آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 05-11-2015

سلام ، من فارغ التحصیل دوره روزانه مهندسی برق هستم و دمت سربازی رو تموم کردم با توجه به اینکه دیپلم من ریاضی بوده ایا برای شرکت مجدد در کنکور سراسری رشته تجربی باید درس های دیپلم تجربی رو در اموزش پرورش بگذرونم ؟ مرسی

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 05-11-2015

سلام دوستان عزیز،
شرایطم رو میگم و ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه آیا امکان شرکت در کنکور کارشناسی ریاضی و تحصیل در رشته کارشناسی روزانه روانشناسی رو دارم یا نه؟
دیپلم فنی حرفه ای.
کاردانی الکترونیک روزانه
کارشناسی الکترونیک روزانه
کارشناسی ارشد الکترونیک روزانه
مدرک کاردانی و کارشناسی ام را هم خریده ام و آزاد کرده ام.

با سپاس

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 05-11-2015

(05-11-2015, 09:26 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان عزیز،
شرایطم رو میگم و ممنون میشم اگه کسی بتونه بگه آیا امکان شرکت در کنکور کارشناسی ریاضی و تحصیل در رشته کارشناسی روزانه روانشناسی رو دارم یا نه؟
دیپلم فنی حرفه ای.
کاردانی الکترونیک روزانه
کارشناسی الکترونیک روزانه
کارشناسی ارشد الکترونیک روزانه
مدرک کاردانی و کارشناسی ام را هم خریده ام و آزاد کرده ام.

با سپاس

درود
دوست عزیز شما قادر خواهید بود در کنکور کارشناسی نظری شرکت کنی(ریاضی تجربی انسانی هنر و زبان)
در مورد اینکه بتونی از کنکور ریاضی رشته روانشناسی رو انتخاب کی مطمئن نیستم اما میدونم از کنکور انسانی میتونی
با اینکه دامنه رشته های انتخابی ریاضی وسیعه این رو نمیدونم بشه منظور دید یا نه
یادمه بعضی رشته ها بودن که از همه گرایش ها پذیرش میگرفتن مثلا رشته باستان شناسی هم از تجربی گرفت هم از هنر هم تجربی یا مثلا تربیت بدنی

ولی یه چیزی که هست اینه که غیر از دانشگاه های سراسری اغلب دانشگاه های دیگه بدون توجه به این چیزا در اکثر رشته ها حتی نامرتبط هم پذیرش میگیرن

اما در مورد کنکور سراسری ریاضی من تاحالا نشنیدم در واقع

موفق باشید

بسیار ممنونم جناب نادر،
توی دفترچه انتخاب رشته ریاضی هم رشته روانشناسی هست، تاکید سوالم بیشتر روی روزانه بود. یعنی من که هم مدرک کاردانی و هم کارشناسی ام را خریدم و آزاد کردم آیا دوباره می تونم تحصیل در رشته روانشناسی بصورت روزانه داشته باشم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 05-11-2015

(05-11-2015, 10:30 PM)مهمان نوشته:
بسیار ممنونم جناب نادر،
توی دفترچه انتخاب رشته ریاضی هم رشته روانشناسی هست، تاکید سوالم بیشتر روی روزانه بود. یعنی من که هم مدرک کاردانی و هم کارشناسی ام را خریدم و آزاد کردم آیا دوباره می تونم تحصیل در رشته روانشناسی بصورت روزانه داشته باشم؟

آهان دوست عزیز الان متوجه شدم
نه شما دیگه فرصت استفاده از تایم روزانه ندارید

توی پست های قبلی بسیار در این موارد صحبت شده و نظریات و تجارب کاربران هم نیز موجود میباشد

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - میم شیمی - 06-11-2015

عرض سلام و احترام
ببخشید من دوره کارشناسی رو در دانشگاه ازاد (رشته مهندسی شیمی) گذروندم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی دوره روزانه (رشته مهندسی شیمی) هستم و شهریور 95 دفاع میکنم.خیلی پشیمون شدم که واسه ارشد خوندم اما قصد انصراف ندارم.سوالم اینه که میتونم مجددا در کنکور شرکت کنم برای رشته پزشکی و البته دانشگاه دولتی، روزانه؟ و در صورت قبولی در رشته پزشکی دانشگاه دولتی دوره روزانه آیا هزینه تحصیل رایگان می باشد طبق توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم؟
و با توجه به اینکه دوره دبیرستان رشته ریاضی فیزیک بودم ایا برای شرکت در کنکور تجربی الزاما دروس زیست و زمین شناسی رو باید پاس کنم؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 08-11-2015

من اردیبهشت امسال درحالی که ترم 2 بودم انصراف دادم سال بعد میتونم کنکور رشته دیگه روبدم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Matinking - 09-11-2015

(08-11-2015, 08:00 PM)مهمان نوشته: من اردیبهشت امسال درحالی که ترم 2 بودم انصراف دادم سال بعد میتونم کنکور رشته دیگه روبدم؟

سلام

با تاکید بر "رشته دیگه"، جواب سوالتون مثبت هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 09-11-2015

با سلام
ببخشید من چند روزه جوابی دریافت نکردم سوالمو دوباره میپرسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.من دوره کارشناسی رو در دانشگاه ازاد (رشته مهندسی شیمی) گذروندم و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی دوره روزانه (رشته مهندسی شیمی) هستم و شهریور 95 دفاع میکنم.خیلی پشیمون شدم که واسه ارشد خوندم اما قصد انصراف ندارم.سوالم اینه که میتونم مجددا در کنکور شرکت کنم برای رشته پزشکی و البته دانشگاه دولتی، روزانه؟ و در صورت قبولی در رشته پزشکی دانشگاه دولتی دوره روزانه آیا هزینه تحصیل رایگان می باشد طبق توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم؟
و با توجه به اینکه دوره دبیرستان رشته ریاضی فیزیک بودم ایا برای شرکت در کنکور تجربی الزاما دروس زیست و زمین شناسی رو باید پاس کنم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مهمان - 09-11-2015

سلام. من دانشجوی ترم هفت شیمی روزانه هستم. میخواستم بدونم اگه الان انصراف بدم و کنکور ۹۵ رو امتحان بدم و پزشکی قبول بشم باید شهریه بدم؟