که در پیش گرفته اند ( این نظر من است و من در سنجش نیستم اما از سوالات جدید کاملا پیدا است این موضوع ) سوالات را بینهایت پیچیده و مفهومی کرده اند و این کار را برای دانش آموزان سخت میکند به علاوه سلیقه ای بودن جواب بعضی از تست ها که هیچ طراح سوالی نمیتواند خود سوالات کنکور را 100 بزند و توضیح مفصلی دارد اما فقط بدونید که 100 در کنکور ایران یعنی 200 درصد، هر درسی را که شما 100 بزنید برای شما 200 در نظر گرفته میشود پس مجبورند این گونه سوالات را سخت کنند که شما نتوانید 100 بزنید. بیش از 100 میلیوت تومان هزینه صرف برخی از دانش آموزان تهرانی میشود که از دبستان تیزهوشان رفته اند و استاد دانشگاه به آن ها تدریس کرده و تفریح نمیکنند مگر درس البته تعداد کمی اینگونه اند اما وجود دارند گفتم که این کنکور را دست کم نگیرید. هزینه ی یک کتاب رفرنس پزشکی بیش از 500 هزار تومان میباشد چون این کتاب ها زبان اصل (انگلیسی ) هستند و از قانون دزدی رایت در این جا ( مثل کتاب توفل که به عنوان مثال نسخه جدید لانگمن که 90 دلار در آمازون قیمت دارد را شما کپی شده در ایران 25 هزار تومان میخرید(( در کتاب نوشته شده چاپ ایالات متحده اما دروغ است و چاپی است در همین کشود خودمان متاسفانه)) کسی از این طریق کتب پزشکی را چاپ نمیکند و جرات هم نمیکنند چون اگر رابطه پزشکی ما قطع شود دیگر همه چیز مشخص است. کتاب ها مستقیما از آمریکا و آلمان و سویس و انگلستان باقیمتی که در آمازون مشاهده میکنید البته کمی کمتر به فروش میرسد و اصلا بحث مالی را شوخی نگیرید 7 سال فقط عمر شما صرف گرفتم مدرک پزشکی عمومی میشود، بدون هیج در آمدی، دروس پزشکی به طرز .حشتناکی پیچیده و سخت است و اینکه انقدر پژشکان محترم اشتباه میکنند و کشته میدهند هم همین دلیل است، حتما برای درک این موضوع به کتابخانه ی دانشکده پزشکه شهر خود رفته و از داشنجویان پزشکی خواهش کنید که یکی از کتاب های مرجع خود را به شما نشان دهند تا ببینید که منظور من چیست. دروس مطلقا انگلیسی است، استاد فارسی صحبت میکند اما فقط افعال فارسی است و شما میگویید دست من میتوانم بیشتر از دو صفحه فقط اسم از اعضای دست انسان بنویسم که متوجه صحبت من بشوید. پزشکان نمیخوابند، تفریح نمیکنند، مگر مطالعه دروسی که به زحمت بتوانند آن ها را پاس کنند و این در صورتی است که مشکل مالی نداشته باشید مگرنه که اول هم گفتم از این کار انصراف دهید. بعد از 7 سال شما یک پزشک عمومی هستید که هیچ کس برای شما ارزشی قائل نیست و درآمد بسیار کمی دارید پس باید تخصص بگیرید که یعنی هزینه ی بیشتر، خرید مطب که هزینه بر است و اگر هم مطبی نداشته باشید وارد شدن به بیمارستان ها بسیار مشکل است و درآمد هم پایین. صحبت خیلی بیشتر از این حرفا است امیدوارم حداقل چند خط اول را مطالعه کرده باشید. من اصلا و ابدا قصد ترساندن یا مایوس کردن شما رو ندارم، این مشکلاتی است که از افرادی که این راه را رفته اند شنیده ام و گفتم که بدونید چه چیزی انتظار شما رو میکشه و خودتونو آماده کنید. من پزشک نیستم و نخواهم شد و گوارا باشد پولی که یک پزشک متخصص برای عمل خود به حق میگیرد ( نه زیر میزی و ...) راستی سن خودتون رو هم حساب کنید سن شما + 7 سال عموعی + 2 سال تخصص + 2 سال فوق تخصص یا سن شما + 5 سال (اگر اشتباه نکنم دکترای مستقیم دندانپزشکی که قبولی آن بسیار سخت تر ولی بازدهی آن زودتر است) یک نکته مهم = در ترم یک تشریح دارید، البته برخی دانشگاه ها در ترم 2 تشریح دارند ( آره اگر اشتباه نکنم ترم 2 است یا 1 یا 2 بیشتر 2) یعنی یک جسد محترم رو قرار میدهند روی میز که اصلا سفید نیست ( اینجا که آمریکا نیست مردم جنازهاشونو برای تضریح تقدیم دانشگاه و علم کنند افراد مجهول الهویه که مدت بسیاری از مرگ آن ها میگذرد) را بر روی یک تخت قرار میدهند و تمام روده، کبد، لوزالمعده و ... را دونه دونه از تن مرحومم خارج میکنند و شما حق ندارید غش کنید نکته مهم: اگر تشریح را نتوانید پاس کنید از دانشگاه اخراح میشوید نکته بسیار بسیار مهم: ان شااللاه زمانی که پزشکی قبول شدید بدونید که فاصله شما با مرگ فقط یک قطره خون هسنش و اگر سرنگی اشتباهی به دست شما خورد ( زمانی که آن سرنگ به بیماری تزریق شده ) و یا خون بیمار به دست زخمی شما برخورد کرد بلافاصله محص رو شسته و سریعا آزمایش خون بدید تا از سلامتی خود اطمینان حاصل کنید. مراقب خود باشید. ببخشید پست طولانی شد اگر غلط املایی هستش ببخشید. لطفا یک نفر هم به سوال اول ایشون پاسخ دهد؟ با احترام RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 11-11-2015 (09-11-2015, 08:40 PM)مهمان نوشته: سلام. من دانشجوی ترم هفت شیمی روزانه هستم. میخواستم بدونم اگه الان انصراف بدم و کنکور ۹۵ رو امتحان بدم و پزشکی قبول بشم باید شهریه بدم؟ با سلام، تا آن جایی که من اطلاع دارم هم ایرانی در هر مقطع فقط یکبار اجازه ی استفاده از تحصیلات رایگان ( که رایگان نیستش باید تعهد خدمت بدید یا برای خروج از کشور باید مدرک رو بخرید تحصیلات رایگان یعنی اتفاقی که در آلمان میافتد شما رایگان تحصیل میکنید بدون هیچ گونه تعهدی ) را دارد. دوست عزیز، دوست من فقط چند واحد را پاس کرده بود که انصراف داد و برای همون چند واحد هم ازش پول گرفتند ( برای خروج از کشور و آزاد کردن مدرک قبلی) میدونم منظور شما یک مساله دیگه هستش اما جواب سوال شما هم بله هستش باید شهریه بدید، اینکه 7 ترم معادل 3.5 سال تحصیلی رو رایگان درس خوندید یعنی از سهمیتون استفاده کردید چه مدرک کارشناسیتون رو بگیرید چه انصراف بدید. اما بدیهی هستش که میتونید ارشد هم بدون شهریه و نه لزوما رایگان ادامه تحصیل بدید. با احترام RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 11-11-2015 ممنون ببخشید من کم تحملم البته چند روز مدام چک میکردم کسی جواب نمیداد.به هر حال بسیار لطف کردید. منظورم از سوال دوم این بود که آیا دروس تجربی رو باید پاس کرد یعنی باید دیپلم تجربی بگیرم یا با داشتن دیپلم ریاضی بدون پاس کردن دروس زیست و.. میتوان کنکور تجربی داد؟ ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و به سوال اول هم جواب بده RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 11-11-2015 (03-11-2015, 04:53 PM)مهمان نوشته: آیا کسانیکه از کنکور محرومند بدلیل یکی شدن کنکور سراسری و آزاد نمیتوانند در آزاد شرکت کنند با سلام سوالتون به قول معلمین هوشمندانه است، جواب شما این هستش که میتونید آزاد شرکت کنید اما اینکه یکی شده و از سراسری محروم شدید رو نمیدونم تخصصی چجوری باید ثبت نام کنید راه حل:1.تلفنی مشکلتون رو از سازمان سنجش بپرسید 2. اگر تهران هستید مراجعه کنید با سازمان سنجش و اگر شهرستان هستید سازمان سنجش در شهرستان ها شعبه فعال داره و این شعبه مثل بانک نیستش که براحتی پیداش کنید و بزرگ نوشته باشه نمایندگی سازمان سنجش!! این ضعبه اصولا یک اطاق هستش در یک دانشگاه مطرح شهرتون، تلفنی از سنجش اگر جواب سوالتون رو ندادند آدرس نماینگی رو بگیرید یا به معتبر ترین و بزرگترین دانشگاه شهرتون برید و از مسئولین نه نگه بان دم در سوال کنید که نگه بان اگه بفهمه دانشجو نیستید ممکن برای ورود به دانشگاه اذیتتون کنه ( ببخشید بد آموزی شد) موفق و پیروز باشید RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 11-11-2015 (31-10-2015, 09:42 PM)مهمان نوشته: سلام ، من دانشجوی ترم 3 فیزیک دانشگاه تهران بودم اما الان به دلیل شرایطی که دارم واینکه رشته ام رو از روی علاقه انتخاب نکرده ام نمی تونستم ادامه بدم وانصراف دادم الان می خوام دوباره کنکور بدم و می خوام زبان بخونم الان من اگه کنکور بدم می تونم دوباره روزانه قبول بشم ؟ با سلام اگر در حال حاضر دانشجوی روزانه هستید نمیتونید دوباره روزانه یک رشته ی دیگه بخونید! چرا؟؟: چون بودجه ی یک دانشجوی کارشناسی فیزیک (که شما باشید ) به دانشگاه پرداخت شده و اگر شما انصراف بدید هم اون بودجه رفته هم شما مانع استفاده رایگان تحصیلات تکمیلی یک ایرانی در دانشگاه روزانه شدید. به همین دلیل هستش که سازمان سنجش جریمه میکنه که هر روز چند نفر انصراف ندهند یا تغییر رشته ندهند و ثروت مملکت رو هدر بدهند میدونید که هزینه ی تحصیلات تکمیلی از بیت المال پرداخت میشه یعنی بودجه میتونه جای دیگه هزینه بشه اما صرف آموزش نسل جوان در دانشگاه ها میشه. موفق باشید. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 11-11-2015 (31-10-2015, 09:55 PM)koverdani نوشته: با سلام و احترام با سلام 1: بحث دانشگاه فرهنگیان جداست فکر نکنم کسی بدونه بهتره سوال کنی ار خود دانشگاه و سازممان سنجش 2: سربازی ندارند!!! بعله شما از زمانی که وارد دانشکده فرهنگیان میشید مثل دانشکده افسری (تا آنجایی که من اطلاع دارم) استخدام میشید و سربازی شما به این صورت هستش که معلم میشید اما اسم دو سال اولش سربازی هستش و فرمالیته هستش. 3: نمیدونم فکر کنم کارشناسی مستقیم هستش آخه معلم کاردان؟؟؟!!! مگه داریم مگه میشه؟؟ حداقل مدرک برای تحصیل در دبستان هم لیسانس هستش اصلا معلم فوق دیپلمه نداریم مگر اینکه خیلی قدیمی باشند مثلا آخرای بازنشستگی، ابلاغیه میخوره، بعدش فراخوان میدهند بعدش میگن که تا مثلا دو سال دیگه زمان دارید که مثلا شمایی که فوق دیپلو استخدام شدی لیسانستو بگیری وگرنه اخراج که راه حللشم میگم که به مشکل نخوری مدیریت بله سادست اگر مدرک ارشد هم خاستند شما مدیریت بخون دانشگاه علمی کار... یا پیام ن... بدون هیچ دردسری، حالا وارد سازمان بشی میبینی بیش از 90 درصد معلمین و روسای سازمان، ارشد مدیریت یا دکترای مدیریت دارنن (( یچیزی میخوام بگم میترسم کسی ناراحت بشه، تو ایران باید گفت : سپاس خدا را که مدیریت را آفرید تا انسان های بیشماری بتوانند طعم دکتر شدن را و مسئول شدن را بچشند {امیدوارم حساب کاربریم برای این جمله مسدود نشه). مثلا مدیریت پرورشی مثل آب خوردن مدرک میگیری با معدل بالا. موفق باشی RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - automotive - 11-11-2015 (31-10-2015, 07:00 PM)مهمان نوشته: سلام با سلام کارشناسی پیوسته 4 سال یا 8 ترم معافیت تحصیلی برای هر فرد بوجود میاره که در صورتی که شکسته بشه تا اونجایی که من اطلاع دارم 6 ماه زمان دارید که خودتون رو معرفی کنید برای سربازی، پس باید زودتر از 6 ماه در دانشگاه جدید ثبت نام کنید که اونها اسمتون رو به عنوان دانشجو بفرستند که مشمول نشید. اما بدلیل ناثباتی در قوانین نظام وظیفه لطف کنید از پلیس به علاوه ده یا امور مشمولین سوالتون رو بپرسید که خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد. موفق باشید. |